پنج شنبه , ۱۰ فروردین , ۱۳۹۶


روش پخت پاستا آشیانه ای

 

پاستا آشیانه ای که به همین نام در سوپرمارکت ها موجوده یک نوع پاستای نواریه که به شکل آشیانه به هم پیچیده شده.

برای باز نشدن پاستا هنگام پخت، بهتره از فویل استفاده کنید .

طرز تهیه پاستا آشیانه ای

پاستا ها رو در فویل می پیچیم و در آبجوش می ذاریم تا نرم بشه.

طرز تهیه پاستا آشیانه ای

بعد از حدود ده دقیقه تا یک ربع اونها رو آبکش می کنیم.

طرز تهیه پاستا آشیانه ای

بعد از فویل خارج در ظرف پیرکس یا تفلون چرب شده چیده وسطش رو  کمی گود می کنیم .

طرز تهیه پاستا آشیانه ای

مقداری سس بشامل و بعد سس ماکارونی که با گوشت چرخ کرده، پیاز داغ، فیله ی خرد شده گوجه، رب گوجه تفت داده شده، فلفل دلمه ای و قارچ، زردچوبه، نمک فلفل آماده کردیم، می ریزیم.

طرز تهیه پاستا آشیانه ای

روش دوباره سس بشامل و آخر کار پنیر پارمزان و پنیر پیتزا می ریزیم .

طرز تهیه پاستا آشیانه ای

به مدت نیم ساعت در فر ۱۸۰ از قبل گرم شده می ذارم تا روی پنیر کمی طلایی بشه.

طرز تهیه پاستا آشیانه ای

برای سالمتر بودن من پیشنهاد می کنم به جای فویل، پاستا رو در قابلمه ای بغل هم بدون فاصله که تقریبا نصفش رو آب جوشانده، خیلی آب پر نکنید، و مقداری روغن و نمک اضافه کردید بچینید و بعد از ده دقیقه از آب با احتیاط خارج و آب سرد رو آروم روش بدید و بعد در ظرف فر بچینید.

طرز تهیه پاستا آشیانه ای

برای تهیه سس بشامل سی گرم کره رو روی حرارت آب کرده دو قاشق غذاخوری آرد رو بهش اضافه کرده کمی تفت می دیم و یک لیوان شیر رو کم کم و با هم زدن بهش اضافه می کنیم حرارت ملایم باشه و مرتب هم بزنید تا سس کمی غلیظ بشه، می تونید یک قاشق خامه بعد از خاموش کردن حرارت بهش اضافه کنید به همراه فلفل سفید و نمک.

 

 

 

 

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • پاستا با خامه و سوسیس

    پاستا با خامه و سوسیس   پاستا از غذاهای خوش طعمه که اکثرا اونو دوس دارن خصوصا بچه ها. در ادامه دستور تهیه پاستا با خامه و سوسیس تقدیم شما عزیزان میشه .   زمان …

  • طرز تهیه پاستا قالبی / کیک پاستا + سس مخصوص لازانیا

    طرز تهیه پاستا قالبی(کیک پاستا) آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه مواد لازم : پاستا ۴۰۰گرم (لوله ای درشت و تو خالی) ژامبون مرغ ۲۰۰ گرم پنیر …

  • طرز تهیه پاستای میگو با سس پستو

    طرز تهیه پاستای میگو با سس پستو   طرز تهیه سس پستو: ریحان تازه : ۲فنجان پنیر پارمسان : ۲/۱ فنجان روغن زیتون :  ۲/۱ فنجان سیر : ۳حبه همه مواد رو میریزیم تو غذاساز تا خوب …

  • طرز تهیه پاستا لقمه ای بدون فر

      طرز تهیه پاستا لقمه ای بدون فر   پاستا لقمه ای غذایی راحت و لذیذه که برای مراسم تولد، یا عصرونه بسیار مناسبه. می تونین به عنوان پیش غذا هم سرو کنین. این غذا …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه آلبالو پلو + عکس

    دستور پخت آلبالو پلو   فصل تابستونه و گرمی بازار آلبالو ، برای همین امروز براتون روش پخت آلبالو پلو رو درنظر گرفتیم. آلبالو پلو  از غذاهایی هست که در تابستون بیشتر از هر وقتی …

    • روش تهیه مرغ بریان به صورت تصویری

      آموزش تصویری روش تهیه مرغ بریان   نام این غذای خوشمزه و خوش طعم با ترجمه فارسی مرغ سیاه میشه اما به نظر من جالب نیست و مرغ بریان یا مرغ برشته جالب تره . …

      • طرز تهیه گوجه فرنگی شکم پر

        طرز تهیه گوجه فرنگی شکم پر   من با استفاده از گوجه فرنگی و کاهوی ترد و مایونز و گوشت، گوجه فرنگی شکم پر که یه پیش غذای عالی و خوشمزه هست رو درست کردم …

        • میگو پلو , غذا با میگو طرز تهیه میگو پلو مجلسی با میگوهای ریز ارزان

          دستور پخت میگو پلو با میگوهای ریز و ارزان  یکی از غذهای خوشمزه و مقوی جنوبی میگو پلو است. این غذا بسیار مقرون به صرفه است زیرا در تهیه آن از میگوی ریز استفاده می‌شود که …

          • کوفته گردو و نخود طرز تهیه کوفته گردو و نخود غذای محلی اراک

            دستور پخت کوفته گردو و نخود غذایی اراکی   کوفته گردو و نخود از غذاهای محلی استان مرکزی است. در ادامه روش تهیه و پخت این غذای مقوی و خوش طعم را خواهید دید.   …

            • طرز تهیه آش دوغ اردبیل

              طرز تهیه آش دوغ اصل اردبیل   آماده سازی: ۱ ساعت   مواد اولیه برای ۷ نفر : نخود (پخته شده) ۱.۵ پیمانه برنج (برنج ایرانی) ۱ پیمانه ماست (پرچرب) ۲ لیتر دوغ (دوغ محلی …

              • طرز تهیه کتلت ماهی طرز تهیه کتلت ماهی برای علاقمندان به غذاهای دریایی

                طرز تهیه کتلت ماهی کتلت ماهی یکی از انواع کتلت خوشمزه و پرطرفداره. اگه میخواین از خواص بی نظیر ماهی استفاده کنین، در بخش آموزش آشپزی، با طرز تهیه کتلت ماهی همراه ما باشید.   …

                • سیب زمینی سرکه ای طرز تهیه سیب زمینی سرکه ای خوشمزه

                  دستور پخت سیب زمینی سرکه ای ، عصرانه بهاری عالی از خوردن یک سیب زمینی سرکه ای خوش طعم لذت ببرید. سیب زمینی یکی از خوشمزه ترین سبزیجات است که طرفداران بسیاری دارد. این بار …

                  • نمونه های تزیین ماست و خیار (۲)

                    تصاویری از تزیین ماست و خیار   ماست و خیار یکی از چاشنی‌های ایرانی است که مواد اصلی آن ماست و خیار است و در هر نقطه از ایران به سبک خاصی تهیه می‌شود. برای …

                    • طرز تهیه دلمه فلفل دلمه ای

                      طرز تهیه دلمه فلفل دلمه ای سبز   آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه    مواد اولیه برای ۲ نفر : برنج ۱/۳ فنجان آب ۲/۳ فنجان فلفل …

                      • طرز تهیه بورک پیچ با گوشت و سبزیجات

                        طرز تهیه بورک پیچ با گوشت و سبزیجات   بورک (به ترکی Börek) یک میان وعده فوق العاده پرطرفدار در کشور ترکیه است. این پیش غذا متشکل است از یک خمیر نان یا شیرینی (معروف …