پنج شنبه , ۳۰ دی , ۱۳۹۵


لبو

روش تهیه پودر لبو / آب لبو / چیپس لبو

پودر لبو برای رنگ کردن غذا، دسرها و شیرینی ها استفاده میشه و می تونین مثل زعفرون اون رو دم کنین تا به خوبی رنگ بگیره. در این مطلب روش درست کردن پودر لبو و آب لبو و چیپس لبو را به شما آموزش می دهیم.

خوردن لبو و آب لبو یکی از موثرترین راه ها در درمان بیماری هایی نظیر کم خونی، پوکی استخوان، فشار خون بالا، سرطان خون، آلزایمر و کبد چرب هست.

عمدتا ما ایرانیا از لبو به صورت داغ داغ توی زمستون یا به صورت سرو همراه با ماست استفاده میکنیم. روش های جالب و ساده ای برای استفاده از این خوردنی خوشمزه و خوشرنگ وجود داره که شاید تا حالا به ذهنتون نرسیده باشه. مثل تهیه آب لبو و پودر لبو برای رنگ کردن خوراکی ها یا تهیه چیپس لبو و قالب یخ لبو.

 

آب لبو

از آب لبو برای رنگ آمیزی طبیعی در غذا میتوان استفاده کرد.

در فصل زمستان که دسترسی به لبوی تازه است، لبو را پوست کنده و خوب شسته سپس حلقه حلقه کنید.

لبو را بپزید و آب تغلیظ شده ی آنرا در قالب کوچک یخ ریخته و پس از انجماد در ظرف درب داری در فریزر نگهداری کنید تا چند ماه قابل استفاده است.

این قالب ها را برای تزیین پلو ، رنگ دسر و رنگ  فرنی استفاده کنید .

 

پودر لبو, آب لبو, چیپس لبو

 

پودر لبو 

برای تهیه پودر لبو آن لبو را پس از پوست کندن خوب شسته و با کارد برشهای نازکی به لبو بزنید و روی بخاری یا توسط دستگاههای میوه خشک کن حرارت داده تا خشک شود سپس آسیاب و بعد الک کنید و پودر آنرا در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید و هر زمان که لازم بود مثل زعفران مقداری از آنرا در آب جوش ریخته و یا دم بیندازید و استفاده کنید.

 

چیپس لبو 

یه پیشنهاد دیگه برای استفاده از لبو درست کردن چیپس هست .. لبو ها رو به صورت کاملا نازک برش بزنید. روی اونها کمی عسل و کره بمالید و اونها رو روی سینی فر بچینید و به مدت یک تا دو ساعت روی کمترین درجه در فر قرار بدید تا خشک بشن.

 

گردآوری : مجله تصویر زندگی 

منابع: آشپزی رنگین/کاغذ رنگی



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • روش پخت لبو در فر بدون آب

    بهترین روش پخت لبو در فر بدون نیاز به آب بهترین روش تهیه لبو ، روش پخت لبو در فر و بدون نیاز به آب است. به این ترتیب تمامی ریز مغذی‌های آن حفظ خواهد …

  • تزیین لبو به شکل گل رز + فیلم

    آموزش تصویری تزیین لبو به شکل گل رز + ویدیو   در این مطلب آموزش تصویری تزیین لبو به شکل گل رز بسیار زیبا که به روشی بسیار ساده درست میشه رو به شما عزیزان خوش …

  • طرز پخت لبو ی خوشرنگ و خوش طعم

      چگونه لبویی خوش رنگ و خوش طعم بپزیم؟   در این بخش برایتان شیوه پخت لبو را آموزش می دهیم. چگونه لبو بپزیم تا خوش رنگ شود یعنی رنگ خود را بتواند حفظ کند. …

مطالب قبلی این بخش
  • باورهای نادرست درباره پخت ماکارونی

       باورهای نادرست درباره پخت ماکارونی   تصورات غلط درباره‌ی طرز پخت ماکارونی هنوز نیز رایج است، درحالی‌که نکاتی که ایتالیایی‌ها برای این کار موردتوجه قرار می‌دهند ممکن است برای بسیاری جدید باشد.     …

    • سرخ کردن غذا هنگام سرخ کردن غذا به این نکات توجه کنید

      توصیه های برای سرخ کردن غذا کیفیت غذاهای سرخ شده تنها به نوع ماده غذایی بستگی ندارد. بلکه برای سرخ کردن غذا باید به نوع روغن، نحوه نگهداری روغن و روش سرخ کردن نیز بستگی دارد. در این …

      • طرز تهیه انواع ادویه مخلوط

        طرز تهیه‌ ادویه مخلوط راز خوشمزگی غذای مادربزرگ‌های دنیا   همیشه وقتی به خانه‌ی مادربزرگ‌های می‌رویم، تا یکی دو کیلو چاق نشویم، برنمی‌گردیم. از بس که غذاهای مامان بزرگ پز خوشمزه‌اند و زیردندان مزه می‌کنند، …

        • ترفندهای نگهداری سبزیجات و میوه ها

             ترفندهای نگهداری سبزیجات و میوه ها   یکی از مهم‌ترین اصول آشپزی تازه نگه‌داشتن موادغذایی است. حتماً شما هم مثل من از آن دست خانم‌هایی هستید که برای رفع نگرانی‌تان کمی بیش از حد …

          • اسرار خوشمزه تر کردن غذاها

            اسرار خوشمزه تر کردن غذاها ۱- ساقه های سفت کلم پیچ را جدا کنید و فقط برگ های نرم آنرا بخورید. خیلی راحت می‌توانید کلم پیچ را همراه با سایر سبزیجات در سالاد استفاده کنید …

            • قد کشیدن برنج, پخت برنج مجلسی,دم کردن برنج طرز پخت برنج ایرانی و مجلسی | فوت و فن قد کشیدن برنج | روش دم کردن برنج

              راز و رمزهای پخت برنج ایرانی و قد کشیدن برنج در این مطلب با اصول پخت برنج ایرانی ، نکاتی در خصوص بهتر قد کشیدن برنج و هم چنین ترفندهای پخت کته و برنج آبکش آشنا خواهید …

              • طرز تهیه نان ترتیا در منزل (ترتیلای خانگی) + فیلم

                طرز تهیه نان ترتیا در منزل (ترتیلای خانگی) + فیلم   دستور پخت نان ترتیا (نان ترتیلا – نان تورتیلا) در منزل (ترتیای خانگی). ترتیا Tortilla یک کلمه اسپانیولی به معنی “کیک کوچک” است. “ال” …

                • روش از بین بردن بوی سوختگی برنج

                  در این مطلب دو روش برای رفع بوی سوختگی برنج معرفی میشه   ۱- اگه احساس کردین برنجتون بوی سوختگی گرفته، موقعی که دمکش روی قابلمه است، یک تکه نان روی برنج بذارین، موقع کشیدن …

                  • مزه دار کردن ماهی قبل از پخت (مرینیت)

                    شاید تا حالا شما هم اصطلاح مرینیت کردن رو از زبان آشپزا شنیده باشید و خیلی هم براتون جالب باشه که مرینیت کردن چیه که اینقدر برای آشپزا مهمه و خیلی سفارش میکنن که حتما …

                    • رازهای پخت فلافل, نحوه خوشمزه شدن فلافل, تکنیک های پخت فلافل, راز خوشمزه شدن فلافل, نحوه پخت فلافل خانگی, ادویه مخصوص فلافل, علت خوشمزه شدن فلافل خانگی, مواد لازم برای تهیه فلافل, نکات مهم پخت فلافل راز خوشمزه شدن فلافل های حاضری

                      راز خوشمزه شدن فلافل های حاضری ۶ نکته که فلافل خانگی را مانند فلافل های حاضری می کند : فلافل گلولهٔ سرخ شدهٔ نخود پخته و ادویه‌جات است. این غذا در خاورمیانه و به‌ویژه بیروت …

                      • روش پاک کردن میگو و طبخ میگو

                        آموزش تصویری پاک کردن میگو روش های طبخ میگو   میگو یکی از خوشمزه ترین و مفید ترین غذاهای دریایی در جهان به شمار میره و در ایران هم به خاطر وجود خلیج فارس جزو …

                        • مقیاس پخت کیک اسفنجی + نکات کیک اسفنجی / نکات مهم پخت و مقیاس مواد

                          مقیاس پخت کیک اسفنجی + نکات مهم برای بهتر شدن کیک اسفنجی کیک اسفنجی (Sponge cake) نوعی کیک است که مواد اصلی آن را آرد، شکر، تخم‌مرغ، بکینگ پودر و وانیل تشکیل می‌دهد. در این نوع …

                          • تازه نگهداشتن سبزی خوردن , نگهداری بهتر سبزی خوردن روشهای تازه نگهداشتن سبزی خوردن

                            راهکارهایی برای تازه نگهداشتن سبزی بیش از یک هفته  تازه نگهداشتن سبزی خوردن, نگه داشتن سبزی خوردن به مدت طولانی, نکاتی برای نگهداری سبزی خوردن, نگهداری انواع سبزی , روش هایی برای تازه نگه داشتن …