پنج شنبه , ۳ فروردین , ۱۳۹۶


طرز تهیه نان بربری خانگی

دستور پخت نان بربری خانگی 

نان بربری یکی از نان های خوشمزه و گوشتی است که طرفداران زیادی دارد. خصوصا برای صبحانه همراه با پنیر تبریزی یا خامه عسل طعم بسیار عالی است. در این مطلب طرز تهیه این نان خوشمزه را به شما آموزش می دهیم.

 

مواد لازم برای تهیه نان بربری :

آب ولرم ۱ پیمانه
شکر ۱ قاشق سوپخوری
مایه‌ی خمیر ۸ گرم
آرد ۵۰۰ گرم
نمک ۱ قاشق چایخوری
بهبود دهنده یک‌ دوم قاشق چایخوری
روغن مایع ۲ قاشق سوپخوری
کنجد به میزان لازم

مواد لازم برای رویه نان بربری :

آرد ۱ قاشق سوپخوری
آب ۵۰ میلی‌لیتر

 

طرز تهیه نان بربری خانگی

 

طرز تهیه نان بربری  :

۱-آب، شکر و مایه‌خمیر را در ظرفی بریزید، روی آن را درپوش بگذارید و ۵ دقیقه در جای نسبتاً گرم قرار دهید تا مایه‌خمیر فعال شود.

۲-در یک ظرف دیگر، آرد، نمک، بهبوددهنده و روغن مایع را بریزید و مایه‌‌خمیر عمل‌آمده را به آن بیفزائید تا خمیر نرمی به دست آید و به دست نچسبد.

۳-حالا خمیر را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه ورز دهید، در کاسه‌ی چربکرده‌ای بگذارید، روی خمیر را بپوشانید و به مدت ۱ ساعت استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود.

۴-حالا خمیر را در سطح آرد پاشیده بگذارید و آن را به شکل بیضی و به ضخامت نیم سانتیمتر باز کنید.

۵-سپس روی سینی چرب‌کرده بگذارید و با انگشت، روی آن را شکل دهید. اکنون روی خمیر را بپوشانید و به مدت ۲۰ دقیقه کنار بگذارید.

۶-بعد رویه‌ی خمیر را بمالید و کنجد بپاشید. آن‌گاه در فر (تاون) گرم‌شده با دمای ۲۰۰ درجه‌ی سانتیگراد، به مدت ۳۰ دقیقه بپزید.

 

طرز تهیه‌ی رویه نان بربری :

آرد را در آب جوشیده بریزید تا به حالت فرنی و ژله‌ای درآید.

 

 

منبع:وب‌سایت شور و شیرین



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه نان سنگک خانگی

      طرز تهیه نان سنگک خانگی   برای تهیه نان سنگک خانگی به چیزی بنام خمیر ترش نیاز داریم. خمیر ترش با مایه خمیر یا yeast یک کم فرق داره. با خمیر ترش نان کیفیت …

  • خمیر مایه و روش استفاده از آن

        خمیر مایه و روش استفاده از آن در پخت نان   خیلی ها در مورد خمیر مایه یا همون مخمر سوالاتی تو ذهنشون هست و برای عمل اومدنش کمی استرس دارن . با …

  • طرز تهیه نان تورتیلا خانگی

    طرز تهیه نان تورتیلای خانگی   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۵ دقیقه مجموعاً: ۲۰ دقیقه   مواد اولیه : آب گرم ۱ فنجان روغن زیتون یا روغن کانولا ۱/۳ فنجان بیکینگ‌ پودر (در صورتی که می‌خواهید …

  • نان پنیر سبزی مجلسی نان پنیر سبزی مجلسی برای افطار

    طرز تهیه نان پنیر سبزی مجلسی و شیک برای ماه رمضان  نان پنیر سبزی یکی از اجزای اصلی سفره های افطاریه. اگه دنبال سرو نان پنیر سبزی به شکلی کاملا مجلسی و شیک هستید با ما همراه …

  • طرز تهیه نان سیر و ریحان پنیری

    طرز تهیه نان سیر و ریحان پنیری نان سیر و ریحان پنیری خوش عطر و خوشمزه استو تهیه آن وقت زیادی نبرده، به راحتی تهیه می شود . این نان سیر خوشمزه را می توان کنار هر نوع …

  • نان همبرگر خانگی طرز تهیه نان همبرگر خانگی عالی و لطیف

    دستور پخت نان همبرگر خانگی خوشمزه و پفکی نان همبرگر یکی از نان های معروف و فانتزی با بافتی نرم و پفکیه که طرفدارای زیادی هم داره. با کمی حوصله می تونید نان همبرگر خانگی را تهیه …

  • طرز تهیه نان پنیری لذیذ و خوشمزه

    طرز تهیه نان پنیری لذیذ و خوشمزه   در این مطلب طرز تهیه نان پنیری خوش عطر و خوشمزه ای را خواهید دید که هم برای پیش غذا ، هم عصرانه مراسم تولد و هم …

  • طرز تهیه نان فرانسوی با پنیر چدار و جعفری

    آماده سازی: ۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۲۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۴ نفر : پنیر چدار ۱۱۵ گرم (رنده شده) کره ۱۱۵ گرم (نرم شده) جعفری ۱/۴ فنجان (خرد شده) سیر  …

  • طرز تهیه نان آچما با ارده و گردو طرز تهیه نان آچما با ارده و گردو • نان آچما ترکیه ای • آموزش پخت انواع نان

    دستور پخت نان آچما با ارده و گردو نان آچما یکی از انواع نان های مخصوص و خوشمزه کشور ترکیه است. قبلا در بخش آشپزی روش دیگری برای تهیه این نان تقدیم شما عزیزان شد و این …

  • نان تافتون خانگی, نان خانگی طرز تهیه نان تافتون خانگی | پخت نان در منزل

    دستور پخت نان تافتون خانگی   تهیه نان تافتون خانگی کار  سختی نیست. در این مطلب روش پخت نان تافتون در منزل را خواهید آموخت. به یاد نان درست کردن های مادر بزرگ های مهربان، …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه ژله هفت رنگ مورب طرز تهیه ژله هفت رنگ مورب

    طرز تهیه ژله هفت رنگ مورب   ژله هفت رنگ مورب ژله ای شیک و مجلسی با ظاهری رنگارنگ و زیباست. تهیه این ژله کار ساده ایه فقط کمی وقت می بره . برای درست …

    • خاگینه پاپیونی , دسر ماه رمضان طرز تهیه خاگینه پاپیونی برای افطار

      دستور پخت خاگینه پاپیونی برای افطار خاگینه پاپیونی دسری شیک و خوشمزه برای ماه رمضان است. این دسر خوش عطر و و خوش طعم با ظاهر زیبایی که دارد سفره افطار شما را شکیل تر می کند. …

      • طرز تهیه پتی فور دو رنگ

        طرز تهیه پتی فور دو رنگ   مواد اولیه : کره ۲۵۰ گرم آرد ۲ پیمانه پودر قند ۳/۴ پیمانه سفیده تخم مرغ ۱ عدد نشاسته ذرت ۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو ۱/۴ پیمانه نمک …

        • طرز تهیه کوکی کره ای طرز تهیه کوکی کره ای شیرینی عید نوروز ترد و خوشمزه

          طرز تهیه کوکی کره ای برای پذیرایی نوروز  کوکی کره ای یا بیسکویت کره ای یک شیرینی ترد و خوشمزس که برای شیرینی عید نوروز گزینه مناسبیه. در بخش آموزش آشپزی امروز طرز تهیه کوکی کره ای …

          • طرز تهیه خمیر مارزیپان

              طرز تهیه خمیر مارزیپان (بسیار زیبا مناسب تزیین کیک و شیرینی)     خمیر مارزیپان که بعضا اون رو با نام های خمیر مارسیپان یا مارسمان یا مارسپان یا مارزپان هم می شناسند یک …

            • طرز تهیه چیز کیک آلبالو

              طرز تهیه چیز کیک آلبالو (دسری خوشمزه و مجلسی)   چیز کیک آلبالو دسری مجلسی و زیبا و بسیار خوش عطر و طعم است. اگر دوست دارید مهمان هایتان راحت تر دسر را میل کنند …

              • بارهای هندوانه دسر ویژه شب یلدا

                طرز تهیه بارهای هندوانه دسر ویژه شب یلدا  mouth-​​​​watering watermelon bars بارهای هندوانه ، دسری جدید و خوشمزه برای شب یلداست که از آب  هندوانه و بیسکویت ویفر تهیه می شود. برای تهیه این دسر ویفری …