یکشنبه , ۸ اسفند , ۱۳۹۵


دستور پخت نان همبرگر خانگی خوشمزه و پفکی

نان همبرگر یکی از نان های معروف و فانتزی با بافتی نرم و پفکیه که طرفدارای زیادی هم داره. با کمی حوصله می تونید نان همبرگر خانگی را تهیه کنید. نان همبرگر خونگی بسیار لطیف و خوشمزه است و طرز پخت ساده ای هم داره. با مجله تصویر زندگی همراه باشید تا روش پخت نان همبرگر خوشمزه و پرطرفدار را یاد بگیرین.

 

مواد لازم برای تهیه نان همبرگر خانگی :

½ پیمانه آب گرم
½ پیمانه شیر گرم
¼ پیمانه روغن مایع
۱ قاشق غذاخوری ماست
۱ عدد سفیده تخم مرغ ( زرده ش برای روی نون)
۱ قاشق غذاخوری کره ی نرم
دو قاشق چای خوری پودرخمیرمایه خشک
۱ قاشق غذاخوری شکر
۱ ق چ نمک
۳ تا ۴ پیمانه آرد

برای روی نان :
۱ عدد زرده تخم مرغ (در مواد بالا داریم)
۱ ق غ شیر
کنجد

 

نان، شیرینی، دسر  , طرز تهیه نان همبرگر خانگی عالی و لطیف

 

 

طرز تهیه نان همبرگر خانگی :

آب گرم، شیر، شکر و خمیرمایه رو در ظرفی ریخته، کمی مخلوط کنید و ۵ دقیقه استراحت بدید.
سپس بقیه ی مواد خمیر رو اضافه‌ کرده، آرد رو کم کم اضافه کنید تا خمیر نرمی بدست بیاد
در ظرف رو سلفون بکشید و ۱ ساعت در جایی گرم به خمیر استراحت بدین
سپس ۸ عدد چونه از خمیر جدا کنید
کف سینی فر کاغذ روغنی بگذارید، چونه هارو با فاصله قرار بدین و ۱۵-۲۰ دقیقه هم تو سینی بهش استراحت بدین
روی چونه ها مخلوط شیر و زرده رو بمالید و کنجد بپاشید
سپس در فر ۲۰۰ درجه ی گرم، به مدت ۲۰ دقیقه بپزید.
کف فر ظرف آب جوش بذارید.

 

نان، شیرینی، دسر  , طرز تهیه نان همبرگر خانگی عالی و لطیف

 

نکاتی در مورد مواد‌ اولیه پخت نان

یکی از رموز تهیه نان‌های مطبوع و با کیفیت در منزل، رعایت تناسب مواد اولیه می‌باشد. برخی از این مواد نقش مهم‌تر و حساس‌تری در تهیه نان دارند. به عنوان مثال خمیر‌مایه، که برای فعال شدن و عمل آمدن نیاز به مقداری شکر دارد. از طرفی افزودن مقادیر بالای شکر باعث مرگ و غیر فعال شدن خمیر‌مایه خواهد شد. همچنین نمک به کنترل فعالیت خمیر‌مایه کمک می‌کند و همان‌طور که در مورد شکر نیز صادق است، مقادیر بالای نمک یا افزودن نمک به صورت مستقیم بر روی خمیر‌مایه، آن را غیر‌فعال خواهد کرد.

نکته دیگر در مورد مواد اولیه مورد استفاده در پخت نان این است که در مورد برخی مواد اولیه نمی‌توان اندازه دقیقی ارائه کرد. به عنوان مثال، آرد که مقدار مصرفی آن در پخت نان‌ها به عوامل مختلفی بستگی دارد و همیشه تاکید می‌شود که میزان آرد تقریبی بوده و باید به میزانی به خمیر اضافه شود که خمیر به دست نچسبد.

نسبت مواد میانی و یا مغز‌ها و طعم‌دهنده‌های مختلف مورد استفاده در تهیه نان نیز از مواردی است که بسته به ذائقه افراد بستگی دارد و نمی‌توان اندازه دقیقی برای آن‌ها تعیین کرد.
منبع»کانال پخت و پز آسان/پیج اینستا/گروه آشپزی ستاره



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
مطالب قبلی این بخش
  • ژله به شکل شیرینی زبان طرز تهیه ژله به شکل شیرینی زبان / آموزش تصویری

    طرز تهیه ژله به شکل شیرینی زبان ( آموزش تصویری )   ژله به شکل شیرینی زبان یک ژله سورپرایز کننده برای مهمانان است. با درست کردن این ژله جالب و خوشمزه مهمانان خود را شگفت زده …

    • طرز تهیه چیز کیک آلبالو

      طرز تهیه چیز کیک آلبالو (دسری خوشمزه و مجلسی)   چیز کیک آلبالو دسری مجلسی و زیبا و بسیار خوش عطر و طعم است. اگر دوست دارید مهمان هایتان راحت تر دسر را میل کنند …