دوشنبه , ۴ بهمن , ۱۳۹۵


پودینگ نشاسته زعفرانی - دسر مجلسی

طرز تهیه پودینگ نشاسته زعفرانی

 

دسر پودینگ نشاسته زعفرانی علاوه بر اینکه خوش طعم و مقویه، درست کردنش هم راحته. این دسر برای مراسم افطار بسیار مناسبه. حتما مهمانان ازش استقبال می کنن.

 

مواد اولیه :
پودر قند ۱ لیوان
شیر ۶ لیوان
تخم مرغ ۳ عدد
خامه ۱۰۰ گرم
نمک ۱/۲ قاشق چایخوری
زعفران دم کرده ۲ قاشق چایخوری
نشاسته ۱ لیوان

 

طرز تهیه :
برای تهیه پودینگ نشاسته زعفرانی ابتدا لازم است نشاسته را در شیر سرد حل کنید سپس پودر قند و نمک را به مخلوط شیر و نشاسته اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد بعد از اینکه به نقطه جوش رسید حرارت را کم کنید و مرتب هم بزنید تا ته نگیرد

 

پودینگ نشاسته زعفرانی

در مرحله بعد زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید و زرده های تخم مرغ را با زعفران به مخلوط نشاسته اضافه کنید و هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند

 

پودینگ نشاسته زعفرانی

حالا سفیده های تخم مرغ را در ظرف دیگر با همزن بزنید تا سفید و سفت شود و از ظرف نریزد بعد خامه را به سفیده تخم مرغ اضافه کنید و با هم مخلوط کنید بعد مخلوط سفیده و خامه را به مواد نشاسته اضافه نمایید و مواد دسر را آرام و در یک جهت به صورت دورانی مخلوط کنید تا پودینگ نشاسته زعفرانی غلیظ شود

 

پودینگ نشاسته زعفرانی - دسر مجلسی

بعد از اینکه دسر پودینگ آماده شد ظرف دسر را چرب کنید و دسر را در ظرف ریخته و به مدت ۳ ساعت در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد
برای تزیین دسر پودینگ می توانید از خامه فرم گرفته , میوه و شکلات رنده شده استفاده کنید.

 

sooran.com



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • فروماژ پرتقال طرز تهیه دسر فروماژ پرتقال مجلسی و خوشمزه

    دستور تهیه دسر مجلسی فروماژ پرتقال   فروماژ پرتقال دسری خوش عطر و خوشمزه با رنگ و ظاهری شیک و مجلسیه. این دسر خوش طعم رو درست کنین و از خوردنش لذت ببرین.   مواد لازم …

  • طرز تهیه دسر بستنی آناناس و نارگیل

      مواد لازم: آناناس کوچک و کاملا رسیده : ۲ عدد پودر نارگیل : ۳ قاشق غذاخوری نارگیل تازه ورقه شده : مقداری پودر شکر : ۴ قاشق غذاخوری وتنیل : نوک قاشق چایخوری خامه …

  • طرز تهیه ژله رنگین کمان

    طرز تهیه ژله رنگین کمان    مواد اولیه : بستنی وانیلی ۲عدد (لیوانی) پودر ژله به میزان لازم (۵رنگ)   طرز تهیه : توجه داشته باشید که برای زیباتر شدن ژله بهتره از ۶رنگ حتما …

  • طرز تهیه ژله به شکل هویج

      ابده جالب برای ساخت ژله به شکل هویج   قبلا آموزش های تهیه ژله در انواع طرح ها و شکل ها تقدیمتون شده بود. آموزش امروز ابتکار جالبیه برای تهیه ژله به شکل هویج …

  • طرز تهیه بستنی سوخاری طرز تهیه بستنی سوخاری

    طرز تهیه بستنی سوخاری   بستنی سوخاری پوسته تردیه که داخلش بستنی سرد وجود داره. چون گلوله های بستنی منجمد سریع سرخ میشن بستنی آب نمیشه و شکل خودشو حفظ می کنه.   آماده سازی: …

  • ژله توت فرنگی تک نفره , ژله مجلسی طرز تهیه ژله توت فرنگی یک نفره | ژله توت فرنگی مجلسی | ژله شیک و مجلسی

    دستور تهیه ژله توت فرنگی یک نفره شیک و مجلسی  ژله توت فرنگی یک نفره بسیار شیک و مجلسیه و براحتی سرو میشه. برای درست کردن این ژله از توت فرنگی های خیلی درشت استفاده …

  • طرز تهیه شارلوت آناناس طرز تهیه دسر شارلوت آناناس دسر مجلسی و شیک

    طرز تهیه دسر شارلوت آناناس در این بخش از آموزش آشپزی طرز تهیه دسر شارلوت آناناس تقدیمتون میشه که دسری خوشمزه و شیک و مجلسیه. این دسر زیبا نیاز به قالب خاصی نداره و در …

  • طرز تهیه فروماژ گل سرخ

    طرز تهیه فروماژ گل سرخ   مواد اولیه : تخم مرغ ۳ عدد شکر ۱۵۰ گرم خامه (فرم گرفته) ۱۵۰ گرم آب ۶۰ میلی لیتر پودر ژلاتین ۱ قاشق سوپخوری پودر گل سرخ ۲ قاشق …

  • طرز تهیه پودینگ زعفرانی

      درست کردن پودینگ زعفرانی بسیار راحته و طعمش هم یه جورایی یادآور طعم بستنی سنتیه! این پودینگ را می توانید به آسانی با کمی زعفران و پودر ژلاتین و شیر و گلاب تهیه کنید. …

  • طرز تهیه دسر رویای زمستان (دسر برفی)

      طرز تهیه دسر رویای زمستان(دسر برفی) مواد اولیه : شیر ۱ لیتر آرد ۱ پیمانه نشاسته ذرت ۱ قاشق غذا خوری شکر دانه ریز ۱ لیوان کره ۱۲۵ گرم کرم شانتی (میتونین بجای کرم …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه حلوای برنجی

    مواد اولیه برای ۴ نفر : آرد برنج ۱/۲ لیوان روغن مایع ۱/۴ لیوان شکر ۳/۴ لیوان آب ۳ لیوان نشاسته ذرت ۱ ق غ هل ۵ دانه گلاب ۱/۲ لیوان زعفران دم کشیده ۱/۴ …

    • طرز تهیه کلوچه حلوایی طرز تهیه کلوچه حلوایی یک عصرانه خوشمزه | انواع کلوچه | میان وعده

      دستور پخت کلوچه حلوایی خوشمزه  کلوچه حلوایی را می تونین به عنوان میان وعده مدرسه به بچه ها بدین یا به عنوان عصرانه و صبحانه میل کنین و از خوردن این کلوچه های خوشمزه در کنار خونواده لذت ببرین. …

      • طرز تهیه خمیر هزارلا

           روش تهیه خمیر هزارلا   آماده سازی: ۲ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه : آرد ۲و ۱چهارم لیوان آب (کاملا یخ) ۶قاشق کره (منجمد رنده …