چهارشنبه , ۶ اردیبهشت , ۱۳۹۶

پای توت فرنگی

طرز تهیه پای توت فرنگی

آماده سازی: ۱ ساعت
مدت انتظار: ۳۰ دقیقه
مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه۱

مواد اولیه برای ۸ نفر:

خمیر پای به اندازه ی یک نان پای به قطر ۲۲ سانتی متر 
توت فرنگی ۵ فنجان – ۶۸۰ گرم (چهار قسمت شده و رویه تمیز شده)
نشاسته ذرت ۱/۴ فنجان – ۳۰ گرم 
شکر ۲/۳ تا ۳/۴ فنجان – ۱۳۴ تا ۱۵۰ گرم – بسته به میزان شیرینی توت فرنگی 
نمک ۱/۸ قاشق چایخوری 
عصاره وانیل ۱ قاشق چایخوری 
عصاره بادام ۱/۴ قاشق چایخوری 
آب لیمو ترش ۱ قاشق سوپخوری 
زرده تخم مرغ ۱ عدد 
خامه ۱ قاشق سوپخوری (زده شده یا پر چرب) 
خامه اختیاری (برای تزئین، زده شده)

 


چرا این دستور آشپزی را دوست داریم؟ ما در این پای از توت فرنگی تازه استفاده می کنیم. آنها در رویه ای پوشانده شده اند که آنقدر غلیظ است که توت فرنگی ها را چسبیده به هم نگه دارد. اما در عین حال آنقدر هم شل هست که یکی دو توت فرنگی کف ظرف بیفتند.

آنچه باید بدانید:

میزان شکر این پای بسته به میزان شیرینی توت فرنگی ها متفاوت است. بچشید و طبق ذائقه تنظیم کنید.


پای توت فرنگی 

طرز تهیه:

نان پای را آماده کنید:

۱٫ خمیر پای را به اندازه ای که ظرف پای پزی را بپوشاند پهن کنید. به آرامی خمیر را کف ظرف فشار دهید به شکلی که کف و لبه های ظرف را بپوشاند. مواظب باشید خمیر را خراش ندهید. سپس با یک چاقو یا چاقوی آشپزخانه دور خمیر تا فاصله ی ۱ سانتی متری ظرف ببرید.

۲٫ خمیر را زیر خودش تا بزنید و یک لبه ی ضخیم تر به قطر نیم سانتی متر که روی لبه ی ظرف بیفتد درست کنید. سپس لبه های خمیر را چین دهید.

پای توت فرنگی 

نان پای را بپزید:

۱٫ فر را با دمای ۴۲۵ درجه فارنهایت (۲۲۰ درجه سانتی گراد) داغ کنید. یک سینی فر را روی طبقه ی وسط قرار دهید.
۲٫ کف نان را با چنگال سوراخ کنید. این کار مانع از آن می شود که موقع پختن هوا زیر آن جمع شود و حباب کند. روی نان را با دو ورقه فویل آلومینیوم بپوشانید. حتماً فویل را دور لبه های نان هم بکشید. سپس روی فویل را با برنج خشک یا لوبیای خشک یا وزنه ی قرار دهید. ۳۰ دقیقه در یخچال یا ۱۰ دقیقه در فریزر بگذارید تا زمانی که زیر دست سفت باشد.
۳٫ نان پای را در سینی فر که از پیش داغ شده قرار دهید و دمای فر را تا ۴۰۰ درجه فارنهایت (۲۰۰ درجه سانتی گراد) پایین بیاورید. ۲۰ تا ۳۰ دقیقه تا زمانی که نان طلایی شود در فر بپزید.
۴٫ زرده ی تخم مرغ و خامه را در یک کاسه ی کوچک بزنید و جلای تخم مرغی درست کنید. سپس برنج، گندم یا وزنه و فویل را از روی نان پای بردارید. کف و کناره های نان را با برس از جلای تخم مرغی بمالید. ۳ تا ۵ دقیقه در فر بپزید تا جلای تخم مرغی خشک و براق شود. نان را قبل از پر کردن کاملاً خنک کنید.


پای توت فرنگی 

مواد پر کننده را درست کنید:

۱٫ ۲ فنجان از توت فرنگی را داخل قابلمه ی کوچکی بریزید. توت فرنگی ها را به شکل تکه های درشت له کنید.
۲٫ شکر، نشاسته ذرت، عصاره وانیل، عصاره بادام، آب لیمو و نمک را اضافه کنید. بگذارید روی حرارت متوسط آرام غل بخورد و بپزد. گاهی هم بزنید. تا شکر حل شود و شیره ی آن غلیظ شود به مدت ۳ تا ۵ دقیقه بپزید. بگذارید کاملاً خنک شود.


پای توت فرنگی 


۳٫ ۳ فنجان توت فرنگی مانده را با شیره و توت فرنگی خنک شده مخلوط کنید. هم بزنید تا توت فرنگی ها به خوبی غرق شربت شوند. مخلوط توت فرنگی را با قاشق روی نان پای خنک شده بریزید.

پای توت فرنگی 


۴٫ پای را قبل از برش دادن حداقل ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا مواد وسط آن بگیرد. سپس با رویه ی خامه ی زده شده سرو کنید.

پای توت فرنگی 

 

 

 

منبع : فود سوران



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:



نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
مطالب قبلی این بخش
  • رولت سورپرایز, رولت طرح دار, رولت قلبی, کیک ولنتاین طرز تهیه رولت سورپرایز طرح دار قلبی / کیک رولی ولنتاین

    طرز تهیه رولت سورپرایز طرح دار قلبی ویژه ولنتاین  رولت سورپرایز طرح دار قلبی ، انتخابی زیبا و خوشمزه برای هدیه دادن به همسر یا نامزدتان به مناسبت روز ولنتاین است!! رولت سورپرایز قلبی ویژه ولنتاین …

  • طرز تهیه بیسکویت بستنی طعم توت فرنگی

      آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت و ۱۵ دقیقه مواد اولیه : برای ۸ نفر خامه به میزان لازم توت فرنگی ۲۰ عدد (خرد شده) بستنی وانیلی به مقدار …

  • مدل کیک تولد با طرح خرس پو

      بچه ها دوست دارن مدل کیک تولد شون به شکل شخصیت های کارتونی مورد علاقشون باشه . تم زیبای خرس پو یک تم شاد و رنگارنگه برای تولد بچه های شماست که مشترک برای …

  • آموزش نحوه رول کردن کیک رولتی

    چه طور کیک ،کوکو یا ژله را بدون شکستن رول کنیم ! ( آموزش نحوه رول کردن کیک رولتی ) شاید برای خیلی هاتون پیش اومده باشه که خواستید رولت یا کوکو رو رول کنید …

  • نان همبرگر خانگی , نان همبرگر بدون روغن طرز تهیه نان همبرگر خانگی بدون روغن

    طرز تهیه نان همبرگر خانگی ترکیه ای ( بدون روغن ) نان همبرگر بدون روغن که دستور پخت اون در ادامه تقدیمتون میشه بافتی بسیار ترد داره و خوشرنگ و خوش طعمه. این دستور تست شده …

  • طرز تهيه شیرینی بادام زمینی طرز تهیه شیرینی بادام زمینی

    طرز تهیه شیرینی بادام زمینی   شیرینی بادام زمینی را می توانید در ظرف دربسته مخصوص و با گذاشتن یک برگ کاغذ مومی در میان طبقات شیرینی، به مدت یک ماه در فریزر نگه دارید.   …

  • طرز تهیه گندمک شب یلدا / شیرین گندمک خانگی

    طرز تهیه گندمک شب یلدا / گندمک شیرین خانگی گندمک همان دانه‌های گندم برشته شده و پف کرده خوشمزه‌ای است که این روزها در انواع شیرین، نمکی و برنجک توپی با روکش کاکائویی یا ساده به صورت بسته …

  • مسقطی زعفرانی,دسر ماه رمضان ,دسر مجلسی طرز تهیه مسقطی زعفرانی برای افطار

    دستور پخت مسقطی زعفرانی مجلسی  مسقطی زعفرانی یکی از دسرهای خوشمزه ویژه ماه رمضانه. مسقطی یه نوع شیرینی بر پایه نشاسته است. معمولا بعد از پخت میگذارند سرد بشه و بعد برش میزنند ( لقمه …

  • طرز تهیه بیسکویت آلفاخر با فیلینگ دولسه دلچه طرز تهیه بیسکویت آلفاخر با فیلینگ دولسه دلچه

    دستور پخت بیسکویت آلفاخر با فیلینگ دولسه دلچه این رسپی روشی ساده برای تهیه سس دولچه دلسه و بیسکویت آلفاخر است. این شیرینی خوشمزه برای تمامی مراسم ها به ویژه عید نوروز مناسب است.   مواد لازم …

  • ترایفل موزی و نوتلا طرز تهیه ترایفل موزی و نوتلا دسر مجلسی و خوش طعم

    دستور تهیه ترایفل موزی و نوتلا ترایفل موزی دسری شیک و مجلسی و بسیار خوشمزه است. برای درست کردن تزایفل موزی نیازی نیست خیلی از آشپزی سررشته داشته باشید یا لوازم حرفه ای شیرینی پزی داشته باشید. فقط …

  • تزیین کیک روز پدر , مدل کیک روز مرد مدل تزیین کیک روز پدر / کیک روز مرد

    مدل تزیین کیک روز پدر / عکس کیک روز مرد تزیین کیک روز پدر, نحوه تزیین کردن کیک برای روز پدر, تزیین کیک ویژه روز پدر, مدل های کیک به مناسبت روز پدر, کیک های روز پدر, …

  • طرز تهیه کیک شیفون

    کیک شیفون مناسب ترین کیک برای تزئین و رولت   کیک شیفون یه نوع خیلی سبک از کیک هست که بعضا از کیک اسفنجی هم نرم تر و انعطاف پذیر تره! پس برای تزیین با …

  • طرز تهیه رولت خامه ای

    طرز تهیه رولت خامه ای   در این مطلب روش تهیه رولت خامه ای خانگی تقدیم شما عزیزان علاقمند به هنر شیرینی سازی میشه .   آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: …

  • آموزش ساخت گل تزیینی کیک

    سه نوع گل تزیینی بسیار زیبا و شیک برای کیک و شیرینی   برای تهیه این گلهای زیبا برای تزیین انواع کیک و شیرینی ابتدا مقداری خمیر فوندانت تهیه کنید. تهیه این خمیر بسیار ساده …