طرز تهیه ژله رولی رنگین کمانی
ژله رولی رنگین کمانی ژله ای جدید و مجلسی با طرز تهیه جالب و کمی متفاوت است. برای تهیه این ژله ابتدا طرز تهیه ژله خرده شیشه و ژله رنگین کمان را مطالعه فرمائید.
ژله یا لرزانک، آب میوه پخته شده در شکر حاوی ژلاتین که در هوای سرد منعقد میشود.در حال حاضر ژله بیشتر به صورت پودر ژله یافت می شود که باید آن را با آب سرد و گرم مخلوط و در یخچال منعقد کرد. به دلیل این که در این ماده از ژلاتین استفاده میشود ، گیاه خواران از خوردن آن پرهیز می کنند زیرا این ماده از کلاژن پوست و استخوان جانوران تهیه میشود.
به دلیل استفاده از مواد مختلف دارای طعمهای مختلف مانند پرتقالی، آلبالویی و … میباشد.
طرز تهیه ژله رولی رنگین کمانی
سر بطری کوچک نوشابه یا آب معدنی را بریده تا شکل لیوان بشه و توی اون ژله های خرده شیشه رنگی رو بریزین.
روش ژله سفید که با بستنی و ژله آلوئه ورا تهیه کردین رو ریخته و بگذارین یخچال تا ببنده.
بعد از قالب کوچک خارج کرده داخل بطری بزرگ نوشابه بگذارید (البته از قبل قسمت بالاش رو ببرین) .
ژله خرده شیشه باید وسط قالب بزرگ قرار بگیره و اطرافش رو لایه لایه ژله های رنگی ریخته و بگذارین ببنده و باز لایه بعد تا انتها … مثل تهیه ژله رنگین کمان.
بعد از اینکه لایه آخری هم بست ژله رولی را از قالب خارج کرده و سرو کنید.