پنج شنبه , ۱۰ فروردین , ۱۳۹۶


نان نارگیلی تبریز

دستور پخت نان نارگیلی تبریز  

نان نارگیلی تبریز نانی لذیذ با دستور پخت ساده است و با مواد اولیه ای که به راحتی در هر منزلی وجود دارد تهیه می شود. این نان خوشمزه طرفداران زیادی نیز دارد. در این مطلب طرز تهیه نان نارگیلی را آموزش داده ایم. با ما همراه شوید تا شیوه پخت آن را یاد بگیرید.

 

مواد لازم برای تهیه نان نارگیلی:

شیر: نصف پیمانه
شکر: نصف پیمانه ،یک قاشق غذاخوری ، ۲ تا یک چهارم پیمانه
روغن مایع: یک چهارم پیمانه
آب ولرم: نصف لیوان
آب : نصف پیمانه
مایع خمیر: یک قاشق سوپ خوری
سفیده تخم مرغ: یک پیمانه
پودر نارگیل : یک و نیم پیمانه و یک قاشق سوپ خوری پر
پودر پسته : مقداری
آرد : به میزان لازم
وانیل: مقداری
گلاب: دو قاشق غذاخوری

نان نارگیلی تبریز

 

طرز پخت نان نارگیلی تبریز :
یک قاشق شکر، آب ولرم وخمیر ترش رو با هم مخلوط کنید بعد روی لیوان رو بپوشونوید و یه ربعی بزارید تا تا پف کرده و نصفه خالی لیوان رو هم پرکنه، شیر و نصف پیمانه شکررو با هم مخلوط کنید تا شکر تقریبا حل بشه بعد روغن ، مایع خمیر پف کرده ، یک قاشق پودر نارگیل و کمی وانیل رو هم به اونها افزوده ومخلوط کنید ، مرحله مهم از اینجا به بعده!!!!!!! آرد شما باید آرد کاملا سبک و مرغوب شیریتی پزی باشه ، آرد رو چند بار الک کنید بعد کم کم به مایع اضافه کنید ، آرد رو تازمانی اضافه میکنید که خمیر به دست نچسبه اما امتحان چسبندگی خمیررو با دست تمیز انجام بدید چون دست کثیف تا قیامت هم به خمیر خواهد چسبید!
اگه خمیریه کم آردش کمتر شد عیبی نداره ولی آرد زیاد نون شما رو تبدیل به سنگ میکنه، مواظب باشید! بعد روی خمیررو بپوشونید وتو دمای آشپزخونه بزارید ۲ ساعت بمونه تواین مدت خجم خمیر باید دو برابر شده باشه.
سفیده رو اونقدر بزندی تا مثل برف بشه بعد یک چهارم پیمانه شکررو بهش اضافه کنید وباز هم بزنید بعد پودر نارگیل رو تدریجا” بهش اضافه کنید و هم بزنید ( مایع حاصله تقرببا مایع نوعی شیرینی نارگیلی است )
خمیررو تو سینی پهن کنید به هرشکلی که دوست داشتید ، همونطور که تو تصویر می بینید نون من بیضیه ، بعد مایع نارگیلی رو بریزید تو قیف و با هرماسوره ای که دلتون خواست و به هرشکلی که دوست داشتید رو خمیررو با این مایع بپوشونید ، فرررو ازقبل گرم کنید
درجه رو۱۷۰ درجه سانتی گراد باشه نون رو بزارید طبقه وسط تقریبا به مدت نیم ساعت بعد گریل رو روشن کنید تا روی نون هم طلائی بشه ، از فر که دراوردید اجازه بدید ولرم بشه بعد باقاشق شربت ( یک چهارم پیمانه شکر و نصف لیوان آب رو بجوشونید بعد گلاب رو بهش اضافه کنید) رو بریزد روش و روش پودر پسته ونارگیل بپاشید ونوش جان کنید
نکته: تو بعضی قنادیهای تبریز برای خمیر این نون ازهمون خمیر نون ماه رمضون ( #نان_کماج تبریزی ) استفاده میکنند، عکس زیر یه نون حاضریه نارگیلی هست که با خمیر کماج درست شده.
نون کماج کمی نرمتر ازخمیر این نون هست اما بافت این نون هم زیبائی خاص خودش رو داره.

 

نان نارگیلی تبریز
نکات :
فر را از قبل داغ کنید
داخل فر حتما در یک کاسه آب بگزارید تا نانتان خشک نشود
اگر خواستید نانتان نارگیلی نباشد نارگیل و مرحله نارگیل را حذف کنید و از خود خمیر برای روی نان استفاده کنید.

 

 

منبع:دادلی دوزلی



این مطلب مفید بود ؟
rating_1rating_2rating_3rating_4rating_5( 1....5 )
Loading..

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه نان فرانسوی با پنیر چدار و جعفری

    آماده سازی: ۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۲۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۴ نفر : پنیر چدار ۱۱۵ گرم (رنده شده) کره ۱۱۵ گرم (نرم شده) جعفری ۱/۴ فنجان (خرد شده) سیر  …

  • نان همبرگر پلنگی , نان پلنگی طرز تهیه نان همبرگر پلنگی / نان پلنگی

    دو روش تهیه نان همبرگر پلنگی نان همبرگر پلنگی با به اختصار نان پلنگی برای صبحانه و عصرانه و انواع ساندویچ مناسب است.  این نان دارای رویه ای کرپسپی و ترد است و داخلش بافتی نرم و …

  • نمونه های زیبای تزیین حلوا

    تزیین حلوا   تزیین حلوا تزیین حلوا تزیین حلوا تزیین حلوا تزیین حلوا  تزیین حلوا تزئین حلوا  تزیین حلوا تزئین حلوا تزیین حلوا تزئین حلوا  تزیین حلوا تزیین حلوا تزئین حلوا منبع : nightmelody.com

  • طرز تهیه نان پیتا به دو روش

    طرز تهیه نان پیتا به دو روش   نان پیتا (به انگلیسی: Pitaیا pitta)، نان صاف و گردی است که در حدود ۲۰ سانتیمتر قطر دارد. چون هنگام پخت خمیر شروع به باد کردن می …

  • کرم موز, دسر مجلسی طرز تهیه کرم موز دسر مجلسی خوشمزه و شیک

    دستور تهیه کرم موز دسر مجلسی / دسر ماه رمضان کرم موز یا ژله موز یکی از دسرهای خوشمزه و غنی از پتاسیمه، بنابراین میتونه میان وعده مناسبی برای کودکان باشه. موز تاثیر خوبی در تامین رشد …

  • خاگینه شیر عسلی طرز تهیه خاگینه شیر عسلی

    دستور پخت خاگینه شیر عسلی خاگینه شیر عسلی دسری خوشمزه و شیک برای سفره افطار و همینطور مناسب برای صبحانه است. این دسر مقوی و خوشمزه، بسیار ساده و سریع تهیه می شود.   مواد …

  • اعمال مشترک شب های قدر

        اعمال مشترک شب های قدر    اعمال مشترک شب های قدر اعمالی است که در هر سه شب قدر انجام می‌ شود و به اعمال مشترک شب های قدر معروف است. اعمال مشترک …

  • طرز تهیه نان پر شده با قارچ و خامه ترش

    نان پر شده با قارچ و خامه ترش   نان پر شده با قارچ و خامه ترش از مجموعه دستورهای غذایی مارتا استوارت است. این غذا یک وعده غذایی عالی بدون گوشت را برای شما …

  • اشعار ماه مبارک رمضان (۱)

      مجموعه اشعار ماه مبارک رمضان  اشعار ماه مبارک رمضان – شعر رمضان  رمضان شهر عشق و عرفان است . . . رمضان بحر فیض و احسان است رمــضــــان، مــاه عــتــرت و قــرآن . . …

  • طرز تهیه امپاندا ، نان مغزدار اسپانیایی

    طرز تهیه امپاندا، نان مغزدار اسپانیایی   امپاندا یک نان مغزدار اسپانیایی است. خمیر امپاندا شباهت زیادی به خمیر پای دارد و مهمترین ویژگی آن خوشمزه بودن این خمیر است.   که در آن سرزمین …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه حلوای لبو دسر شب یلدا

    طرز تهیه حلوای لبو دسر شب یلدا حلوای لبو از دسرهای سنتی شب یلداست. چغندر قرمز هم خواص زیادی دارد که در انتهای مطلب به برخی از آن  ها اشاره خواهیم کرد.   حلوای لبو دسری …

    • ژله سورپرایز تخم شربتی , ژله سوپرایز طرز تهیه ژله سورپرایز تخمه شربتی

      طرز تهیه ژله سورپرایز تخم شربتی زیبا و مجلسی   ژله سورپرایز تخم شربتی ژله ای خوشرنگ و جالب و تقریبا جدید برای مجالس و مهمانی های شماست. این ژله خوشمزه و مقوی رو درست کنین …

      • شیرینی اتابکی , شیرینی نوروز طرز تهیه شیرینی اتابکی برای عید نوروز

        طرز پخت شیرینی اتابکی ویژه عید نوروز    شیرینی اتابکی یکی از شیرینی های خوشمزه و شیک برای پذیرایی از مهمانان نوروزی است. این شیرینی ها را می توانید در اشکال و طرح های مختلف درست …

        • طرز تهیه کیک خرده شیشه

          کیک خرده شیشه یا کیک جواهرات کیکی زیبا و مجلسی   خانم‌ها دوست دارند دسر یا کیکی که تهیه می‌کنند علاوه بر مزه خوب، ظاهری زیبا نیز داشته باشد. در این مطلب طرز تهیه کیک …

          • شیرینی هلویی , شیرینی عید طرز تهیه شیرینی هلویی / شیرینی مجلسی

            روش پخت شیرینی هلویی برای مهمانی های رسمی   شیرینى هلویی شیرینی شیک و خوشمزه ای است که مهمانی های رسمی بخصوص پذیرایی در عید نوروز بسیار مناسب می باشد. این شیرینی زیبا مناسب تمامی فصول سال است. …

            • طرز تهیه بیسکویت گرانولا

              طرز تهیه بیسکویت گرانولا     مواد لازم: جو پرک شده : ۲ پیمانه آرد : ۱ پیمانه شکر : ۳/۴ پیمانه کشمش : ۳/۴ پیمانه جوانه گندم : ۱/۲ پیمانه نمک : ۱/۲ قاشق …

              • طرز تهیه دسر خرما برای افطار

                طرز تهیه دسر خرما برای افطار   دسر خرما یک میان‌وعده پرطرفدار برای افرادی است که می‌خواهند انرژی لازم برای بدن خود را از راه خوراکی‌های طبیعی تامین کنند و همینطور دسری مقوی برای افطار …

                • حلوای بادام زعفرانی طرز تهیه حلوای بادام زعفرانی مقوی و خوشمزه | حلوای سفره افطار

                  دستور پخت حلوای بادام زعفرانی در این مطلب از بخش آشپزی مجله تصویر زندگی طرز تهیه حلوای بادام زعفرانی را به شما آموزش می دهیم. این حلوای خوشمزه و مقوی در ماه رمضان می‌تواند زینت …

                  • طرز تهیه شیرینی برگ بادامی

                      طرز تهیه شیرینی برگ بادامی (شیرینی فرانسوی)   شیرینی برگ بادامی یک شیرینی فرانسوی سبک، ترد و کرانچی است . آن را بصورت کاسه‌های برگ شکل درست کرده و بعنوان ظرفی خوشمزه برای سرو …

                    • خاگینه شیر عسلی طرز تهیه خاگینه شیر عسلی

                      دستور پخت خاگینه شیر عسلی خاگینه شیر عسلی دسری خوشمزه و شیک برای سفره افطار و همینطور مناسب برای صبحانه است. این دسر مقوی و خوشمزه، بسیار ساده و سریع تهیه می شود.   مواد …