سه شنبه , ۲۸ دی , ۱۳۹۵


 

طرز تهیه پنکیک با سالاد مرغ

طرز پخت پنکیک با سالاد مرغ

 

در این مطلب ضمن آموزش طرز تهیه سالاد مرغ و لواش پنکیک، روشی جدید برای تزیین و سرو سالاد مرغ تقدیم شما عزیزان میشه .

مواد لازم برای نهیه ی لواش پنکیک:

تخم مرغ / ۳عدد
شیر / یک پیمانه
نمک / مقداری
کره آب شده / ۳ تا۴ قاشق سوپخوری
آرد سفید / یک پیمانه
روغن زیتون / برای سرخ کردن

 

مواد لازم برای سالاد مرغ:

لیمو ترش تازه / یک عدد،آب گرفته
سس مایونز / ۳ قاشق سوپخوری
خامه / یک چهارم پیمانه
سس خردل / ۲ قاشق چایخوری
سس فلفل تند(تاباسکو)/اندکی
سس ورچسترشایر/ ۲ قاشق چایخوری
نمک وفلفل / به میزان لازم
گوشت مرغ پخته / یک پیمانه،خرد شده
سیب زمینی درشت / یک عدد،آب پز رنده شده
کرفس / ۲ساقه،ریز خرد شده
پیازچه / ۱۰عدد،ریز خرد شده
خیار شور ریز خرد شده / ۲قاشق سوپخوری
جعفری ریز خرد شده / ۳قاشق سوپخوری
ساقه پیازچه یا تره / برای تزیین

 

طرز تهیه:

تخم مرغ ها را با همزن دستی بزنید سپس شیر ونمک را اضافه کرده وکره ی آب شده را هم افزوده ومجددا با همزن دستی بزنید سپس آرد الک شده را به تدریج اضافه کرده وبزنید تا مایه ای یک دست به دست آید(مایه تقریبا شل است). مایه را برای ۳۰ دقیقه استراحت دهید بعد تابه ای متوسط(مخصوص پن کیک)را با روغن زیتون چرب کرده وگرم کنید وبه اندازه ی یک ملاقه متوسط از مایه را برداشته ودر تابه بریزید سپس تابه را چرخانده وروی حرارت قراردهید تا خودش را بگیرد بعد به وسیله ی لیسک دور آن را آزاد کرده وتابه را کمی تکان دهید تا لواش از تابه جدا شود.سپس بر گردانید تا طرف دیگر آن هم طلایی خوش رنگ شود. در کاسه ای آب لیمو ترش، مایونز، خامه، سس خردل، سس تند، سس ورچستر شایر و نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده، سایر مواد را افزوده و با هم مخلوط کنید.

طرز تهیه پنکیک با سالاد مرغ

 

تزیین:

وسط هر لواش را به مقدار یک چهارم پیمانه از سالاد فوق را قرار دهید سپس حاشیه لواش (دور تا دور)را به سمت بالا آورده وطوری آن را جمع کنید تاشکل زیبایی را پیداکند. قسمت جمع شده را با ساقه پیازچه یا تره گره بزنید.

 

نکته:

– پنکیک فوق را نیز می توانید با انواع واقسام سالادها تهیه کنید.

 

منبع: هنر آشپزی شماره۷۹

 

rasekhoon.net

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه پیراشکی پواچا

    طرز تهیه پیراشکی پواچا Flower Pogaca مواد اولیه : شیر۲۵۰ گرم شکر۱۰ گرم خمیر مایه۱۰ گرم آرد۷۰۰ گرم تخم مرغ۲ عدد روغن مایع۹۰ گرم نمک۲۰ گرم مارگارین (آب شده)۱۰۰ گرم     طرز تهیه : …

  • طرز تهیه بورک اسفناج و پنیر

      طرز تهیه بورک ترکی با اسفناج و پنیر   بورک (به ترکی Börek) یک میان وعده فوق العاده پرطرفدار در کشور ترکیه است. این پیش غذا متشکل است از یک خمیر نان یا شیرینی …

  • بورک سیب زمینی با سبزیجات معطر طرز تهیه بورک سیب زمینی و سبزیجات معطر

    دستور پخت بورک سیب زمینی با سبزیجات معطر  بورک سیب زمینی از غذاهای خوشمزه ترکیه ای است.  مواد میانی بورک ها متفاوت هستند.   مواد لازم برای تهیه بورک سیب زمینی : ده ورق خمیر یوفکا …

  • طرز تهیه پاچانگای گوشت

      طرز تهیه پاچانگای گوشت (غذای ترکیه ای)   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۴۵ دقیقه   مواد اولیه برای ۴ نفر : خمیر یوفکا ۳ ورق گوشت قرمز (چرخ کرده) ۵۰۰ گرم پیاز۱ عدد رب …

  • طرز تهیه پیراشکی پنیر و جعفری طرز تهیه پیراشکی پنیر و جعفری

    روش پخت پیراشکی پنیر و جعفری + آموزش پیچیدن پیراشکی پیراشکی پنیر و جعفری که به آن یقچه پنیر و جعفری هم می گن یه غذای خوشمزه با ظاهری زیبا و اشتها برانگیزه. در ادامه دستور پخت و …

  • آموزش طرز پیچیدن خمیر پیراشکی (۱)

    سری اول آموزش تصویری طرز پیچیدن خمیر پیراشکی مدل های متنوعی برای پیچیدن خمیر پیراشکی وجودد دارد . قبلا در اینجا آموزش چند نمونه از آن تقدیم شما عزیزان شده بود. در این مطلب نیر مدل های …

  • پیراشکی اسفناج پیراشکی اسفناج غذایی سالم و خوشمزه

    طرز تهیه پیراشکی اسفناج پیراشکی اسفناج پیش غذایی سالم، سبک و خوشمزه است. این پیراشکی خوش طعم برای جشن تولد، پیک نیک و صبحانه و عصرانه مناسب است.   آماده سازی : ۴۵ دقیقه پخت : ۳۰ …

  • نان شکم پر با خمیر جادویی طرز تهیه نان شکم پر با خمیر جادویی

    روش پخت نان شکم پر با خمیر جادویی نان شکم پر با استفاده از خمیر جادویی که خمیری بسیار ترد و عالیست تهیه می شود. مواد داخل آن بسته به ذائقه شما قابل تغییر می …

  • طرز تهیه کلوچه گوشت طرز تهیه کلوچه گوشت خوشمره

    روش پخت کلوچه گوشت ، غذایی جدید و خوشمزه  مواد لازم: _ماست ۱ لیوان _روغن جامد نصف لیوان _تخم مرغ ۱ عدد _بیکینگ پودر ۱قاشق غذا خوردی _یک قاشق غذاخوری خمیر مایه عمل آمده در …

  • طرز تهیه باقلوای گوشت

      طرز تهیه باقلوای گوشت برای افطار   باقلوای گوشت چون شامل مواد غذایی مقوی است، یکی از بهترین خوراکی های سفره افطار است. برای سفره افطار امروزتان باقلوای گوشت را امتحان کنید.     …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه میگو کنجدی

    میگو کنجدی   مواد لازم: میگو پوست کنده ۵۰۰ گرم سس سویا ۴ قاشق غذاخوری روغن کنجد۲ قاشق غذاخوری آب لیمو تازه ۴ قاشق چایخوری سیر خرد کرده ۲ حبه روغن نباتی ۱ قاشق غذاخوری …

    • طرز تهیه کتلت سالمون یونانی

      کتلت سالمون یونانی   کتلت یکی از غذاهای نانی است که تقریبا  همه آن را دوست دارند و اتفاقا جزو محبوب ترین ها هم به شمار می رود. بیشتر ما کتلت گوشت که با پیاز …

      • طرز تهیه کباب برگ زعفرانی

        طرز تهیه کباب برگ زعفرانی آماده سازی: ۸ ساعت مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۹ ساعت مواد اولیه برای ۲ نفر : کره ۵۰گرم روغن زیتون ۴قاشق غذاخوری زعفران به میزان لازم پیاز  ۲عدد گوشت …

        • طرز تهیه دلمه سیب زمینی پیتزایی

          روش تهیه دلمه سیب زمینی این مدل دلمه سیب زمینی مدرن تر و خوشمزه تر از دلمه سنتی سیب زمینی است و معمولا افراد خانواده طعم آن را بیشتر میپسندند. مواد داخل دلمه به صورت …

          • طرز تهیه کیک مرغ پنیری (اسکون مرغ)

            روش پخت کیک مرغ پنیری (اسکون مرغ) آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه مواد اولیه برای ۸ نفر : آرد ۲ پیمانه شکر ۲ قاشق غذاخوری بیکینگ پودر ۳ قاشق چایخوری نمک …

            • طرز تهیه پاستای میگو با سس پستو

              طرز تهیه پاستای میگو با سس پستو   طرز تهیه سس پستو: ریحان تازه : ۲فنجان پنیر پارمسان : ۲/۱ فنجان روغن زیتون :  ۲/۱ فنجان سیر : ۳حبه همه مواد رو میریزیم تو غذاساز تا خوب …

              • طرز تهیه عرایس نان گوشتی

                طرز تهیه عرایس نان گوشتی     مواد لازم: گوشت چرخ کرده : ۴۰۰ گرم پیاز رنده شده : نصف پیمانه ارده ۱ قاشق : غذاخوری نمک، فلفل و زردچوبه  :۱ قاشق چایخوری جعفری خرد …

                • املت تره فرنگی طرز تهیه املت تره فرنگی

                  طرز تهیه املت تره فرنگی املت تره فرنگی خوش عطر و خوشمزه هست. این املت خوش طعم رو درست کنید و از خواص تره فرنگی بهره مند بشین.   آماده سازی: ۵ دقیقه مدت انتظار: …

                  • طرز تهیه نان پر شده با قارچ و خامه ترش

                    نان پر شده با قارچ و خامه ترش   نان پر شده با قارچ و خامه ترش از مجموعه دستورهای غذایی مارتا استوارت است. این غذا یک وعده غذایی عالی بدون گوشت را برای شما …

                    • طرز تهیه کباب میگو

                        مواد لازم •    یک کیلوگرم میگوی بدون سر •    نصف استکان روغن مایع •    ۴ قاشق غذاخوری آب پیاز •    ۲ قاشق غذاخوری زعفران آب شده •    یک قاشق چای خوری فلفل •    نمک …

                      • طرز تهیه آش دوغ اردبیل

                        طرز تهیه آش دوغ اصل اردبیل   آماده سازی: ۱ ساعت   مواد اولیه برای ۷ نفر : نخود (پخته شده) ۱.۵ پیمانه برنج (برنج ایرانی) ۱ پیمانه ماست (پرچرب) ۲ لیتر دوغ (دوغ محلی …

                        • طرز تهیه کوفته بادمجان میت بال طرز تهیه کوفته بادمجان غذایی خوشمزه و لذیذ • میت بال Meatballs

                          طرز تهیه کوفته بادمجان ( میت بال ) کوفته بادمجان یا میت بال را میتونید با برنج با پاستا سرو کنید و یا حتی باهاش ساندویچ درست کنید و با نون نوش جان کنید. طرز تهیه …

                          • کوفته گردو طرز تهیه کوفته گردو غذای محلی جاسب

                             دستور پخت کوفته گردو غذایی خوشمزه و مقوی کوفته گردو غذایی مقوی و خوشمزس که به روش های مختلفی تهیه میشه. در این مطلب دو روش پخت این غذای خوش عطر و طعم تقدیمتون می …

                            • طرز تهیه چیپس کدو پنیری فلفلی

                              طرز تهیه چیپس کدو پنیری با طعم فلفل   آماده سازی: ۵ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۳۵ دقیقه   مواد اولیه : کدو سبز (متوسط نازک حلقه حلقه شده) ۳ عدد اسپری پخت و پز جهت …