شنبه , ۵ فروردین , ۱۳۹۶


طرز تهیه ژله رنگین کمان

 

ژله رنگین کمان

 مواد اولیه :

بستنی وانیلی ۲عدد (لیوانی)

پودر ژله به میزان لازم (۵رنگ)

 

طرز تهیه :

توجه داشته باشید که برای زیباتر شدن ژله بهتره از ۶رنگ حتما استفاده کنید و توع رنگ اونها هم کاملا با رنگین کمان یکی باشه یعنی:
انگور یا شاتوت(برای بنفش-بلوبری،تمشک آبی(برای آبی)-لیمو یا کیوی(برای سبز)-موز یا آناناس(برای زرد)-پرتقال(برای نارنجی)-آلبالو یا انار(برای قرمز).

ژله رنگین کمان

 اولین رنگ(بنفش):

میزان هر بسته ژله ۱۰ قاشق غذاخوریه.نصف پودر یعنی ۵ قاشق رو با نصف لیوان آب جوش حل کنید.برای شفاف تر شدن کمی روی حرارت قرار بدین تا بجوشه.(بهتره ۳۰ثانیه داخل مایکروویو بذارید).

 

ژله رنگین کمانبعد حدود ۴تا۵ قاشق از اونو کنار بذارید و به بقیه ۲تا۳ قاشق آب یخ اضافه کنید و در قالب چرب شده ژله بریزید.
البته قبلش ظرف ژله رو با آب سرد بشورید و حدود ۱ دقیقه در فریزر بذارید…

ژله رنگین کمان

و در یخچال به مدت ۴۵تا۶۰ دقیقه بذارید داخل یخچال تا خودشو بگیره(شاید زودتر از این زمان هم سفت بشه)
فقط توجه داشته باشین نباید ژله ها خیلی سفت بشه چون در پایان لایه های ژله از هم جدا میشن…
بقیه ژله رو (اگه سفت شده بود کمی حرارت بدید) با دوقاشق بستنی که در دمای اتاق شل شده مخلوط کنید و روی ژله بنفش بریزید. و حدود ۲۰تا۳۰ دقیقه زمان بدید تا سفت بشه…

ژله رنگین کمان

رنگ نیلی

مرحله ۲ رنگ نیلی رنگه که ترکیبش شامل ۳ قاشق پودر ژله بلوبری و ۲ قاشق پودر ژله بنفشه.
این پودرها رو با نصف لیوان آب جوش حل کرده و باز هم ۵ قاشق کنار بذارید و به بقیه ۳ قاشق آب یخ اضافه کرده بذارید کمی سرد که شد به آرامی روی لایه دوم بریزید(این کار رو آرووووووووم انجام بدید و زمان بدید تا خودشو بگیره)
و باز هم طبق مرحله قبل ۲ قاشق بستنی آب شده به بقیه ژله اضافه کرده و روی لایه بعدی بریزید.

ژله رنگین کمان

ژله رنگین کمان

بقیه مراحل دقیقا مثله همیناست که گفته شد پس من دیگه فقط میزان مواد لایه های بعدی رو میگم.

۶ قاشق ژله آبی رو با یه خورده از نصف لیوان بیشتر آب جوش حل کنید.۶ قاشق رو کنار بذارید برای مخلوط کردن با بستنی و بقیه رو با ۴ قاشق آب یخ مخلوط کنید و طبق مراحل قبل روی لایه ها بریزید.لایه بستنی باز هم با دوقاشق بستنی مخلوط میشه.
۷ قاشق رنگ سبز با کمی بیشتر از نصف لیوان آب جوش مخلوط بشه و ۶ قاشق رو کنار بذارید و با بقیش.۵ قاشق آب یخ مخلوط کنید و …ادامه بدید…باز هم میزان بستنی ۲ قاشقه.

ژله رنگین کمان

۸ قاشق ژله زرد با کمی بیشتر از آب جوش مرحله قبل حل کرده و ۷ قاشق رو کنار بذارید و مثل مراحل قبل عمل کنید.باز هم با همون ۲ قاشق بستنی…
۹ قاشق ژله نارنجی رو با یک لیوان آب جوش حل کرده و ۷ قاشق رو کنار بذارید و با ۱/۴ لیوان آب سرد مخلوط کنید و …ادامش مثل مراحل قبل…میتونید اینبار به جای ۲ قاشق ۳ قاشق بستنی بذارید.من دیگه بستنیم تموم شده بود برای همین تو عکس بین نارنجی و قرمز خیلی مرزی دیده نمیشه…
تمام پودر ژله انار رو با یه لیوان آب جوش حل کنید و با ۱/۴ آب سرد مخلوط کنید.و به آرامی روی مواد بریزید و بذارید حدود یک روز در یخچال بمونه(کمترش هم باشه اشکال نداره…)

ژله رنگین کمان

بعد با استفاده از سشوار ظرف رو گرو کنید و اونو به آرامی توی بشقاب برگردونید.البته قبلش با کارد کناره های ژله رو جدا کنید.
یا میتونید ظرفتون رو توی آب جوش فرو ببرید و ۱۰۰۱ ،۱۰۰۲ ،۱۰۰۳ بشمارید و ظرف رو برگردونید.

ژله رنگین کمان

ژله رنگین کمان

 نکات:

۱)اگر وقت ندارید از تعداد رنگ کمتری استفاده کنید.
۲)این ژله رو در طرحهای مختلف و زیبا میشه تزیین کرد.

ژله رنگین کمان

ژله رنگین کمان

ژله رنگین کمان

ژله رنگین کمان 

 

سوران



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه ژله به شکل انار برای شب یلدا و عروس

    طرز تهیه ژله به شکل انار یکی از قشنگ ترین دسرها برای شب یلدا دسر و ژله به شکل انار هست . قشنگی این ژله به اینه که بعد از برگردوندن و برش شکلش بسیار …

  • طرز تهیه ژله هندوانه ای

      آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۴ ساعت مجموعاً: ۴ ساعت و ۳۰ دقیقه    برای تهیه ژله هندوانه ای ابتدا ژله سبز و طبق دستور ژله درست میکنیم اگه آب سردش رو کمتر …

  • نکات و ترفندهای تهیه انواع ژله نکات و ترفندهای تهیه انواع ژله

          نکاتی درباره درست کردن انواع ژله   در این پست سعی شده نکات مهم و ترفندهای تهیه انواع ژله و خارج کردن ژله از قالب به طور کامل توضیح داده شود.  از خرید قالب گرفته تا بیرون آوردن …

  • طرح های جیدید ژله تزریقی برای مهمانی

    جدیدترین طرح های ژله تزریقی مجلسی   یکی از پرطرفدارترین و شیک ترین دسرها ژله ها هستن و از بین ژله ها مجلسی ترین و زیباترین اون ها ژله تزریقی . زیباترین طرح های ژله …

  • طرز تهیه موس لبو خوشمزه

      طرز تهیه موس لبو خوشمزه   با لبو خوراکی های مختلفی میشه درست کرد مثه سالاد، بورانی، ترشی، مربا و … . امروز میخوایم طرز تهیه موس لبو که یه دسر زمستانی خوشمزه هست …

  • جدا کردن و برش زدن ژله از انواع قالب / پیرکس

    روش های جدا کردن ژله از انواع قالب فوت و فن های برش زدن و جدا کردن ژله از انواع قالب اگر شما هم با جدا کردن ژله از قالب مشکل دارید ، با ما …

  • طرز تهیه کرم طالبی مجلسی

      طرز تهیه کرم طالبی مجلسی   مواد اولیه : طالبی (متوسط) ۱ عدد شیر۱ پیمانه شکر به میزان لازم خامه ۲۵۰ گرم پودر ژلاتین (یا به ازای هر لیوان آب طالبی ۱ قاشق سر …

  • طرز تهیه گلت گلابی طرز تهیه گلت گلابی کیک کرانچی خوشمزه فرانسوی

    طرز تهیه گلت گلابی دسر مجلسی  گلت گلابی یکی از انواع گلته که طرفدارای زیادی داره. گلت یک کیک کرانچی خوشمزه از کشور فرانسه هست. با آموزش طرز تهیه گلت گلابی در بخش نان، شیرینی، …

  • فرنی بستنی , دسر مجلسی طرز تهیه فرنی بستنی دسر مجلسی

      دستور تهیه فرنی بستنی دسر خوشمزه فرنی بستنی یک فرنی متفاوت با طعم بستنی و مناسب برای سفره افطار است. فرنی یکی از دسرهای سنتی ما ایرانیان است که بیشتر در ماه رمضان برای افطار تهیه …

  • طرز تهیه کازان دیبی Kazandibi دسر ترکیه ای

    طرز تهیه دسر کازان دیبی  Kazandibi کازان دیبی ( Kazandibi ) در لغت به معنای ته دیگ بوده و از دسرهای معروف ترکیه و مشابه کرم کارامل  می باشد. این دسر برای ماه رمضان هم مناسب …

مطالب قبلی این بخش
  • cowberry - کرنبری طرز تهیه کوکی کرن بری و پرتقال شیرینی خوشمزه و مجلسی برای عید نوروز

    طرز تهیه کوکی کرن بری و پرتقال به آغاز سال جدید نزدیک می شیم و کم کم باید دنبال درست کردن شیرینی عید باشیم. در بخش آموزش آشپزی ، طرز تهیه کوکی کرن بری و پرتقال که …

    • طرز تهیه حلوای برنجی

      مواد اولیه برای ۴ نفر : آرد برنج ۱/۲ لیوان روغن مایع ۱/۴ لیوان شکر ۳/۴ لیوان آب ۳ لیوان نشاسته ذرت ۱ ق غ هل ۵ دانه گلاب ۱/۲ لیوان زعفران دم کشیده ۱/۴ …

      • طرز تهیه فرنی انبه ویژه ماه رمضان

          روش تهیه فرنی انبه (دسری نیروزا ویژه‌ی ماه مبارک رمضان)   فرنی انبه طعم و عطر بی نظیری دارد و مناسب سفره های افطار و میهمانی ها می باشد.   مواد اولیه : آرد …

        • شیرینی قلبی , شیرینی رد ولوت طرز تهیه شیرینی قلبی کرمدار / رد ولوت

          طرز تهیه شیرینی قلبی رد ولوت کرم دار   شیرینی قلبی کرم داری که دستور تهیه اونو در ادامه خواهید دید ، رد ولوت (red velet) یا شیرینی مخملی قرمز نامیده میشه که برای جشن ولنتاین مناسبه. مواد …

          • حلوای اوماج طرز تهیه حلوای اوماج ویژه افطار

            دستور پخت حلوای اوماج برای ماه رمضان  حلوای اوماج از حلواهای محلی آذربایجان شرقیه که به زبون آذری اوماج حالواسی گفته میشه.  حلوای اوماج در سرتاسر آذربایجان تهیه و در مراسم عزاداری یا به عنوان نذری جهت پذیرایی از مهمانان سرو میشه. …

            • طرز تهیه نان هندوانه ای ,نان سه رنگ طرز تهیه نان هندوانه ای ویژه شب یلدا • نان سه رنگ یلدایی عروس

              طرز تهیه نان هندوانه ای نان سه رنگ و زیبا  نان سه رنگ هندوانه ای ایده ای جدید و زیبا برای سفره شب یلدا ست. در بخش نان، شیرینی، دسر  آموزش آشپزی با ما همراه …

              • طرز تهیه ژله میان تهی

                طرز تهیه ژله میان تهی   ژله میان تهی ژله ای زیبا و جالب برای مجالس و مهمونیهاس به خصوص اینکه برای هر نفر جداگانه سرو میشه. به نظر من خوردنش هم خیلی لذت بخشه …

                • شیرینی برنجی , نان برنجی , شیرینی نائینی طرز تهیه نان برنجی / شیرینی نایینی عید

                  طرز تهیه نان برنجی یا شیرینی برنجی نایینی برای عید نوروز   نان برنجی نایینی شیرینی ترد و خوش عطری است که مورد علاقه اکثر افراد در هر سنی می باشد. اگر می خواهید از مهمانهای …

                  • طرز تهیه بیسکویت گرانولا

                    طرز تهیه بیسکویت گرانولا     مواد لازم: جو پرک شده : ۲ پیمانه آرد : ۱ پیمانه شکر : ۳/۴ پیمانه کشمش : ۳/۴ پیمانه جوانه گندم : ۱/۲ پیمانه نمک : ۱/۲ قاشق …

                    • کیک آجیلی مغزدار طرز تهیه کیک آجیلی مغز دار + تصویر

                      دستور پخت مرحله به مرحله کیک آجیلی مغزدار کیک آجیلی یکی از کیک های خوشمزه و پرطرفدار در اکثر کشورهای جهان است. طرز تهیه کیک اجیلی به خصوص در اروپا برای پذیرایی از میهمانان ویژه مورد استفاده …

                      • طرز تهیه کیک گردو و پسته طرز تهیه کیک گردو و پسته مقوی و خوشمزه کیک صبحانه و عصرانه

                        طرز تهیه کیک گردو و پسته کیک گردو و پسته یکی از انواع کیک خوشمزه و مقوی مناسب برای صبحانه و عصرانه است. طرز تهیه کیک گردو و پسته را در بخش آموزش آشپزی مجله …

                        • طرز تهیه ژله نوشابه با کف و یخ

                          طرز تهیه ژله نوشابه ای با کف و یخ   دسر ژله نوشابه با یخ دسری مناسب برای بعد از میل کردن غذایی خوشمزه در کنار خانواده و یا حتی در روزهای گرم تابستانی است …

                          • طرز تهیه دسر کرم نارگیلی

                              کرم نارگیلی دسری خوشمزه و مقویه که برای افطار بسیار مناسبه .   طرز تهیه کرم نارگیلی   مواد اولیه برای ۳ نفر : پنیر خامه ای ۳۰۰ گرم خامه فرم گرفته ۴۰۰ گرم …

                            • کیک چند رنگ طرز تهیه کیک چند رنگ

                              آموزش تصویری پخت کیک چند رنگ کیک چند رنگ را با هر دستور کیک میشه تهیه کرد. برای پخت این کیک خوشرنگ و زیبا از دستور کیک شیفون، کیک اسفنجی و کیک ساده می تونید استفاده …