چهارشنبه , ۹ فروردین , ۱۳۹۶


لبو

روش تهیه پودر لبو / آب لبو / چیپس لبو

پودر لبو برای رنگ کردن غذا، دسرها و شیرینی ها استفاده میشه و می تونین مثل زعفرون اون رو دم کنین تا به خوبی رنگ بگیره. در این مطلب روش درست کردن پودر لبو و آب لبو و چیپس لبو را به شما آموزش می دهیم.

خوردن لبو و آب لبو یکی از موثرترین راه ها در درمان بیماری هایی نظیر کم خونی، پوکی استخوان، فشار خون بالا، سرطان خون، آلزایمر و کبد چرب هست.

عمدتا ما ایرانیا از لبو به صورت داغ داغ توی زمستون یا به صورت سرو همراه با ماست استفاده میکنیم. روش های جالب و ساده ای برای استفاده از این خوردنی خوشمزه و خوشرنگ وجود داره که شاید تا حالا به ذهنتون نرسیده باشه. مثل تهیه آب لبو و پودر لبو برای رنگ کردن خوراکی ها یا تهیه چیپس لبو و قالب یخ لبو.

 

آب لبو

از آب لبو برای رنگ آمیزی طبیعی در غذا میتوان استفاده کرد.

در فصل زمستان که دسترسی به لبوی تازه است، لبو را پوست کنده و خوب شسته سپس حلقه حلقه کنید.

لبو را بپزید و آب تغلیظ شده ی آنرا در قالب کوچک یخ ریخته و پس از انجماد در ظرف درب داری در فریزر نگهداری کنید تا چند ماه قابل استفاده است.

این قالب ها را برای تزیین پلو ، رنگ دسر و رنگ  فرنی استفاده کنید .

 

پودر لبو, آب لبو, چیپس لبو

 

پودر لبو 

برای تهیه پودر لبو آن لبو را پس از پوست کندن خوب شسته و با کارد برشهای نازکی به لبو بزنید و روی بخاری یا توسط دستگاههای میوه خشک کن حرارت داده تا خشک شود سپس آسیاب و بعد الک کنید و پودر آنرا در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید و هر زمان که لازم بود مثل زعفران مقداری از آنرا در آب جوش ریخته و یا دم بیندازید و استفاده کنید.

 

چیپس لبو 

یه پیشنهاد دیگه برای استفاده از لبو درست کردن چیپس هست .. لبو ها رو به صورت کاملا نازک برش بزنید. روی اونها کمی عسل و کره بمالید و اونها رو روی سینی فر بچینید و به مدت یک تا دو ساعت روی کمترین درجه در فر قرار بدید تا خشک بشن.

 

گردآوری : مجله تصویر زندگی 

منابع: آشپزی رنگین/کاغذ رنگی



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • روش پخت لبو در فر بدون آب

    بهترین روش پخت لبو در فر بدون نیاز به آب بهترین روش تهیه لبو ، روش پخت لبو در فر و بدون نیاز به آب است. به این ترتیب تمامی ریز مغذی‌های آن حفظ خواهد …

  • طرز پخت لبو ی خوشرنگ و خوش طعم

      چگونه لبویی خوش رنگ و خوش طعم بپزیم؟   در این بخش برایتان شیوه پخت لبو را آموزش می دهیم. چگونه لبو بپزیم تا خوش رنگ شود یعنی رنگ خود را بتواند حفظ کند. …

  • تزیین لبو به شکل گل رز + فیلم

    آموزش تصویری تزیین لبو به شکل گل رز + ویدیو   در این مطلب آموزش تصویری تزیین لبو به شکل گل رز بسیار زیبا که به روشی بسیار ساده درست میشه رو به شما عزیزان خوش …

مطالب قبلی این بخش
  • تمیز کردن میگو, پاک کردن میگو آموزش تصویری پاک کردن میگو در منزل مرحله به مرحله

    روش پاک کردن میگو در منزل به صورت تصویری تکنیک پاک کردن میگو, آموزش مرحله ای تمیز کردن میگو, روش راحت کندن پوست میگو, آموزش تمیز کردن پوست میگو, نحوه پاک کردن میگو, روش های تمیز …

    • توصیه هایی برای تهیه غذای نذری

         برای تهیه غذای نذری این توصیه‌ها را رعایت کنید   طبخ غذای نذری از آیین های ریشه دار مذهبی و دینی ما است. این غذاها و خوراکی های متنوع که بین دیگران توزیع می …

      • نکات و ترفندهای تهیه انواع ژله نکات و ترفندهای تهیه انواع ژله

              نکاتی درباره درست کردن انواع ژله   در این پست سعی شده نکات مهم و ترفندهای تهیه انواع ژله و خارج کردن ژله از قالب به طور کامل توضیح داده شود.  از خرید قالب گرفته تا بیرون آوردن …

        • قد کشیدن برنج, پخت برنج مجلسی,دم کردن برنج طرز پخت برنج ایرانی و مجلسی | فوت و فن قد کشیدن برنج | روش دم کردن برنج

          راز و رمزهای پخت برنج ایرانی و قد کشیدن برنج در این مطلب با اصول پخت برنج ایرانی ، نکاتی در خصوص بهتر قد کشیدن برنج و هم چنین ترفندهای پخت کته و برنج آبکش آشنا خواهید …

          • تفاوت کره با مارگارین چیست ؟

              تفاوت کره با مارگارین چیست ؟   برای پی بردن به تفاوت کره با مارگارین باید توجه داشت که هردو امولسیونی از ۱۶ درصد آب و۸۲ تا ۸۵ درصد چربی هستند با این تفاوت …

            • سرخ کردن غذا هنگام سرخ کردن غذا به این نکات توجه کنید

              توصیه های برای سرخ کردن غذا کیفیت غذاهای سرخ شده تنها به نوع ماده غذایی بستگی ندارد. بلکه برای سرخ کردن غذا باید به نوع روغن، نحوه نگهداری روغن و روش سرخ کردن نیز بستگی دارد. در این …

              • بهترین ظرف برای پخت غذا چیست؟

                چه ظرفی برای پخت و پز مناسب تر است؟ بهترین ظرف کدامست؟   زودپزها به دلیل کوتاهی مدت زمان پخت غذا و کاهش مدت زمان قرار گرفتن در معرض حرارت بهترین ظروف برای پخت غذا …

                • ترفندهای دم کردن چای

                    نکات جالب و کاربردی برای دم کردن چای    نکات: ۱) توجه داشته باشید که چای اصل رنگ بسیار ملایمی دارد و عطر آن به زیادی نوع صنعتی نیست پس بهتر است برای داشتن …

                  • کوسکوس,کوس کوس کوسکوس چیست و چگونه مصرف می‌شود ( Couscous )

                    آشنایی با کوسکوس و موارد مصرف آن ( Couscous ) کوسکوس Cous Cous با تلفظ KOOS-koos قوت غالب مردم تونس و الجزایر و لیبی و مراکش و موریتانی و همچنین کشورهای عربی و سواحل غربی جزیره …

                    • طرز تهیه پودر پاپریکا در منزل

                      طرز تهیه پودر پاپریکا خانگی پاپریکا یک ادویه عالیه که از فلفل دلمه ای قرمز درست میشه. من اون رو آماده خریدم و راضی نبودم به نظرم ناخالص بود. پس چه خوب میشه اگه ما بتونیم پودر پاپریکا رو تو خونه …

                      • رازهای خوشمزه تر شدن الویه

                          ۷ راهکار برای خوشمزه‌تر شدن الویه + طرز تهیه   سالاد الویه غذایی است که در ایران شکل گرفته و به قول معروف «من‌درآوردی» است. البته به یک غذای روسی کمی شباهت دارد با …

                        • روش خوشمزه تر کردن غذا | توصیه‌ های سرآشپز برای خوشمزه تر شدن غذا روش خوشمزه تر کردن غذا | توصیه‌ های سرآشپز برای خوشمزه تر شدن غذا

                          ترفند  خوشمزه تر شدن غذاها  در  این قسمت از مجله تصویر زندگی ، تکنیک ها و تجربه های ساده ای را برای خوشمزه تر کردن غذا  به شما معرفی می‌کنیم که کمک می‌کند غذائی خوشمزه‌تر و سالمتر داشته …

                          • اسرار خوشمزه تر کردن غذاها

                            اسرار خوشمزه تر کردن غذاها ۱- ساقه های سفت کلم پیچ را جدا کنید و فقط برگ های نرم آنرا بخورید. خیلی راحت می‌توانید کلم پیچ را همراه با سایر سبزیجات در سالاد استفاده کنید …

                            • نکاتی در مورد تهیه دسر ها

                                روش استفاده از قالب های دسر: بهترین قالب ها برای تهیه دسر قالب های فلزی هستند.اگر از قالب های فلزی استفاده می کنید باید داخل قالب ،آب سرد بچرخانید و آن را برگردانید تا …