پنجشنبه ۹ فروردین ۱۴۰۳
×

طرز تهیه پنیر کاتیج

 18242طرز تهیه پنیر کاتیج (به شدت پروتئینی مناسب ورزشکاران و افراد رژیمی)

 

آماده سازی: ۱ ساعت

 

مواد اولیه :

نمک ۱و نیم قاشق چایخوری

شیر  ۱۳لیوان

خامه نصف لیوان

سرکه سفید ۳ چهارم لیوان

طرز تهیه:

ابتدا شیر را با خامه مخلوط کرده و خوب هم بزنید تا یکنواخت شود.شیر را روی حرارت قرار داده و صبر کنید تا دمای آن به ۱۲۰درجه فارنهایت برسد(دما بسیار مهم است).شیر را از روی حرارت برداشته و سرکه را به آن اضافه کنید.مواد را ۲دقیقه هم بزنید تا بریده شوند.
پنیر را داخل پارچه مناسب ریخته و ۳۰دقیقه داخل اتاق قرار دهید تا آب پنیر جدا شود.
لبه های پارچه را جمع کرده و پنیر را کمی زیر شیر آب سرد بگیرید تا زیر پارچه کاملا شسته شود.
روی پنیر جسم سنگینی قرار داده و صبر کنید تا کاملا آب آن جدا شود.
وقتی پنیر آماده شد نمک را به آن اضافه کرده و ۱روز داخل یخچال قرار دهید و بعد مصرف کنید.

18249

 

 نکات:

۱)پنیر کاتیج از لحاظ تاریخی یکی از مواد غذایی مشهور اروپای مرکزی است که در منازل و مزارع این منطقه تهیه می‌گردد. پنیر کاتیج پنیر نرم با رایحه ملایمی‌ است که از شیر گاو تهیه می‌گردد. این پنیر درصد بسیار کمی نمک و چربی دارد. مناسب برای افرادی که رژیم دارند یا به بیماریهای قلبی،فشارخون و…. دچار هستند. پنیر کاتیج تنها محصول لبنی است که بیماران ام اس می توانند همیشه از آن مصرف کنند. شکل ظاهری این پنیر با پنیرهای دیگر در بازار تفاوت دارد و فعلا فقط کاله این پنیر را در ایران تولید میکند.
۲)تو این پنیر با این مقادیر حدود ۱۲گرم پروتئین وجود داره افراد ورزشکار و بدنساز میدونن این مقدار پروتئین چه قدر با ارزشه.
۳)اگر میتونید خامه و پنیر رو از مواد اولیه حذف کنید تا این پنیر بهتر روی بدنتون جواب بده.
۴)دما توی این نوع پنیر به شدت مهمه و حتما باید تهیش با دماسنج انجام بشه.
۵)برای تهیه این پنیر بهتره از شیر محلی استفاده کنید که در این صورت باید اون رو از قبل نیم ساعت بجوشونید و بذارید سرده سرد بشه و بعد دوباره گرمش کنید تا ۱۲۰درجه!
۶)این پنیر رو میتونید برای بهتر شدن طعم با میوه های مناسبی مثل کیوی،توت فرنگی و آلبالو سرو کنید.
نوش جان

 

سوران

 

 

این مطلب مفید بود ؟
بدمتوسطخوبخیلی خوبعالی
( تعداد رای دهنده 8, میانگین امتیاز: 3,50 از 5)
Loading...