پنجشنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
×

طرز تهیه نان سیر و ریحان پنیری

طرز تهیه نان سیر و ریحان پنیری

طرز تهیه نان سیر و ریحان پنیری

نان سیر و ریحان پنیری خوش عطر و خوشمزه استو تهیه آن وقت زیادی نبرده، به راحتی تهیه می شود . این نان سیر خوشمزه را می توان کنار هر نوع سوپ سرو نمود.

 

مواد اولیه :

ریحان (ریز شده) ۱ تا ۲ قاشق چای خوری
سیر (خرد شده) ۲ قاشق چای خوری
آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
پنیر پارمزان (رنده شده) ۲ قاشق غذاخوری
کره (نرم شده) ۱۱۵ گرم(نصف لیوان)
زرده تخم مرغ ۳عدد
برگ سیر (ریز شده) ۴قاشق غذاخوری
نان فرانسوی (یا باگت) ۱ عدد

طرز تهیه نان سیر و ریحان پنیری

طرز تهیه:

ابتدا داخل ظرفی مناسب ۲عدد از زرده های تخم مرغ و آبلیمو را مخلوط کرده و به خوبی بزنید و بعد کره و روغن زیتون و همه مواد را به آن اضافه کرده و به خوبی یکنواخت کنید.
نان فرانسوی یا باگت را از طول نصف کرده و مقداری از خمیر آن را خارج کنید.

مواد را داخل نان ریخته و خوب پخش کنید و روی آن را صاف کرده و روی مواد پنیر بریزید.

طرز تهیه نان سیر و ریحان پنیری

روی پنیر یک عدد زرده باقی مانده را پخش کنید(در صورت تمایل از زرده بیشتری استفاده کنید).
حال نان را ۶تا۱۰دقیقه داخل فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم شده است قرار دهید.

 

نکات:
۱)در صورت تمایل مقداری زعفران هم به مواد اضافه کنید.
۲)میتوانید این نان را با پنیر پیتزا هم تهیه کنید.
۳)در صورت تمایل مقداری پنیر چدار هم به مواد اضافه کنید.

 

سوران

این مطلب مفید بود ؟
بدمتوسطخوبخیلی خوبعالی
( تعداد رای دهنده 10, میانگین امتیاز: 4,70 از 5)
Loading...