دوشنبه , ۷ فروردین , ۱۳۹۶


17519

طرز تهیه پنیر موزارلا خانگی (کشدار مخصوص پیتزا،پاستا و …)

آماده سازی: ۲ ساعت

مواد اولیه :

جوهر لیمو ۱ و نیم قاشق چایخوری

قرص پنیر ۱ چهارم عدد (بزرگ)

شیر  ۴ لیتر

پنیر موزارلا تقریبا شبیه پنیر پیتزاست با این تفاوت که هم بیشتر کش میاد و هم چربیش خیلی کمتره این پنیر رو به جز در پیتزا میشه در ساندویچ هم استفاده کرد یا حتی با گوجه و پنیر یا سبزی خوردن مصرف کرد!لازمه تهیه این پنیر مایکروویو و دما سنج هست و بدون اونها متاسفانه امکان تهیه این پنیر برای شما فراهم نمیشه البته در پایان روش بدون مایکروویو هم توضیح دادم ولی به هیچ وجه نمیشه بدون دماسنج این پنیر رو تهیه کرد.

طرز تهیه:

ابتدا ۱چهارم یک عدد قرص پنیر بزرگ را درون ۱ پیمانه آب سرد مخلوط کرده و حل کنید.

 

17505

جوهر لیمو را نیز با یک پیمانه آب سرد به خوبی حل کنید.

 

17506

شیر را داخل ظرف مناسب ریخته و محلول جوهر لیمو را به آن اضافه کرده و صبر کنید تا دمای شیر به ۳۳ درجه سانتی گراد برسد.
وقتی دما به ۳۳درجه رسید محلول قرص پنیر را نیز به آرامی مخلوط کرده و هم بزنید و صبر کنید تا دمای شیر به ۴۰تا۴۳درجه سانتی گراد برسد.

1750717508

در این مرحله رویه غلیظی که حالت ماست مانند دارد روی شیر تشکیل میشود.به وسیله چاقو آن را برش دهید.به آرامی مربع ها را ۲دقیقه هم بزنید و بعد حرارت را خاموش کنید.

17509

قسمتهای بسته شده را داخل ظرف مناسب بریزید(آب پنیر وارد نشود)
با یک قاشق یا دست(به همراه دستکش)پنیر را کمی فشار دهید تا آب اضافی آن خارج شود(مواظب باشید آن را نچلانید)

1751117512ظرف را داخل مایکروویو قرار دهید و ۳۰ ثانیه با قدرت زیاد آن را روشن کنید و بعد پنیر را خارج کرده و آب اضافی آن را بگیرید.
این کار را چندیدن بار انجام دهید تا در نهایت پنیر هیچ آبی نداشته باشد و به راحتی کش بیاید(شکل گرفته باشد)

17513در انتها مقداری نمک به پنیر اضافه کنید.

17515پنیر را ۱۰تا ۱۵بار کش آورده و جمع کنید.

17514

این کار را آن قدر تکرار کنید تاپنیر براق و کشسان شود.

17517

در انتها آن را به شکل یک توپ در آورده و از خوردن آن لذت ببرید….

1751817520

نکات:

اگر مایکروویو ندارید بعد از بریدن پنیر اجازه دهید تا دمای ۸۵درجه سانتی گراد پنیر گرم شود.سپس آن را از روی حرارت بردارید سپس آب اضافی آن را جدا کرده و دوباره روی حرارت قرار دهید تا دمای آن به ۵۷درجه سانتی گراد برسد.دوباره پنیر را از روی حرار برداشته و آب اضافی آن را جدا کنید و کمی فشار دهید و بعد دوباره روی حرارت قرار دهید تا دمای آن به ۵۷درجه برسد و باز مرحله بالا را تکرار کنید و در نهایت مانند بالا نمک اضافه کرده و پنیر را آماده کنید.(توجه داشته باشید به هیچ عنوان دما نباید بالاتر از ۵۷درجه باشد)

 

سوران

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:



۳ دیدگاه

  1. لیلی گفت:

    خیلی ممنون بسیار مفید بود فقط خواستم بدونم میشه از سرکه به جای جوهر لیمو استفاده کرد

  2. اورامان اردلان افشار نادری گفت:

    بسیار عالی بود ،،با همین روش درست کردم خوب شد ،،فقط اگه میشه بگید تو فرهای برقی‌ساده هم میشه این پنیر رو عمل آورد ؟؟؟سپاس گذارم

  3. سعيد گفت:

    توضیح عالی و کامل هست.خیلی بهتر از سایتهای پارسی دیگه. همانند سایتهای خارجی توضیح کامل هست.


نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه پنیر ماسکارپونه برای تزیین کیک

      طرز تهیه پنیر ماسکارپونه (پنیر خامه ای مناسب تهیه و تزیین زیبای کیک)   پنیر ماسکارپونه یعنی آخر آخر پنیر خامه ای. این پنیر با خامه خالص تهیه میشه و به نظرم اگه میخواید …

  • طرز تهیه پیتزا هاوایی

    آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۳۰ دقیقه طرز تهیه پیتزا هاوایی با خمیر سبزی و پنیر مواد اولیه برای ۴ نفر  : خمیر پیتزا ۱ عدد روغن زیتون ۱ قاشق سوپخوری …

  • طرز تهیه پنیر ریکوتا

      زمان مورد نیاز جهت تهیه پنیر ریکوتا ساده آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه این پنیر ایتالیایی طعم بسیار فوق العاده ای داره و مناسب ترین …

  • طرز تهیه پنیر کاتیج

     طرز تهیه پنیر کاتیج (به شدت پروتئینی مناسب ورزشکاران و افراد رژیمی)   آماده سازی: ۱ ساعت   مواد اولیه : نمک ۱و نیم قاشق چایخوری شیر  ۱۳لیوان خامه نصف لیوان سرکه سفید ۳ چهارم …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه تست تخم مرغ پنیری

      طرز تهیه تست تخم مرغ پنیری ( یک صبحانه عالی )   اغلب کودکان با خوردن تخم مرغ بصورت نیمرو و یا آب پز مشکل دارند، اما با پخت تست تخم مرغ پنیری به …

    • طرز تهیه پیتزا رژیمی سبز

      طرز تهیه پیتزا رژیمی سبز مواد اولیه : آرد سفید ۳ لیوان روغن زیتون ۴ قاشق مرباخوری بیکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری شکر ۱/۵ قاشق چایخوری نمک ۳/۴ قاشق چایخوری پنیر خامه ای ۱۵۰ گرم …

      • طرز تهیه ساندویچ رویال برگر

        آماده سازی: ۲ ساعت مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۳ ساعت    مواد اولیه برای ۵ نفر : گوشت نیم کیلو (چرخ کرده با دنبه) تخم مرغ  ۱عدد پیاز  ۴عدد سیر  ۲حبه آرد سوخاری به …

        • طرز تهیه همبرگر مخصوص

          آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۴ نفر : گوشت ۴۰۰گرم (چرخکرده) دنبه ۱۰۰گرم (چرخکرده) آرد سوخاری به میزان لازم تخم مرغ  ۱عدد …

          • طرز تهیه کیک ساندویچ خوشمزه

            طرز تهیه کیک ساندویچ خوشمزه   کیک ساندویچ غذایی خوشمزه است که از درست کردن آن پشیمان نخواهید شد.   مواد اولیه : ژامبون یا رست بیف ۴ ورق یک سانتی نان تست برش نخورده …

            • طرز تهیه پیده گوشت

                طرز تهیه پیده گوشت   مواد لازم : ۱- ۵۰۰  گرم ارد ۲-دو قاشق غذا خوری خمیر مایه ۳-چهار عدد حبه قند۴-یک لیوان اب ولرم ۵-یک قاشق.چ نمک ۶- دو عدد تخم مرغ (زرده …

              • طرز تهیه سوسیس و کالباس

                آموزش تهیه سوسیس و کالباس خونگی برای مامانای نازنینیه که می دونن انواع بازاری این خوراکی سالم و بهداشتی نیستن! مواد لازم : گوشت مرغ چرخ کرده نیم کیلو گوشت قرمزچرخ کرده نیم کیلو قارچ …

                • طرز تهیه نان تست فرانسوی (فرنچ تست)

                  آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۴ نفر : شکر دانه ای ۱/۴ فنجان ۵۰ گزم دارچین ۱ قاشق چایخوری (آسیاب شده) شیر  نصف فنجان ۱۲۰ …

                  • ساندویچ مرغ و ترخون طرز تهیه ساندویچ مرغ و ترخون , سریع و خوشمزه

                    طرز تهیه ساندویچ مرغ و ترخون, سریع و خوشمزه   ساندویچ مرغ و ترخون ، ساندویچی سالم و سرشار از مواد مغذی    ساندویچ مرغ و ترخون ، یک ساندویچ سریع و فوری برای شام خانم …

                    • طرز تهیه بادمجان برگر

                        آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۵ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۵ دقیقه   مواد اولیه : بادمجان  ۲ عدد بزرگ ۱۱۰۰ گرم آرد ۱ فنجان تخم مرغ  ۲ عدد (زده شده) خرده …

                      • طرز تهیه سیب زمینی برگر ، یک شام آسان و شیک

                          طرز تهیه سیب زمینی برگر ، یک شام آسان و شیک   اگه دنبال یه شام شیک و آسان و در عین حال خوشمزه و خوش طعم هستین در ادامه با آموزش طرز تهیه …

                        • طرز تهیه اسنک قارچ معطر (گیاهی)

                            آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۴ نفر : قارچ  ۲۵۰گرم سیر  ۲حبه پودر سیر ۲قاشق مرباخوری پودر موسیر ۱قاشق مرباخوری روغن زیتون ۵قاشق غذاخوری …

                          • طرز تهیه پیتزا میکر (پیتزا در ساندویچ ساز)

                            طرز تهیه پیتزا میکر (پیتزا در ساندویچ ساز)   اگه به دنیال یه شام لذیذ هستین که بشه سریع درستش کرد با ماه همراه باشین تا طرز تهیه پیتزا میکر رو باد بگیرین:   مواد …

                            • طرز تهیه قارچ شکم پر یونانی

                              طرز تهیه قارچ شکم پر یونانی قارچ خوراکی ماده غذایی سالم ، لذیذ و سرشار از پروتئین ، انواع ویتامین‌ها ، املاح و آنتی‌اکسیدانت‌ها است که با دارا بودن طعم ، بو و بافت مطبوع …