جمعه , ۱ بهمن , ۱۳۹۵


دو روش تهیه نان همبرگر پلنگی

نان همبرگر پلنگی با به اختصار نان پلنگی برای صبحانه و عصرانه و انواع ساندویچ مناسب است.  این نان دارای رویه ای کرپسپی و ترد است و داخلش بافتی نرم و لطیف دارد.

 

نان همبرگر پلنگی , نان پلنگی

 

مواد لازم برای تهیه نان همبرگر پلنگی (روش اول) :

 

مواد لازم برای رومال پلنگی:
مخمر خشک فوری ۲ قاشق چایخوری
آب گرم ۱ فنجان
شکر ۲ قاشق غذاخوری
روغن کانولا ۲ قاشق غذاخوری
نمک ۱/۲ قاشق چایخوری
آرد برنج ۱ و ۱/۲ فنجان
مواد لازم برای خمیر نان همبرگر پلنگی :

مخمر خشک فعال ۲ و ۱/۴ قاشق چایخوری
آب گرم ۱/۲ فنجان
شیر گرم ۱ فنجان
شکر ۱ و ۱/۲ قاشق غذاخوری
روغن نباتی یا روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
نمک ۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری
آرد ۳ و ۱/۲ فنجان تا ۴ فنجان

 

روش تهیه نان همبرگر پلنگی :

رومال:
تمام مواد تشکیل دهنده رومال رو در یک کاسه بزرگ با هم با همزن بزنین تا غلیظ بشه و قوام بیاد مثل غلظت زمانی که شکر و تخم مرغ رو برای کیک میزنین
اگه مواد شل بود کمی آرد برنج و اگه سفت بود کمی آب اضافه کنین
اجازه بدین ۱۵ دقیقه استراحت کنه

 

برای خمیر نان:

در کاسه ای مخمر خشک، آب، شیر و شکر رو هم بزنید تا کاملا شکر و مخمر حل بشه
۵ دقیقه کنار بگذارید تا مخمر فعال بشه و شروع به کف کردن و بالا اومدن کنه

وقتی مخمر فعال شد اون رو به روغن گیاهی، نمک و ۲ فنجان را آرد اضافه کنین و با انگشتتون شروع به هم زدن کنین تا خمیر بشه.
۲ لیوان آرد باقی مونده رو کم کم اضافه و خمر رو ورز بدین تا جایی که خمیر نرمی حاصل بشه کافیه و نیازی به همه آرد نیست.
خمیر رو به کاسه ای که چرب کردیم انتقال می دیم تا یک ساعت یا بیشتر استراحت کنه و حجمش دو برابر بشه.

بعد از این مدل خمیر رو روی سطح ارد پاشی شده پهن کرده و به ۶ قسمت مساوی تقسیم می کنیم.
خمیر رو به شکل توپ در آورده و روی سینی کاغذ کشیده شده با فاصله قرار بدین و دوباره روی خمیر رو بپوشونین و ۱۵ دقیقه دیگه استراحت بدین
تا خمیر رومال رو آماده کنین(در بالا طرز تهیه ش رو گفتیم)

بعد از طی این مدت و آماده سازی مواد رومال، از مواد رومال با برس روی خمیر ها رو حسابی بپوشونین
دقت کنین اگه میزان رومال کم باشه بعلت نازک بودن مواد نتیجه مشخصی بدست نمیاد و اگه خیلی هم ضخیم باشه خوب ترک نمیخوره

بعد از رومال، نون ها رو بلافاصله به فر که از قبل با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد گرم شده منتقل کنین و در طبقه وسط به مدت ۳۰ دقیقه اجازه پخت بدین تا زمانی که نون ها بپزه و روی خمیر ترک خورده و اطرافش کمی قهوه ای بشه.
بعد از پخت نون ها رو روی پایه خنک کننده بذارین تا کاملا خنک بشه.
دقت کنین که روی این نون بدلیل رومال مخصوصش خشک و ترده.

 

نان همبرگر پلنگی , نان پلنگی

 

روش دیگر تهیه نام همبرگر پلنگی :

مواد لازم :

آرد ۵-۴ پیمانه

شیر ولرم ۱/۵ پیمانه
آب گرم ۱/۴ پیمانه
روغن جامد ۳ق غ
شکر ۲/۵ق غ
نمک ۲ق چ
مخمر ۱/۵ق غ

 

مواد رومال :

آرد برنج ۱/۵ پیمانه

مخمر یک ق غ

آب گرم یک پیمانه

شکر یک ونیم ق غ

نمک یک پینچ

روغن جامد دو ق غ

 

روش پخت :

ابتدا چهار پیمانه از آرد و نمک را مخلوط کرده سپس شکر و مخمر را می افزائیم.

وسط مواد را گود کرده آب ٬ شیر و روغن ذوب شده را درگودی ریخته و با انگشت شروع به مخلوط کردن مواد با هم کنید.

اگر مواد احتیاج به آرد داشت کم کم آرد بیفزایید. مراقب باشید آرد زیادی اضافه نکنید.

سپس خمیر را طبق معمول ورز داده و درجای گرم استراحت می دهیم تا حجمش دو برابر شود نیم ساعت بعداز استراحت خمیر اول رومال را تهیه می کنیم.
برای رومال آرد برنج را با نمک و شکر و مخمر مخلوط کرده و روغن و آبگرم را می افزاییم.

کمی مخلوط کرده حدود یک ربع کنار گذاشته تا عمل بیاید.
سپس خمیر را چانه گرفته و در سینی فر چرب شده با فاصله می چینیم حدود ۶-۷ چانه می شود بعد از رومال روی خمیرها می مالیم و در فر از قبل گرم شده که حتماً یک کاسه آب هم در فر باشد با حرارت ۱۸۰ درجه به مدت ۴۰ دقیقه قرار داده تا بپزد و رویش ترک بخورد.

اواخر زمان پخت حتماً گریل را روشن کنید .

 

منابع : انجمن خانم گل / اینستاگرام مونی گاد



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه موس لبو خوشمزه

      طرز تهیه موس لبو خوشمزه   با لبو خوراکی های مختلفی میشه درست کرد مثه سالاد، بورانی، ترشی، مربا و … . امروز میخوایم طرز تهیه موس لبو که یه دسر زمستانی خوشمزه هست …

    • طرز تهیه رولت هندوانه ای ویژه شب یلدا

      با این رولت هندوانه ای از عزیزان تان در شب یلدا پذیرایی کنید.   درست کردن این رولت هندوانه ای برای شب یلدا شاید در نگاه اول کمی سخت به نظر برسد، ولی با دستور …

      • طرز تهیه ژله قهوه + عکس

        طرز تهیه ژله قهوه مواد لازم : پودر ژلاتین ۱/۴ پیمانه آب سرد ۸ قاشق سوپخوری قهوه آماده دو و نیم پیمانه شکر ۵ قاشق سوپخوری     طرز تهیه : پودر ژلاتین را روی …

        • نان تافتون خانگی, نان خانگی طرز تهیه نان تافتون خانگی | پخت نان در منزل

          دستور پخت نان تافتون خانگی   تهیه نان تافتون خانگی کار  سختی نیست. در این مطلب روش پخت نان تافتون در منزل را خواهید آموخت. به یاد نان درست کردن های مادر بزرگ های مهربان، …

          • طرز تهیه مسقطی با شیر

              مواد لازم جهت تهیه مسقطی با شیر: نشاسته : ۱ لیوان شکر : ۲ لیوان کره : ۵۰ گرم گلاب : نصف لیوان وانیل : کمی شیر : یک لیتر   طرز تهیه مسقطی با …

            • تزیین کاپ کیک به شکل گل آفتابگردان

                تزیین کاپ کیک به شکل گل آفتابگردان     در این مطلب آموزش تصویری تزیین کاپ کیک به شکل گل آفتابگردان های کوچک و زیبا تقدیم شما عزیزان میشه .        اسمارتیزهای قرمز …

              • برشهای شکلاتی , شیرینی عید نوروز طرز تهیه برشهای شکلاتی برای عید نوروز

                دستور تهیه برشهای شکلاتی برای پذیرایی مهمانان نوروز   برای پذیرایی از میهمانان نوروزیتان برشهای شکلاتی خانگی تهیه کنید. درست کردن شیرینی های مختلف برای عید نوروز یکی از کارهایی است که خانم های کدبانو در …

                • کرم موز, دسر مجلسی طرز تهیه کرم موز دسر مجلسی خوشمزه و شیک

                  دستور تهیه کرم موز دسر مجلسی / دسر ماه رمضان کرم موز یا ژله موز یکی از دسرهای خوشمزه و غنی از پتاسیمه، بنابراین میتونه میان وعده مناسبی برای کودکان باشه. موز تاثیر خوبی در تامین رشد …

                  • طرز تهیه ژله به شکل کادو

                    طرز تهیه ژله به شکل کادو   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت و ۱۵ دقیقه   مواد اولیه : شیر ۱ لیوان عسل به میزان دلخواه پودر ژلاتین ۵ قاشق غذاخوری گلاب …

                    • دسر, پودینگ شکلاتی, دسر مجلسی طرز تهیه دسر پودینگ شکلاتی | تهیه دسر مجلسی شیک | دسر پودینگ

                      دستور تهیه دسر مجلسی پودینگ شکلاتی پودینگ شکلاتی دسری آسان و خوشمزه است که هم بزرگترها و هم بچه ها از خوردن آن لذت می برند. این دسر مجلسی و شیک را برای پذیرایی از مهمانان …

                      • فرنی بستنی , دسر مجلسی طرز تهیه فرنی بستنی دسر مجلسی

                          دستور تهیه فرنی بستنی دسر خوشمزه فرنی بستنی یک فرنی متفاوت با طعم بستنی و مناسب برای سفره افطار است. فرنی یکی از دسرهای سنتی ما ایرانیان است که بیشتر در ماه رمضان برای افطار تهیه …

                        • برشتوک دو رنگ , دسر افطار طرز تهیه برشتوک دو رنگ

                          دستور پخت برشتوک دو رنگ برشتوک نخودچی یا حلوای خشک یکی از انواع شیرینی‌های سنتی ایرانی , دسری ساده و خوشمزه است که بیشتر در ماه مبارک رمضان زینت بخش سفره‌های افطار می شود. این …

                          • طرز تهیه پفک هندی خانگی طرز تهیه پفک هندی خوشمزه در خانه

                            طرز تهیه پفک هندی خانگی مواد لازم برای تهیه پفک هندی:  ۱ بسته پفک هندی بخرید (یا اگه خواستید خودتون مواد اولیه اش رو تهیه کنید قسمت دوم رو بخونید) روغن سرخ کردنی به مقدار …

                            • شکلات شب یلدا ایده های جالب برای دسر شب یلدا

                              پیشنهادهایی برای دسر شب یلدا  اگر به دنبال ایده هایی جدید برای دسر شب یلدا هستین که هم خوشمزه و اشتها برانگیز باشه و هم شیک و مجلسی این مطلب بخش آشپزی را دنبال کنید. …