شنبه , ۲ بهمن , ۱۳۹۵


طرز تهیه پیراشکی پنیر و جعفری

روش پخت پیراشکی پنیر و جعفری + آموزش پیچیدن پیراشکی

پیراشکی پنیر و جعفری که به آن یقچه پنیر و جعفری هم می گن یه غذای خوشمزه با ظاهری زیبا و اشتها برانگیزه. در ادامه دستور پخت و آموزش تصویری روش پیچیدن خمیر پیراشکی تقدیمتون میشه.

طرز تهیه بقچه پنیر و جعفری

مواد لازم رای تهیه بقچه پنیر و جعفری با شکل متفاوت

.
شیر ولرم ۱ لیوان
آب ولرم ۱ لیوان
روغن مایع ۱ لیوان
تخم مرغ تخم مرغ ۱ عدد
نمک ۲ قاشق مرباخوری
شکر ۶ قاشق
خمیر مایه ۱ پاکت
آرد ۶ – ۶٫۵ لیوان
مواد داخلی :
پنیر سفید ۱۰۰ گرم
جعفری مقداری
زرده تخم مرغ برای رویه

 

طرز تهیه پیراشکی پنیر و جعفری
طرز تهیه:
در یک کاسه شیر ولرم ریخته رویش خمیر مایه می ریزیم و خوب مخلوط میکنیم تا خمیرمایه خوب حل شود سپس آب ولرم , روغن مایع,سفیده تخم مرغ, نمک و شکر را می ریزیم و خوب مخلوط میکنیم در آخر آرد را می ریزیم و خوب ورز میدهیم تا بدست نچسبد رویش را پوشانده ۱ ساعت استراحت کند.

حالا در یک ظرف پنیر سفید رنده شده می ریزیم رویش جعفری ریز خرد شده می ریزیم.

طرز تهیه بقچه پنیر و جعفری

حالا از خمیر به اندازه گردو برداشته و با وردنه باز میکنیم.

طرز تهیه بقچه پنیر و جعفری

با چاقو برش میزنیم.

طرز تهیه پیراشکی پنیر و جعفری

از مواد پنیر و جعفری می ریزیم.

طرز تهیه پیراشکی پنیر و جعفری

از یک طرف شروع به رول کردن میکنیم به طرف خود میپیچیم تا گرد شود.

طرز تهیه پیراشکی پنیر و جعفری

طرز تهیه پیراشکی پنیر و جعفری

طرز تهیه پیراشکی پنیر و جعفری

 

طرز تهیه بقچه پنیر و جعفری

در سینی فر کاغذ روغنی انداخته و پبراشکی ها را می چینیم.

رویش زرده تخم مرغ می مالیم .

طرز تهیه پیراشکی پنیر و جعفری

رویش کنجد می زنیم .

طرز تهیه بقچه پنیر و جعفری

در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده ۲۰-۲۵ دقیقه قرار میدهیم تا رویش طلایی شود.

طرز تهیه بقچه پنیر و جعفری

بعد از آن از فر در آورده رویش را پوشانده و ۱۵-۲۰ دقیقه بعد که ولرم شد سرو میکنیم.

طرز تهیه پیراشکی پنیر و جعفری

این پیراشکی های خوشمزه برای سه وعده صبحانه، ناهار و شام میشه سرو کرد. همینطور برای جشن تولد و دورهمی های خانوادگی مناسبه.

 

منبع : سلام دکتر 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه پنیر برشتک

      آماده سازی: ۵ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۳۵ دقیقه مواد اولیه برای ۴ نفر : زردچوبه به میزان لازم شوید به میزان لازم روغن به میزان لازم تخم مرغ  ۱عدد پنیر ۲۵۰گرم (لیقوان) …

  • طرز تهیه نان پر شده با قارچ و خامه ترش

    نان پر شده با قارچ و خامه ترش   نان پر شده با قارچ و خامه ترش از مجموعه دستورهای غذایی مارتا استوارت است. این غذا یک وعده غذایی عالی بدون گوشت را برای شما …

  • طرز تهیه سمبوسه میگو

    طرز تهیه سمبوسه میگو  در این مطلب از آموزش آشپزی مجله تصویر زندگی روش پخت سمبوسه میگو تقدیم دوستداران غذاهای دریایی میشه. میگو یکی از لذیذترین غذاهای دریاییه که خواص بسیاری داره.   آماده سازی: ۳۰ …

  • طرز تهیه پیراشکی کالباس به شکل گل رز

      آماده سازی: ۲ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۶ نفر : فلفل دلمه ای به میزان لازم ژامبون به میزان لازم خیار شور به …

  • طرز تهیه پنکیک با سالاد مرغ

      طرز پخت پنکیک با سالاد مرغ   در این مطلب ضمن آموزش طرز تهیه سالاد مرغ و لواش پنکیک، روشی جدید برای تزیین و سرو سالاد مرغ تقدیم شما عزیزان میشه . مواد لازم …

  • آموزش طرز پیچیدن خمیر پیراشکی (۱)

    سری اول آموزش تصویری طرز پیچیدن خمیر پیراشکی مدل های متنوعی برای پیچیدن خمیر پیراشکی وجودد دارد . قبلا در اینجا آموزش چند نمونه از آن تقدیم شما عزیزان شده بود. در این مطلب نیر مدل های …

  • طرز تهیه پیده (غذای ترکی)

    آموزش روش پخت پیده (غذای ترکی) در این مطلب برای شما عزیزان طرز تهیه پیتزای ترکی یا همون پیده را آماده کرده ایم. این پیتزا یکی از خوشمزه ترین پیتزاهای ایرانی و بی نهایت سالم ،کم …

  • بورک سیب زمینی با سبزیجات معطر طرز تهیه بورک سیب زمینی و سبزیجات معطر

    دستور پخت بورک سیب زمینی با سبزیجات معطر  بورک سیب زمینی از غذاهای خوشمزه ترکیه ای است.  مواد میانی بورک ها متفاوت هستند.   مواد لازم برای تهیه بورک سیب زمینی : ده ورق خمیر یوفکا …

  • آموزش طرز پیچیدن خمیر پیراشکی (۲)

      سری دوم آموزش تصویری طرز پیچیدن خمیر پیراشکی مدل های متنوعی برای پیچیدن خمیر پیراشکی وجودد دارد . قبلا در اینجا آموزش چند نمونه از آن تقدیم شما عزیزان شده بود. در این مطلب نیر مدل های …

  • آموزش طرز تهیه رزت ژامبون

    روش پخت رزت ژامبون   آماده سازی : ۶۰ دقیقه پخت : ۲۰ دقیقه   مواد لازم : شیر ولرم ۱۵۰ میلی لیتر پودر خمیر ترش ۱ قاشق غذا خوری شکر و نمک کمی ( …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه عدسی

    مواد اولیه برای ۵ نفر : رب گوجه فرنگی ۳قاشق غذاخوری پیاز  ۱عدد (متوسط و ریزشده) سیر  به میزان لازم (ریزشده) عدس ربع کیلو (پخته) آرد ۲قاشق غذاخوری (تفت داده شده) فلفل تند ۱عدد (ریزشده) …

    • طرز تهیه پاچانگای گوشت

        طرز تهیه پاچانگای گوشت (غذای ترکیه ای)   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۴۵ دقیقه   مواد اولیه برای ۴ نفر : خمیر یوفکا ۳ ورق گوشت قرمز (چرخ کرده) ۵۰۰ گرم پیاز۱ عدد رب …

      • کباب چنجه,طرز تهیه کباب چنجه,دستور پخت کباب چنجه طرز تهیه کباب چنجه | دستور پخت کباب چنچه نرم و خوشمزه با گوشت گوساله و گوسفند

        آموزش طرز تهیه کباب چنجه نرم و خوشمزه با گوشت گوساله و گوسفند دستور آشپزی و طرز تهیه کباب چنجه خوشمزه و مجلسی در منزل مواد لازم برای کباب چنجه پیاز :•: ۲ عدد لیمو …

        • طرز تهیه پیراشکی مرغ

            طرز تهیه پیراشکی مرغ   آماده سازی: ۱ ساعت   مواد اولیه برای تهیه خمیر پیراشکی : آردحدود ۳ پیمانه و مقدار لازم تا زمانی که خمیر به دست نچسبد روغن نصف پیمانه برای خمیر …

          • پخت مرغ با طعم تند و شیرین طرز پخت مرغ با طعم تند و شیرین

            دستور پخت مرغ با طعم تند و شیرین در پخت مرغ با طعم تند و شیرین از سس ووستشیر یا سس ووستشایر استفاده شده که در پست های قبلی طرز تهیه اون در منزل تقدیم شما عزیزان …

            • طرز تهیه املت اسفناج برای صبحانه

                طرز تهیه املت اسفناج خوش طعم   مزه املت اسفناج عالی است. املتی با کمی پنیر چدار و اسفناج رویش، کاری می کند فراموش کنید همیشه مجبور بودید سبزیجاتی که مادرتان به غذا اضافه …

              • طرز تهیه کتلت کدو سبز

                  آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه   مواد اولیه برای ۳ نفر : کدوسبز نیم کیلو جعفری ۲قاشق سوپخوری (خرد شده) تخم مرغ  ۴عدد سیر  ۱حبه …

                • طرز تهیه ماست در منزل

                    طرز تهیه ماست خانگی   تنها امکاناتی که برای درست کردن ماست نیاز داریم، شیر و کمی ماست تازه است. این تمام سرمایه‌ای است که باید داشته باشیم تا ماست‌بند خانه خودمان شویم و …

                  • طرز تهیه کنسرو ذرت خانگی

                      طرز تهیه کنسرو ذرت خانگی (ذرت آب‌پز )   برای تهیه کنسرو ذرت  در خانه از بلال هایی که تازه هستند استفاده کنید. بلال هایی که وقتی دونه اش رو بین دو تا انگشت فشار …

                    • طرز تهیه ۱۰ نوع سالاد لایه ای

                        معرفی ده نوع سالاد لایه ای لذیذ   سالاد انواع و اقسام دارد در هر فصل و موقعیت مواد و ترکیب آن فرق می کند . در این مطلب برای شما عزیزان ۱۰ نوع …

                      • طرز تهیه ماهی شکم پر بدون فر

                            آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت مواد اولیه برای ۲ نفر : آبلیمو به میزان لازم سیر  ۱تا۲حبه انار ۳قاشق غذاخوری (جنگلی و ساییده شده (از رب انار …

                        • طرز تهیه رولت مرغ و ژامبون ساده

                            آماده سازی: ۲ ساعت مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۳ ساعت مواد اولیه برای ۳ نفر : مرغ  ۶قطعه (فیله) ژامبون ۱۲ورق پنیر پیتزا ۶ورق فلفل دلمه ای ۲غدد (قرمز و زرد) نمک به …

                          • کوفته گردو با لپه طرز تهیه کوفته گردو با لپه

                            دستور پخت کوفته گردو با لپه  کوفته گردو به روش های مختلفی طبخ میشه. در بعضی دستورها از آرد نخود یا آرد سوخاری استفاده شده و بعضی لپه. عده ای فقط رب گوجه فرنگی استفاده …