سه شنبه , ۵ اردیبهشت , ۱۳۹۶

میگو مغولی , غذا با میگو

دستور پخت میگو مغولی

میگو مغولی غذای خوشمزه ایه که می تونین با برنج سرو کنین.

مواد لازم برای تهیه میگو مغولی 

یک کیلو میگوی پاک شده
روغن برای سرخ کردن
یک قاشق چایخوری زنجبیل له شده
یک قاشق غذاخوری سیر له شده
نصف قاشق چایخوری فلفل قرمز پرک
نصف فنجان سس سویا یا جانشین سویا سس
نصف فنجان آب
نصف فنجان شکر قهوه ای یا شیره خرما یا انگور یا شکر
دو قاشق غذاخوری سرکه سفید
نصف فنجان پیازچه از درازا بریده شده
نشاسته ذرت به میزان لازم

 

طرز پخت میگو مغولی :

میگو ها رو در نشاسته خوب می غلتانیم تا کاملا” سطحشون پوشیده بشه.

پیازچه ها رو در روغن داخل تابه تفت می دیم و از تابه در میاریم و میگوها رو  سری سری داخل تابه سرخ می کنیم.

حدود ۵ دقیقه هر سری میگو رو سرخ می کنیم. وقتی از روغن درآوردیم روی دستمال کاغذی میگذاریم تا روغنش گرفته بشه.

کمی روغن به تابه اضافه می کنیم و سیر و زنجبیل و فلفل قرمز رو داخلش تفت می دیم.

آب و سویا سس و شیره یا شکر و سرکه رو اضافه می کنیم و هم می نیم تا سس غلیظ بشه حدود ۵-۶ دقیقه.

میگو و پیازچه رو در ظرفی مخلوط می کنیم و سس رو اضافه می کنیم.

با برنج سرو می کنیم.

 

جانشین سس سویا :

اگر سس سوبا در دسترس ندارین از دستور زیر برای تهیه جانشین سویاسس استفاده کنین.

میگو مغولی , سس سویا

سس سویا به عنوان طعم دهنده اصلی غذاهای چینی و ژاپنی و بقیه کشورهای خاوردور و بعضی مناطق هند شناخته می شه.

سال های اخیر به دلیل افزایش طرفداران غذاهای خاوردور به این خاطر که نوع پخت و پز و مواد غذایی مورد استفاده شون ، که اغلب گیاهی و دریایی هستن ، در دنیا جزو بهترین الگوهای تغذیه شناخته شده در همه کشورها رستوران های غذاهای چینی باز شده اند. و در اکثر سایت های آشپزی بخش بزرگی از دستورهای غذایی مربوط به غذاهای چینی و اورینتاله.

تا جایی که می دونم در ایران هم سس سویا رایج شده و این روزها توی هر سوپر مارکتی در تهران جزو اجناس همیشگیه.

به هر حال داشتن یه دستور در مواقعی که این سس در دسترس نیست لازمه.

البته ماده اصلی این سس خمیر تخمیر شده دانه سویا و یه سری ترکیبات شیمیایی خاصه.

ولی به هر حال ترکیب  زیر به عنوان بهترین جانشین برای سس سویا در سایت های خارجی معرفی شده:

دقت کنید مواد لازم در هر ردیف به ترتیب اولویت نوشته شده یعنی مثلا” بهترین انتخاب سرکه بالزامیک اگر نبود سرکه قرمز اگر نبود سرکه سفید.

مواد لازم:

۱ و ۱/۲ فنجان آب
۴ ق غ آبگوشت غلیظ  یا یک عدد قرص آب گوشت
۴ ق غ سرکه بالزامیک ( یا سرکه قرمز یا سرکه سفید)
۲ ق غ ملاس تیره ( یا شکر قهوه ای یا شیره انگور یا شیره خرما یا عسل یا شکر)
۱/۲ ق چ زنجبیل تازه رنده شده ( یا ۱/۴ ق چ پودر زنجبیل)
۱/۲ ق چ سیر تازه له شده ( یا ۱/۴ ق چ پودر سیر)
کمی پودر فلفل سفید ( یا فلفل سیاه)

طرز تهیه :
آب رو روی حرارت میگذاریم تا به جوش بیاد.

بقیه مواد رو اضافه می کنیم و درحال هم زدن می جوشونیم تا به غلظت موردنظر برسه .

 

منبع:وبلاگ مزه ها



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:



نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
مطالب قبلی این بخش
  • پخت مرغ با طعم تند و شیرین طرز پخت مرغ با طعم تند و شیرین

    دستور پخت مرغ با طعم تند و شیرین در پخت مرغ با طعم تند و شیرین از سس ووستشیر یا سس ووستشایر استفاده شده که در پست های قبلی طرز تهیه اون در منزل تقدیم شما عزیزان …

  • طرز تهیه بابا قنوش

    روش تهیه بابا قنوش خوشمزه حتی افرادی که بادمجان دوست ندارند هم بابا قنوش را دوست خواهند داشت. باباقنوش یک دیپ یا پیش غذای خوشمزه با بادمجان کبابی است که نمی توان به راحتی از …

  • طرز تهیه مرغ بریان پروانه ای

        آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه مواد اولیه برای ۴ نفر : مرغ۱ عدد درسته – ۱/۵ تا ۲ کیلو (شسته و خشک شده) روغن نباتی۲ قاشق سوپخوری (یا روغن …

  • طرز تهیه کوکو سیب زمینی طرز تهیه کوکو سیب زمینی با پیاز و جعفری

    طرز تهیه کوکو سیب زمینی به سبکی جدید کوکوی سیب زمینی یکی از غذاهای خوشمزه و قدیمیه که پخت اون آسون و سریعه. در ادامه طرز تهیه کوکو سیب زمینی با پیاز و جعفری را …

  • تارت اسفناج طرز تهیه تارت اسفناج مجلسی و شیک | پای اسفناج

    چگونه تارت اسفناج مجلسی درست کنیم ؟ تارت اسفناج یکی از پیش غذاهای مجلسی و شیک برای مهمانی های رسمی است. این تارت گیاهی تلفیقی زیبا از اسفناج و پنیر فتا با پایه ای ترد است. ترکیب …

  • طرز تهیه کتلت شکم پر طرز تهیه کتلت شکم پر شام خوشمزه و مجلسی

    امروز طرز تهیه کتلت شکم پر بسیار خوشمزه براتون آماده کردیم که با کتلت های کلیشه ای همیشگی فرق می کنه و با استفاده از یک سری مواد ساده، یک طعم جدید و خوشمزه رو خواهید …

  • طرز تهیه کتلت ماهی قزل آلا طرز تهیه کتلت ماهی قزل آلا غذایی سالم ، سریع و خوشمزه برای شام و ناهار و سحری

    طرز تهیه کتلت ماهی قزل آلا کتلت ماهی قزل آلا غذایی خوشمزه و سالم است که می توانید در وعده های نهار و شام سرو کنید. همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری میل کرد. …

  • طرز تهیه تورتیلای اسپانیایی

    طرز تهیه تورتیلای اسپانیایی   تورتیلای اسپانیایی در حقیقت نوعی املت اسپانیایی است که مواد مختلفی با حسب ناحیه و ذائقه به آن اضافه می شود .   مواد اولیه برای ۶ نفر : سیب …

  • طرز تهیه کباب چیکن تیکا

      مواد لازم •    ۵ عدد سینه مرغ بدون استخوان •    ۱۰۰ گرم زنجبیل تازه •    نصف قاشق چایخوری زیره •    گشنیز تازه یک دسته •    یک عدد از هر کدام از فلفل قرمز و …

  • طرز تهیه انواع گزلمه gözleme

      طرز تهیه انواع گزلمه غذای ترکیه ای gözleme   گزلمه یک غذای بسیار ساده و لذیذ است که به صورت عصرانه هم استفاده می شود، از نقاط قوت این غذا این است که در …

  • طرز تهیه رولت مرغ و گوشت دودی

        آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۴۵ دقیقه  مواد اولیه برای ۴ نفر : سینه مرغ ۴ عدد گوجه فرنگی  نصف فنجان (خشک شده در روغن) زیتون ۲/۳ فنجان (هست …

  • طرز تهیه سوفله اسفناج

      طرز تهیه سوفله اسفناج   سوفله نوعی دسر سبک و پرهواست که با افزودن مواد به سفیدهٔ تخم مرغ سفت شده و پخت در فر درست می‌شه. آموزش امروز اختصاص داره به طرز تهیه …

  • سوفله ماهی طرز تهیه سوفله ماهی

    دستور پخت سوفله ماهی سوفله ماهی را با هر نوع فیله ماهی می توانید درست کنید. انتخاب نوع ماهی به سلیقه و ذائقه خودتان بستگی دارد. اما آنچه مهم است، فیله ها نباید خیلی ضخیم یا …

  • طرز تهیه املت به شکل جزیره

    املت زیبا به شکل جزیره(بدون قالب) آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۳۰ دقیقه  مواد اولیه برای ۲ نفر : فلفل سیاه به میزان لازم نمک به میزان لازم تخم مرغ  به …