روش پخت پیراشکی پنیر و جعفری + آموزش پیچیدن پیراشکی
پیراشکی پنیر و جعفری که به آن یقچه پنیر و جعفری هم می گن یه غذای خوشمزه با ظاهری زیبا و اشتها برانگیزه. در ادامه دستور پخت و آموزش تصویری روش پیچیدن خمیر پیراشکی تقدیمتون میشه.
مواد لازم رای تهیه بقچه پنیر و جعفری با شکل متفاوت
.
شیر ولرم ۱ لیوان
آب ولرم ۱ لیوان
روغن مایع ۱ لیوان
تخم مرغ تخم مرغ ۱ عدد
نمک ۲ قاشق مرباخوری
شکر ۶ قاشق
خمیر مایه ۱ پاکت
آرد ۶ – ۶.۵ لیوان
مواد داخلی :
پنیر سفید ۱۰۰ گرم
جعفری مقداری
زرده تخم مرغ برای رویه
طرز تهیه:
در یک کاسه شیر ولرم ریخته رویش خمیر مایه می ریزیم و خوب مخلوط میکنیم تا خمیرمایه خوب حل شود سپس آب ولرم , روغن مایع,سفیده تخم مرغ, نمک و شکر را می ریزیم و خوب مخلوط میکنیم در آخر آرد را می ریزیم و خوب ورز میدهیم تا بدست نچسبد رویش را پوشانده ۱ ساعت استراحت کند.
حالا در یک ظرف پنیر سفید رنده شده می ریزیم رویش جعفری ریز خرد شده می ریزیم.
حالا از خمیر به اندازه گردو برداشته و با وردنه باز میکنیم.
با چاقو برش میزنیم.
از مواد پنیر و جعفری می ریزیم.
از یک طرف شروع به رول کردن میکنیم به طرف خود میپیچیم تا گرد شود.
در سینی فر کاغذ روغنی انداخته و پبراشکی ها را می چینیم.
رویش زرده تخم مرغ می مالیم .
رویش کنجد می زنیم .
در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده ۲۰-۲۵ دقیقه قرار میدهیم تا رویش طلایی شود.
بعد از آن از فر در آورده رویش را پوشانده و ۱۵-۲۰ دقیقه بعد که ولرم شد سرو میکنیم.
این پیراشکی های خوشمزه برای سه وعده صبحانه، ناهار و شام میشه سرو کرد. همینطور برای جشن تولد و دورهمی های خانوادگی مناسبه.
منبع : سلام دکتر