سه شنبه , ۸ فروردین , ۱۳۹۶


طرز تهیه پیراشکی سیب زمینی

دستور پخت پیراشکی سیب زمینی

 

پیراشکی سیب زمینی غذایی ساده، خوشمزه و بدون گوشت هست که به راحتی درست میشه. پیراشکی سیب زمینی رو می تونید در مقدار زیاد تهیه کنید و بعد از پخت داخل زیپلاک در فریزر بگذارید  و هر وقت دوست داشتید داخل مکروفر گرم کنید. مثل روز اول تازه و خوشمزه خواهد بود.

 

آماده سازی: ۳۰ دقیقه
مدت انتظار: ۳۰ دقیقه
مجموعاً: ۱ ساعت

 

مواد اولیه :
زرده تخم مرغ ۱ عدد
نمک کمی
روغن مایع ۳ قاشق غذا خوری
شکر ۱ قاشق چای خوری
آرد ۲ پیمانه
آب ۲/۳ پیمانه
خمیر مایه ۱ قاشق غذاخوری
سیب زمینی سیب زمینی ۱عدد درشت
جعفری خرد شده ۴ قاشق غذا خوری
پیازچه ۲ عدد ریز خرد شده
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
کره ۲الی ۳ قاشق غذاخوری
پنیرفتا ۱/۳ پیمانه
تخم خشخاش مقداری

 

طرز تهیه پیراشکی سیب زمینی

 

طرز تهیه پیراشکی سیب زمینی :

سیب زمینی را آپ پز کرده ، سپس له و با کره مخلوط کنید.
جعفری و پیازچه را خرد کنید و به سیب زمینی اضافه کنید و پنیر فتا رابا آن هامخلوط کنید
خمیر مایه را با شکر و ۱/۴ لیوان اب گرم بزارید پف کنه بعد با آرد و آب و کره و روغن مخلوط کنید.
اگر از خمیر مایه فوری استفاده میکنید نیاز نداره که با اب گرم بزارید پف کنه مستقیم مخلوط آرد بکنید.

تا یه خمیر لطیف و بدست نچسب بدست بیاد اگر بدست چسبید با کمی آرد درستش کنید.
روی خمیر بدست امده یه حوله بکشید و بگذارید برای ۱ ساعت بمونه تا حجمش ۲ برابر بشه
بعد خمیر رو به قسمتهای کوچک به اندازه نارنگی تقسیم کنید ( من به ۸ قسمت تقسیم کردم ) گردش کنید
و هر گوله را باز کنید و ۱ قاشق از مواد سیب زمینی رو داخل خمیر بزارید و لبه های خمیر رو محکم به هم بچسبونید

طرز تهیه پیراشکی سیب زمینی

و روی نانها زرده تخم مرغ بمالید و کمی تخم خشخاش بریزید.

طرز تهیه پیراشکی سیب زمینی

و بزارید داخل فر روی ۳۵۰ درجه فارنهایت که از قبل روشن کردید به مدت ۲۵ دقیقه یا تا زمانی که روی نانها طلایی بشه

طرز تهیه پیراشکی سیب زمینی

 

 

منبع : سوران



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه پنکیک با سالاد مرغ

      طرز پخت پنکیک با سالاد مرغ   در این مطلب ضمن آموزش طرز تهیه سالاد مرغ و لواش پنکیک، روشی جدید برای تزیین و سرو سالاد مرغ تقدیم شما عزیزان میشه . مواد لازم …

  • آموزش طرز تهیه رزت ژامبون

    روش پخت رزت ژامبون   آماده سازی : ۶۰ دقیقه پخت : ۲۰ دقیقه   مواد لازم : شیر ولرم ۱۵۰ میلی لیتر پودر خمیر ترش ۱ قاشق غذا خوری شکر و نمک کمی ( …

  • طرز تهیه نان پر شده با قارچ و خامه ترش

    نان پر شده با قارچ و خامه ترش   نان پر شده با قارچ و خامه ترش از مجموعه دستورهای غذایی مارتا استوارت است. این غذا یک وعده غذایی عالی بدون گوشت را برای شما …

  • طرز تهیه بورک اسفناج و پنیر

      طرز تهیه بورک ترکی با اسفناج و پنیر   بورک (به ترکی Börek) یک میان وعده فوق العاده پرطرفدار در کشور ترکیه است. این پیش غذا متشکل است از یک خمیر نان یا شیرینی …

  • روش های پیچیدن سمبوسه • نان‌پیچ نمودن سمبوسه

    آموزش تصویر‌‌‌ی روش های پیچیدن سمبوسه سمبوسه غذای آسون و خوشمره ایه ولی طرز پیچیدن سمبوسه در زیباتر کردن سفره غذا خیلی موثره. چه سمبوسه میگو باشه ، چه سمبوسه با سیب زمینی ، چه …

  • بورک سیب زمینی با سبزیجات معطر طرز تهیه بورک سیب زمینی و سبزیجات معطر

    دستور پخت بورک سیب زمینی با سبزیجات معطر  بورک سیب زمینی از غذاهای خوشمزه ترکیه ای است.  مواد میانی بورک ها متفاوت هستند.   مواد لازم برای تهیه بورک سیب زمینی : ده ورق خمیر یوفکا …

  • طرز تهیه باقلوای گوشت

      طرز تهیه باقلوای گوشت برای افطار   باقلوای گوشت چون شامل مواد غذایی مقوی است، یکی از بهترین خوراکی های سفره افطار است. برای سفره افطار امروزتان باقلوای گوشت را امتحان کنید.     …

  • طرز تهیه اگ رول تخم مرغ و برگ کلم (سمبوسه)

    آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۴۵ دقیقه مواد اولیه : زنجبیل ۲ قاشق چایخوری (رنده شده تازه) سس سویا نصف فنجان سفیده تخم مرغ برای چسباندن لبه ها ورقه اگ رول …

  • طرز تهیه خمیر پیتزا و پیراشکی

      طرز تهیه خمیر پیتزا و پیراشکی   قبلا چند روش تهیه خمیر پیتزا تقدیمتون شده و امروز براتون یه دستور دیگه تهیه خمیر پیتزا رو آماده کردم. از این خمیر برای تهیه پیراشکی هم …

  • طرز تهیه کلوچه گوشت طرز تهیه کلوچه گوشت خوشمره

    روش پخت کلوچه گوشت ، غذایی جدید و خوشمزه  مواد لازم: _ماست ۱ لیوان _روغن جامد نصف لیوان _تخم مرغ ۱ عدد _بیکینگ پودر ۱قاشق غذا خوردی _یک قاشق غذاخوری خمیر مایه عمل آمده در …

مطالب قبلی این بخش
  • جوجه ترش,جوجه کباب ترش,جوجه کباب طرز تهیه جوجه ترش گیلانی | جوجه کباب ترش | کباب مجلسی با مرغ

    دستور پخت جوجه ترش جوجه ترش یا جوجه کباب ترش از غذاهای خوشمزه گیلانی است که طرفداران زیادی دارد. همان‌طور که از نام این غذا پیداست، ماده اصلی آن مرغ (در صورت امکان جوجه مرغ) …

    • طرز تهیه مرغ با گوجه گیلاسی و سیر

      طرز تهیه مرغ با گوجه گیلاسی و سیر   در این مطلب روش جدید برای پخت مرغ با طعمی متفاوت و دلپذیر تقدیمتون میشه . امیدواریم اونو بپزین و از خوردنش لذت ببرین.     …

      • طرز تهیه بقچه بادمجان

          بقچه بادمجان پیش غذایی شیک و خوشمزه است .   آماده سازی : ۴۵ دقیقه  پخت : ۳۰ دقیقه    مواد لازم جهت تهیه بقچه بادمجان برای ۵ نفر : بادمجان ۲ عدد سفیده …

        • طرز تهیه دلمه فلفل دلمه ای

          طرز تهیه دلمه فلفل دلمه ای سبز   آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه    مواد اولیه برای ۲ نفر : برنج ۱/۳ فنجان آب ۲/۳ فنجان فلفل …

          • طرز تهیه کیک سیب زمینی متفاوت

            طرز تهیه کیک سیب زمینی متفاوت و خوشمزه! + عکس در آموزش های قبلی چند روش پخت کیک سیب زمینی تقدیم شما عزیزان شد و امروز دستور تهیه کیک سیب زمینی متفاوتی را شرح خواهیم …

            • طرز تهیه امپاندا ، نان مغزدار اسپانیایی

              طرز تهیه امپاندا، نان مغزدار اسپانیایی   امپاندا یک نان مغزدار اسپانیایی است. خمیر امپاندا شباهت زیادی به خمیر پای دارد و مهمترین ویژگی آن خوشمزه بودن این خمیر است.   که در آن سرزمین …

              • کوس کوس مراکشی طرز تهیه کوس کوس مراکشی

                طرز تهیه کوس کوس مراکشی کوس کوس  (Couscous) از نظر غذایی جزو سالم‌ترین محصولات غله‌ای است. کوسکوس سنتی برای آماده‌سازی نیاز به زمان زیادی دارد و معمولاً بخارپز می‌شود. چربی موجود در هر ۱۰۰ کالری …

                • طرز تهیه مقلوبه مرغ

                    طرز تهیه مقلوبه مرغ مواد اولیه برای ۴ نفر : مرغ ۱ کیلو گرم بادمجان ۳ عدد حلقه شده سیب زمینی ۳ عدد حلقه شده گل کلم ۲۵۰ گرم تکه شده آب مرغ ۴ پیمانه پیاز۲  …

                  • کره خانگی کره خانگی و سالم بسازید

                    دستور تهیه کره خانگی خوشمزه و سالم کره خانگی برای سلامتی بیشتر قسمت‌های بدن از جمله بافت‌ها، دندان‌ها، پوست و چشم‌ها بسیار مناسب است. بهترین لطفی که شما می‌توانید در حق سلامتی خود انجام دهید، کاهش استفاده …

                    • خوراک قارچ منچوری طرز تهیه خوراک قارچ منچوری

                      طرز تهیه خوراک قارچ منچوری ساده و خوشمزه    خوراک قارچ منچوری غذایی بدون گوشت و حاوی سبزیجات هست که خیلی خوش طعمه. یک بار هم که شده اونو امتحان کنید.   آماده سازی: ۳۰ …

                      • ماکارونی صدفی با گوشت چرخ کرده

                        ماکارونی صدفی با گوشت چرخ کرده ماکارونی صدفی : ۴۰۰ گرم گوشت چرخ کرده : ۲۰۰ گرم  قارچ : ۱۰ عدد   پیاز: ۲ عدد   سیر : ۲ حبه گوجه فرنگی : ۲ عدد …

                        • طرز تهیه کیک گوشت بدون نیاز به فر • دستور کیک گوشت مجلسی ساده

                          روش پخت کیک گوشت مجلسی   مواد لازم برای خمیر کیک گوشت : تخم مرغ : ۴ عدد ماست :۱یک پیمانه روغن زیتون : یک پیمانه آرد : دو ونیم پیمانه بیکینگ پودر : ۳ …

                          • طرز تهیه جوجه کباب با فیله

                            طرز تهیه جوجه کباب با فیله آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۳۰ دقیقه  مواد اولیه برای ۴ نفر: سس ۱/۳ فنجان (+ مقدار بیشتر برای سرو) سس فلفل ۱ قاشق غذاخوری …

                            • کوفته فلاح با اسفناج طرز تهیه کوفته فلاح با اسفناج

                              دستور پخت کوفته فلاح با اسفناج کوفته فلاح با اسفناج خوراکی خوشمزه است که با ماست و سیر سرو می شود. مقدار موادی که در این دستور ذکر شده برای دو نفر کافی هست.   مواد لازم برای …