پنجشنبه ۹ فروردین ۱۴۰۳
×

طرز تهیه هات داگ حلقه ای با خمیر کروسان غذایی مجلسی و خوشمزه

طرز تهیه هات داگ حلقه ای با خمیر کروسان شام شیک و مجلسی 

حلقه نان‌های هات داگ ، نان فلفلی‌های خوشمزه ای هستند که ظاهر زیبایی داشته و برای پذیرایی از مهمان ها گزینه مناسبی به شمار می رود. طرز تهیه هات داگ حلقه ای آسان است و فقط باید خمیر آماده کروسان را از سوپرمارکت های بزرگ خریداری کرده تا در زمانی کوتاه یک غذای خوشمزه مهیا شود.

البته می توانید خمیر کروسان را با دستور موجود در طرز تهیه نان کروسان در منزل تهیه کنید.

 

طرز تهیه هات داگ حلقه ای

 

مواد لازم برای تهیه هات داگ حلقه ای :

۱۲ عدد هات داگ
۲ تا ۳ بسته خمیر کروسان
۱ عدد پیاز کوچک خرد شده
۴۵۰ گرم گوشت چرخ کرده
نصف قاشق چایخوری نمک
نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
نصف پیمانه سس گوجه فرنگی
نصف پیمانه کچاپ
نصف قاشق چایخوری زیره سبز
۲ قاشق چایخوری پودر چیلی
نصف قاشق چایخوری شکر
نصف پیمانه پنیر چدار رنده شده
یک چهارم پیمانه پیازچه خرد شده

 

طرز تهیه هات داگ حلقه ای :

فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.

هات داگ ها را از وسط دو نیم کنید.

برش های مثلثی خمیر نان کروسان را از وسط دو نیم کنید.

هر کدام از خمیرها را دور یکی از هات داگ های نصف شده، پیچیده و در کف تابه گرد و بزرگی بچینید.

همین کار را با بقیه خمیرها و هات داگ ها تکرار کنید و به صورت دایره ای درون تابه بچینید. اما بخش مرکزی دایره را خالی بگذارید.

آن را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه درون فر بگذارید تا خمیر پف کند.

در یک تابه دیگر، پیاز را تفت دهید تا سبک شود.

گوشت چرخ کرده، نمک و فلفل سیاه را افزوده و تفت دهید تا رنگ گوشت عوض شود.

سس گوجه فرنگی، کچاپ، زیره سبز، پودر چیلی و شکر را به مخلوط گوشت بیفزائید. آن ها را به مدت ۱۰ دقیقه تفت دهید.

مخلوط گوشت را درون بخش مرکزی دایره هات داگ ها بریزید. پنیر چدار رنده شده را روی آن ها بریزید و به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه دیگر در فر بگذارید تا پنیرها کاملا آب شوند.

روی هات داگ حلقه ای را با پیازچه خرد شده تزئین و سرو کنید.

 

طرز تهیه هات داگ حلقه ای با خمیر کروسان غذایی مجلسی و خوشمزه

 

منبع:وب سایت روزیاتو

این مطلب مفید بود ؟
بدمتوسطخوبخیلی خوبعالی
( تعداد رای دهنده 8, میانگین امتیاز: 4,88 از 5)
Loading...