پشمک قالبی راهی جالب و راحت برای سرو پشمک هنگام پذیرایی مهمانان نوروزی و شب یلدا هستش. اگر مابل هستین پشمک کاملا با شکلات پوشیده بشه بهتره از روش تهیه پشمک حاج عبدالله استفاده کنین.
پشمک (در طعم ها و رنگ های دلخواه) | به مقدار لازم |
شکلات تخته ای (آب شده، سفید و قهوه ای) | به مقدار لازم |
زعفران دم کرده | کمی |
وانیل شکری | کمی |
آماده سازی: | |
زمان پخت: | |
مجموع زمان پخت: |
طرز تهیه پشمک قالبی شکلاتی برای پذیرایی مهمانان نوروزی
اول پشمک ها رو از بسته خارج کنید و کامل از هم باز کنید تا رشته های بلندی که داخلش هست جدا جدا بشه.
مقداری از پشمک رو بردارید و به صورتی که کمی فشرده کردید داخل قالب بگذارید.
اندازه و شکل قالبهاتون سلیقه ای هست. اینجا از قالب گل استفاده شده.
پشمک های قالب خورده رو خیلی آروم توی کاغذ شیرینی یا روی توری بگذارید و روی اون شکلات آب شده بریزید، طوری که تمام سطح پشمک رو پوشش بده.
اگر از شکلات سفید استفاده می کنید میتوانید داخل آن وانیل یا زعفران بریزید تا عطر و رنگ بگیرد. سپس داخل کپسول های شیرینی متناسب با سایز پشمک ها قرار دهید.
پشمکهاتون آماده است …. نوش جان !!!
نکات :
از قالب سیلیکونی استفاده کنید خیلی راحت از قالب در میاد .
می تونید برای روکش از شکلات سفید رنگ شده استفاده کنین.