دوشنبه , ۲ اسفند , ۱۳۹۵


روش پخت پاستا آشیانه ای

 

پاستا آشیانه ای که به همین نام در سوپرمارکت ها موجوده یک نوع پاستای نواریه که به شکل آشیانه به هم پیچیده شده.

برای باز نشدن پاستا هنگام پخت، بهتره از فویل استفاده کنید .

طرز تهیه پاستا آشیانه ای

پاستا ها رو در فویل می پیچیم و در آبجوش می ذاریم تا نرم بشه.

طرز تهیه پاستا آشیانه ای

بعد از حدود ده دقیقه تا یک ربع اونها رو آبکش می کنیم.

طرز تهیه پاستا آشیانه ای

بعد از فویل خارج در ظرف پیرکس یا تفلون چرب شده چیده وسطش رو  کمی گود می کنیم .

طرز تهیه پاستا آشیانه ای

مقداری سس بشامل و بعد سس ماکارونی که با گوشت چرخ کرده، پیاز داغ، فیله ی خرد شده گوجه، رب گوجه تفت داده شده، فلفل دلمه ای و قارچ، زردچوبه، نمک فلفل آماده کردیم، می ریزیم.

طرز تهیه پاستا آشیانه ای

روش دوباره سس بشامل و آخر کار پنیر پارمزان و پنیر پیتزا می ریزیم .

طرز تهیه پاستا آشیانه ای

به مدت نیم ساعت در فر ۱۸۰ از قبل گرم شده می ذارم تا روی پنیر کمی طلایی بشه.

طرز تهیه پاستا آشیانه ای

برای سالمتر بودن من پیشنهاد می کنم به جای فویل، پاستا رو در قابلمه ای بغل هم بدون فاصله که تقریبا نصفش رو آب جوشانده، خیلی آب پر نکنید، و مقداری روغن و نمک اضافه کردید بچینید و بعد از ده دقیقه از آب با احتیاط خارج و آب سرد رو آروم روش بدید و بعد در ظرف فر بچینید.

طرز تهیه پاستا آشیانه ای

برای تهیه سس بشامل سی گرم کره رو روی حرارت آب کرده دو قاشق غذاخوری آرد رو بهش اضافه کرده کمی تفت می دیم و یک لیوان شیر رو کم کم و با هم زدن بهش اضافه می کنیم حرارت ملایم باشه و مرتب هم بزنید تا سس کمی غلیظ بشه، می تونید یک قاشق خامه بعد از خاموش کردن حرارت بهش اضافه کنید به همراه فلفل سفید و نمک.

 

 

 

 

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه پاستا لقمه ای بدون فر

      طرز تهیه پاستا لقمه ای بدون فر   پاستا لقمه ای غذایی راحت و لذیذه که برای مراسم تولد، یا عصرونه بسیار مناسبه. می تونین به عنوان پیش غذا هم سرو کنین. این غذا …

  • طرز تهیه پاستا قالبی / کیک پاستا + سس مخصوص لازانیا

    طرز تهیه پاستا قالبی(کیک پاستا) آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه مواد لازم : پاستا ۴۰۰گرم (لوله ای درشت و تو خالی) ژامبون مرغ ۲۰۰ گرم پنیر …

  • طرز تهیه پاستای میگو با سس پستو

    طرز تهیه پاستای میگو با سس پستو   طرز تهیه سس پستو: ریحان تازه : ۲فنجان پنیر پارمسان : ۲/۱ فنجان روغن زیتون :  ۲/۱ فنجان سیر : ۳حبه همه مواد رو میریزیم تو غذاساز تا خوب …

  • پاستا با خامه و سوسیس

    پاستا با خامه و سوسیس   پاستا از غذاهای خوش طعمه که اکثرا اونو دوس دارن خصوصا بچه ها. در ادامه دستور تهیه پاستا با خامه و سوسیس تقدیم شما عزیزان میشه .   زمان …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه انواع گزلمه gözleme

      طرز تهیه انواع گزلمه غذای ترکیه ای gözleme   گزلمه یک غذای بسیار ساده و لذیذ است که به صورت عصرانه هم استفاده می شود، از نقاط قوت این غذا این است که در …

    • طرز تهیه سوپ خامه

        آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۴ ساعت مجموعاً: ۴ ساعت و ۱۵ دقیقه   مواد اولیه برای ۴ نفر : جوپوست کنده ۱استکان عدس نصف استکان پیاز (خردشده) ۱عددبزرگ سبزی (سوپی) ۲استکان هویج …

      • طرز تهیه خورش پرتقال

            آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۳ نفر: فلفل به میزان لازم مرغ  ۲۰۰ گرم (خام و خلال شده) خلال پسته …

        • بورقی ترکی طرز تهیه بورقی ترکی

          بورقی ترکی   مواد لازم: پنیر فتا: ۲۰۰ گرم تخم‌مرغ: درشت یک عدد جعفری ساطوری شده: یک قاشق غذاخوری نعناع ساطوری‌شده: یک قاشق غذاخوری شوید ساطوری‌شده: یک قاشق غذاخوری خمیر یوفکا یا فیلو: ۸ تا …

          • طرز تهیه کله پاچه

            آماده سازی: ۲ ساعت مدت انتظار: ۱۲ ساعت مجموعاً: ۱۴ ساعت   مواد اولیه برای ۵ نفر : کله پاچه ۱دست سیرابی ۱عدد شیردان ۱عدد پیاز  ۵عدد سیر  ۱بوته زعفران ۱قاشق چایخوری (ساییده شده) چوب …

            • طرز تهیه کتلت ماهی و سبزیجات

              طرز تهیه کتلت ماهی و سبزیجات   اگه از ناهار ظهرتون ماهی اضافه اومده و هیچ ایده ای هم برای تهیه شام ندارین این دستور تهیه کتلت ماهی و سبزیجات رو بخونین تا بتونین با …

              • نمونه های تزیین ماست و خیار (۲)

                تصاویری از تزیین ماست و خیار   ماست و خیار یکی از چاشنی‌های ایرانی است که مواد اصلی آن ماست و خیار است و در هر نقطه از ایران به سبک خاصی تهیه می‌شود. برای …

                • طرز تهیه سوپ کدو سبز تند طرز تهیه سوپ کدو سبز تند یک پیش غذای خوشمزه

                  دستور پخت سوپ کدو سبز تند  امروز براتون آموزش پخت سوپ کدو سبز خوشمزه و تند رو آماده کردیم. این سوپ خیلی سریع پخته میشه و یه وعده ی غذایی کامله. سوپ کدو سبز را می تونین …

                  • طرز تهیه آش رشته کرمانی

                        طرز تهیه آش رشته کرمانی   آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۳ ساعت   مواد اولیه برای ۸ نفر : پوست پرتقال (خلال شده) به میزان لازم خلال پسته …

                    • دلمه کدو حلوایی , دلمه پاییزی برای شب یلدا

                      دلمه کدو حلوایی , دلمه پاییزی برای شب یلدا دلمه کدو حلوایی، غذایی پاییزی و خوشمزه و مناسب برای مهمانی شب یلدا است. اگر هم کدو حلوایی علاقه دارید و هم دلمه ، با ما …

                      • لازانیا با گوشت چرخ کرده

                        لازانیا با گوشت چرخ کرده لازانیا : ۱ بسته     گوشت چرخ کرده : ۳۰۰ گرم پیاز : ۲ عدد پیازچه : ۱ عدد سیر  : ۳ حبه   فلفل دلمه ای : ۱ …

                        • طرز تهیه لواشک آلبالو

                            روش درست کردن لواشک آلبالو   تا همین چند سال پیش که انواع لواشک‌های آماده به بازار نیامده بودند، تابستان‌ها پشت‌بام خانه‌ها پر می‌شد از سینی‌هایی که لبریز بود از مایع‌هایی به رنگ زرد …

                          • طرز تهیه پنکیک با سالاد مرغ

                              طرز پخت پنکیک با سالاد مرغ   در این مطلب ضمن آموزش طرز تهیه سالاد مرغ و لواش پنکیک، روشی جدید برای تزیین و سرو سالاد مرغ تقدیم شما عزیزان میشه . مواد لازم …

                            • طرز تهیه مرغ بریان پروانه ای

                                  آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه مواد اولیه برای ۴ نفر : مرغ۱ عدد درسته – ۱/۵ تا ۲ کیلو (شسته و خشک شده) روغن نباتی۲ قاشق سوپخوری (یا روغن …