دوشنبه , ۷ فروردین , ۱۳۹۶


 18242طرز تهیه پنیر کاتیج (به شدت پروتئینی مناسب ورزشکاران و افراد رژیمی)

 

آماده سازی: ۱ ساعت

 

مواد اولیه :

نمک ۱و نیم قاشق چایخوری

شیر  ۱۳لیوان

خامه نصف لیوان

سرکه سفید ۳ چهارم لیوان

طرز تهیه:

ابتدا شیر را با خامه مخلوط کرده و خوب هم بزنید تا یکنواخت شود.شیر را روی حرارت قرار داده و صبر کنید تا دمای آن به ۱۲۰درجه فارنهایت برسد(دما بسیار مهم است).شیر را از روی حرارت برداشته و سرکه را به آن اضافه کنید.مواد را ۲دقیقه هم بزنید تا بریده شوند.
پنیر را داخل پارچه مناسب ریخته و ۳۰دقیقه داخل اتاق قرار دهید تا آب پنیر جدا شود.
لبه های پارچه را جمع کرده و پنیر را کمی زیر شیر آب سرد بگیرید تا زیر پارچه کاملا شسته شود.
روی پنیر جسم سنگینی قرار داده و صبر کنید تا کاملا آب آن جدا شود.
وقتی پنیر آماده شد نمک را به آن اضافه کرده و ۱روز داخل یخچال قرار دهید و بعد مصرف کنید.

18249

 

 نکات:

۱)پنیر کاتیج از لحاظ تاریخی یکی از مواد غذایی مشهور اروپای مرکزی است که در منازل و مزارع این منطقه تهیه می‌گردد. پنیر کاتیج پنیر نرم با رایحه ملایمی‌ است که از شیر گاو تهیه می‌گردد. این پنیر درصد بسیار کمی نمک و چربی دارد. مناسب برای افرادی که رژیم دارند یا به بیماریهای قلبی،فشارخون و…. دچار هستند. پنیر کاتیج تنها محصول لبنی است که بیماران ام اس می توانند همیشه از آن مصرف کنند. شکل ظاهری این پنیر با پنیرهای دیگر در بازار تفاوت دارد و فعلا فقط کاله این پنیر را در ایران تولید میکند.
۲)تو این پنیر با این مقادیر حدود ۱۲گرم پروتئین وجود داره افراد ورزشکار و بدنساز میدونن این مقدار پروتئین چه قدر با ارزشه.
۳)اگر میتونید خامه و پنیر رو از مواد اولیه حذف کنید تا این پنیر بهتر روی بدنتون جواب بده.
۴)دما توی این نوع پنیر به شدت مهمه و حتما باید تهیش با دماسنج انجام بشه.
۵)برای تهیه این پنیر بهتره از شیر محلی استفاده کنید که در این صورت باید اون رو از قبل نیم ساعت بجوشونید و بذارید سرده سرد بشه و بعد دوباره گرمش کنید تا ۱۲۰درجه!
۶)این پنیر رو میتونید برای بهتر شدن طعم با میوه های مناسبی مثل کیوی،توت فرنگی و آلبالو سرو کنید.
نوش جان

 

سوران

 

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه پنیر موزارلا خانگی

    طرز تهیه پنیر موزارلا خانگی (کشدار مخصوص پیتزا،پاستا و …) آماده سازی: ۲ ساعت مواد اولیه : جوهر لیمو ۱ و نیم قاشق چایخوری قرص پنیر ۱ چهارم عدد (بزرگ) شیر  ۴ لیتر پنیر موزارلا …

  • طرز تهیه پنیر ریکوتا

      زمان مورد نیاز جهت تهیه پنیر ریکوتا ساده آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه این پنیر ایتالیایی طعم بسیار فوق العاده ای داره و مناسب ترین …

  • طرز تهیه پیتزا هاوایی

    آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۳۰ دقیقه طرز تهیه پیتزا هاوایی با خمیر سبزی و پنیر مواد اولیه برای ۴ نفر  : خمیر پیتزا ۱ عدد روغن زیتون ۱ قاشق سوپخوری …

  • طرز تهیه پنیر ماسکارپونه برای تزیین کیک

      طرز تهیه پنیر ماسکارپونه (پنیر خامه ای مناسب تهیه و تزیین زیبای کیک)   پنیر ماسکارپونه یعنی آخر آخر پنیر خامه ای. این پنیر با خامه خالص تهیه میشه و به نظرم اگه میخواید …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه رول مرغ با فلفل قرمز کبابی

    طرز تهیه رول مرغ با فلفل قرمز کبابی   رول مرغ غذایی با ظاهری زیبا ، مجلسی و بسیار خوش طعمه که به سادگی تهیه میشه و سرو اون هم راحته . این غذای خوشمزه …

    • پیراشکی اسفناج پیراشکی اسفناج غذایی سالم و خوشمزه

      طرز تهیه پیراشکی اسفناج پیراشکی اسفناج پیش غذایی سالم، سبک و خوشمزه است. این پیراشکی خوش طعم برای جشن تولد، پیک نیک و صبحانه و عصرانه مناسب است.   آماده سازی : ۴۵ دقیقه پخت : ۳۰ …

      • طرز تهیه سالاد قارچ و ژامبون

          روش تهیه سالاد قارچ و ژامبون   امروز براتون دستور تهیه یه سالاد بسیار خوشمزه و مقوی رو آماده کردیم.  این سالاد می تونه مواد غذایی و انرژی مورد نیازتون رو تامین کنه . …

        • طرز تهیه تاکوی مرغ با بیکن

            آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۳۰ دقیقه مواد اولیه برای ۱۰ نفر : گوشت بیکن ۳ تکه ران مرغ ۶۸۰ تا ۹۰۰ گرم (بدون پوست و استخوان – یا سینه …

          • طرز تهیه بورک پیچ با گوشت و سبزیجات

            طرز تهیه بورک پیچ با گوشت و سبزیجات   بورک (به ترکی Börek) یک میان وعده فوق العاده پرطرفدار در کشور ترکیه است. این پیش غذا متشکل است از یک خمیر نان یا شیرینی (معروف …

            • کوس کوس مراکشی طرز تهیه کوس کوس مراکشی

              طرز تهیه کوس کوس مراکشی کوس کوس  (Couscous) از نظر غذایی جزو سالم‌ترین محصولات غله‌ای است. کوسکوس سنتی برای آماده‌سازی نیاز به زمان زیادی دارد و معمولاً بخارپز می‌شود. چربی موجود در هر ۱۰۰ کالری …

              • طرز تهیه فیش اند چیپس (fish and chips)

                  طرز تهیه فیش اند چیپس (fish and chips)   فیش اند چیپس fish and chips یا ماهی و سیب زمینی سرخ شده یکی از غذاهای محبوب در کشورهای بریتانیایی است که در مطلب امروز  …