دوشنبه , ۴ اردیبهشت , ۱۳۹۶

نان تست فرانسوی  ,فرنچ تست, نان تست ,طرز پخت نان تست فرانسوی, طرز تهیه فرنچ تست , طرز تهیه نان تست فرانسوی ,روش تهیه نان تست فرانسوی,دستور تهیه نان تست فرانسوی

آماده سازی: ۱۵ دقیقه
مدت انتظار: ۱۵ دقیقه
مجموعاً: ۳۰ دقیقه

 

مواد اولیه برای ۴ نفر :

شکر دانه ای ۱/۴ فنجان

۵۰ گزم دارچین ۱ قاشق چایخوری (آسیاب شده)

شیر  نصف فنجان

۱۲۰ میلی لیتر خامه ۱/۴ فنجان

۶۰ میلی لیتر (پر چرب)

نمک کمی

تخم مرغ  ۴ عدد بزرگ

کره ۳ قاشق سوپخوری + مقداری برای سرو کردن

نان ۸ برش به ضخامت ۲ سانتی متر (یک روز مانده)

چاشنی به مقدار دلخواه (پودر شکر، شربت افرا، توت، خامه زده شده، شکر و دارچین)

وانیل ۱ قاشق چایخوری

 

تنها کاری که بایست بکنید این است که نان یک روز مانده را برش بدهید و در مخلوط تخم مرغ و شیر و خامه و عصاره ی وانیل خیس کنید. آن را در کره ی داغ شده سرخ کنید و بپزید تا قهوه ای طلایی شود. حتی بیشتر از ۳۰ دقیقه هم طول نمی کشد.

 

بهتر است از چه نانی استفاده کنیم؟

ما دوست داریم از نانی استفاده کنیم که مخلوط شیر و تخم مرغ را هر چه بیشتر به خود جذب کند. نان فرانسوی، ایتالیایی، بیریوش یا نان گیسو خیلی خوب جواب می دهند. ما حتی با نان خمیر ترش هم امتحان کرده ایم و خیلی خوشمزه شده است.

 

چرا از نان یک روز مانده استفاده کنیم؟

نان تازه اصلاً برای درست کردن فرنچ تست مناسب نیست. خرد و له می شود و حالت خمیری پیدا می کند. نان مانده از نان تازه خشک تر است و به راحتی مخلوط تخم مرغ و شیر را به خود جذب می کند.

 

برش های قطور یا برش های نازک؟

درست همانطور که نان تازه خرد و خمیر می شود، نان نازک برش خورده هم همینطور است. سعی کنید برش های نان ۱ تا ۲ سانتی متر ضخامت داشته باشند.

 

طرز تهیه نان تست :

۱٫ فر را با دمای ۲۰۰ درجه فارنهایت (۹۳ درجه سانتی گراد) داغ کنید. کف یک سینی فر را با فویل آلومینیومی بپوشانید. سینی را داخل فر قرار دهید. بهتر است فرنچ تست ها را دسته دسته درست کنید، این سینی هم برای این است که وقتی باقی نان ها می پزند، نان های پخته شده را گرم نگه دارید.

 

فرنچ تست را آماده کنید

۱- تخم مرغ، شیر، خامه،‌عصاره وانیل و کمی نمک را با هم بزنید تا خوب ترکیب شوند.

 

نان تست فرانسوی (فرنچ تُست)۲- برش های نان را در یک ظرف بزرگ بچینید. اشکالی ندارد اگر روی هم بیفتند. مخلوط تخم مرغ را روی برش های نان بریزید سپس نان ها را جابجا کنید و برگردانید تا هر برشی کاملاً به مخلوط تخم مرغ آغشته شده باشد. برش ها را آنقدر جابجا کنید تا کل مخلوط را به خود جذب کنند.

 

نان تست فرانسوی (فرنچ تُست)
۳- یک قاشق سوپخوری کره را در یک تابه ی بزرگ روی حرارت متوسط رو به پایین آب کنید. برش ها را دسته دسته داخل تابه قرار دهید و هر طرف را ۲ تا ۳ دقیقه بپزید تا قهوه ای طلایی شوند و کاملاً پخته شوند.

 

نان تست فرانسوی (فرنچ تُست)
۴- فرنچ تست ها را به فر گرم شده منتقل کنید و در عین حال برش های باقیمانده را سرخ کنید. در صورت نیاز برای هر دسته کره اضافه کنید.
۵- برای سرو کردن فرنچ تست های گرم را داخل بشقاب قرار دهید و چاشنی مورد علاقه را روی آن بریزید.

 

مخلوط شکر و دارچین را آماده کنید

(اختیاری)
۱٫ شکر و دارچین را مخلوط کنید و آنقدر هم بزنید تا ترکیب شوند.

 

نان تست فرانسوی (فرنچ تُست) 

فودسوران

 

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:



نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه دلمه قارچ

      مواد لازم •    گوشت چرخ شده ۳۵۰ گرم •    قارچ درشت ۱۴ الی ۱۶ عدد •    جعفری خرد و سرخ شده ۳ قاشق غذا خوری •    پیاز سرخ شده ۲ قاشق غذا خوری •   …

  • طرز تهیه کالباس خانگی یا ژامبون

    طرز تهیه کالباس خانگی سالم و خوشمزه     آماده سازی: ۴ ساعت مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۵ ساعت   مواد اولیه برای تهیه کالباس خانگی : گوشت ۳۷۵گرم (مخلوط گوسفند و گوساله(برای کالباس گوشت) …

  • طرز تهیه خمیر پیتزا پوک

        آماده سازی: ۲ ساعت   مواد اولیه : آب ۲لیوان (کاملا ولرم) زرده تخم مرغ ۳عدد پودر خمیر مایه ۳قاشق چایخوری آرد ۵لیوان شکر ۲قاشق چایخوری بیکینگ پودر نصف قاشق چایخوری روغن مایع …

  • ترفند ترد شدن سیب زمینی سرخ کرده

    طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده به سبک رستوران ها آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه مواد اولیه : سیب زمینی  به میزان لازم نمک به میزان …

  • طرز تهیه خمیر پیتزا تابه ای

      دستور تهیه خمیر مخصوص پیتزا تابه ای (بدون نیاز به فر)   آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه : رب گوجه فرنگی ۳قاشق …

  • طرز تهیه رول مرغ با نان تورتیلا (نان لواش خانگی)

      طرز تهیه رول مرغ با نان تورتیلا (نان لواش خانگی) مواد اولیه : نان ترتیلا یا نان لواش به میزان لازم جعفری خرد شده ۱/۲ پیمانه پیازچه خرد شده ۴ تا سیر رنده شده …

  • ساندویچ مرغ و ترخون طرز تهیه ساندویچ مرغ و ترخون , سریع و خوشمزه

    طرز تهیه ساندویچ مرغ و ترخون, سریع و خوشمزه   ساندویچ مرغ و ترخون ، ساندویچی سالم و سرشار از مواد مغذی    ساندویچ مرغ و ترخون ، یک ساندویچ سریع و فوری برای شام خانم …

  • طرز تهیه همبرگر گوشت و سویا

    آماده سازی: ۲ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۴ نفر : گوشت ۲۵۰گرم (چرخ شده) سویا نصف لیوان سیب زمینی  ۱عدد سیر  ۲حبه پودر سیر …

  • طرز تهیه مینی پیتزای مافین

    طرز تهیه مینی پیتزای مافین آماده سازی: ۱۵ دقیقه مواد اولیه : مافین۶ عدد (نصف و تست شده) سس راگو۳۹۵ گرم پنیر موزارلا۱۷۰ گرم (رنده شده) قارچ به مقدار لازم (ورقه شده) زیتون به مقدار لازم …

  • طرز تهیه هات داگ پنیری معطر با خمیر فیلو

      آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۴ نفر : سوسیس  ۸عدد (کوکتل) پنیر چدار ۱لیوان خمیر فیلو ۸عدد (آموزش تهیه موجود است) …

  • طرز تهیه پیتزا چیکن آلفردو

      پیتزا چیکن آلفردو و نان سیر پیتزا چیکن آلفردو و نان سیر ، میتونه به عنوان پیش غذا و یا اگر با سالاد کاملش همراه باشه ، به عنوان یک غذای کامل استفاده بشه. …

  • طرز تهیه سوسیس دکمه ای

        سوسیس دکمه ای غذایی ساده و دوست داشتنی برای بچه ها و مناسب برای مهمانی های عصر و جشن تولدهاست است.   آماده سازی: ۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۲۰ دقیقه   طرز تهیه …

  • طرز تهیه پیتزا لولی Pizza Lollies

      آموزش تصویری روش تهیه پیتزا لولی (Pizza Lollies )   پیتزا لولی ظاهر جالبی داره و بچه ها عاغشقش می شن. این پیتزا برای جشن تولدها عالیه. برای صبحونه بچه ها مناسبه و اونا …

  • طرز تهیه پیده گوشت

      طرز تهیه پیده گوشت   مواد لازم : ۱- ۵۰۰  گرم ارد ۲-دو قاشق غذا خوری خمیر مایه ۳-چهار عدد حبه قند۴-یک لیوان اب ولرم ۵-یک قاشق.چ نمک ۶- دو عدد تخم مرغ (زرده …