طرز تهیه پیتزا گل صدپر
مواد اولیه :
هات داگ هرچه بلندتر یک یا حداکثر دو عدد
گوشت چرخ کرده ۱۰۰ گرم
قارچ خرد کرده دو فنجان
پنیر پیتزای رنده شده دو فنجان
پودر پنیر پارمسان کمی
پیاز یک عدد متوسط
رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
خمیر را با وردنه روی سطح میز باز کنید و سپس کف سینی بیندازید. برخلاف پیتزاهای معمولی لبه هایش را نبرید و کمی از لب سینی آویزان باشد.
اگر مایلید گلبرگها زیباتر شوند (گردتر) از سوسیس درسته استفاده کنید.
سوسیسها را دورتادور لبه ظرف روی خمیر بچینید و اضافه های خمیر را روی آن برگردانید. اگر خمیر زیادی به وسط ظرف بیاید بعدا نان پیتزای شما زیادی ضخیم می شود.
حالا با چاقو لبه خمیر را همراه سوسیس داخلش برش بزنید. مراقب کف پیتزا پز نازنین تان باشید که خش برندارد. هر برش را به آرامی با دست نود درجه بچرخانید تا سطح برش سوسیس رو به بالا قرار گیرد.
اینکار را برای تمام دور تادور پیتزا انجام دهید.
حالا مایه گوشتی را در قسمت وسط پیتزا پخش کنید.
و سینی رو در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ بگذارید.
بعد از بیست دقیقه سینی را در بیاورید و پنیر پیتزا را روی آن ( قسمت وسط ) بریزید و رویش کمی پودر پنیر پارمسان بپاشید و به فر برگردانید.
بعد از آب شدن پنیرها ( حدود ۵ دقیقه ) پیتزا آماده است.
* حرارت پایین فر در تمام مدت پخت کافیست و نیازی به گریل نمی باشد.
www.sooran.com