دوشنبه , ۴ اردیبهشت , ۱۳۹۶

طرز تهیه پای سیب

طرز تهیه پای سیب در سیب

 

آماده سازی: ۱۵ دقیقه
مدت انتظار: ۳۰ دقیقه
مجموعاً: ۴۵ دقیقه

 

مواد اولیه :

خمیر پای ۱ عدد
دارچین ۱ قاشق چایخوری
سیب ۴ عدد بزرگ
مخلوط داخل پای سیب ۶۰۰ گرم

پای سیب در سیب  

چند سیب بردارید و قسمت بالایی آنها را برش دهید و جدا کنید. داخل سیب را با دقت توسط قاشق خالی کنید.

آن را با پوره ی سیب و مقداری دارچین پر کنید.

سپس خمیر پای را تکه تکه کنید و آن را روی سیب قرار دهید. دستور تهیه خمیر پای را می توانید در اینجا ببینید.

همانطوری که رویه ی یک پای سیب معمولی را خمیر می کشید. سیب ها را در یک تابه بریزید که کف آن آب باشد و ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت (۲۰۴ درجه سانتی گراد) بپزید تا رویه طلایی شود. در تصویر می توانید مراحل را یک به یک ببینید.

 

 

فود سوران

 

مطالب مرتبط :


این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:



نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه بیسکویت هندوانه ای برای شب یلدا

    طرز تهیه بیسکویت هندوانه ای برای شب یلدا   بیسکویت هندوانه ای می تواند گزینه مناسبی برای پذیرایی از مهمانان شب یلدا باشد. این بیسکوئیت با موادی در دسترس درست شده و طرز تهیه آن …

  • طرز تهیه کراکر کنجدی طرز تهیه کراکر کنجدی نان عصرانه و صبحانه خوشمزه و مقوی

    طرز تهیه کراکر کنجدی کراکر یا تردک نوعی نان است که با استفاده از آرد گندم تهیه می‌شود. انواع کراکر در طعم‌ها و اندازه‌های مختلف در بازار موجودند. در ادامه طرز تهیه کراکر کنجدی را خواهید …

  • لرزونک سه رنگ ,دسر برای افطار, دسر مجلسی طرز تهیه لرزونک سه رنگ برای افطار

    روش تهیه لرزونک سه رنگ دسر مجلسی برای ماه رمضان لرزونک دسری بسیار لذیذ و عالی برای سفره های افطار شما عزیزانه. حتما درست کنین و از خوردنش لذت ببرین.     مواد لازم برای تهیه …

  • نمونه هایی از نقاشی روی کیک

      تصاویری از طرح های زیبای نقاشی روی کیک   در پست های قبل طرز ساخت آبرنگ خوراکی و آموزش نقاشی روی کیک تقدیمتون شد و اما در ادامه تصاویری از نقاشی روی کیک رو …

  • طرز تهیه رز شکری شیرینی عید طرز تهیه رز شکری شیرینی عید نوروز ترد و خوشمزه و مجلسی

    طرز تهیه رز شکری برای عید نوروز  رز شکری داخل ظرف دردار و در دمای محیط به مدت ۳۰ روز قابل نگهداری است. طرز تهیه رز شکری این شیرینی خوشمزه و ترد را در بخش آموزش …

  • طرز تهیه پودینگ زعفرانی

      درست کردن پودینگ زعفرانی بسیار راحته و طعمش هم یه جورایی یادآور طعم بستنی سنتیه! این پودینگ را می توانید به آسانی با کمی زعفران و پودر ژلاتین و شیر و گلاب تهیه کنید. …

  • شیرینی برنجی , نان برنجی , شیرینی نائینی طرز تهیه نان برنجی / شیرینی نایینی عید

    طرز تهیه نان برنجی یا شیرینی برنجی نایینی برای عید نوروز   نان برنجی نایینی شیرینی ترد و خوش عطری است که مورد علاقه اکثر افراد در هر سنی می باشد. اگر می خواهید از مهمانهای …

  • طرز تهیه دسر خرما برای افطار

    طرز تهیه دسر خرما برای افطار   دسر خرما یک میان‌وعده پرطرفدار برای افرادی است که می‌خواهند انرژی لازم برای بدن خود را از راه خوراکی‌های طبیعی تامین کنند و همینطور دسری مقوی برای افطار …

  • طرز تهیه بیسکویت بستنی طعم توت فرنگی

      آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت و ۱۵ دقیقه مواد اولیه : برای ۸ نفر خامه به میزان لازم توت فرنگی ۲۰ عدد (خرد شده) بستنی وانیلی به مقدار …

  • طرز تهیه کیک موز و گردو طرز تهیه کیک موز و گردو کیکی مقوی مناسب صبحانه ، عصرانه و ماه رمضان

      طرز تهیه کیک موز و گردو  کیک گردو و موز یکی از کیک های مقوی و خوشمزس که تو این روزای سرد با یک نوشیدنی داغ خیلی می چسبه. در بخش آموزش آشپزی با طرز تهیه کیک …

  • طرز تهیه کیک بدون فر (ساخت فر دستی)

      کیک بدون فر + آموزش ساخت فر خانگی     اگه دوست دارید کیک بپزین ولی فر ندارین اصلا نگران نباشین، خودتون می تونین فر درست کنین. در ادامه روش ساخت فر خانگی و …

  • نان تافتون خانگی, نان خانگی طرز تهیه نان تافتون خانگی | پخت نان در منزل

    دستور پخت نان تافتون خانگی   تهیه نان تافتون خانگی کار  سختی نیست. در این مطلب روش پخت نان تافتون در منزل را خواهید آموخت. به یاد نان درست کردن های مادر بزرگ های مهربان، …

  • طرز تهیه قطاب گردویی

        آموزش تصویری طرز تهیه قطاب گردویی   قطاب یکی از قدیمیترین و اصیل ترین شیرینی های ایرانی است که در دو نوع قطاب گردویی و پسته ای تهیه می شود. میگویند تاریخچه پخت …

  • کیک پرتقالی,کیک تولد,کیک خانگی طرز تهیه کیک پرتقالی | کیک خانگی | کیک پف کرده و پنبه ای

    دستور پخت کیک پرتقالی خوشمزه و عالی کیک پرتقالی یکی از کیک های بسیار خوش عطر و طعمه که طرفداران زیادی دارد. کمتر کسی است که از عطر پرتقال در کیک لذت نبرد. با مجله تصویر …