دوشنبه , ۲ اسفند , ۱۳۹۵


4480

 

آماده سازی: ۲ ساعت
مدت انتظار: ۳۰ دقیقه
مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه

 

مواد اولیه برای ۶ نفر :

فلفل دلمه ای به میزان لازم
ژامبون به میزان لازم
خیار شور به میزان لازم
شکر ۱قاشق غذاخوری
روغن مایع ۱چهارم لیوان
نمک نصف قاشق چایخوری
خمیر مایه ۱قاشق غذاخوری (پودر)
شیر نصف لیوان
بیکینگ پودر ۱قاشق غذاخوری
ماست نصف لیوان
آرد ۲ونیم لیوان
گوجه فرنگی به میزان لازم

 طرز تهیه :

 

 

جهت تهیه پیراشکی کالباس در ابتدای کار آرد، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کرده و ۲ بار الک کنید تا هواخورده و سبک شوند.ماست و شیر و روغن را مخلوط کرده و با همزن خوب بزنید تا یکنواخت شوند.
شیر را بجوشانید و اجازه دهید کاملا ولرم شود و بعد پودر خمیر مایه را با آن مخلوط کرده و ۱۵دقیقه در جای گرم قرار دهید تا عمل بیاید.سپس آن را به همراه شکر به مواد اضافه کرده و با قاشق مخلوط کرده و ۳دقیقه به آنها استراحت دهید.
مخلوط آرد را کم کم به مواد افزوده و خوب مخلوط نمائید ، با کمک دست تان به مدت ۱۰ دقیقه خمیر را ورز دهید تا خمیر نرم و یکدست شود.
سپس خمیر را داخل کاسه ای که چرب کرده اید قرار دهید ، روی کاسه را با پارچه ای مرطوب بپوشانید و به مدت ۱ ساعت خمیر را استراحت دهید تا حجمش ۲ برابر شود.
پس از مدت زمان لازم خمیر را روی سطح کار که آرد پاشیده اید قرار دهید و خمیر را بسیار نازک پهن کنید سپس نوارهای پهن مستطیل شکلی از خمیر ببرید.
فلفل دلمه ای را ریز خرد کرده و در مقداری روغن سرخ کنید و اجازه دهید داخل توری کاملا روغنش برود.خیار شور را نگینی خرد کرده و هر ژامبون دایره شکلی را از وسط نصف کنید.
قسمت پایینی هر خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید و روی آنها خیار شور ، فلفل دلمه ای و ژامبون قرار دهید ، لایه بالایی خمیر را روی لایه پایین برگردانید سپس به شکل گل رز رول کنید.

4136
4137
4138
4139

رزهای خمیری را پس از آماده شدن در روغن فراوان سرخ کنید.

نکات:

۱)در صورتی که دوست دارید پیراشکی رنگ زیبای خود را حفظ کند آن را داخل قالب قرار داده و با بخارپز بپزید یا داخل فر طبخ کنید که میشه مثل این زیری ها:

 

4140
4482

۲)در صورت تمایل از مواد دلخواه دیگر هم در کنار خیارشور و فلفل دلمه ای استفاده کنید.

نوش جان

 

فودسوران

 

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه پنکیک صبحانه سریع و خوشمزه

      طرز تهیه پنکیک صبحانه سریع و خوشمزه   اگه از خوردن نان و پنیر برای صبحانه خسته شده‌اند و به دنبال صبحانه جدید و خوشمزه و متنوع هستید. این پنکیک رو که برای ۲ …

  • طرز تهیه سمبوسه با خمیر

    دستور پخت سمبوسه با خمیر سمبوسه غذایی بسیار خوشمزه و عربی است و پخت آن در مناطق جنوبی کشور بسیار متداول است. در اینجا سمبوسه با خمیر که نوع عربی سمبوسه است را برای شما دوستان …

  • طرز تهیه عرایس نان گوشتی

    طرز تهیه عرایس نان گوشتی     مواد لازم: گوشت چرخ کرده : ۴۰۰ گرم پیاز رنده شده : نصف پیمانه ارده ۱ قاشق : غذاخوری نمک، فلفل و زردچوبه  :۱ قاشق چایخوری جعفری خرد …

  • طرز تهیه بورک اسفناج و پنیر

      طرز تهیه بورک ترکی با اسفناج و پنیر   بورک (به ترکی Börek) یک میان وعده فوق العاده پرطرفدار در کشور ترکیه است. این پیش غذا متشکل است از یک خمیر نان یا شیرینی …

  • طرز تهیه پاچانگای گوشت

      طرز تهیه پاچانگای گوشت (غذای ترکیه ای)   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۴۵ دقیقه   مواد اولیه برای ۴ نفر : خمیر یوفکا ۳ ورق گوشت قرمز (چرخ کرده) ۵۰۰ گرم پیاز۱ عدد رب …

  • طرز تهیه پیراشکی سبزیجات

    روش پخت پیراشکی سبزیجات به شکل انار   دوستان یه غذای ساده که من گوشت نریختم وبه جاش از سبزیجات استفاده کردم طعمش هم خوب شد بود. مواد لازم برای تهیه خمیر : آرد ۲ …

  • طرز تهیه باقلوای گوشت

      طرز تهیه باقلوای گوشت برای افطار   باقلوای گوشت چون شامل مواد غذایی مقوی است، یکی از بهترین خوراکی های سفره افطار است. برای سفره افطار امروزتان باقلوای گوشت را امتحان کنید.     …

  • طرز تهیه بورک پیچ با گوشت و سبزیجات

    طرز تهیه بورک پیچ با گوشت و سبزیجات   بورک (به ترکی Börek) یک میان وعده فوق العاده پرطرفدار در کشور ترکیه است. این پیش غذا متشکل است از یک خمیر نان یا شیرینی (معروف …

  • طرز تهیه پیده (غذای ترکی)

    آموزش روش پخت پیده (غذای ترکی) در این مطلب برای شما عزیزان طرز تهیه پیتزای ترکی یا همون پیده را آماده کرده ایم. این پیتزا یکی از خوشمزه ترین پیتزاهای ایرانی و بی نهایت سالم ،کم …

  • طرز تهیه سمبوسه میگو

    طرز تهیه سمبوسه میگو  در این مطلب از آموزش آشپزی مجله تصویر زندگی روش پخت سمبوسه میگو تقدیم دوستداران غذاهای دریایی میشه. میگو یکی از لذیذترین غذاهای دریاییه که خواص بسیاری داره.   آماده سازی: ۳۰ …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه پیتزا لقمه ای گوشت دودی

    طرز تهیه پیتزا لقمه ای گوشت دودی و کلم بروکلی   آماده سازی: ۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۲۰ دقیقه مواد اولیه برای ۴ نفر : پنیر چدار نصف فنجان (رنده شده، ۲ درصد چربی) …

    • طرز تهیه رول مرغ با نان تورتیلا (نان لواش خانگی)

        طرز تهیه رول مرغ با نان تورتیلا (نان لواش خانگی) مواد اولیه : نان ترتیلا یا نان لواش به میزان لازم جعفری خرد شده ۱/۲ پیمانه پیازچه خرد شده ۴ تا سیر رنده شده …

      • اسنک تن ماهی طرز تهیه اسنک تن ماهی

        دستور پخت اسنک تن ماهی مواد داخل اسنک تن ماهی را می تونین به دلخواه و با توجه به ذائقتون تغییر بدین. در این مطلب یکی از ساده ترین دستورات تهیه این اسنک خوشمزه را خواهید …

        • طرز تهیه پیتزا نودالیت, پیتزا نودل طرز تهیه پیتزا نودالیت غذای سریع و راحت مورد پسند کودک و بزرگسال

          آموزش طرز تهیه پیتزا نودالیت  امروز در بخش فست فود آموزش آشپزی ، طرز تهیه پیتزا نودالیت که یک غذای راحت و خوشمزس را تقدیمتون می کنیم. در این دستور از کالباس استفاده شده که …

          • توفوی انگشتی , توفو برشته انگشتی طرز تهیه توفوی انگشتی برشته | توفوی ترد و سوخاری

            دستور پخت توفوی انگشتی برشته توفوی انگشتی برشته بسیار ترد و خوشمزه است و بهتره در کنارش سس کچاپ، باربکیو، سس سالاد خامه ای یا سس فلفل شیرین آسیایی سرو کنید. هنگام انتخاب توفو دقت کنید …

            • طرز تهیه فلافل مرغ

              دستور پخت فلافل مرغ  مواد لازم برای ۶ نفر : مرغ بدون استخوان —— ۲۵۰ گرم نخود ————————- ۲ پیمانه تخم مرغ ——————– ۳ عدد پیاز  ————————-  ۱ عدد شوید ———————— ۲ قاشق سوپخوری ادویه …

              • طرز تهیه اسنک پنیری

                آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت   مواد اولیه برای ۶ نفر : آرد سوخاری ۸۰گرم شیر  ۲قاشق سوپخوری تخم مرغ  ۲عدد پنیر پارمیسان ۶۰گرم پیازچه ۳قاشق چایخوری سس خردل …

                • طرز تهیه ساندویچ رویال برگر

                  آماده سازی: ۲ ساعت مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۳ ساعت    مواد اولیه برای ۵ نفر : گوشت نیم کیلو (چرخ کرده با دنبه) تخم مرغ  ۱عدد پیاز  ۴عدد سیر  ۲حبه آرد سوخاری به …

                  • طرز تهیه خمیر پیتزا زعفرانی

                          آماده سازی: ۲ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۶ نفر : زعفران ۱قاشق غذاخوری (آبکرده و غلیظ) فلفل سیاه به میزان لازم …

                    • طرز تهیه پیتزا رژیمی سبز

                      طرز تهیه پیتزا رژیمی سبز مواد اولیه : آرد سفید ۳ لیوان روغن زیتون ۴ قاشق مرباخوری بیکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری شکر ۱/۵ قاشق چایخوری نمک ۳/۴ قاشق چایخوری پنیر خامه ای ۱۵۰ گرم …

                      • مینی پیتزا – مینی پیتزای اسفناج و پنیر

                        طرز تهیه مینی پیتزای اسفناج و پنیر   مینی پیتزای اسفناج و پنیر از مجموعه دستورات غذایی مارتا استوارت و بسیار لذیذ و خوشمزه است. پیتزا یکی از فست فودهای مورد علاقه مردم دنیاست که …

                        • طرز تهیه ساندویچ هات داگ مارپیچی

                            آماده سازی: ۲ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۶ نفر: زرده تخم مرغ به میزان لازم روغن ۲قاشق غذاخوری سوسیس  ۱۰عدد آب ۱لیوان نمک …

                          • طرز تهیه گراتین کالباس

                            طرز تهیه گراتین کالباس   گراتین یک نوع تکنیک تهیه غذاست که رویه غذا با پودرسوخاری و پنیر رنده شده طلایی و برشته و در ترکیب مواد آن از تخم مرغ و کره نیز استفاده …

                            • طرز تهیه پیتزا با نان تست

                              طرز تهیه پیتزا با نان تست   این غذا با نون تست و هر چی که داشتین درست میشه! و خیلی هم خوشمزه است!  در واقع یه جورایی یه پیتزای طبقاتیه که با نون سوخاری! …