شنبه , ۲ بهمن , ۱۳۹۵


طرز تهیه نان به شکل خرگوش

مواد اولیه :

خمیر نان ۲ قرص

کشمش ۲ عدد

بادام ۲ عدد (برش خورده)

تخم مرغ تخم مرغ ۱ عدد (کمی زده شده)

برگ کاهو برای تزئین

چاشته برای سرو کردن

نان به شکل خرگوش

طرز تهیه:

جهت تهیه نان ابتدا تخم مرغ را کمی بزنید. سپس با استفاده از خمیر شکل خرگوش را در بیاورید. از سر شروع کنید که حالت گلابی شکل دارد سپس بدن و بعد موهای اطراف چانه را. برای این دو قسمت آخر بایستی برش هایی به قطر ۲ سانتی متر در خمیر ایجاد کنید. از باقی خمیر پنجه های بیضی شکل درست کنید. این پنجه ها باید با شکاف های ۲ سانتی متری به بدن وصل شوند. کشمش ها را برای چشم ها و بادام ها را برای دندان ها کار بگذارید. تخم مرغ را بردارید و با قلم مو روی کل نان بمالید.

طرز تهیه نان به شکل خرگوش

خرگوش را نیم ساعت یا بیشتر در یک جای گرم قرار دهید تا حجم اش دو برابر شود. بگذارید نیم ساعت در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۶ درجه سانتی گراد) در فر بپزد. یک سینی را با برگ کاهو تزئین کنید و نان قهوه ای طلایی شده را روی آن قرار دهید. یک چاقو بردارید و یک حفره ی ۱۰ سانتی متری در وسط خرگوش درست کنید. مواد داخل را در بیاورید و آن را با چاشته ی مورد علاقه پر کنید. کنار نان باز هم سبزیجات بگذارید و آن را سرو کنید.

 

سوران



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه نان پنیری رنگارنگ

      طرز تهیه نان پنیری رنگارنگ (فوری،شیک و خوشمزه)     آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۳۰ دقیقه مواد اولیه برای ۱۰ نفر : جعفری به میزان لازم زرده تخم مرغ ۳ عدد ژامبون ۵ عدد …

  • طرز تهیه نان هندوانه ای ,نان سه رنگ طرز تهیه نان هندوانه ای ویژه شب یلدا • نان سه رنگ یلدایی عروس

    طرز تهیه نان هندوانه ای نان سه رنگ و زیبا  نان سه رنگ هندوانه ای ایده ای جدید و زیبا برای سفره شب یلدا ست. در بخش نان، شیرینی، دسر  آموزش آشپزی با ما همراه …

  • نان مثلثی , انواع نان طرز تهیه نان مثلثی

    دستور پخت نان مثلثی خوشمزه نان مثلثی نانی خوشمزه و مقوی، مناسب هر سه وعده و میان وعده ای خوش طعم است.   مواد لازم برای خمیر نان مثلثی : شیر. ٢٠٠ میلی لیتر شکر. …

  • نان خرمایی طرز تهیه نان خرمایی برای ماه رمضان

    روش پخت نان خرمایی ویژه ماه رمضان نان خرمایی را می توانید برای وعده صبحانه با برای میان وعده میل کنید. همچنین میشه در ماه رمضان به عنوان افطار سرو کرد. این نان به شکل های مختلف درست میشه …

  • نان نارگیلی تبریز طرز تهیه نان نارگیلی تبریز ویژه ماه رمضان

    دستور پخت نان نارگیلی تبریز   نان نارگیلی تبریز نانی لذیذ با دستور پخت ساده است و با مواد اولیه ای که به راحتی در هر منزلی وجود دارد تهیه می شود. این نان خوشمزه طرفداران …

  • خمیر مایه و روش استفاده از آن

        خمیر مایه و روش استفاده از آن در پخت نان   خیلی ها در مورد خمیر مایه یا همون مخمر سوالاتی تو ذهنشون هست و برای عمل اومدنش کمی استرس دارن . با …

  • طرز تهیه خمیر فیلو (یوفکا)

    طرز تهیه خمیر فیلو (یوفکا)   آماده سازی: ۲ ساعت مواد اولیه : زرده تخم مرغ ۲عدد ماست ۲قاشق غذاخوری نمک ۱هشتم قاشق چایخوری وانیل ۱چهارم قاشق چایخوری آرد ذرت به میزان لازم روغن ۳قاشق …

  • طرز تهیه نان شیرین صبحانه و عصرانه

      طرز تهیه نان شیرین صبحانه و عصرانه   این نان شیرین و خوشمزه را می توانید به عنوان صبحانه یا عصرانه میل کنید.   آماده سازی: ۲ ساعت مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۳ …

  • طرز تهیه نان بربری خانگی طرز تهیه نان بربری در منزل | نان بربری خانگی

    دستور پخت نان بربری خانگی  نان بربری یکی از نان های خوشمزه و گوشتی است که طرفداران زیادی دارد. خصوصا برای صبحانه همراه با پنیر تبریزی یا خامه عسل طعم بسیار عالی است. در این مطلب طرز تهیه …

  • خمیر جادویی , خمیر پیتزا , خمیر پیراشکی خمیر جادویی ، ترد و همه کاره / پیتزا / پیراشکی

    روش تهیه خمیر جادویی مناسب انواع پیتزا و پیراشکی خمیر جادویی خمیری ترد و عالی و مناسب برای انواع غذاها ، پیراشکی ، کلوچه ، نان صبحانه ، نان شکم پر ، پیتزا و … است …

مطالب قبلی این بخش