پنجشنبه ۳۰ فروردین ۱۴۰۳
×

طرز تهیه ژله میوه ، مجلسی و زیبا

روش تهیه ژله میوه

ژله میوه - ژله مجلسی - دسر مجلسی
روش تهیه ژله میوه بسیار آسونه. این ژله خیلی شیکه، من که هر وقت درستش می کنم خودم لذت می برم .چون بسیار زیباست و به میز غذا جلوه میده.

 

آماده سازی: ۱۵ دقیقه
مدت انتظار: ۱۲ ساعت
مجموعاً: ۱۲ ساعت و ۱۵ دقیقه

مواد اولیه برای ۴ نفر :
انواع میوه (بصورت خرد شده)بمقدار دلخواه
پودر ژله آلوئه ورایک بسته

 

طرز تهیه :
قالبی رو که برای ژله میوه مد نظر دارید رو کمی آب بچرخونی توش و به مدت چند دقیقه بذارید داخل فریزر.
میوه هایی رو که دوست داری توی ژله باشه رو برش بزنید.سعی کنید میوه ها رنگارنگ باشند تا به ژله تون شکل زیبایی بدهند.
ضمنا اگر میوه ها آبدار هستند مثل پرتقال قبلش با کمی شکر داخل فر بگذارید تا آبش گرفته بشه و ژله تون خراب نشه.
ما برای درست کردن ژله میوه به ژله آلوئه ورا نیاز داریم که بیرنگ و شفاف باشه. پودر ژله آلوئه ورا رو مطابق دستور درست می کنیم.
حالا یک ردیف میوه کف ظرف میچینیم و کمی از ژله آلوئه ورا رو روش میریزیم و داخل یخچال میگذاریم تا کمی به اصطلاح ببنده و دوباره یک ردیف میوه و روش ژله آلوئه و را و بهمین ترتیب ادامه میدیم تا ظرف کاملا پر بشه و وقتی خودش رو کاملا گرفت داخل ظرف مناسب ژله میوه رو بر می گردونیم.

 

نکات قابل توجه :
در صورت تمایل از کمپوت و یا میوه خشک هم میشه استفاده کرد.
توجه داشته باشید که در طول مدتی که ژله آماده میشه ، ظرف حاوی ژله آلوئه ورا باید بیرون از یخچال باشه تا حالت مایع خودش رو داشته باشه.
مدت زمانی که برای فرم گرفتن این ژله لازمه بخاطر میوه ها بیشتر از ؤله های دیگر است.
من خودم معمولا یک ورق ژلاتین هم به محلول ژله اضافه می کنم تا کمی سفت تر باشه.

 

سوران

 

این مطلب مفید بود ؟
بدمتوسطخوبخیلی خوبعالی
( تعداد رای دهنده 36, میانگین امتیاز: 3,69 از 5)
Loading...