شنبه , ۷ اسفند , ۱۳۹۵


دستور پخت غذا  , طرز تهیه پای پاستا (پاستا قالبی)

روش پخت پای پاستا (پاستا قالبی)

آماده سازی: ۱ ساعت
مدت انتظار: ۳۰ دقیقه
مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه

مواد اولیه برای ۵ نفر :
روغن زیتون به میزان لازم
فلفل دلمه ای (ریز شده) ۴عدد
فلفل قرمز نصف قاشق چایخوری
گوشت چرخ کرده نیم کیلو
سیر ۳ حبه
نمک۱ قاشق چایخوری
گوجه فرنگی۸۰۰ گرم
پنیر (۲ فنجان موزارلا و ۱فنجان پارمزان یا هر دو پیتزا) ۳ فنجان
ماکارونی (لوله ای کوتاه) ۴۵۰ گرم
زعفران (آبکرده و غلیظ) ۴ قاشق سوپخوری

 

طرز تهیه:

 

دستور پخت غذا  , طرز تهیه پای پاستا (پاستا قالبی)

در ابتدای کار فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. 
گوشت چرخکرده را به خوبی ورز دهید.داخل تابه مقداری روغن ریخته و گوشت را به آن اضافه کنید و تا حد ممکن تفت دهید تا برشته شود. 

دستور پخت غذا  , طرز تهیه پای پاستا (پاستا قالبی)

سیر را رنده زده و به گوشت اضافه کنید و همه ادویه ها و زعفران آب کرده را نیز به آن اضافه کنید.شعله را بسیار ملایم کرده و اجازه دهید گوشت کمی بپزد. 
گوجه فرنگی ها را داخل آبجوش ریخته و پوست آنها را جدا کنید و بعد مدتی آبکش کنید تا کاملا خشک شوند.آنها را داخل مخلوط کن ریخته و به خوبی میکس کنید. 

دستور پخت غذا  , طرز تهیه پای پاستا (پاستا قالبی)

در تابه ای جداگانه مقداری روغن ریخته و گوجه ها را اضافه کنید و به خوبی تفت دهید تا رنگ آنها کمی برگردد.گوشت را به گوجه اضافه کرده و شعله را مدتی زیاد کنید تا آب گوجه کشیده شود.سپس شعله را ملایم کنید و اجازه دهید گوجه بپزد.فلفل دلمه ای را نیز جداگانه سرخ کرده و به مواد اضافه کنید. 

دستور پخت غذا  , طرز تهیه پای پاستا (پاستا قالبی)

ماکارونی را با توجه به دستور روی جلد بپزید و ابکش کنید. 

دستور پخت غذا  , طرز تهیه پای پاستا (پاستا قالبی)

پنیر پارمزان را ریز رنده کرده و پاستاهای آبکش شده و خشک شده را به آن اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید تا همه پنیر ها جذب پاستا شود. 

دستور پخت غذا  , طرز تهیه پای پاستا (پاستا قالبی)

قالب کمربندی مناسبی را انتخاب کرده و به خوبی آن را چرب کنید و پاستا ها را داخل آن بچینید(به صورت ایستاده). 

دستور پخت غذا  , طرز تهیه پای پاستا (پاستا قالبی)

سس گوجه ای آماده شده را کمی خنک کنید و بعد آن را روی پاستا بریزید و با دست به خوبی فشار دهید تا یکنواخت و صاف شود. 

دستور پخت غذا  , طرز تهیه پای پاستا (پاستا قالبی)

۱۵دقیقه پاستا را داخل فر داغ شده قرار داده و بعد آن را خارج کنید و پنیر موزارلا یا پیتزا را به آن اضافه کرده و ۱۵دقیقه دیگر پاستا را بپزید.بعد از آماده شدن صبر کنید تا پاستا سرد شود و بعد آن را از قالب خارج کرده و برای سرو آماده کنید. 

دستور پخت غذا  , طرز تهیه پای پاستا (پاستا قالبی)

 

دستور پخت غذا  , طرز تهیه پای پاستا (پاستا قالبی)
دستور پخت غذا  , طرز تهیه پای پاستا (پاستا قالبی)
دستور پخت غذا  , طرز تهیه پای پاستا (پاستا قالبی)

 نکات:

۱)در صورت تمایل در این دستور از گوشت بوقلمون استفاده کنید. 
۲)میتوانید داخل پاستاها را با پنیر پیتزا و سس گوجه پر کنید. 
۳)این پاستا باید در قالب کمربندی طبخ شود اگر قالب ندارید داخل ظرف تفلون مناسب فویل انداخته و بعد پاستا را بپزید. 
۴)با همین طرز تهیه میتوانید انواع مختلف و شکل دار تارت پاستا را تهیه کنید. 

 

دستور پخت غذا  , طرز تهیه پای پاستا (پاستا قالبی)

نوش جان

 

www.sooran.com




این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه ماکارونی با اسفناج

       آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۴۵ دقیقه   مواد اولیه : پنیر موزارلا ۱ پیمانه ماکارونی ۴۵۴ گرم (شکل دار) سس گوجه فرنگی ۷۳۷ گرم خامه ترش ۳/۴ پیمانه سس …

  • بوکاتینی آل آماتریچاتا , غذای ایتالیایی بوکاتینی آل آماتریچاتا غذایی ایتالیایی

    طرز تهیه بوکاتینی آل آماتریچانا ( غذای ایتالیایی) بوکاتینی یه نوع اسپاگتی کلفته که تیوپیه یعنی سوراخداره. بوکاتینی رو میتونید توی سوپرمارکتها پیدا کنید. اگه پیدا نشد می تونین از اسپاگتی استفاده کنید.   آماده سازی: …

  • ماکارونی صدفی با گوشت چرخ کرده

    ماکارونی صدفی با گوشت چرخ کرده ماکارونی صدفی : ۴۰۰ گرم گوشت چرخ کرده : ۲۰۰ گرم  قارچ : ۱۰ عدد   پیاز: ۲ عدد   سیر : ۲ حبه گوجه فرنگی : ۲ عدد …

  • طرز تهیه اسپاگتی با سس گوشت (رژیمی)

      طرز تهیه اسپاگتی با سس گوشت (رژیمی)   مواد اولیه برای ۴ نفر : جعفری (خرد شده) یک دوم فنجان فلفل سیاه یک دوم قاشق چای خوری نمک سه چهارم قاشق چای خوری گوشت راسته (چرخ …

  • ماکارونی با پنیر چدار طرز تهیه ماکارونی با پنیر چدار

    دستور پخت ماکارونی با پنیر چدار  ماکارونی با پنیر چدار یکی از روش های پخت ماکارونی است. این ترکیب ترکیب ماکارونی را خوش طعم تر و خوش خوراک تر می کند. به شما توصیه می …

  • طرز تهیه ماکارونی رنگین کمانی و چیپس پارمزان

      ماکارونی رنگین کمانی و ابرهای پارمزان   ماکارونی یکی از غذاهای ایتالیایی است که در سراسر دنیا طرفدار دارد. ماکارونی یکی از انواع پاستا است. این ماده غذایی بیشتر در کارخانجات بصورت خشک تولید …

  • باورهای نادرست درباره پخت ماکارونی

       باورهای نادرست درباره پخت ماکارونی   تصورات غلط درباره‌ی طرز پخت ماکارونی هنوز نیز رایج است، درحالی‌که نکاتی که ایتالیایی‌ها برای این کار موردتوجه قرار می‌دهند ممکن است برای بسیاری جدید باشد.     …

  • ماکارونی دمی ایرانی

    ماکارونی دمی ایرانی   ماکارونی خشک : ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده : ۲۰۰ گرم   رب گوجه فرنگی : ۲ قاشق غذاخوری پیاز : ۱ عدد   پودر سیر : ۱/۲ قاشق چایخوری  پودر …

  • پاستا با خامه و سوسیس

    پاستا با خامه و سوسیس   پاستا از غذاهای خوش طعمه که اکثرا اونو دوس دارن خصوصا بچه ها. در ادامه دستور تهیه پاستا با خامه و سوسیس تقدیم شما عزیزان میشه .   زمان …

  • طرز تهیه پاستا قالبی / کیک پاستا + سس مخصوص لازانیا

    طرز تهیه پاستا قالبی(کیک پاستا) آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه مواد لازم : پاستا ۴۰۰گرم (لوله ای درشت و تو خالی) ژامبون مرغ ۲۰۰ گرم پنیر …

مطالب قبلی این بخش
  • سیب زمینی تند سرخ شده طرز تهیه سیب زمینی تند سرخ شده | سیب زمینی تنوری | پخت سیب زمینی در فر

    طرز تهیه سیب زمینی تند سرخ شده سیب زمینی تند سرخ شده از خوراکی های مورد علاقه اکثر افراد در هر سنی است. این سیب زمینی ها یک میان وعده سالم و خوشمزه برای بچه …

    • لازانیا با گوشت چرخ کرده

      لازانیا با گوشت چرخ کرده لازانیا : ۱ بسته     گوشت چرخ کرده : ۳۰۰ گرم پیاز : ۲ عدد پیازچه : ۱ عدد سیر  : ۳ حبه   فلفل دلمه ای : ۱ …

      • پخت بلال ,پختن بلال, تنوری کردن بلال آب پز کردن بلال • روشهای مختلف پختن بلال • طرز پخت بلال

        آموزش تصویری پختن بلال به روش های مختلف پختن بلال روش های مختلفی مانند کبابی کردن، استفاده از ماکرویو، پختن در آب جوش (آب‌پز کردن)، بخار پز کردن، تهیه پاپ کورن، کنسرو ذرت و … …

        • طرز تهیه لازانیا نخود سبز

          طرز تهیه لازانیا نخود سبز جدید و لذیذ مواد لازم برای ۶ نفر : لازانیا ۴۰۰ گرم گوشت چرخ کرده بی چربی   ۴۰۰ گرم نخود سبز از پوست درآورده   ۲۰۰ گرم (۱ لیوان) هویج  …

          • خورش کرفس

             خورش کرفس آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۳ ساعت خورش کرفس یکی از خوشمزه ترین و اصیل ترین غذاهای ایرانی است که به عنوان غذایی بسیار خوشمزه و عامه پسند در …

            • طرز تهیه آش ماست

              آماده سازی: ۵ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۳۵ دقیقه   مواد اولیه برای ۵ نفر : سبزی نیم کیلو (شامل اسفناج،گشنیز،جعفری و برگ سیر تازه) کدو سبز ۴عدد برنج ۱ونیم پیمانه ماست ۲پیمانه …

              • پای اسفناج پنیری طرز تهیه پای اسفناج پنیری

                طرز تهیه پای اسفناج پنیری   در این مطلب طرز تهیه پای اسفناج پنیری را خواهید دید.  پای، یک ظرف غذا پخته شده‌است که معمولاً با لایه خمیر شیرینی پوشش داده می‌شود و یا به …

                • طرز تهیه کوکو سیب زمینی طرز تهیه کوکو سیب زمینی با پیاز و جعفری

                  طرز تهیه کوکو سیب زمینی به سبکی جدید کوکوی سیب زمینی یکی از غذاهای خوشمزه و قدیمیه که پخت اون آسون و سریعه. در ادامه طرز تهیه کوکو سیب زمینی با پیاز و جعفری را …

                  • طرز تهیه کتلت ماهی طرز تهیه کتلت ماهی برای علاقمندان به غذاهای دریایی

                    طرز تهیه کتلت ماهی کتلت ماهی یکی از انواع کتلت خوشمزه و پرطرفداره. اگه میخواین از خواص بی نظیر ماهی استفاده کنین، در بخش آموزش آشپزی، با طرز تهیه کتلت ماهی همراه ما باشید.   …

                    • طرز تهیه تورتیلای اسپانیایی

                      طرز تهیه تورتیلای اسپانیایی   تورتیلای اسپانیایی در حقیقت نوعی املت اسپانیایی است که مواد مختلفی با حسب ناحیه و ذائقه به آن اضافه می شود .   مواد اولیه برای ۶ نفر : سیب …

                      • طرز تهیه کوکوی بادمجان و فلفل

                        طرز تهیه کوکوی بادمجان و فلفل مواد اولیه : بادمجان خرد شده ۳ پیمانه فلفل دلمه ای رنگی خرد شده ۱ پیمانه پیاز خرد شده ۱ عدد جعفری خرد شده یک دوم پیمانه تخم مرغ …

                        • طرز تهیه بورک اسفناج و پنیر

                            طرز تهیه بورک ترکی با اسفناج و پنیر   بورک (به ترکی Börek) یک میان وعده فوق العاده پرطرفدار در کشور ترکیه است. این پیش غذا متشکل است از یک خمیر نان یا شیرینی …

                          • طرز تهیه کباب برگ

                              مواد لازم •  ۱٫۵ کیلوگرم گوشت راسته پاک کرده •  دو تا سه عدد پیاز •  یک فنجان روغن زیتون •  فلفل   طرز تهیه ۱ – کباب برگ را می توانیم به هر …

                            • طرز تهیه کباب شکم پر

                              طرز تهیه کباب شکم پر مواد لازم: نان ساندویچ ۶ تکه (حبه شده) کره ۶ قاشق غذاخوری پیاز ۱/۲ فنجان (خرد شده) کرفس ۱/۲ فنجان (خرد شده همراه با برگ کرفس) سیب ۵ کیلوگرم (ورقه …