پنج شنبه , ۱۰ فروردین , ۱۳۹۶


طرز تهیه پیراشکی پنیر و جعفری

روش پخت پیراشکی پنیر و جعفری + آموزش پیچیدن پیراشکی

پیراشکی پنیر و جعفری که به آن یقچه پنیر و جعفری هم می گن یه غذای خوشمزه با ظاهری زیبا و اشتها برانگیزه. در ادامه دستور پخت و آموزش تصویری روش پیچیدن خمیر پیراشکی تقدیمتون میشه.

طرز تهیه بقچه پنیر و جعفری

مواد لازم رای تهیه بقچه پنیر و جعفری با شکل متفاوت

.
شیر ولرم ۱ لیوان
آب ولرم ۱ لیوان
روغن مایع ۱ لیوان
تخم مرغ تخم مرغ ۱ عدد
نمک ۲ قاشق مرباخوری
شکر ۶ قاشق
خمیر مایه ۱ پاکت
آرد ۶ – ۶٫۵ لیوان
مواد داخلی :
پنیر سفید ۱۰۰ گرم
جعفری مقداری
زرده تخم مرغ برای رویه

 

طرز تهیه پیراشکی پنیر و جعفری
طرز تهیه:
در یک کاسه شیر ولرم ریخته رویش خمیر مایه می ریزیم و خوب مخلوط میکنیم تا خمیرمایه خوب حل شود سپس آب ولرم , روغن مایع,سفیده تخم مرغ, نمک و شکر را می ریزیم و خوب مخلوط میکنیم در آخر آرد را می ریزیم و خوب ورز میدهیم تا بدست نچسبد رویش را پوشانده ۱ ساعت استراحت کند.

حالا در یک ظرف پنیر سفید رنده شده می ریزیم رویش جعفری ریز خرد شده می ریزیم.

طرز تهیه بقچه پنیر و جعفری

حالا از خمیر به اندازه گردو برداشته و با وردنه باز میکنیم.

طرز تهیه بقچه پنیر و جعفری

با چاقو برش میزنیم.

طرز تهیه پیراشکی پنیر و جعفری

از مواد پنیر و جعفری می ریزیم.

طرز تهیه پیراشکی پنیر و جعفری

از یک طرف شروع به رول کردن میکنیم به طرف خود میپیچیم تا گرد شود.

طرز تهیه پیراشکی پنیر و جعفری

طرز تهیه پیراشکی پنیر و جعفری

طرز تهیه پیراشکی پنیر و جعفری

 

طرز تهیه بقچه پنیر و جعفری

در سینی فر کاغذ روغنی انداخته و پبراشکی ها را می چینیم.

رویش زرده تخم مرغ می مالیم .

طرز تهیه پیراشکی پنیر و جعفری

رویش کنجد می زنیم .

طرز تهیه بقچه پنیر و جعفری

در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده ۲۰-۲۵ دقیقه قرار میدهیم تا رویش طلایی شود.

طرز تهیه بقچه پنیر و جعفری

بعد از آن از فر در آورده رویش را پوشانده و ۱۵-۲۰ دقیقه بعد که ولرم شد سرو میکنیم.

طرز تهیه پیراشکی پنیر و جعفری

این پیراشکی های خوشمزه برای سه وعده صبحانه، ناهار و شام میشه سرو کرد. همینطور برای جشن تولد و دورهمی های خانوادگی مناسبه.

 

منبع : سلام دکتر 



این مطلب مفید بود ؟
rating_1rating_2rating_3rating_4rating_5( 1....5 )
Loading..

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه بورک بادمجان کبابى

    بورک بادمجان کبابى   بورک Börek یه غذای ترکیه ای هست که با خمیر یوفکا درست میشه. خمیر بسیار نازکیه که الان دیگه آماده ش هم توی بازار هست. مواد داخلش مثل پیراشکی تنوع زیادی داره. …

  • طرز تهیه باقلوای گوشت

      طرز تهیه باقلوای گوشت برای افطار   باقلوای گوشت چون شامل مواد غذایی مقوی است، یکی از بهترین خوراکی های سفره افطار است. برای سفره افطار امروزتان باقلوای گوشت را امتحان کنید.     …

  • طرز تهیه پیراشکی پواچا

    طرز تهیه پیراشکی پواچا Flower Pogaca مواد اولیه : شیر۲۵۰ گرم شکر۱۰ گرم خمیر مایه۱۰ گرم آرد۷۰۰ گرم تخم مرغ۲ عدد روغن مایع۹۰ گرم نمک۲۰ گرم مارگارین (آب شده)۱۰۰ گرم     طرز تهیه : …

  • طرز تهیه بورک پیچ با گوشت و سبزیجات

    طرز تهیه بورک پیچ با گوشت و سبزیجات   بورک (به ترکی Börek) یک میان وعده فوق العاده پرطرفدار در کشور ترکیه است. این پیش غذا متشکل است از یک خمیر نان یا شیرینی (معروف …

  • روش های پیچیدن سمبوسه • نان‌پیچ نمودن سمبوسه

    آموزش تصویر‌‌‌ی روش های پیچیدن سمبوسه سمبوسه غذای آسون و خوشمره ایه ولی طرز پیچیدن سمبوسه در زیباتر کردن سفره غذا خیلی موثره. چه سمبوسه میگو باشه ، چه سمبوسه با سیب زمینی ، چه …

  • بورک پفکی , غذای ترکی طرز تهیه بورک پفکی غذای ترکی

    دستور پخت بورک پفکی ترکیه ای بورک پفکی عصرانه ای ساده برای روزهای بهار و تابستان است ، مطمئن باشید همه افراد خانواده بخصوص بچه ها از این خوراک خوشمزه لذت خواهند برد.   مواد لازم …

  • آموزش طرز پیچیدن خمیر پیراشکی (۲)

      سری دوم آموزش تصویری طرز پیچیدن خمیر پیراشکی مدل های متنوعی برای پیچیدن خمیر پیراشکی وجودد دارد . قبلا در اینجا آموزش چند نمونه از آن تقدیم شما عزیزان شده بود. در این مطلب نیر مدل های …

  • طرز تهیه اسنک قارچ معطر (گیاهی)

      آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۴ نفر : قارچ  ۲۵۰گرم سیر  ۲حبه پودر سیر ۲قاشق مرباخوری پودر موسیر ۱قاشق مرباخوری روغن زیتون ۵قاشق غذاخوری …

  • اسنک لقمه ای طرز تهیه اسنک لقمه ای پیش غذای خوشمزه

    روش پخت اسنک لقمه ای اسنک لقمه ای پیش غذایی خوش طعم و شیک که به سادگی در مدت زمان کمی طبخ میشه. این غذا را می تونین به عنوان میان وعده به فرزندانتون بدین. …

  • آموزش طرز پیچیدن خمیر پیراشکی (۱)

    سری اول آموزش تصویری طرز پیچیدن خمیر پیراشکی مدل های متنوعی برای پیچیدن خمیر پیراشکی وجودد دارد . قبلا در اینجا آموزش چند نمونه از آن تقدیم شما عزیزان شده بود. در این مطلب نیر مدل های …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه شنیسل مرغ

      شنیسل مرغ با آنکه جزو غذاهای فرنگی است اما به دلیل خوشمزه و ساده بودن حسابی در بین مردم ایران جا افتاده است این غذای سریع برای خانم های شاغل و افرادی که در …

    • هویج پلو شیرازی , غذای محلی شیراز آموزش تصویری طرز پخت هویج پلو شیرازی | عذاهای سنتی و محلی ایران

      آموزش تصویری روش پخت هویج پلو شیرازی  قبلا یکی از روش های تهیه هویج پلو شیرازی را تقدیم شما عزیزان کردیم و در این مطلب روشی دیگر برای تهیه این غذای خوشمزه آموزش میدیم. در …

      • مینی ساندویچ مرغ, درست کردن مینی ساندویچ مرغ, نحوه تهیه مینی ساندویچ مرغ, مواد لازم برای مینی ساندویچ مرغ, طرز تهیه ساندویچ مرغ, آموزش آشپزی, سایت آشپزی, طرز تهیه پیش غذاهای سبک, طرز تهیه غذاهای جشن تولد طرز تهیه مینی ساندویچ مرغ

        طرز تهیه مینی ساندویچ مرغ آماده سازی : ۳۰ دقیقه مورد مصرف : پیش غذا    مواد لازم جهت تهیه مینی ساندویچ مرغ : نان تست : ۱ بسته کالباس : ۲۵۰ گرم گردو : …

        • طرز تهیه آش دوغ اردبیل

          طرز تهیه آش دوغ اصل اردبیل   آماده سازی: ۱ ساعت   مواد اولیه برای ۷ نفر : نخود (پخته شده) ۱.۵ پیمانه برنج (برنج ایرانی) ۱ پیمانه ماست (پرچرب) ۲ لیتر دوغ (دوغ محلی …

          • خوراک قارچ منچوری طرز تهیه خوراک قارچ منچوری

            طرز تهیه خوراک قارچ منچوری ساده و خوشمزه    خوراک قارچ منچوری غذایی بدون گوشت و حاوی سبزیجات هست که خیلی خوش طعمه. یک بار هم که شده اونو امتحان کنید.   آماده سازی: ۳۰ …

            • طرز تهیه عرایس نان گوشتی

              طرز تهیه عرایس نان گوشتی     مواد لازم: گوشت چرخ کرده : ۴۰۰ گرم پیاز رنده شده : نصف پیمانه ارده ۱ قاشق : غذاخوری نمک، فلفل و زردچوبه  :۱ قاشق چایخوری جعفری خرد …

              • طرز تهیه ماست موسیر خانگی

                روش تهیه ماست موسیر خوشمزه   تهیه ماست موسیر یا ماست و خیار کار سختی نیست. با کمی بازی با مزه ها میشه تنوع زیادی ایجاد کرد و ماست و موسیر بسیار خوشمزه ای درست …

                • طرز تهیه لازانیا نخود سبز

                  طرز تهیه لازانیا نخود سبز جدید و لذیذ مواد لازم برای ۶ نفر : لازانیا ۴۰۰ گرم گوشت چرخ کرده بی چربی   ۴۰۰ گرم نخود سبز از پوست درآورده   ۲۰۰ گرم (۱ لیوان) هویج  …

                  • کوفته گردو و نخود طرز تهیه کوفته گردو و نخود غذای محلی اراک

                    دستور پخت کوفته گردو و نخود غذایی اراکی   کوفته گردو و نخود از غذاهای محلی استان مرکزی است. در ادامه روش تهیه و پخت این غذای مقوی و خوش طعم را خواهید دید.   …

                    • طرز تهیه موس زعفرانی با مغز ژله

                           طرز تهیه دسر خوشمزه موس زعفرانی با مغز ژله   موس زعفرانی با مغز ژله ، علاوه بر اینکه دسری خوش طعم و خوشمزه است، ظاهری شیک و مجلسی هم دارد. می توانید …

                      • طرز تهیه مرغ بریان پروانه ای

                            آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه مواد اولیه برای ۴ نفر : مرغ۱ عدد درسته – ۱/۵ تا ۲ کیلو (شسته و خشک شده) روغن نباتی۲ قاشق سوپخوری (یا روغن …

                        • طرز تهیه رول مرغ با فلفل قرمز کبابی

                          طرز تهیه رول مرغ با فلفل قرمز کبابی   رول مرغ غذایی با ظاهری زیبا ، مجلسی و بسیار خوش طعمه که به سادگی تهیه میشه و سرو اون هم راحته . این غذای خوشمزه …

                          • دو پیازه آلو شیرازی,دوپیازه آلو طرز تهیه دو پیازه آلو شیرازی + عکس

                            دستور پخت دو پیازه آلو شیرازی دو پیازه آلو یکی از غذاهای شیرازیه. جالبه بدونین تو این غذا اصلا آلو استفاده نمیشه و ماده اصلیش همون سیب زمینیه. چون تو لهجه شیرازی به سیب زمینی …

                            • طرز تهیه آش جو ملایر

                                آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه    مواد اولیه برای ۵ نفر : فلفل به میزان لازم نمک به میزان لازم پیاز نصف پیمانه (سرخ شده) …