دوشنبه , ۷ فروردین , ۱۳۹۶


طرز تهیه پیراشکی پواچا Flower Pogaca

مواد اولیه :
شیر۲۵۰ گرم
شکر۱۰ گرم
خمیر مایه۱۰ گرم
آرد۷۰۰ گرم
تخم مرغ۲ عدد
روغن مایع۹۰ گرم
نمک۲۰ گرم
مارگارین (آب شده)۱۰۰ گرم
 

طرز تهیه پیراشکی پواچا Flower Pogaca -  طرز تهیه نان به شکل گل آفتابگردان

 

طرز تهیه :
شیر را تا ۳۷ درجه سانتی گراد گرم کنید بعد شکر و خمیر مایع را اضافه کرده هم بزنید. آرد ، نمک، روغن و تخم مرغ ، را هم اضافه کرده حدود هم دقیقه زده و بعد ورز دهید. بعد ۱٫۵ ساعت بگذارید خمیر استراحت کند بعد از ۱٫۵ ساعت خمیر را حدود ۳۰ ثانیه ورز دهید و بعد خمیر را به سه قطعه با ورنهای تقریبی ۶۰۰،۴۵۰ و ۱۵۰ گرمی جدا کنید.
خمیر ۶۰۰ گرمی را به ۵ قطعه ۱۲۰ گرمی و خمیر ۴۵۰ گرمی را به ۵ قطعه ۹۰ گرمی جدا کرده و هر قطعه را باز کرده خمیر مارگارین زده و قطعه بعدی را روی آن قرار میدهیم و … ظرف گودی برداشته و مطابق شکل زیر خمیر را برش میدهیم برای اینکه قطعات بهم نچسبد مارگارین را لایه به لایه با برس میزنین و فطعه ۱۵۰ گرمی آخر برای وسط پوآچا می باشد .. کمی سخت هست اما مطمئنم شما میتونید. در پایان زرده تخم مرغ و شیر را با هم زده و با فرچه بروی پوآچا زده و در صورت دلخواه کنجد روی آن می پاشیم.
پوآچا را به مدت ۱۰ دقیقه در فر که قبل با ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم شده میپزیم بعد از ده دقیقه روی آن کاغذ روغنی کشیده درجه فر را به ۱۸۰ رسانده و ۲۰ دقیقه دیگر میگذاریم بپزد بعد ۲۰ دقیقه کاغذ روغنی را برداشته و ۵-۱۰ دقیقه دیگه میگذاریم بپزد و بعد سرو میکنیم.

طرز تهیه پیراشکی پواچا Flower Pogaca

طرز تهیه پیراشکی پواچا Flower Pogaca

طرز تهیه پیراشکی پواچا Flower Pogaca

طرز تهیه پیراشکی پواچا Flower Pogaca -  طرز تهیه نان به شکل گل آفتابگردان

طرز تهیه پیراشکی پواچا Flower Pogaca

 

sooran.com



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه سمبوسه میگو

    طرز تهیه سمبوسه میگو  در این مطلب از آموزش آشپزی مجله تصویر زندگی روش پخت سمبوسه میگو تقدیم دوستداران غذاهای دریایی میشه. میگو یکی از لذیذترین غذاهای دریاییه که خواص بسیاری داره.   آماده سازی: ۳۰ …

  • طرز تهیه اگ رول تخم مرغ و برگ کلم (سمبوسه)

    آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۴۵ دقیقه مواد اولیه : زنجبیل ۲ قاشق چایخوری (رنده شده تازه) سس سویا نصف فنجان سفیده تخم مرغ برای چسباندن لبه ها ورقه اگ رول …

  • روش های پیچیدن خمیر پیراشکی

    آموزش تصویری ۱۱ روش پیچیدن خمیر پیراشکی   در تصاویر زیر روش های جالب و متنوع پیچیدن خمیر پیراشکی را مشاهده می فرمائید. این پیراشکی ها بهتر است در فر پخته شود. این روش ها برای …

  • طرز تهیه پیراشکی پنیر و جعفری طرز تهیه پیراشکی پنیر و جعفری

    روش پخت پیراشکی پنیر و جعفری + آموزش پیچیدن پیراشکی پیراشکی پنیر و جعفری که به آن یقچه پنیر و جعفری هم می گن یه غذای خوشمزه با ظاهری زیبا و اشتها برانگیزه. در ادامه دستور پخت و …

  • طرز تهیه سمبوسه با سیب زمینی

    دستور پخت سمبوسه با سیب زمینی    مواد اولیه برای تهیه سمبوسه با سیب زمینی : سس سفید به میزان لازم تره دو قاشق غذاخوری روغن زیتون به میزان لازم ادویه به میزان لازم پیاز …

  • طرز تهیه پیده (غذای ترکی)

    آموزش روش پخت پیده (غذای ترکی) در این مطلب برای شما عزیزان طرز تهیه پیتزای ترکی یا همون پیده را آماده کرده ایم. این پیتزا یکی از خوشمزه ترین پیتزاهای ایرانی و بی نهایت سالم ،کم …

  • طرز تهیه اسنک قارچ معطر (گیاهی)

      آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۴ نفر : قارچ  ۲۵۰گرم سیر  ۲حبه پودر سیر ۲قاشق مرباخوری پودر موسیر ۱قاشق مرباخوری روغن زیتون ۵قاشق غذاخوری …

  • آموزش طرز پیچیدن خمیر پیراشکی (۲)

      سری دوم آموزش تصویری طرز پیچیدن خمیر پیراشکی مدل های متنوعی برای پیچیدن خمیر پیراشکی وجودد دارد . قبلا در اینجا آموزش چند نمونه از آن تقدیم شما عزیزان شده بود. در این مطلب نیر مدل های …

  • طرز تهیه باقلوای گوشت

      طرز تهیه باقلوای گوشت برای افطار   باقلوای گوشت چون شامل مواد غذایی مقوی است، یکی از بهترین خوراکی های سفره افطار است. برای سفره افطار امروزتان باقلوای گوشت را امتحان کنید.     …

  • طرز تهیه پیراشکی کالباس به شکل گل رز

      آماده سازی: ۲ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۶ نفر : فلفل دلمه ای به میزان لازم ژامبون به میزان لازم خیار شور به …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه انواع پاپ کورن مجلسی + تزیین پاپ کورن

    انواع پف فیل یا پاپ کورن مجلسی (ژله ای،پنیری،کره ای و …) قبل از اینکه بگم چه طور پاپ کورن طعم دار تو خونتون تهیه کنید بهتره اول روش اصولی تهیه پاپ کـورن رو براتو …

    • مسقطی بیسکویتی طرز تهیه مسقطی بیسکویتی

        دستور پخت مسقطی بیسکویتی خوشمزه  مسقطی بیسکویتی دسری خوشمزه و شیک برای سفره افطار ماه رمضان است. مسقطی یکی از انواع دسرها و شیرینی‌های ایرانی به شمار می‌آید و به عنوان سوغاتی اصلی لارستان محسوب می …

      • مسقطی زعفرانی,دسر ماه رمضان ,دسر مجلسی طرز تهیه مسقطی زعفرانی برای افطار

        دستور پخت مسقطی زعفرانی مجلسی  مسقطی زعفرانی یکی از دسرهای خوشمزه ویژه ماه رمضانه. مسقطی یه نوع شیرینی بر پایه نشاسته است. معمولا بعد از پخت میگذارند سرد بشه و بعد برش میزنند ( لقمه …

        • طرز تهیه شیرینی گل رز با سیب طرز تهیه شیرینی گل رز با سیب

          دستور تهیه شیرینی گل رز با سیب   شیرینی گل رز با سیب را می توانید با خمیر هزار لا یا با خمیر پیراشکی و پیتزا هم درست کنید. این شیرینی شیک و زیبا را تهیه کرده …

          • طرز تهیه بنیه خرما برای ماه رمضان

              طرز تهیه بنیه خرما (مخصوص رمضان) بدون فر   بنیه خرما دسری مقوی و پرکالری برای سحر و افطار ماه رمضان است. در ادامه طرز تهیه این دسر مغذی و خوشمزه تقدیمتون میشه .امیدوارم …

            • طرز تهیه شربت ذرت (سیروپ ذرت)

                آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۲ نفر : اسانس وانیل ۲تا۳قطره (بستگی به خلوص) نمک ۲قاشق چایخوری آب ۵لیوان سرپر شکر …

              • طرز تهیه ژله چشم نظر + عکس

                  دستور تهیه ژله چشم نظر + عکس   روش اول برای تهیه ژله چشم نظر: مواد لازم ژله بلوبری: ابسته ژله آلوئه ورا : ۱ بسته بستنی وانیلی : یک لیوان (یا ۱ لیوان شیر …

                • طررز تهیه شیرینی دانه قهوه طرز تهیه شیرینی دانه قهوه خوشمزه و مجلسی برای عید نوروز و عصرانه

                  طرز تهیه شیرینی دانه قهوه این شیرینی ترد و خوشمزه ظاهر جالبی داره و برای پذیرایی عید مناسبه. در بخش آموزش آشپزی با طرز تهیه شیرینی دانه قهوه با ما همراه باشید.   مواد لازم …

                  • طرز تهیه بیسکویت بستنی طعم توت فرنگی

                      آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت و ۱۵ دقیقه مواد اولیه : برای ۸ نفر خامه به میزان لازم توت فرنگی ۲۰ عدد (خرد شده) بستنی وانیلی به مقدار …

                    • طرز تهیه پاناکوتای شکلاتی

                      طرز تهیه پاناکوتای شکلاتی   امروز میخوایم روش تهیه دسر پاناکوتای شکلاتی رو برای شما عزیزان آموزش بدیم که یکی از خوشمزه ترین دسرها برای مهمانی ها و جشن هاست. پاناکوتا به تازگی در ایران …

                      • آموزش تزیین کیک تولد شکل جوجه طلایی

                          آموزش تصویری تزیین کیک تولد شکل جوجه طلایی   یکی از به یاد ماندنی ترین روز های زندگی هر فرد روز تولد اوست و کیک تولد یکی از لذیذترین و خوشمزه ترین بخش جشن …

                        • طرز تهیه رولت حلوا و خرما برای افطار + فیلم

                            دسر افطاری ؛ رولت حلوا و خرما در ماه رمضان بهتر است مصرف زولبیا و بامیه را هنگام افطار کم کرده و به جای آن خوراکی هایی مثل رولت حلوا و خرما را جایگرین …

                          • برشتوک دو رنگ , دسر افطار طرز تهیه برشتوک دو رنگ

                            دستور پخت برشتوک دو رنگ برشتوک نخودچی یا حلوای خشک یکی از انواع شیرینی‌های سنتی ایرانی , دسری ساده و خوشمزه است که بیشتر در ماه مبارک رمضان زینت بخش سفره‌های افطار می شود. این …

                            • طرز تهیه اسنک خرما برای ماه رمضان

                                طرز تهیه اسنک خرما ویژه ماه رمضان   اسنک خرما را می‌توان به عنوان چاشنی همراه با چای و همچنین مستقلاً به عنوان دسر خورد. برای ماه رمضان و مراسم افطاری هم بسیار مناسب …