پنج شنبه , ۱۰ فروردین , ۱۳۹۶


ژله تزریقی

آموزش تصویری طرز تهیه ژله تزریقی

ژله تزریقی یکی از زیباترین و متنوع ترین انواع ژله و بسیار شیک و مجلسی است. در این بخش از آموزش آشپزی مجله تصویر زندگی طرز تهیه ژله تزریقی با تصویر را برای شما انتخاب کرده ایم.

 

آماده سازی: ۴ ساعت

مدت انتظار: ۲ ساعت

مجموعاً: ۶ ساعت

مواد اولیه برای تهیه ژله تزریقی :

  • پودر ژله به میزان لازم (آلوئه ورا)
  • خامه به میزان لازم
  • رنگ خوراکی به میزان لازم

 

ژله تزریقی

طرز تهیه ژله تزریقی :

برای تهیه ژله تزریقی حتما باید از ظرف شفاف استفاده بشه که میتونه شیشه ای یا یک بار مصرف شفاف باشه که به نظر من بهتره از یک بار مصرف شفاف استفاده کنید تا راحت تر از قالب جدا بشه!

در ابتدا ظرفتون رو با آب سرد بشورید و ۵ تا ۱۰ دقیقه داخل فریزر قرار بدید. بعد خارجش کنید و کاملا چربش کنید البته با روغن مایع ! این کار برای اینه که بعدا رات تر از قالب جدا بشه.

هر بسته ژله آلوئه ورا رو با ۱ لیوان آب جوش مخلوط کنید و داخل مایکروویو بذارید یا به روش بن ماری کاملا مخلوط کنید تا ژلاتین هاش ککامل حل بشه.

بعد ۲ سوم لیوان آب سرد سرد بهش اضافه کنید و مخلوط کنید. ۴ تا ۵ ساعت بذاریدش داخل یخچال.

برای ژله تزریقی اگه زمان کمتر بشه ژله موقع تزریق پاره میشه و اگه بیشتر بشه تزریق توش به خوبی انجام نمیشه.

چند ظرف کوچک انتخاب کنید و داخلش خامه بریزید و به هر کدوم چند قطره رنگ خوراکی اضافه کنید تا رنگی بشن.

یه خورده شل میشه که اشکالی نداره. توجه کنین که خامه زیاد استفاده نمیشه پس زیاد رنگ نکنین که اضافه نیاد.

حالا ژله رو از یخچال میاریم بیرون و با توجه به تعداد گلامون شروع می کنیم به زدن پرچم های وسط گل.

اول سر سوزنی سرنگو میاریم بیرون و خامه زرد می کشیم بعد تمیزش می کنیم و سر سوزن رو میزاریم و تا ارتفاع دلخواه وارد ژله می کنیم و به آرومی فشارش میدیم تا خامه ها تزریق بشه و همزمان از ژله خارجش می کنیم.

 

نکات مهم :

توجه کنید که در ژله تزریقی برای زدن پرچم و همینطور گل به این صورت اگه سعی کنیم سرنگ رو به دفعات از یک قسمت وارد کنیم کارمون قشنگتر میشه. ولی باید مراقب باشیم که ژله پاره نشه.

توجه کنید که بعد از اتمام یک دور باید سرنگ رو برای دور بعد مایل تر وارد کنیم.

نکته خیلی مهم اینه که بعد هر بار تزریق اگه خامه اضافی زد بالا حتما با دستمال تمیزش کنین که پشت کار کثیف نشه.  در کل برای پرچم شعاع کار شما نباید بیشتر از یه سکه ۵۰تومنی جدید (هم اندازه سکه طلای بهار آزادی)بشه!

ژله تزریقی حالا برای تزریق گل رز، از قاشق چایخوری استفاده میکنیم به این صورت که قاشق رو از کنار قسمت پرچم ها به صورت مایل وارد میکنیم و سرنگ رو مماس بر پشت قاشق وارد میکنیم و تزریق میکنیم تا اون قسمت ایجاد شده پر بشه.

اینجا هم مثل قبل توی دورهای بعد باید قاشق رو مایل تر وارد کنیم. میتونید اونها رو با انگشت هم درست کنید که راحت تره ولی ممکنه دقیق نباشه به هر حال میتونید امتحانش کنید.

ژله تزریقیژله تزریقی

احتمالا تا اینجای کار به نظرتون میاد که ای وای حتما یه جا رو اشتباه کردم که اینقدر پشت کارم کثیفه اما اصلا اینطور نیست و اون طرف کار ژله تزریقی اوضاعش خوبه. بعد از هر چند تزریق از اون طرفش نگاه کنین ببینین اگر جایی خالی مونده، خامه تزریق کنید.

ژله تزریقی

حالا شروع میکنیم به تزریق خامه با کارد میوه خوری. اون رو هم اول با شیب کمتری وارد ژله میکنیم و در دورهای بعد با شیب بیشتر و سرنگ رو مماس با کارد وارد ژله میکنیم و تزریق میکنیم.

ژله تزریقیحالا

میرسیم به گل سوزنی که من اونو به رنگ آبی کار کردم. مثل زدن پرچمهاست و بنظر من ساده تر از گلای دیگست.

ژله تزریقی

بعد از اتمام کار و تمیز کردن خامه های اضافی، ژله تزریقی رو حدود نیم ساعت میزاریم داخل یخچال تا خامه ها هم سفت بشن و بعد برای درآوردن ژله کناره های اونو کارد میزنیم تا لبه هاش از ظرف جدا بشه و راحتتر برگرده و بعد اونو تو یه ظرف آب داغ می بریم.

اگه از ظرف شیشه ای استفاده کردین باید مدت زمان بیشتری توی آب بمونه تا حرارت منتقل بشه و بعد برش گردونید.

برای اینکه گلها بیشتر خودشونو نشون بدن بهتره که زیر ژله تزریقی سفید باشه. برای این کار میتونین اونو توی یک ظرفی که کاملا سفیده برش گردونین.

راه دیگه اینه که یک بسته ژله آلوئه ورا رو با ۲۰۰ سی سی آب جوش هم میزنید و به جای ۲۰۰ سی سی آب سردش بستنی میریزین.

حتما حتما حتما دقت کنین بستنی رو از قبل بیرون از یخچال بزارین تا کاملا آب بشه و اجازه بدین ژله های داغ و بستنی هم دما بشن و اصلا عجله نکنین وگرنه بستنی داخل ژله به صورت ذرات جدا از هم درمیاد.

میشه به جای بستنی از شیر یا خامه استفاده کرد. اگر هم دوس ندارین که زیر ژله سفید باشه میتونین رنگ دیگه ای بریزین.

حتی میتونین به جای ژله اصلی از ژله آلوئه ورا استفاده نکنین و یک ژله رنگی بریزین اما دقت کنین که گلی که داخلش میزنین، یک رنگی باشه که خودشو نشون بده.

اینا رنگهای مکمله که خیلی خوب خودشو کنار هم نشون میده: سبز و قرمز – زرد و بنفش – آبی و نارنجی و …!

ژله تزریقی

ژله تزریقی

نکات مهم در تهیه ژله تزریقی :

دوستای عزیز توجه داشته باشید که تهیه ژله تزریقی بسییییییییییییییییییییییار راحت تر از چیزیه که فکر می کنید فقط ممکنه بار اول اونو خراب کنید که کاملا طبیعیه!

به نظر من برای بار اول داخل یه ظرف بزرگ مثل مرغ خوری هر طرحی که به ذهنتون میرسه رو امتحان کنید با قاشق معمولی ، سوپخوری، مرباخوری، ابزار مختلف شیرینی سازی و … چون خیلی وقتا با چیزایی که فکرشم نمی کنید طرحای فوق العاده ای ایجاد میشه!

مهمترین چیز در تهیه ژله تزریقی اتخاب ابزار هست برای اینکه بتونید بهتر و زیباتر کار کنید به نظر من از ابزار گلسازی استفاده کنید مثل طرح برگ گلبرگ و … چون بعد از فرو بردن ابزار توی ژله پایه بعد از تزریق دقیقا همون شکل رو دارید!به همین راحتی!

می تونید به جای خامه رنگ شده از دَنِت های رنگی هم استفاده کنید البته اگه طعمش رو میپسندین چون به نطر من با خامه رنگ شده ژله خوشمزه تری دارید!

موقع درست کردن گلها ، نباید سوزن رو خیلی عمیق فرو کنیم چون در واقع داریم ژله پایه رو سوراخ می کنیم . درنتیجه موقع برگردوندن، ژله پاره میشه. سطحی از ژله پایه که موقع برگردوندن روی ژله گل دیده می شه باید نسبتاً ضخیم باشه تا موقع برگردوندن ، استحکام ژله رو حفظ کنه.

قالب ژله تزریقی را باید تقریبا تا لبه پر از ژله کنین که موقع برگردوندن فضای خالی زیادی بین ژله و ظرف وجود نداشته باشه، چون در حین جدا شدن از قالب به خاطر فاصله زیاد بهش نیرو وارد میشه و تالاپ میخوره روی بشقاب و میشکنه!!

می تونین برای پرچمها از زعفران و خامه استفاده کنین و برای گلبرگها تنها از خامه تا گلتون سفید شود یا می تونین برای پرچم از شکلات صبحانه و برای گلبرگها از زعفران و خامه استفاده کنین و یه گل آفتابگردان زیبا بوجود آورید.

هیچگاه ژله گلدار رو تو قالب طرح دار درست نکنید چون همه زحماتتون به باد میره مگه اینگه خیییلی حرفه ای باشید و ژله رو خیلی صحیح درست کنید چون معمولا موقع برگشتن ژله تزریقی شما نصف میشه و این چیزیه که خودم بارها تجربه کردم!

یه کار جالب و راحتی که من انجام میدم اینه که طرحای دلخواهم رو روی طلق سفت میکشم و بعد با چاقو اونو میبرم و ازش استفاده میکنم مثلا برای تهیه برگ یه برگ از درخت جدا میکنم و روی طلق درش میارم و اونو داخل ژله میبرم و تزریق میکنم که خیلی هم طبیعی میشه!

البته میتونید طرحتون رو اگه خیلی بزرگ نیست روی قاشق یک بار مصرف هم در بیارید چون دسته داره و کار باهاش راحت تره البته اگر میخواید کارتون راحت تر بشه طلق رو هم روی یه پایه که به عنوان دسته برای شما عمل کنه نصب کنید مثل نی یا همون قاشق یکبار مصرف!

نوش جان

 

آموزش ژله تزریقی + عکس / طرز تهیه ژله تزریقی با تصویر 

 

منبع: سوران

 



این مطلب مفید بود ؟
rating_1rating_2rating_3rating_4rating_5( 1....5 )
Loading..

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه ژله شیر عسلی

      طرز تهیه ژله شیر عسلی   مواد لازم: شیرعسلی تغلیظ شده ی صنعتی حدود ۴۰۰ گرم آب گرم یک پیمانه آب سرد یک پیمانه پودر ژلاتین دو و نیم قاشق سوپخوری اسانس وانیل مایع …

  • آموزش تهیه ژله تصویری (نقاشی روی ژله) + فیلم

    آموزش تهیه ژله تصویری (نقاشی روی ژله) + فیلم   آموزش طرز تهیه ژله تصویری با تصویر و فیلم. اینی که می بینید کیک نیست ، ژله است! آره!!! نقاشی روی ژله! کنجکاو شدید؟ اصلا …

  • طرز تهیه پارفیت میوه دسری مغذی

    طرز تهیه پارفیت میوه یک دسر مغذی (رژیمی)   اگر برای برنامه غذایی خود به دنبال یک میان وعده ی جدید و البته خوش طعم و پرخاصیت هستید پارفیت میوه را از دست ندهید. آماده …

  • طرز تهیه پودینگ زعفرانی

      درست کردن پودینگ زعفرانی بسیار راحته و طعمش هم یه جورایی یادآور طعم بستنی سنتیه! این پودینگ را می توانید به آسانی با کمی زعفران و پودر ژلاتین و شیر و گلاب تهیه کنید. …

  • ژله مجلسی, تزیین ژله, ژله جدید ژله مجلسی شیک / تزیین ژله مجلسی

    آموزش تصویری تهیه ژله مجلسی شیک و زیبا  ژله مجلسی با طرح گل های رز و برگ، زیبایی سفره شما رو دو چندان می کنه. این ژله زیبا به عنوان ایده ای جالب برای تهیه …

  • طرز تهیه پاناکوتای انار ویژه شب یلدا

    طرز تهیه پاناکوتای انار ویژه  شب یلدا   پاناکوتای انار یکی از دسرهای خوشمزه و زیبا برای شب یلداست. پاناکوتا یه نوع دسر ایتالیائی به معنی ”خامه پخته” و منشا آن شمال ایتالیا ست (ولی درسراسر ایتالیا سرو میشه) که خامه های …

  • طرز تهیه ژله میان تهی

    طرز تهیه ژله میان تهی   ژله میان تهی ژله ای زیبا و جالب برای مجالس و مهمونیهاس به خصوص اینکه برای هر نفر جداگانه سرو میشه. به نظر من خوردنش هم خیلی لذت بخشه …

  • مسقطی هندوانه ای ویژه شب یلدا

    طرز تهیه مسقطی هندوانه ای برای شب یلدا   قبلا روش تهیه باسلوق هندوانه ای از نوع رولی رو براتون آموزش دادیم و امروز دستور تهیه مسقطی هندوانه ای تقدیمتون میشه .   شب یلدا …

  • ایده های جالب برای تزیین ژله ۳

    مجموعه تصاویری از طراحی های خلاقانه و ایده های جالب برای تزیین ژله       برای تهیه این نوع ژله ابتدا در قالبهای قلبی شکل مقداری پودر ژله آماده شده(مخلوط با آب)بریزید یا ژله …

  • دسر عیش السریا , دسر عیش السرایا طرز تهیه عیش السریا دسر عربی ماه رمضان

    دسر عیش السریا دسر عربی مخصوص ماه رمضان عیش السریا یک دسر عربی خوشمزه است. درست کردن آن نیز کاری راحت و آسان بوده و ظاهری شیک و مجلسی دارد. چیز خاصی نیست همان فرنی خودمان است با یک لایه نان تست …

مطالب قبلی این بخش
  • تور گیپور خوراکی طرز تهیه گیپور خوراکی برای تزیین شیرینی و چای

    طرز تهیه گیپور خوراکی برای تزیین چای یا شیرینی     تور گیپور خوراکی برای تزیین انواع کیک و شیرینی و چایی بکار میرود و توسط میشله هستر Michele Hester ابداع شده است . این هنرمند …

    • کیک بادامی بدون آرد و روغن طرز تهیه کیک بادامی بدون آرد و روغن | دستور پخت کیک بادامی با ایرمیک | کیک رژیمی

      طرز تهیه کیک بادامی با ایرمیک در تهیه این کیک بادامی از ایرمیک استفاده شده و آرد و روغن ندارد. اگر رژیمی دارید که نمی توانید روغن و آرد مصرف کنید با ما در بخش …

      • کرم طالبی , دسر طالبی , دسر مجلسی طرز تهیه کرم طالبی دسر تابستانی

          دستور تهیه دسر تابستانی کرم طالبی   کرم طالبی یکی از دسرهای خوشمزه بهار و تابستونه. در این مطلب دو روش تهیه برای دسر طالبی تقدیم شما عزیزان خواهد شد. امیدواریم اونو درست کنید …

        • طرز تهیه باتر میلک ( Buttermilk )

          طرز تهیه باتر میلک ( Buttermilk )     آماده سازی: ۱۵ دقیقه   باتر میلک که شاید همگی اسمش رو توی دستورهای کیک و شیرینی دیده باشید یه محصول لبنی هست که توی بیشتر …

          • طرز تهیه تارت چیز کیک سیب

            آموزش تصویری پخت تارت چیز کیک سیب   تارت چیز کیک سیب دسری خوشمزه است. اما تارت چیست ؟ تارت نوعی شیرینی است که معمولاً از مواد پرکننده برای پوشش آن استفاده می‌شود. روی تارت‌ها …

            • کیک پنبه ای , کیک تولد, کیک پف عالی طرز تهیه کیک پنبه ای عالی برای جشن ها | کیک تولد | کیک شیفون پفی

              دستور پخت کیک پنبه ای عالی مناسب برای کیک تولد کیک پنبه ای همانطور که از اسمش معلومه مثل پنبه است و بافتی بسیار نرم و پفی داره. میتونید حجم این کیک رو ۲ یا …

              • پای شکلات خامه ای , دسر مجلسی طرز تهیه پای شکلات خامه ای / دسر مجلسی

                طرز تهیه دسر پای شکلات خامه ای پای شکلات خامه ای دسر مورد علاقه شکلات دوستان هست. این دسر خوشمزه را حتما امتحان کنید. پیشنهاد میکنم اگه عاشق طعم دسرهای نسکافه ای هستید وقتی شکلات …

                • طرز تهیه انواع ژله + تزیین ژله مجلسی

                  طرز تهیه انواع ژله + تزیین ژله مجلسی   ژله یکی از خوش مزه ترین و شیک ترین دسرهایی است که در اکثر مراسم ها و مهمانی های سرو می شود. ژله ها علاوه بر …

                  • طرز تهیه دست پیچ خرما

                    طرز تهیه دست پیچ خرما   مواد اولیه : خرما ۱۲۵ گرم آرد ۱/۵ پیمانه کره ۱/۲ پیمانه پودر قند ۱/۴ پیمانه زرده تخم مرغ ۱ عدد شیر ۱/۴ پیمانه گردو ۱/۴ پیمانه   طرز …

                    • حلوای پرتقالی طرز تهیه حلوای پرتقالی

                      دستور پخت حلوای پرتقالی حلوای پرتقالی یه حلوای خوش عطر و خوشمزه برای دوستداران عطر و طعم پرتقاله. ﺑﺮﺍﯼ ﺗﺰﺋﯿﻦ و سرو ﺍﯾﻦ ﺣﻠﻮﺍ ﺍﺯ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺖ یا تارت می تونید استفاده کنید.   مواد لازم برای تهیه حلوای پرتقال : …

                      • نان شکلاتی حلزونی طرز تهیه نان شکلاتی حلزونی

                        دستور پخت نان شکلاتی حلزونی   نان شکلاتی حلزونی نانی خوشمزه و مغذی است که می توانید برای صبحانه و عصرانه سرو نمایید. این نان ظاهر زیبایی داره وو به سادگی تهیه میشه.   مواد …

                        • خمیر جادویی , خمیر پیتزا , خمیر پیراشکی خمیر جادویی ، ترد و همه کاره / پیتزا / پیراشکی

                          روش تهیه خمیر جادویی مناسب انواع پیتزا و پیراشکی خمیر جادویی خمیری ترد و عالی و مناسب برای انواع غذاها ، پیراشکی ، کلوچه ، نان صبحانه ، نان شکم پر ، پیتزا و … است …

                          • طرز تهیه خمیر فوندانت ساده

                            خمیر فوندانت ساده مخصوص تزیین کیک و شیرینی آماده سازی: ۱۲ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱۲ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه : مارشمالو ۱۵۰گرم (طرز تهیه موجود است) آب ۲قاشق غذاخوری …