دستور پخت نان بربری خانگی
نان بربری یکی از نان های خوشمزه و گوشتی است که طرفداران زیادی دارد. خصوصا برای صبحانه همراه با پنیر تبریزی یا خامه عسل طعم بسیار عالی است. در این مطلب طرز تهیه این نان خوشمزه را به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم برای تهیه نان بربری :
آب ولرم ۱ پیمانه
شکر ۱ قاشق سوپخوری
مایهی خمیر ۸ گرم
آرد ۵۰۰ گرم
نمک ۱ قاشق چایخوری
بهبود دهنده یک دوم قاشق چایخوری
روغن مایع ۲ قاشق سوپخوری
کنجد به میزان لازم
مواد لازم برای رویه نان بربری :
آرد ۱ قاشق سوپخوری
آب ۵۰ میلیلیتر
طرز تهیه نان بربری :
۱-آب، شکر و مایهخمیر را در ظرفی بریزید، روی آن را درپوش بگذارید و ۵ دقیقه در جای نسبتاً گرم قرار دهید تا مایهخمیر فعال شود.
۲-در یک ظرف دیگر، آرد، نمک، بهبوددهنده و روغن مایع را بریزید و مایهخمیر عملآمده را به آن بیفزائید تا خمیر نرمی به دست آید و به دست نچسبد.
۳-حالا خمیر را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه ورز دهید، در کاسهی چربکردهای بگذارید، روی خمیر را بپوشانید و به مدت ۱ ساعت استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود.
۴-حالا خمیر را در سطح آرد پاشیده بگذارید و آن را به شکل بیضی و به ضخامت نیم سانتیمتر باز کنید.
۵-سپس روی سینی چربکرده بگذارید و با انگشت، روی آن را شکل دهید. اکنون روی خمیر را بپوشانید و به مدت ۲۰ دقیقه کنار بگذارید.
۶-بعد رویهی خمیر را بمالید و کنجد بپاشید. آنگاه در فر (تاون) گرمشده با دمای ۲۰۰ درجهی سانتیگراد، به مدت ۳۰ دقیقه بپزید.
طرز تهیهی رویه نان بربری :
آرد را در آب جوشیده بریزید تا به حالت فرنی و ژلهای درآید.
منبع:وبسایت شور و شیرین