جمعه ۳۱ فروردین ۱۴۰۳
×

طرز تهیه نان همبرگر خانگی بدون روغن

نان همبرگر بدون روغن که دستور پخت اون در ادامه تقدیمتون میشه بافتی بسیار ترد داره و خوشرنگ و خوش طعمه. این دستور تست شده هست و بدون نگرانی ازش استفاده کنین. پخت این نان همبرگر را با آرد سبوس دار هم تست کردم نتیجه بسیار عااااالی شد. راستی قبلا تو سایت طرز تهیه همبرگر خانگی رو قرار دادیم تونم حتما ببینید.

طرز تهیه نان همبرگر خانگی ترکیه ای ( بدون روغن )

نان همبرگر خانگی , نان همبرگر بدون روغن

مواد اولیه :

آرد ۳ تا ۳ ونیم پیمانه
آب (گرم) ۱ پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
شکر ۱ ق س
خمیر مایه فوری ۱ ق س
نمک ۱ ق چ

مواد برای رویه نان :

ماست ۱ ق غ
کنجد به مقدار لازم

نان همبرگر خانگی , نان همبرگر بدون روغن

 

طرز تهیه نان همبرگر بدون روغن :

نان همبرگر خانگی , نان همبرگر بدون روغن

ابتدا در ظرفی تخم مرغ + نمک + خمیر مایه + شکر + آب را با هم مخلوط میکنیم

نان همبرگر خانگی , نان همبرگر بدون روغن

 

نان همبرگر خانگی , نان همبرگر بدون روغن

سپس کم کم آرد را اضافه نموده و با دست ورز می دهیم تا خمیر نرمی داشته باشیم( مثل تصویر)

نان همبرگر خانگی , نان همبرگر بدون روغن

سپس خمیر را در ظرف گذاشته روی آن پارچه یا سلفون میکشیم و در جای گرمی به مدت ۱ ساعت استراحت می دهیم

نان همبرگر خانگی , نان همبرگر بدون روغن

بعداز استراحت کف سینی را کاغذ روغنی گذاشته از خمیر به اندازه یک پرتقال بزرگ برداشته گرد میکنیم

ودر سینی فر میچینیم.

نان همبرگر خانگی , نان همبرگر بدون روغن

ماست را با چنگال کمی میزینم تا روان شود. سپس با برس روی نان ها میکشیم و کنجد می پاشیم.

نان همبرگر خانگی , نان همبرگر بدون روغن

مجددا به مدت ۱۵ دقیقه استراحت می دهیم

نان همبرگر خانگی , نان همبرگر بدون روغن

سپس در فر از قبل گر م شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه قرار می دهیم

یا تا زمانی که روی نان ها طلایی شوند.

نان مخصوص ترکیه ای , نان Dökmesi

 

نکات

حتما فاصله نان ها رعایت بشه چون داخل فر بازهم پف میکنه

طعم و بافت خیلی خوبی داره.

من از آرد سفید استفاده کردم از آرد فانتزی هم میتونید استفاده کنید.

تایم استراحت حتما دقیق باشه و با ساعت تنظیم کنین. خیلی راحت و سریع آماده میشه.

اگر از فعال شدن خمیر مایه مطمئن نیستین حتما اول تست کنین بعد استفاده کنین.

نان همبرگر خانگی ( بدون روغن / ترکیه)

برای این نان حتما آرد الک شود.

اندازه نان ها بستگی به سلیقه خودتون داره با سایزی که در تصویر هست درست کنین با این مقدار ۶ تا نان درست میشهمن با سایز متوسط ۴ تا نون داشتم.

وقتی ۳ پیمانه آرد اضافه شد و هنوز خمیر شما چسبندگی داشت کم کم آرد اضافه کنین و اصلا نگران چسبندگی نباشین چون با اضافه شدن آرد از بین میره اما باید کم کم کم کم اضافه کنین که لطافت خمیرتون از بین نره.((( (خیلی مهمه)))))

بعداز استراحت هم با ورز دادن و گرد کردن کف دست هیچ گونه چسبندگی نداره و بعداز پخت خیلی شیک و تمیز از کاغذ جدا میشه

نوش جان

 

منبع:sooran.com

این مطلب مفید بود ؟
بدمتوسطخوبخیلی خوبعالی
( تعداد رای دهنده 35, میانگین امتیاز: 4,37 از 5)
Loading...