دوشنبه , ۷ فروردین , ۱۳۹۶


نان تست فرانسوی  ,فرنچ تست, نان تست ,طرز پخت نان تست فرانسوی, طرز تهیه فرنچ تست , طرز تهیه نان تست فرانسوی ,روش تهیه نان تست فرانسوی,دستور تهیه نان تست فرانسوی
آماده سازی: ۱۵ دقیقه
مدت انتظار: ۱۵ دقیقه
مجموعاً: ۳۰ دقیقه

 

مواد اولیه برای ۴ نفر :

شکر دانه ای ۱/۴ فنجان

۵۰ گزم دارچین ۱ قاشق چایخوری (آسیاب شده)

شیر  نصف فنجان

۱۲۰ میلی لیتر خامه ۱/۴ فنجان

۶۰ میلی لیتر (پر چرب)

نمک کمی

تخم مرغ  ۴ عدد بزرگ

کره ۳ قاشق سوپخوری + مقداری برای سرو کردن

نان ۸ برش به ضخامت ۲ سانتی متر (یک روز مانده)

چاشنی به مقدار دلخواه (پودر شکر، شربت افرا، توت، خامه زده شده، شکر و دارچین)

وانیل ۱ قاشق چایخوری

 

تنها کاری که بایست بکنید این است که نان یک روز مانده را برش بدهید و در مخلوط تخم مرغ و شیر و خامه و عصاره ی وانیل خیس کنید. آن را در کره ی داغ شده سرخ کنید و بپزید تا قهوه ای طلایی شود. حتی بیشتر از ۳۰ دقیقه هم طول نمی کشد.

 

بهتر است از چه نانی استفاده کنیم؟

ما دوست داریم از نانی استفاده کنیم که مخلوط شیر و تخم مرغ را هر چه بیشتر به خود جذب کند. نان فرانسوی، ایتالیایی، بیریوش یا نان گیسو خیلی خوب جواب می دهند. ما حتی با نان خمیر ترش هم امتحان کرده ایم و خیلی خوشمزه شده است.

 

چرا از نان یک روز مانده استفاده کنیم؟

نان تازه اصلاً برای درست کردن فرنچ تست مناسب نیست. خرد و له می شود و حالت خمیری پیدا می کند. نان مانده از نان تازه خشک تر است و به راحتی مخلوط تخم مرغ و شیر را به خود جذب می کند.

 

برش های قطور یا برش های نازک؟

درست همانطور که نان تازه خرد و خمیر می شود، نان نازک برش خورده هم همینطور است. سعی کنید برش های نان ۱ تا ۲ سانتی متر ضخامت داشته باشند.

 

طرز تهیه نان تست :

۱٫ فر را با دمای ۲۰۰ درجه فارنهایت (۹۳ درجه سانتی گراد) داغ کنید. کف یک سینی فر را با فویل آلومینیومی بپوشانید. سینی را داخل فر قرار دهید. بهتر است فرنچ تست ها را دسته دسته درست کنید، این سینی هم برای این است که وقتی باقی نان ها می پزند، نان های پخته شده را گرم نگه دارید.

 

فرنچ تست را آماده کنید

۱- تخم مرغ، شیر، خامه،‌عصاره وانیل و کمی نمک را با هم بزنید تا خوب ترکیب شوند.

 

نان تست فرانسوی (فرنچ تُست)

۲- برش های نان را در یک ظرف بزرگ بچینید. اشکالی ندارد اگر روی هم بیفتند. مخلوط تخم مرغ را روی برش های نان بریزید سپس نان ها را جابجا کنید و برگردانید تا هر برشی کاملاً به مخلوط تخم مرغ آغشته شده باشد. برش ها را آنقدر جابجا کنید تا کل مخلوط را به خود جذب کنند.

 

نان تست فرانسوی (فرنچ تُست)

۳- یک قاشق سوپخوری کره را در یک تابه ی بزرگ روی حرارت متوسط رو به پایین آب کنید. برش ها را دسته دسته داخل تابه قرار دهید و هر طرف را ۲ تا ۳ دقیقه بپزید تا قهوه ای طلایی شوند و کاملاً پخته شوند.

 

نان تست فرانسوی (فرنچ تُست)

۴- فرنچ تست ها را به فر گرم شده منتقل کنید و در عین حال برش های باقیمانده را سرخ کنید. در صورت نیاز برای هر دسته کره اضافه کنید.
۵- برای سرو کردن فرنچ تست های گرم را داخل بشقاب قرار دهید و چاشنی مورد علاقه را روی آن بریزید.

 

مخلوط شکر و دارچین را آماده کنید

(اختیاری)
۱٫ شکر و دارچین را مخلوط کنید و آنقدر هم بزنید تا ترکیب شوند.

 

نان تست فرانسوی (فرنچ تُست)

 

فودسوران

 

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه قارچ شکم پر یونانی

    طرز تهیه قارچ شکم پر یونانی قارچ خوراکی ماده غذایی سالم ، لذیذ و سرشار از پروتئین ، انواع ویتامین‌ها ، املاح و آنتی‌اکسیدانت‌ها است که با دارا بودن طعم ، بو و بافت مطبوع …

    • طرز تهیه پیراشکی کالباس به شکل گل رز

        آماده سازی: ۲ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۶ نفر : فلفل دلمه ای به میزان لازم ژامبون به میزان لازم خیار شور به …

      • توفوی انگشتی , توفو برشته انگشتی طرز تهیه توفوی انگشتی برشته | توفوی ترد و سوخاری

        دستور پخت توفوی انگشتی برشته توفوی انگشتی برشته بسیار ترد و خوشمزه است و بهتره در کنارش سس کچاپ، باربکیو، سس سالاد خامه ای یا سس فلفل شیرین آسیایی سرو کنید. هنگام انتخاب توفو دقت کنید …

        • طرز تهیه سوسیس بندری

          آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه   مواد اولیه برای ۳ نفر : زردچوبه به میزان لازم سیب زمینی  ۲عدد سوسیس  ۳۰۰گرم (کوکتل) رب گوجه فرنگی ۲قاشق …

          • طرز تهیه همبرگر گوشت و قارچ

              آماده سازی: ۲ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۶ نفر : قارچ  ۲۰۰گرم گوشت ۴۰۰گرم (چرخ کرده) تخم مرغ  ۱عدد رب گوجه فرنگی ۱قاشق …

            • تهیه قارچ شکم پر به سه روش

              سه روش برای تهیه قارچ شکم پر قارچ شکم پر یکی از پیش غذاهای ساده، شیک و خوشمزه است که به راحتی آماده و سرو می شود. برای تهیه این غذا به تعدادی قارچ بزرگ نیاز داریم. …

              • طرز تهیه ساندویچ رولتی سبزیجات

                   طرز تهیه ساندویچ رولتی رنگارنگ آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۴۵ دقیقه مواد اولیه برای ۲ نفر : فلفل دلمه ای (زرد خام یا کبابی خورد شده) ۱عدد کلم بنفش …

                • طرز تهیه چیپس پیاز

                  چیپس پیاز آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۴۵ دقیقه مواد اولیه : برای ۱۰ نفر پیاز : ۵ عدد تخم مرغ : ۳عدد شیر: ۱لیوان نمک : ۲قاشق چایخوری پودر سیر …

                  • طرز تهیه پیتزا لقمه ای گوشت دودی

                    طرز تهیه پیتزا لقمه ای گوشت دودی و کلم بروکلی   آماده سازی: ۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۲۰ دقیقه مواد اولیه برای ۴ نفر : پنیر چدار نصف فنجان (رنده شده، ۲ درصد چربی) …

                    • طرز تهیه پیتزا فرفره ای قارچ و پنیر

                        طرز تهیه پیتزا فرفره ای قارچ و پنیر     آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۲ نفر: قارچ (خرد شده)۲ فنجان پیازچه (خرد شده)۱/۲ فنجان کره۱ ق غ پنیر …

                      • طرز تهیه اسنک پنیری

                        آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت   مواد اولیه برای ۶ نفر : آرد سوخاری ۸۰گرم شیر  ۲قاشق سوپخوری تخم مرغ  ۲عدد پنیر پارمیسان ۶۰گرم پیازچه ۳قاشق چایخوری سس خردل …

                        • طرز تهیه سیب زمینی برشته بدون فر

                          طرز تهیه سیب زمینی برشته بدون فر (چیپس بسیار ترد و خوشمزه)   آماده سازی: ۵ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۳۵ دقیقه   مواد اولیه برای ۸ نفر: نمک۳/۴ قاشق چای خوری جعفری۳ قاشق غذاخوری کره۸۵ گرم (تکه …

                          • همبرگر مرغ , ادویه کاری طرز تهیه همبرگر مرغ در منزل

                            طرز تهیه همبرگر مرغ خانگی خوشمزه و رژیمی همبرگر مرغ برای افرادی که قادر به خوردن گوشت قرمز نیستن مناسبه. این همبرگر خوشمزه را به راحتی می تونین در منزل درست کنین. با ما  همراه باشید. …

                            • طرز تهیه پیتزا با نان تست

                              طرز تهیه پیتزا با نان تست   این غذا با نون تست و هر چی که داشتین درست میشه! و خیلی هم خوشمزه است!  در واقع یه جورایی یه پیتزای طبقاتیه که با نون سوخاری! …