پنجشنبه ۹ فروردین ۱۴۰۳
×

طرز تهیه نان کروسان خوشمزه ترین نان فرانسوی نان صبحانه و نان عصرانه نرم

طرز تهیه نان کروسان

طرز تهیه نان کروسان فرانسوی

نان کروسان مدت زیادی نرم و تازه می ماند. بسیار انعطاف پذیر بوده و شکل ظاهری آن حفظ می شود. در بخش آموزش آشپزی طرز تهیه نان کروسان نرم و خوشمزه را ببینید.

نان کروسان راحت جویده شده و در دهان آب می شود. این نان طعم خوشایندی دارد و هم برای صبحانه مناسب است هم عصرانه.

طرز تهیه نان کروسان

 

مواد لازم برای پخت نان کروسان

مارگارین آرژنتا پستری: ۴۰۰ گرم

مواد لازم مورد نیاز برای تهیه خمیر کروسان

آرد: یک کیلوگرم
نمک: ۱۵ گرم
مخمر: ۲۰گرم
شیر خشک: ۲۰ گرم
آب: ۵۲۰ گرم
شکر: ۱۰۰-۹۰ گرم
بهبود دهندکرواسان: ۵۰ گرم
روغن یا کره: ۲۰ گرم
تخم مرغ: ۲۵ گرم

 

نکته :

قدرت تحمل خمیر نان کروسان در هنگام تخمیر نهایی و افزایش مناسب حجم در داخل فر و در محصول نهایی

طرز تهیه نان کروسان

طرز تهیه نان کروسان 

ابتدا مواد مورد نیاز برای تهیه خمیر نان کروسان را دو دقیقه با سرعت کند و ۶ دقیقه با سرعت تند میکس کنید دمای خمیر باید ۲۳ الی ۲۵ درجه ی سانتی گراد باشد.

بلافاصله خمیر را به قطعات ۴۰۰ الی ۷۰۰ گرمی تقسیم کرده و به مدت ۸ دقیقه در فریزر قرار دهید.
مارگارین آرژنتا پستری با دمای ۱۶ الی ۱۸ درجه سانتی گراد را مسطح کرده و به وسیله دست روی خمیر پهن کنید.

توجه کنید به ازاء هر ۴۰۰ گرم خیمر ۴۰۰ گرم مارگارین باید باشد. سپس خمیر را در دو مرحله به صورت ۴ لایه لمینت کرده به طوری که در مرحله اول قطر خمیر چهار لایه ای از ۳۲ به ۷- ۸ میلی متر و در مرحله بعد به ۳ میلی متر برسد.

خمیر پهن شده را رول کنید در صورت تمایل می توانید از انواع مغزی های مقاوم به حرارت مانند کرمفیل استفاده کنید. پس از شکل دادن خمیر نان کروسان ، آن را در رطوبت ۷۵-۸۰ درصد و دمای ۳۵ درجه بگذارید.

تقریبا به مدت ۶۰-۷۵ دقیقه ( آرد ضعیف را ۶۰ و آرد قوی را ۷۵ دقیقه) سپس خمیر را در فر باید حرارت ۱۸۰-۱۹۰ درجه به مدت ۱۵ الی ۱۸ پخت کنید.

 

 

طرز تهیه نان کروسان خوشمزه ترین نان فرانسوی

 

منبع:وب سایت آشپز

این مطلب مفید بود ؟
بدمتوسطخوبخیلی خوبعالی
( تعداد رای دهنده 36, میانگین امتیاز: 3,61 از 5)
Loading...