پنجشنبه ۹ فروردین ۱۴۰۳
×

طرز تهیه پیتزا چیکن آلفردو

 

طرز تهیه پیتزا چیکن آلفردو و نان سیر

پیتزا چیکن آلفردو و نان سیر

پیتزا چیکن آلفردو و نان سیر ، میتونه به عنوان پیش غذا و یا اگر با سالاد کاملش همراه باشه ، به عنوان یک غذای کامل استفاده بشه. این پیتزای خوشمزه از چندین لایه تشکیل شده ، لایه اول نان سیر هست، لایه دومی گوشت جوجه در میان سس خوشمزه ی آلفردو و کلم بروکلی و لایه ی بعدی هم پنیر !!

 

مرحله ۱ – مواد لازم

طرز تهیه پیتزا چیکن آلفردو و نان سیر

برای ساختن سس آلفردو ، مقداری از پنیر های مختلف رو باید ریز کنیم ! اول پنیز پارمزان و بعد هم پنیر موزارلا رو توی یک ظرف ریز کنید .
مواد لازم برای تهیه کردن این پیتزای فوق العاده خوشمزه بسیار کمه ! شما به :

  1. مرغ پخته شده و ریز ریز شده
  2. کلم بروکلی بخار داده شده
  3. کره
  4. پنیر موزارلا
  5. پنیر پارمزان
  6. جعفری
  7. پودر سیر
  8. نمک
  9. فلفل
  10. یک قرض نان ایتالیایی
  11. و سیر سالم

برای تهیه پیتزا چیکن آلفردو و نان سیر نیاز خواهید داشت !

مرحله ۲ –

طرز تهیه پیتزا چیکن آلفردو و نان سیر

برای شروع کار ، سیر رو له یا چرخ بکنید . کره رو هم ذوب بکنید . سیر خرد شده رو به ظرف کره اضافه کنید و اون رو برای چند دقیقه بپزید .
پنیر موزارلا رو به ظرف اضافه کنید . دقت کنید که حتما این کارو آروم انجام بدید و محتویات رو هم بزنید. همین کار رو برای پنیز پارمزان هم انجام بدید . حالا دوباره خوب مخلوط رو هم بزنید و اون رو برای چند دقیقه بپزید .

مرحله ۳ –

پیتزا چیکن آلفردو و نان سیر

حالا سس آلفردوی درست شده رو از روی گرما بردارید و جعفری ، نمک و فلفل رو به اون اضافه کنید . (سعی کنید اون رو نخورید!!)
برای تهیه نان سیر ، اگر نتونستید نان سیر آماده رو از فروشگاه ها تهیه کنید ، بهتره طبق دستور زیر عمل کنید :
مقداری از سیر های خرد شده و کره رو با جعفری رو رد یک ظرف با هم مخلوط کنید .
حالا توی یک ظرف دیگه ، مرغ ها و سس  آلفردو رو با هم مخلوط کنید .
فر رو روی ۳۷۵ درجه فارنهایت تنظیم کنید . حالا یک کاغذ مخصوص پخت و پز و یک فویل آماده کنید . نانتون رو به دو قسمت تقسیم کنید و اون رو روی برگه قرار بدید.

مرحله ۴ –

پیتزا چیکن آلفردو و نان سیر
پیتزا چیکن آلفردو و نان سیر

 

پیتزا چیکن آلفردو و نان سیر
پیتزا چیکن آلفردو و نان سیر
طرز تهیه پیتزا چیکن آلفردو و نان سیر

حالا روی هر تکه نان رو با مخلوط کره و سیر پر کنید. بعد هم مخلوط مرغ و آلفردو رو اضافه کنید . در ادامه کلم بروکلی و در پایان هم پنیر موزارلا !
حالا اونها و تا زمانی که پنیرها ذوب بشه توی فر بپزید که معمولا بین ۱۵ تا ۱۸ دقیقه طول میکشه !
حالا میتونید پیتزاتون رو تکه تکه بکنید و سرو کنید !

kardasti.net

این مطلب مفید بود ؟
بدمتوسطخوبخیلی خوبعالی
( تعداد رای دهنده 5, میانگین امتیاز: 3,60 از 5)
Loading...