چهارشنبه , ۶ اردیبهشت , ۱۳۹۶

دو روش تهیه نان همبرگر پلنگی

نان همبرگر پلنگی با به اختصار نان پلنگی برای صبحانه و عصرانه و انواع ساندویچ مناسب است.  این نان دارای رویه ای کرپسپی و ترد است و داخلش بافتی نرم و لطیف دارد.

 

نان همبرگر پلنگی , نان پلنگی

 

مواد لازم برای تهیه نان همبرگر پلنگی (روش اول) :

 

مواد لازم برای رومال پلنگی:
مخمر خشک فوری ۲ قاشق چایخوری
آب گرم ۱ فنجان
شکر ۲ قاشق غذاخوری
روغن کانولا ۲ قاشق غذاخوری
نمک ۱/۲ قاشق چایخوری
آرد برنج ۱ و ۱/۲ فنجان
مواد لازم برای خمیر نان همبرگر پلنگی :

مخمر خشک فعال ۲ و ۱/۴ قاشق چایخوری
آب گرم ۱/۲ فنجان
شیر گرم ۱ فنجان
شکر ۱ و ۱/۲ قاشق غذاخوری
روغن نباتی یا روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
نمک ۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری
آرد ۳ و ۱/۲ فنجان تا ۴ فنجان

 

روش تهیه نان همبرگر پلنگی :

رومال:
تمام مواد تشکیل دهنده رومال رو در یک کاسه بزرگ با هم با همزن بزنین تا غلیظ بشه و قوام بیاد مثل غلظت زمانی که شکر و تخم مرغ رو برای کیک میزنین
اگه مواد شل بود کمی آرد برنج و اگه سفت بود کمی آب اضافه کنین
اجازه بدین ۱۵ دقیقه استراحت کنه

 

برای خمیر نان:

در کاسه ای مخمر خشک، آب، شیر و شکر رو هم بزنید تا کاملا شکر و مخمر حل بشه
۵ دقیقه کنار بگذارید تا مخمر فعال بشه و شروع به کف کردن و بالا اومدن کنه

وقتی مخمر فعال شد اون رو به روغن گیاهی، نمک و ۲ فنجان را آرد اضافه کنین و با انگشتتون شروع به هم زدن کنین تا خمیر بشه.
۲ لیوان آرد باقی مونده رو کم کم اضافه و خمر رو ورز بدین تا جایی که خمیر نرمی حاصل بشه کافیه و نیازی به همه آرد نیست.
خمیر رو به کاسه ای که چرب کردیم انتقال می دیم تا یک ساعت یا بیشتر استراحت کنه و حجمش دو برابر بشه.

بعد از این مدل خمیر رو روی سطح ارد پاشی شده پهن کرده و به ۶ قسمت مساوی تقسیم می کنیم.
خمیر رو به شکل توپ در آورده و روی سینی کاغذ کشیده شده با فاصله قرار بدین و دوباره روی خمیر رو بپوشونین و ۱۵ دقیقه دیگه استراحت بدین
تا خمیر رومال رو آماده کنین(در بالا طرز تهیه ش رو گفتیم)

بعد از طی این مدت و آماده سازی مواد رومال، از مواد رومال با برس روی خمیر ها رو حسابی بپوشونین
دقت کنین اگه میزان رومال کم باشه بعلت نازک بودن مواد نتیجه مشخصی بدست نمیاد و اگه خیلی هم ضخیم باشه خوب ترک نمیخوره

بعد از رومال، نون ها رو بلافاصله به فر که از قبل با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد گرم شده منتقل کنین و در طبقه وسط به مدت ۳۰ دقیقه اجازه پخت بدین تا زمانی که نون ها بپزه و روی خمیر ترک خورده و اطرافش کمی قهوه ای بشه.
بعد از پخت نون ها رو روی پایه خنک کننده بذارین تا کاملا خنک بشه.
دقت کنین که روی این نون بدلیل رومال مخصوصش خشک و ترده.

 

نان همبرگر پلنگی , نان پلنگی

 

روش دیگر تهیه نام همبرگر پلنگی :

مواد لازم :

آرد ۵-۴ پیمانه

شیر ولرم ۱/۵ پیمانه
آب گرم ۱/۴ پیمانه
روغن جامد ۳ق غ
شکر ۲/۵ق غ
نمک ۲ق چ
مخمر ۱/۵ق غ

 

مواد رومال :

آرد برنج ۱/۵ پیمانه

مخمر یک ق غ

آب گرم یک پیمانه

شکر یک ونیم ق غ

نمک یک پینچ

روغن جامد دو ق غ

 

روش پخت :

ابتدا چهار پیمانه از آرد و نمک را مخلوط کرده سپس شکر و مخمر را می افزائیم.

وسط مواد را گود کرده آب ٬ شیر و روغن ذوب شده را درگودی ریخته و با انگشت شروع به مخلوط کردن مواد با هم کنید.

اگر مواد احتیاج به آرد داشت کم کم آرد بیفزایید. مراقب باشید آرد زیادی اضافه نکنید.

سپس خمیر را طبق معمول ورز داده و درجای گرم استراحت می دهیم تا حجمش دو برابر شود نیم ساعت بعداز استراحت خمیر اول رومال را تهیه می کنیم.
برای رومال آرد برنج را با نمک و شکر و مخمر مخلوط کرده و روغن و آبگرم را می افزاییم.

کمی مخلوط کرده حدود یک ربع کنار گذاشته تا عمل بیاید.
سپس خمیر را چانه گرفته و در سینی فر چرب شده با فاصله می چینیم حدود ۶-۷ چانه می شود بعد از رومال روی خمیرها می مالیم و در فر از قبل گرم شده که حتماً یک کاسه آب هم در فر باشد با حرارت ۱۸۰ درجه به مدت ۴۰ دقیقه قرار داده تا بپزد و رویش ترک بخورد.

اواخر زمان پخت حتماً گریل را روشن کنید .

 

منابع : انجمن خانم گل / اینستاگرام مونی گاد



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:



نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه پفک در منزل (پفک خانگی)

    طرز تهیه پفک خونگی   به این پفک خونگی ، پفک نخودچی هم میگن. پفک نمکی خونگی از آرد و پنیر و کره درست میشه. اگه با آموزش روش درست کردن پفک خونگی ، پفک خوشمزه …

  • آموزش نوشتن روی کیک روش نوشتن روی کیک + فیلم آموزشی

    آموزش تصویری نوشتن روی کیک + فیلم آموزشی به زبان اصلی      نوشتن روی کیک کار خیلی سختی نیست . کمی دقت کنید می تونید کیکتون رو با نوشته ای زیبا تزیین کنید. در …

  • شیرینی ناپلئونی,شیرینی عید طرز تهیه شیرینی ناپلئونی خوشمزه و مجلسی

    دستور پخت شیرینی ناپلئونی مجلسی و خوشمزه  شیرینی ناپلئونی نوعی شیرینی چند لایه فرانسویه. این شیرینی با خمیر هزارلا درست میشه ولی می تونین این شیرینی را با خمیر بوفکا هم بپزین. برای تزیین شیرینی ناپلئونی می تونین …

  • طرز تهیه مافین سیب طرز تهیه مافین سیب عصرانه آمریکایی مقوی

    طرز تهیه مافین سیب مافین سیب نوعی مافین آمریکایی سریع و سالمه که برای وعده عصرانه بسیار مناسبه. این مافین ، در واقع نان سریعه که در قالب های تک نفره درست شده. نان های سریع (Quick bread) …

  • طرز تهیه دسر موز و خامه کاراملی

    دسر موز و خامه کاراملی  ترکیبی ازخامه شیرین ، موز تازه ، سس کارامل وبیسکویت با طعم کره که هر کدام به تنهای بسیار خوشمزه می باشند. مواد لازم – مواد لازم برای کرم شیرین …

  • طرز تهیه خمیر هزارلا

       روش تهیه خمیر هزارلا   آماده سازی: ۲ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه : آرد ۲و ۱چهارم لیوان آب (کاملا یخ) ۶قاشق کره (منجمد رنده …

  • اسکون کدو حلوایی طرز تهیه شیرینی اسکون کدو حلوایی | طرز پخت نان سریع | انواع اسکون

    دستور پخت شیرینی اسکون کدو حلوایی در تهیه اسکون کدو حلوایی از ادویه های زیادی استفاده شده اما اگر می خواهید این دستور آشپزی را کمی ساده کنید، بدانید که اسکون کدو حلوایی بدون هیچ کدام از …

  • طرز تهیه نان برنجی قزوین طرز تهیه نان برنجی قزوین شیرینی مخصوص عید نوروز + فیلم آموزشی

    طرز تهیه نان برنجی قزوین + فیلم آموزشی نان برنجی یکی از شیرینی های سنتی ترد و خوشمزه ایرانی و از سوغات های کرمانشاه و قزوین است. در بخش آموزش آشپزی با طرز تهیه نان …

  • طرز تهیه کاپ کیک سیب و هویج طرز تهیه کاپ کیک سیب و هویج

    طرز تهیه کاپ کیک سیب و هویج در این مطلب با نحوه پخت کاپ کیک سیب و هویج با رویه خامه که دسری مقوی و خوش طعم است آشنا می شوید.   مواد لازم برای کاپ …

  • طرز تهیه نان خامه ای قیفی

    طرز تهیه نان خامه ای قیفی یکی از شیرینی های پرطرفدار و خوشمزه نان خامه ایه که به شکل های مختلفی درست میشه. امروز براتون دستور تهیه نان خامه ای قیفی رو آماده کردیم . …

  • طرز تهیه فروماژ کیوی (ژله دسر)

    طرز تهیه فروماژ کیوی (ژله دسر شیک و خوشمزه)   آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۴ ساعت مجموعاً: ۵ ساعت مواد اولیه برای ۸ نفر : زرده تخم مرغ ۴عدد شکر ۸قاشق غذاخوری شیر …

  • بیسکویت نسکافه طرز تهیه بیسکویت نسکافه برای عصرانه

    دستور پخت بیسکویت نسکافه برای عصرانه بیسکویت نسکافه عصرانه ای خوشمزه برای شما و مهمانانتان است. این کوکی ها را درست کنید و در کنار خانواده از خوردن آن ها لذت ببرید.   مواد لازم …

  • طرز تهیه بیسکویت شرت برد طرز تهیه بیسکویت شرت برد با سس کارامل و کاور شکلاتی • بیسکویت توییکس

    طرز تهیه بیسکویت شرت برد بیسکویت توییکس یا بیسکویت شرت برد shortbread cookie یکی از انواع بیسکویت معروف دنیاست که به دلیل داشتن میزان چربی (کره) زیاد بافتی پوک و شکننده داره و اسمش هم به خاطر همین …

  • طرز تهیه گوش فیل ویژه ماه رمضان

    روش پخت گوش فیل ویژه ماه رمضان   کم کم به روزهای پرفیض ماه رمضون ، ماه ضیافت نور نزدیک می شیم. پس مطلب امروز اختصاص داره به آموزش نحوه پخت یکی از شیرینی های …