دستور پخت نان نخودچی نایینی / شیرینی نخودچی عید نوروز
این نان نخودچی ها بسیار ترد و خوش طعم هستن. بعضی از شیرینی نخودچی ها روغن زیادی داره که وقت خوردن ته گلو حس میشه یا بعضی نان نخودی ها رنگ تیره دارن، اما این شیرینی اینجور نیست اگه طبق دستور و با دقت درست کنین هم زرد و خوشرنگ میشه و هم ترد و عالی.
مواد لازم:
آرد نخودچی خیلی نرم: ۵۰۰ گرم
پودر قند سائیده : ۲۵۰ گرم
روغن جامد: ۲۰۰ گرم
پودر هل به میزان دلخواه
پسته کوبیده : ۱۰۰ گرم
قالب نان نخودچی (جنس پلاستیکی آن هم هست)
طرز تهیه نان نخودچی شیرینی نوروزی :
روغن و پودر قند و هل را خوب با همزن می زنیم تا سفید رنگ شود. آرد نخودچی را به آن افزوده خوب مالش می دهیم.
خمیر را می گذاریم حدود ۲۰ ساعت بماند.
خمیر را به قطر دلخواه (یک و نیم تا دو سانت) روی سینی پهن کرده پسته کوبیده می پاشیم و فشار می دهیم تا در خمیر فرو رود.
سپس قالب زده و در سینی می چینیم.
سینی را در فر با حرارت ملایم(خیلی داغ نباشد) می گذاریم.
تا شیرینی سرد نشده آن را لق می کنیم یعنی با کاردک از سینی جدا می کنیم.
بعد که خوب سرد شد در ظرف مناسب می چینیم.
انگشتانه برای قالب زدن نان نخودچی (شیرینی مخصوص عید نوروز)
اختصاصی مجله تصویر زندگی
کپی برداری با ذکر منبع و لینک به این موضوع بلامانع است
سلام خسته نباشید میخواستم بپرسم میشه این شیرینی روبدون فرپخت؟
سلام ممنونم از سایت خوبتون فقط میخواستم بپرسم این شیرینی بدون فر هم میشه درستش کرد؟چون من فر ندارم؟چون یه جا نوشته بودم باضرفی روی حرارت ملایم دربسته حتی کیکم میشه درس کرد ایا این شیرینی رو هم میشه درس کرد؟
سلام من خودم هم نایینی هستم و این شیرینی ها درست می کنم فقط این قالبها را شما از کجا خریداری کرده اید من دارم ولی خیلی قدیمی است و لبه هایش خراب شده اگر از جایی خریده اید لطف کنین آدرسو برام بگید
سلام دوست عزیز.
از عطاری ها و لوازم قنادی فروشی ها می تونید تهیه کنید. (عطاری رضا-وانیلاو …)