چهارشنبه , ۲۹ دی , ۱۳۹۵


 

طرز تهیه مقلوبه مرغ

مواد اولیه برای ۴ نفر :
مرغ ۱ کیلو گرم
بادمجان ۳ عدد حلقه شده
سیب زمینی ۳ عدد حلقه شده
گل کلم ۲۵۰ گرم تکه شده
آب مرغ ۴ پیمانه
پیاز۲  عدد متوسط – خرد شده
سیر ۴ عدد رنده شده
ادویه . دارچین . هل . نمک . فلفل سیاه هرکدام به میزان لازم

 

طرز تهیه مقلوبه مرغ

طرز تهیه :
مرغ را تمیز شسته وآنرا ۸ قطعه میکنیم ودرون قابلمه ریخته وآب را اضافه میکنیم بطورى که روى مرغ را کامل بگیرد بعد روى اجاق میگذاریم وقتى بجوش آمد کف روى مرغ رامیگیریم سپس نمک ، ادویه ، زردچوبه ، دارچین ، هل و مقدارى پیاز به آن اضافه میکنیم ومیگذاریم با حرارت ملایم ۴۵ دقیقه بپزد بعد از پختن مرغ ، آنهارا بیرون آورده ودر ظرف تفلون که کمى کف آنرا چرب کرده ایم میگذاریم بعد کمى روغن روى مرغ مى مالیم وبه مدت ۱۰ دقیقه در فرقرارمى دهیم تا سرخ شود بادنجان رانمک زده وبمدت ۱ ساعت میگذاریم بعدبادنجان را شسته وسرخ میکنیم گل کلم ومقدارى ازسیب زمینى هم سرخ کرده بعدآنهارا روى دستمال کاغذى آشپزخانه قرار مى دهیم تا روغن اضافى آن گرفته شود بعدآب مرغ راصاف میکنیم وبقیه پیازوسیررنده شده در قابلمه میریزیم وباکمى روغن وادویه ، زردچوبه وکمى فلفل تفت مى دهیم بعدآب مرغ ونصف قاشق مرباخورى نمک اضافه میکنیم وقتى بجوش آمد برنج را که قبلا خیس کرده ایم درون آن مى ریزیم وروى حرارت ملایم مى گذاریم تا آبش کشیده شود بعد ۱ ملاقه آب مرغ وکمى روغن در قابلمه مى ریزیم و سیب زمینى هارا کف قابلمه مى چینیم بعدمرغ هاراروى سیب زمینى میگذاریم وبعد گل کلم وبادنجان را مى چینیم بعد برنج را اضافه میکنیم وبه مدت ۱ ساعت روى حرارت کم قرار مى دهیم تا دم بکشد …

 

طرز تهیه مقلوبه مرغ

مرغ را تمیز شسته وآنرا ۸ قطعه میکنیم ودرون قابلمه ریخته وآب را اضافه میکنیم بطورى که روى مرغ را کامل بگیرد بعد روى اجاق میگذاریم وقتى بجوش آمد کف روى مرغ رامیگیریم سپس نمک ، ادویه ، زردچوبه ، دارچین ، هل و مقدارى پیاز به آن اضافه میکنیم ومیگذاریم با حرارت ملایم ۴۵ دقیقه بپزد بعد از پختن مرغ ، آنهارا بیرون آورده ودر ظرف تفلون که کمى کف آنرا چرب کرده ایم میگذاریم بعد کمى روغن روى مرغ مى مالیم وبه مدت ۱۰ دقیقه در فرقرارمى دهیم تا سرخ شود .

 

طرز تهیه مقلوبه مرغ

بادنجان رانمک زده وبمدت ۱ ساعت میگذاریم بعد بادنجان را شسته وسرخ میکنیم گل کلم ومقدارى ازسیب زمینى هم سرخ کرده بعدآنهارا روى دستمال کاغذى آشپزخانه قرار مى دهیم تا روغن اضافى آن گرفته شود.

 

طرز تهیه مقلوبه مرغ

وبقیه پیازوسیررنده شده در قابلمه میریزیم وباکمى روغن وادویه ، زردچوبه وکمى فلفل تفت مى دهیم .
بعد آب مرغ ونصف قاشق مرباخورى نمک اضافه میکنیم وقتى بجوش آمد برنج را که قبلا خیس کرده ایم درون آن مى ریزیم وروى حرارت ملایم مى گذاریم تا آبش کشیده شود .

 

طرز تهیه مقلوبه مرغ

بعد ۱ ملاقه آب مرغ وکمى روغن در قابلمه مى ریزیم و سیب زمینى هارا کف قابلمه مى چینیم بعدمرغ هاراروى سیب زمینى میگذاریم وبعد گل کلم وبادنجان را مى چینیم .

 

طرز تهیه مقلوبه مرغ

بعد برنج را اضافه میکنیم و مقلوبه مرغ را به مدت ۱ ساعت روى حرارت کم قرار مى دهیم تا دم بکشد …

 

طرز تهیه مقلوبه مرغ

سپس همانطور که در عکس مشاهده میکنید مقلوبه مرغ را بعد از دم کشیدن برنج دریک دیس گرد برگردانید …

 

طرز تهیه مقلوبه مرغ

 

طرز تهیه مقلوبه مرغ

 

 

sooran.com



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • ترفندهای پخت جوجه کباب حرفه ای

      ترفندهای پخت جوجه کباب به سبک حرفه ای  ها پخت جوجه کباب شاید ساده به نظر برسه، پیاز و آبلیمو و نمک و زعفران رو به تکه های جوجه اضافه کرده و روی آتش کباب …

  • طرز تهیه سینه مرغ و پنیر در فر

       طرز تهیه سینه مرغ و پنیر در فر   می تونیم با استفاده از مواد مختلف به مرغ طعم خوبی بدیم و همچنین پختن غذا در فر رو تجربه کنیم که از مضرات سرخ …

  • طرز تهیه خوراک ران مرغ با سبزیجات

      مواد لازم: ران مرغ : ۱۲ عدد هویج :  ۲ عدد کرفس : ۲ شاخه کره :  ۶۰ گرم آب مرغ : ۱ پیمانه خامه : ۳۰۰ میلی لیتر آبلیمو : یک قاشق چایخوری …

  • روش تهیه مرغ بریان به صورت تصویری

    آموزش تصویری روش تهیه مرغ بریان   نام این غذای خوشمزه و خوش طعم با ترجمه فارسی مرغ سیاه میشه اما به نظر من جالب نیست و مرغ بریان یا مرغ برشته جالب تره . …

  • طرز تهیه مرغ با سرکه بالزامیک

      طرز تهیه مرغ با سرکه بالزامیک آماده سازی: ۵ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۵ دقیقه مواد اولیه برای ۲ نفر : پیاز (خرد شده) پیاز ۱ عدد سیر (خرد …

  • طرز تهیه مرغ لیمو پرتقالی طرز تهیه مرغ لیمو پرتقالی

    روش پخت مرغ لیمو پرتقالی  خوش عطر و خوشمزه    مرغ لیمو پرتقالی خیلی راحت درست می شه و دردسری نداره. این غذا خیلی خوش عطر و طعمه و برای مجالس مهمانی بسیار مناسبه. مرغ لیمو پرتقالی …

  • آموزش تصویری فیله کردن سینه مرغ

    ۱) برای فیله کردن اول مرغ را شسته و قسمت سینه آن را جدا کنید و و اجازه دهید کاملا خشک شود. اگر مرغ شما یخ زده بود باید صبر کنید تا کاملا یخ آن …

  • طرز تهیه رولت اسفناج و تخم مرغ

      آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت   مواد اولیه برای ۵ نفر : تخم مرغ  ۵عدد آرد ۵قاشق غذاخوری پنیر پیتزا نصف پیمانه اسفناج به میزان لازم (از ۲۰۰گرم …

  • طرز تهیه مرغ پورتوریکو

            مواد اولیه : مرغ  یک تا یک و نیم کیلو خرد شده نمک یک قاشق سوپ خوری برگ بو یک عدد روغن زیتون یک فنجان کره ۴ قاشق سوپ خوری پیاز  …

  • طرز تهیه سوپر رولت مرغ و رول کدو بادمجان

    طرز تهیه سوپر رولت مرغ با سس مخصوص و رول کدو بادمجان   آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت     سوپر رولت مرغ با سس مخصوص و رول کدو …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه کیک گوشت بدون نیاز به فر • دستور کیک گوشت مجلسی ساده

    روش پخت کیک گوشت مجلسی   مواد لازم برای خمیر کیک گوشت : تخم مرغ : ۴ عدد ماست :۱یک پیمانه روغن زیتون : یک پیمانه آرد : دو ونیم پیمانه بیکینگ پودر : ۳ …

    • کباب ضیافتی با خمیر یوفکا کباب ضیافتی با خمیر یوفکا

      کباب ضیافتی با خمیر یوفکا   کباب ضیافتی یه غذای ترکی هست. تو دستور قدیمیش ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده و ۲۰۰ گرم مرغ چرخ کرده استفاده شده ،ولی می تونید فقط گوشت قرم چرخ شده …

      • کوکوی مرغ و لوبیا سفید طرز تهیه کوکوی مرغ و لوبیا سفید

         طرز تهیه کوکوی مرغ و لوبیا سفید  کوکوی مرغ  لوبیا سفید غذائیه که هم خیلی خوشمزه اس و هم خیلی آسون. به نظرم همه میتونن به راحتی اون رو درست کنن. اصولا کوکو ها و کتلت ها …

        • سیب زمینی نمکی با طعم لیمو

          طرز تهیه سیب زمینی نمکی با طعم لیمو   در ادامه روش تهیه سیب زمینی نمکی با طعم لیمو یا به عبارتی چیپس خلالی با طعم لیمو نمکی تقدیم شا همراهان مجله تصور زندگی می …

          • سالاد کوس کوس با مرغ طرز تهیه سالاد کوس کوس با مرغ

            طرز تهیه سالاد کوس کوس با مرغ سالاد کوس کوس یک سالاد مدیترانه ای خوشمزه و سالم است که با ترکیبی عالی درست شده و در کنار انواع غذاهای گوشتی بسیار مناسب است. در صورتی که …

            • طرز تهیه خورش نخود سبز و شوید

              روش پخت خورش نخود سبز و شوید   آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۳ ساعت مواد اولیه برای ۶ نفر : گوشت (ماهیچه گوسفندی) نیم کیلو روغن (سرخ کردنی) ۴ قاشق سوپخوری پیاز (سرخ شده) ۴ …

              • طرز تهیه دلمه میوه

                  آماده سازی: ۲ ساعت مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۳ ساعت   مواد اولیه برای ۸ نفر : نمک به مقدار لازم ادویه خورشتی به مقدار لازم فلفل سیاه به مقدار لازم عصاره زعفران …

                • آبگوشت سالمون, سوپ ماهی سالمون,سوپ مجلسی طرز تهیه آبگوشت سالمون | دستور پخت سوپ ماهی سالمون

                  دستور پخت آبگوشت سالمون (Salmon Chowder) در این قسمت از آموزش آشپزی مجله تصویر زندگی روش تهیه آبگوشت سالمون را تقدیم شما می کنیم. این سوپ هم یکی از انتخاب های خیلی خوب برای زمستان است. …

                  • طرز تهیه میگو کنجدی

                    میگو کنجدی   مواد لازم: میگو پوست کنده ۵۰۰ گرم سس سویا ۴ قاشق غذاخوری روغن کنجد۲ قاشق غذاخوری آب لیمو تازه ۴ قاشق چایخوری سیر خرد کرده ۲ حبه روغن نباتی ۱ قاشق غذاخوری …

                    • نمونه های تزیین ماست و خیار (۲)

                      تصاویری از تزیین ماست و خیار   ماست و خیار یکی از چاشنی‌های ایرانی است که مواد اصلی آن ماست و خیار است و در هر نقطه از ایران به سبک خاصی تهیه می‌شود. برای …

                      • بادمجان سوخاری طرز تهیه بادمجان سوخاری به روشی دیگر

                        دستور پخت بادمجان سوخاری با پنیر پارمزان  بادمجان سوخاری یک پیش غذای گیاهی (اردور) خوشمزس که به عنوان میان وعده هم سرو میسه. مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسبه. بادمجون در این خوراکی خوشمزه …

                        • طرز تهیه باقلوای گوشت

                            طرز تهیه باقلوای گوشت برای افطار   باقلوای گوشت چون شامل مواد غذایی مقوی است، یکی از بهترین خوراکی های سفره افطار است. برای سفره افطار امروزتان باقلوای گوشت را امتحان کنید.     …

                          • طرز تهیه سالاد ماکارونی با سبزیجات گریل شده

                            طرز تهیه سالاد ماکارونی با سبزیجات گریل شده آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۳۰ دقیقه مواد اولیه برای ۶ نفر : فلفل سیاه طبق ذائقه (تازه آسیاب شده) نمک طبق ذائقه …

                            • طرز تهیه شنیسل مرغ

                                شنیسل مرغ با آنکه جزو غذاهای فرنگی است اما به دلیل خوشمزه و ساده بودن حسابی در بین مردم ایران جا افتاده است این غذای سریع برای خانم های شاغل و افرادی که در …