شنبه , ۵ فروردین , ۱۳۹۶


دستور پخت نان انجیری خوشمزه با خمیر جادویی 

نان انجیری نانی مقوی و خوشمزه است که هم در وعده صبحانه و هم به عنوان عصرانه می تونین میل کنید. میان این نان مربای انجیر قرار میدیم که مربایی خوش طعم و مغذیه.

 

نان انجیری, پخت انواع نان

 

طرز تهیه خمیر جادویی

مواد لازم :

آرد ۳ لیوان
خمیر مایه ۳ قاشق چایخوری
تخم مرغ ۱ عدد
شیر یا آب ۱ لیوان
روغن ۶ قاشق غذاخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
شکر ۴ قاشق چایخوری

 

طرز تهیه :

برای تهیه خمیر جادویی ابتدا خمیر مایه ، شیر ولرم ( شیر گرمی که دست را نسوزاند ) و ۱ قاشق چایخوری شکر را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید سپس ۵ – ۱۰ دقیقه کناری قرار دهید تا خمیر مایه عمل کند ( کف کند ).

تخم مرغ ، باقی مانده شکر ، روغن و نمک را داخل کاسه دیگری بریزید و مخلوط کنید تا یکدست شوند ، خمیر مایه را با چند قاشق آرد را مخلوط کنید و به مواد تخم مرغی اضافه کنید ، کمی هم بزنید تا مواد ترکیب شوند سپس باقی مانده آرد را اضافه کنید.

پس از مخلوط کردن مواد را با دست ترکیب کنید تا خمیر جمع شود ، روی سطح کار ارد بپاشید و خمیر را روی سطح کار قرار دهید ، خمیر را ۱۰ دقیقه ورز دهید ( مکرر روی سطح کار بکوبید و باز کنید ) ، آنقدر ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاید.

داخل کاسه ای را چرب کنید و خمیر را داخل کاسه قرار دهید ، روی خمیر را بپوشانید و در جای گرمی ۱ ساعت استراحت دهید تا حجم خمیر ۲ برابر شود ، پس از آماده شدن پف خمیر را با فشار دست بگیرید.

این خمیر بسیار خوش دست بوده و کار با آن بسیار راحت است ، بافت و ماندگاری خوبی دارد و میتوانید تا چند روز در یخچال و داخل کیسه فریزر بسته بندی و نگهداری اش کنید.

 

خمیر جادویی, نان انجیری

 

نکته :

این خمیر بسیار ترد و سبک است و مناسب برای انواع غذاها ، پیراشکی ، کلوچه ،نان صبحانه ، نان شکم پر ، پیتزا و … است ، حتی میتوانید آن را در روغن سرخ کنید ، این خمیر جادویی خمیری همه کاره است.
من بین خمیر مربای انجیر گذاشتم . شما می تونین از خرما، گردو ، شکلات ، پودر نارگیل و … استفاده کنید.

 

طرز پخت نان انجیری :

مربای انجیر رو له کرده و با دارچین یا زنجبیل و کمی شهد مربای انجیر مخلوط می کنیم.

خمیر را به شکل بیضی کشیده باز می کنیم.

کمی از مربای انجیر را روی خمیر می مالیم.

خمیر را لوله می کنیم.

نان انجیری, پخت انواع نان

یک لوله خمیر دیگر درست می کنیم.

دو خمیر را به شکل زیر دور هم می پیچانیم.

نان انجیری, پخت انواع نان

برای اینکه خمیرها باز نشن دوو سر اونها را روی هم فشار میدیم.

اضافه خمیر ها را می بریم.

نان انجیری, پخت انواع نان

با چنگال روی خمیر طرح میگذاریم.

نان انجیری, پخت انواع نان

یک عدد زرده را با یک قاشق سوپ‌خوری شیر مخلوط کرده با فرچه یا قلم موی آشپزی روی خمیر بمالید.

نان انجیری, پخت انواع نان

در صورت تمایل روی آن را کنجد، پودر نارگیل، خلال بادام یا شکر دانه درشت بریزید.

در فر از قبل گرم شده قرار دهید به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بپزد.

از فر خارج کرده وقتی سرد شد برش دهید.

نوش جان.

نان انجیری, پخت انواع نان

 

نکته :

برای خشک نشدن نان ، ظرفی آب در فر قرار دهید.

    

منبع:کانال پخت و پز آسان

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • نان چاودار , نان روگن طرز تهیه نان چاودار / دستور پخت نان روگن

    دستور پخت نان چاودار یا روگن نان چاودار یا نان روگن سرشار از فیبرهای غذایی بوده و در مقایسه با نان تهیه شده با آرد گندم دارای املاح معدنی بیشتری است. استفاده اندکی از نان چاودار باعث احساس …

  • طرز تهیه آش رشته کرمانی

        طرز تهیه آش رشته کرمانی   آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۳ ساعت   مواد اولیه برای ۸ نفر : پوست پرتقال (خلال شده) به میزان لازم خلال پسته …

  • طرز تهیه حلوای برنجی

    مواد اولیه برای ۴ نفر : آرد برنج ۱/۲ لیوان روغن مایع ۱/۴ لیوان شکر ۳/۴ لیوان آب ۳ لیوان نشاسته ذرت ۱ ق غ هل ۵ دانه گلاب ۱/۲ لیوان زعفران دم کشیده ۱/۴ …

  • ایده هایی برای تزیین سفره افطار

    تصاویری از هنر تزیین سفره افطار امروز ابتدا روش تهیه رولت پنیر زیبا و خوشمزه تقدیم شما عزیزان میشه و بعد از اون عکس هایی از ایده ها و سلیقه های مختلف در تزیین سفره …

  • لیموناد چای ترش نعنایی, نوشیدنی بعد افطار نوشیدنی بعد افطار / لیموناد چای ترش نعنایی

    لیموناد چای ترش نعنایی نوشیدنی بعد افطار برای روزه داران نوشیدنی بعد افطار برایتان لازم است خصوصا حالا که ماه مبارک رمضان در فصل خیلی گرمی قرار گرفته است. نوشیدنی فوق‌العاده لیموناد چای ترش نعنایی را برای …

  • مسقطی زعفرانی,دسر ماه رمضان ,دسر مجلسی طرز تهیه مسقطی زعفرانی برای افطار

    دستور پخت مسقطی زعفرانی مجلسی  مسقطی زعفرانی یکی از دسرهای خوشمزه ویژه ماه رمضانه. مسقطی یه نوع شیرینی بر پایه نشاسته است. معمولا بعد از پخت میگذارند سرد بشه و بعد برش میزنند ( لقمه …

  • ایده هایی برای تزئین شله زرد

      نمونه های زیبای تزئین شله زرد تزئینات زیبای شله زرد برای سفره افطار نمونه هایی از تزیین شله زرد برای سفره افطار و مراسم  نمونه هایی از تزیین شله زرد برای سفره افطار و …

  • طرز تهیه آش ماست

    آماده سازی: ۵ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۳۵ دقیقه   مواد اولیه برای ۵ نفر : سبزی نیم کیلو (شامل اسفناج،گشنیز،جعفری و برگ سیر تازه) کدو سبز ۴عدد برنج ۱ونیم پیمانه ماست ۲پیمانه …

  • نمونه های تزیین آش رشته

        عکس هایی از تزیین آش رشته   در ماه مبارک رمضان هستیم بسیاری برای مراسم افطار آش رشته که یکی از آش های بسیار محبوب هست رو می پزن. در ادامه براتون تصاویری …

  • طرز تهیه حلوا

       طرز تهیه حلوا برای مجالس   آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۱۲ نفر : زعفران ۲قاشق چایخوری (ساییده) شکر ۲پیمانه آرد …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه شیرینی قرابیه پرتقالی طرز تهیه شیرینی قرابیه پرتقالی شیرینی مخصوص عید نوروز

    طرز تهیه شیرینی قرابیه پرتقالی قرابیه نوعی کلوچه سنتی و از سوغاتی های مخصوص تبریز است. قرابیه انواع مختلفی دارد مانند قرابیه بادامی ، پسته ای ، نارگیلی و … در ادامه روش تهیه شیرینی …

    • طرز تهیه بیسکویت هندوانه ای

      طرز تهیه بیسکویت هندوانه ای ویژه یلدا   بیسکویت هندوانه ای یکی از بیسکویت های خوش طعم و خوشمزه ایه که برای مهمانی های شب یلدا بسیار مناسبه. امروز قصد داریم طرز تهیه این بیسکویت …

      • طرز تهیه مسقطی خامه ای

        طرز تهیه مسقطی خامه ای   مسقطی یک نوع شیرینی است. مواد اولیه این شیرینی آرد نشاسته است. طرز تهیه آن شبیه به تهیه فرنی نشاسته‌ است اما مدت زمان تهیه آن طولانی تر و …

        • ترافل خرما, توپک خرمایی طرز تهیه ترافل خرما برای سفره افطار و مراسم

            آموزش تصویری رو تهیه ترافل خرما   ترافل خرما دسری زیبا و خوش طعم برای سفره های افطاری، مراسم های دعا و … است. برای تزیین آن از کنجد، پودر نارگیل ، پودر پسته ، …

          • طرز تهیه محلبی دسری ترکیه ای

            طرز تهیه محلبی دسری ترکیه ای   محلبی معروف ترین دسر کشور ترکیه و شبیه فرنی خودمان است. انواع و اقسام روش پخت هم دارد. در اینجا دو روش پخت محلبی تقدیمتان می شود . …

            • آموزش تهیه ژله تصویری (نقاشی روی ژله) + فیلم

              آموزش تهیه ژله تصویری (نقاشی روی ژله) + فیلم   آموزش طرز تهیه ژله تصویری با تصویر و فیلم. اینی که می بینید کیک نیست ، ژله است! آره!!! نقاشی روی ژله! کنجکاو شدید؟ اصلا …

              • طرز پخت کیک ساده

                  در این آموزش طرز پخت کیک ساده را فرا می گیرید. پخت این کیک خیلی راحته و خیلی خوب هم پف می کنه. من که  هفته ای یه بار کیک خورون راه میندازم! از …

                • حلوا خرمایی طرز تهیه حلوا خرمایی ویژه ماه رمضان

                  دستور پخت حلوا خرمایی برای ماه رمضان حلوا خرمایی را می توانید با دست به شکل های مختلف درآورید و بعد در ظرف مناسب بچینید.   مواد لازم برای تهیه حلوا خرمایی : آرد یک لیوان (آرد سفید …

                  • طرز تهیه نان خرمایی با خمیر فیلو

                    طرز تهیه نان خرمایی با خمیر فیلو این نان خرمایی های خوشمزه برای ماه رمضان بسیار مناسب هستند. آماده سازی: ۲ ساعت مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۳ ساعت مواد اولیه برای ۶ نفر : زرده تخم مرغ ۲ عدد …

                    • دسر, پودینگ شکلاتی, دسر مجلسی طرز تهیه دسر پودینگ شکلاتی | تهیه دسر مجلسی شیک | دسر پودینگ

                      دستور تهیه دسر مجلسی پودینگ شکلاتی پودینگ شکلاتی دسری آسان و خوشمزه است که هم بزرگترها و هم بچه ها از خوردن آن لذت می برند. این دسر مجلسی و شیک را برای پذیرایی از مهمانان …

                      • طرز تهیه دسر گلابی داغ

                        طرز تهیه دسر گلابی داغ    مواد لازم: گلابی : ۴ عدد گلاب  : ۲ قاشق غذاخوری زعفران آب شده : ۱ قاشق غذاخوری شکر :  نصف پیمانه برای تزیین از مغز خشکبار میتوانید استفاده کنید عسل …

                        • خاگینه شیر عسلی طرز تهیه خاگینه شیر عسلی

                          دستور پخت خاگینه شیر عسلی خاگینه شیر عسلی دسری خوشمزه و شیک برای سفره افطار و همینطور مناسب برای صبحانه است. این دسر مقوی و خوشمزه، بسیار ساده و سریع تهیه می شود.   مواد …

                          • شیرینی اتابکی , شیرینی نوروز طرز تهیه شیرینی اتابکی برای عید نوروز

                            طرز پخت شیرینی اتابکی ویژه عید نوروز    شیرینی اتابکی یکی از شیرینی های خوشمزه و شیک برای پذیرایی از مهمانان نوروزی است. این شیرینی ها را می توانید در اشکال و طرح های مختلف درست …

                            • تزئین کیک به شکل گیتار

                              آموزش تصویری تزئین کیک به شکل گیتار   در این مطلب آموزش تصویری و مرحله به مرحله تزئین کیک به شکل گیتار زیبا تقدیم حضورتون میشه . این مدل تزیین سورپرایزی جالب برای دوستداران موسیقی به …