جمعه , ۶ اسفند , ۱۳۹۵


طرز تهیه نان برنجی یا شیرینی برنجی نایینی برای عید نوروز

 

نان برنجی نایینی شیرینی ترد و خوش عطری است که مورد علاقه اکثر افراد در هر سنی می باشد. اگر می خواهید از مهمانهای نوروزی تان با بهترین شیرینی ها پذیرایی کنید این شیرینی نائینی خوشمزه را هم درست کنید.

 

نان، شیرینی، دسر  , طرز تهیه نان برنجی / شیرینی نایینی عید

 

مواد لازم برای ۶ کیلو آرد (تقریباً ۱۲ کیلو شیرینی) :
آرد برنج مرغوب و خیلی نرم ۶ کیلو
روغن جامد مخصوص (روغن کاملا جامد و ریز دانه باشد) ۳ کیلو
پودر قند (یا شکر سائیده) ۲ کیلو و ۴۰۰ گرم
زرده تخم مرغ ۴۲ عدد
جوهر میوه ۲ قاشق مرباخوری
پودر هل ۲ قاشق سوپ خوری (البته میزان آن را می توانید به دلخواه کم یا زیاد نمائید)
گلاب به مقدار لازم

 

طرز تهیه نان برنجی نایینی :
آرد را در ظرف مناسبی می ریزیم. (هم ظرف و آرد ولرم باشند به عبارتی جایشان خیلی سرد نباشد.) هل را اضافه می کنیم. خوب با آرد مخلوط می کنیم.
روغن را کمی روی حرارت می گذاریم (نباید داغ باشد) وسط آرد را باز کرده و تمام روغن را به یکباره به آن اضافه و خوب خوب روغن مالی می کنیم. دقت کنید که مواد را نباید مثل خمیر نان مشت و مال داد بلکه باید آن را مالش داد. آنقدر مالش می دهیم که روغن کاملا با آرد مخلوط شده و مخلوط بسیار نرمی بدست آید.
شکر سائیده یا پودر قند را اضافه کرده و مجددا خوب خوب مالش می دهیم. هرچه بیشتر مالش بخورد شیرینی نرم تر و تردتر می شود.
زرده تخم مرغ و گلاب را با همزن مخلوط کرده به مواد افزوده و مجدداً با مالش کاملا مخلوط می کنیم. هر چقدر خمیر سفت بود گلاب اضافه می کنیم. خمیر نه خیلی سفت باشد و نه خیلی شل که به دست بچسبد. به اندازه ای که بتوان به راحتی آن را گلوله کرد و بدون شکاف خوردن قالب زد. خمیر را حدود ۱۲ ساعت در جای معتدل قرار می دهیم.
از خمیر گلوله هایی درست کرده در سینی می چینیم. روی آن قالب می زنیم.

سپس در فر متوسط داغ قرار می دهیم. (درجه حرارت پخت این شیرینی نسبت به نان شیرمال و نان شکری باید کمتر باشد.)

(برای تزیین روی آن می توان قبل از داخل شدن در فر با تخم خرفه یا خلال پسته و بعد از بیرون آمدن از فر با قطره چکان آن را با یک قطره زعفران تزیین کرد.)
وقتی پخت میگذاریم خوب سرد شود. سپس آنها را در ظرف مناسب می چینیم.

 

نان، شیرینی، دسر  , طرز تهیه نان برنجی / شیرینی نایینی عید

نمونه قالب شیرینی برنجی یا نان برنجی نایینی

 

نکات مهم در تهیه شیرینی مرغوب:

برای آرد برنج و گندم حتماً از الک خیلی ریز تخت استفاده شود.

روغن جامد و ریزدانه باشد.در صورتی که روغن نیمه جامد است یک سوم وزن آن را روغن جامد قنادی و دو سوم مابقی از روغن نیمه جامد باشد که البته سعی کنید از قسمتهای جامد استفاده شود.

آرد برنج را خودتان از برنج شمال خوب تهیه کنید.

خمیر شیرینی را نباید مثل خمیر نان مشت و مال داد بلکه باید مالش داد تا روغن از آن جدا نشده و شیرینی سفت نشود.

در اندازه گیری ها نهایت دقت انجام گیرد تا کیفیت شیرینی ها خوب شود.

مواد باید همگی تازه باشند.

 

تهیه آرد برنج مرغوب :

برنج را ۲ روز خیس کرده و هر روز آبش را عوض می کنیم. روز سوم از آب کشیده و کوبیده و الک می کنیم. سپس آن را در محل دور از رفت و آمد و آفتاب خوب پهن می کنیم تا کاملا خشک شود. پس از خشک شدن بار دیگر از الک ریز رد می کنیم.

لازم به ذکر است این شیرینی ها را می توان تا ۶ ماه در دمای مناسب نگهداری کرد.

 

 

اختصاصی مجله تصویر زندگی 

کپی برداری با ذکر منبع و لینک به این موضوع بلامانع است 

 

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • شیرینی رز سیب طرز تهیه شیرینی رز سیب

    دستور پخت شیرینی رز سیب   شیرینی رز سیب ، برش های سیب پیچیده شده در خمیر ترد به شکل گل رز است که جلوه بسیار زیبایی دارد. این رزهای بسیار زیبا و خوشمزه برای مهمانی ها ، …

  • نان خرمایی طرز تهیه نان خرمایی برای ماه رمضان

    روش پخت نان خرمایی ویژه ماه رمضان نان خرمایی را می توانید برای وعده صبحانه با برای میان وعده میل کنید. همچنین میشه در ماه رمضان به عنوان افطار سرو کرد. این نان به شکل های مختلف درست میشه …

  • طرز تهیه دونات خانگی + فیلم

      طرز تهیه دونات خانگی + فیلم   دونات یا پیراشکی یک نوع شیرینی لذیذ آمریکاییه که به سبک های مختلفی تهیه میشه. این میان وعده شیرین و خوشمزه خیلی سیرکنندس و چند ساعتی پاسخگوی …

  • ایده هایی برای تزیین تخم مرغ هفت سین

    ایدﻩهایی ساده و زیبا برای تزیین تخم مرغ هفت سین   روزهای پایانی زمستونه و صدای قدم های بهار زیبا شنیده میشه . این روزا همه به فکر خونه تکونی و تهیه لوازم و تزیینات …

  • رنگ کردن تخم مرغ , تزیین تخم مرغ نمونه های زیبای تزیین تخم مرغ هفت سین

    عکس مدل تزیین تخم مرغ هفت سین     در ادامه نمونه هایی از شیک ترین و جدیدترین مدل های رنگ کردن و تزیین تخم مرغ سفره هفت سین با هنر نقاشی را خواهید دید. تخم …

  • سبزه شکل طاووس , درست کردن سبزه عید , سبزه هفت سین آموزش درست کردن سبزه شکل طاووس

    آموزش درست کردن سبزه شکل طاووس سبزه شکل طاووس یک  مدل بسیار زیبای سبزه عید  است که به سفره هفت سین شما جلوه ای بی نظیر خواهد داد. اگر مایل به کاشت سبزه شکل طاووس هستید …

  • طرز تهیه نان خامه ای مثل بازاری آموزش کامل طرز تهیه نان خامه ای خانگی عالی مثل شیرینی خامه ای بازاری

    طرز تهیه نان خامه ای عالی مثل بازاری یکی از شیرینی های پرطرفدار خامه ای شیرینی نارنجکی هست. در این بخش از آموزش آشپزی مجله تصویر زندگی طرز تهیه نان خامه ای خانگی با کیفیت …

  • شیرینی دو رنگ طرز تهیه شیرینی دو رنگ برای عید

    دستور پخت شیرینی دو رنگ برای مهمانی های رسمی شیرینی دو رنگ از شیرینی های خشک است که به اشکال مختلف تهیه می شود و برای مجالس و مهمانی های نوروزی مناسب است. این شیرینی …

  • ساخت گل سنبل با فوم آموزش ساخت گل سنبل با فوم

      آموزش ساخت گل سنبل بسیار ساده با فوم  در این مطلب آموزش تصویری روش ساخت گل سنبل با فوم را خواهید دید. سنبل گلی است زیبا که با بهار و آمدن بهار می‏ روید و …

  • روش پاک کردن و ترمیم ظروف چدنی روش پاک کردن و ترمیم ظروف چدنی

    مراحل ترمیم ظروف چدنی سوخته و قدیمی   آشپزی با ظروف چدنی معمولا بسیار لذت‌بخش و مناسب است، زیرا ظروف چدنی این قابلیت را دارند تا گرما را به طور متوازن و یکنواخت در کل ظرف …

مطالب قبلی این بخش
  • شیرینی مادلن , مدلن , مادلین طرز تهیه شیرینی مادلن + فیلم

    طرز تهیه شیرینی مادلن همراه + فیلم آموزشی زیر نویس دار   شیرینی مادلن یا مادلین کیک های (کوکی های) کوچک فرانسوی هستن که خوردنشون با یک فنجان چای یا قهوه بسیار دلچسب و لذت بخشه. مشخصه …

    • طرز تهیه کیک خرده شیشه

      کیک خرده شیشه یا کیک جواهرات کیکی زیبا و مجلسی   خانم‌ها دوست دارند دسر یا کیکی که تهیه می‌کنند علاوه بر مزه خوب، ظاهری زیبا نیز داشته باشد. در این مطلب طرز تهیه کیک …

      • کاچی چهار مغز ,دسر ماه رمضان طرز تهیه کاچی چهار مغز برای افطار

        دستور پخت کاچی چهار مغز کاچی چهار مغز از دسرهای مقوی و خوشمزه ایرانی و یکی از سنتهای دیرینه مردم دیار کریمان با قدمت چند صد ساله است که نقش مهمی در سلامتی و تقویت …

        • طرز تهیه ژله قطبی , ژله مجلسی طرز تهیه ژله قطبی برای تولد بچه ها

          طرز تهیه ژله قطبی ( در حسرت بهار )   ژله قطبی ژله ای متفاوت و جالب بخصوص برای جشن تولد بچه هاست. حتما ازش خوششون میاد. اینجا فقط ایده کار به شما داده شده …

          • طرز تهیه ساوارین نوتلا طرز تهیه ساوارین نوتلا شیرینی خوشمزه و مجلسی برای پذیرایی عید نوروز

            طرز تهیه ساوارین نوتلا شیرینی خوشمزه فرانسوی  ساوارین یکی از شیرینی های خوشمزه فرانسوی و یک عصرونه دلچسبه. در بخش آشپزی ، طرز تهیه ساوارین نوتلا را برای دوست داران شکلات انتخاب کردیم که امیدواریم مورد …

            • تزیین کیک جشن تکلیف نمونه های زیبای کیک جشن تکلیف

              عکس تزیین کیک جشن تکلیف کیک جشن تکلیف , طرح کیک جشن تکلیف, نمونه کیک برای جشن تکلیف, مدل کیک ویژه جشن عبادت, کیک مخصوص جشن تکلیف, عکس کیک جشن تکلیف, تزیین کیک جشن تکلیف دخترانه, عکسهایی از …

              • طرز تهیه پفک هندی خانگی طرز تهیه پفک هندی خوشمزه در خانه

                طرز تهیه پفک هندی خانگی مواد لازم برای تهیه پفک هندی:  ۱ بسته پفک هندی بخرید (یا اگه خواستید خودتون مواد اولیه اش رو تهیه کنید قسمت دوم رو بخونید) روغن سرخ کردنی به مقدار …

                • شیرینی اتریشی , شیرینی عید طرز تهیه شیرینی اتریشی برای عید نوروز

                  طرز تهیه شیرینی اتریشی / شیرینی نوروزی ترد و خوشمزه    شیرینی اتریشی گرچه جزو شیرینی های خشک می باشد و بافتی ترد داشته و بسیار خوشمزه است. درست کردن شیرینی اتریشی راحت است و ماندگاری آن بالاست. ضمنا …

                  • شیرینی زبرا , شیرینی پلنگی طرز تهیه شیرینی زبرا / کوکی زبرا

                    روش پخت شیرینی زبرا و شیرینی پلنگی / زبرا کوکی    برای تهیه شیرینی زبرا میتوانید از هر نوع خمیر بیسکوئیتی که با آن راحت تر هستید این کوکی را تهیه کنید، در این آموزش تصاویری …

                    • طرز تهیه نان خرمایی با خمیر فیلو

                      طرز تهیه نان خرمایی با خمیر فیلو این نان خرمایی های خوشمزه برای ماه رمضان بسیار مناسب هستند. آماده سازی: ۲ ساعت مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۳ ساعت مواد اولیه برای ۶ نفر : زرده تخم مرغ ۲ عدد …

                      • بستنی پلمبر طرز تهیه بستنی پلمبر

                        آموزش تصویری روش تهیه بستنی پلمبر بستنی پلمبر با خامه درست میشه و بسیار خوشمزس. این بستنی که تهیه اش ساده هست را در منزل درست کنید و از طعم خویش لذت ببرین. بستنی پلمبر از …

                        • طرز تهیه باسلوق هندوانه ای ویژه شب یلدا

                          طرز تهیه باسلوق هندوانه ای ویژه شب یلدا   باسلوق نوعی شیرینی و سوغات مراغه، ملایر و اراکه و باسلوق هندوانه ای یکی از شیرینی ها یا بهتر بگم تنقلاتیه که بیشتر در شب یلدا …

                          • طرز تهیه پرتقال ژله ای

                            طرز تهیه پرتقال ژله ای در رنگهای مختلف آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۴ ساعت مجموعاً: ۴ ساعت و ۳۰ دقیقه مواد اولیه : پرتقال ۹ عدد پودر ژله ۶ بسته (با ۶ رنگ …

                            • طرز تهیه شکلات مغزدار خانگی

                              طرز تهیه شکلات مغزدار خانگی (بسیار ساده و خوشمزه) آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه   مواد اولیه : شیر عسل (بسیار غلیظ) ۲ ق س پ …