سه شنبه , ۸ فروردین , ۱۳۹۶


 

طرز تهیه مقلوبه مرغ

مواد اولیه برای ۴ نفر :
مرغ ۱ کیلو گرم
بادمجان ۳ عدد حلقه شده
سیب زمینی ۳ عدد حلقه شده
گل کلم ۲۵۰ گرم تکه شده
آب مرغ ۴ پیمانه
پیاز۲  عدد متوسط – خرد شده
سیر ۴ عدد رنده شده
ادویه . دارچین . هل . نمک . فلفل سیاه هرکدام به میزان لازم

 

طرز تهیه مقلوبه مرغ

طرز تهیه :
مرغ را تمیز شسته وآنرا ۸ قطعه میکنیم ودرون قابلمه ریخته وآب را اضافه میکنیم بطورى که روى مرغ را کامل بگیرد بعد روى اجاق میگذاریم وقتى بجوش آمد کف روى مرغ رامیگیریم سپس نمک ، ادویه ، زردچوبه ، دارچین ، هل و مقدارى پیاز به آن اضافه میکنیم ومیگذاریم با حرارت ملایم ۴۵ دقیقه بپزد بعد از پختن مرغ ، آنهارا بیرون آورده ودر ظرف تفلون که کمى کف آنرا چرب کرده ایم میگذاریم بعد کمى روغن روى مرغ مى مالیم وبه مدت ۱۰ دقیقه در فرقرارمى دهیم تا سرخ شود بادنجان رانمک زده وبمدت ۱ ساعت میگذاریم بعدبادنجان را شسته وسرخ میکنیم گل کلم ومقدارى ازسیب زمینى هم سرخ کرده بعدآنهارا روى دستمال کاغذى آشپزخانه قرار مى دهیم تا روغن اضافى آن گرفته شود بعدآب مرغ راصاف میکنیم وبقیه پیازوسیررنده شده در قابلمه میریزیم وباکمى روغن وادویه ، زردچوبه وکمى فلفل تفت مى دهیم بعدآب مرغ ونصف قاشق مرباخورى نمک اضافه میکنیم وقتى بجوش آمد برنج را که قبلا خیس کرده ایم درون آن مى ریزیم وروى حرارت ملایم مى گذاریم تا آبش کشیده شود بعد ۱ ملاقه آب مرغ وکمى روغن در قابلمه مى ریزیم و سیب زمینى هارا کف قابلمه مى چینیم بعدمرغ هاراروى سیب زمینى میگذاریم وبعد گل کلم وبادنجان را مى چینیم بعد برنج را اضافه میکنیم وبه مدت ۱ ساعت روى حرارت کم قرار مى دهیم تا دم بکشد …

 

طرز تهیه مقلوبه مرغ

مرغ را تمیز شسته وآنرا ۸ قطعه میکنیم ودرون قابلمه ریخته وآب را اضافه میکنیم بطورى که روى مرغ را کامل بگیرد بعد روى اجاق میگذاریم وقتى بجوش آمد کف روى مرغ رامیگیریم سپس نمک ، ادویه ، زردچوبه ، دارچین ، هل و مقدارى پیاز به آن اضافه میکنیم ومیگذاریم با حرارت ملایم ۴۵ دقیقه بپزد بعد از پختن مرغ ، آنهارا بیرون آورده ودر ظرف تفلون که کمى کف آنرا چرب کرده ایم میگذاریم بعد کمى روغن روى مرغ مى مالیم وبه مدت ۱۰ دقیقه در فرقرارمى دهیم تا سرخ شود .

 

طرز تهیه مقلوبه مرغ

بادنجان رانمک زده وبمدت ۱ ساعت میگذاریم بعد بادنجان را شسته وسرخ میکنیم گل کلم ومقدارى ازسیب زمینى هم سرخ کرده بعدآنهارا روى دستمال کاغذى آشپزخانه قرار مى دهیم تا روغن اضافى آن گرفته شود.

 

طرز تهیه مقلوبه مرغ

وبقیه پیازوسیررنده شده در قابلمه میریزیم وباکمى روغن وادویه ، زردچوبه وکمى فلفل تفت مى دهیم .
بعد آب مرغ ونصف قاشق مرباخورى نمک اضافه میکنیم وقتى بجوش آمد برنج را که قبلا خیس کرده ایم درون آن مى ریزیم وروى حرارت ملایم مى گذاریم تا آبش کشیده شود .

 

طرز تهیه مقلوبه مرغ

بعد ۱ ملاقه آب مرغ وکمى روغن در قابلمه مى ریزیم و سیب زمینى هارا کف قابلمه مى چینیم بعدمرغ هاراروى سیب زمینى میگذاریم وبعد گل کلم وبادنجان را مى چینیم .

 

طرز تهیه مقلوبه مرغ

بعد برنج را اضافه میکنیم و مقلوبه مرغ را به مدت ۱ ساعت روى حرارت کم قرار مى دهیم تا دم بکشد …

 

طرز تهیه مقلوبه مرغ

سپس همانطور که در عکس مشاهده میکنید مقلوبه مرغ را بعد از دم کشیدن برنج دریک دیس گرد برگردانید …

 

طرز تهیه مقلوبه مرغ

 

طرز تهیه مقلوبه مرغ

 

 

sooran.com



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • جوجه ترش,جوجه کباب ترش,جوجه کباب طرز تهیه جوجه ترش گیلانی | جوجه کباب ترش | کباب مجلسی با مرغ

    دستور پخت جوجه ترش جوجه ترش یا جوجه کباب ترش از غذاهای خوشمزه گیلانی است که طرفداران زیادی دارد. همان‌طور که از نام این غذا پیداست، ماده اصلی آن مرغ (در صورت امکان جوجه مرغ) …

  • مینی ساندویچ مرغ, درست کردن مینی ساندویچ مرغ, نحوه تهیه مینی ساندویچ مرغ, مواد لازم برای مینی ساندویچ مرغ, طرز تهیه ساندویچ مرغ, آموزش آشپزی, سایت آشپزی, طرز تهیه پیش غذاهای سبک, طرز تهیه غذاهای جشن تولد طرز تهیه مینی ساندویچ مرغ

    طرز تهیه مینی ساندویچ مرغ آماده سازی : ۳۰ دقیقه مورد مصرف : پیش غذا    مواد لازم جهت تهیه مینی ساندویچ مرغ : نان تست : ۱ بسته کالباس : ۲۵۰ گرم گردو : …

  • طرز تهیه جوجه چینی, جوجه چینی با سس تارتار, طرز تهیه سس تارتار, پخت جوجه چینی با سس تارتار, درست کردن جوجه چینی با سس تارتار, مواد لازم برای جوجه چینی, مواد لازم برای سس تارتار, پخت انواع جوجه, آموزش آشپزی, سایت آشپزی طرز تهیه جوجه چینی با سس تاتار

    طرز تهیه جوجه چینی با سس تاتار   این غذا یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و همینطور شیک و مجلسی برای مهمانی های شام هست .   مواد لازم :برای ۵-۶ نفر فیله مرغ : …

  • طرز تهیه پیراشکی مرغ

      طرز تهیه پیراشکی مرغ   آماده سازی: ۱ ساعت   مواد اولیه برای تهیه خمیر پیراشکی : آردحدود ۳ پیمانه و مقدار لازم تا زمانی که خمیر به دست نچسبد روغن نصف پیمانه برای خمیر …

  • طرز تهیه کباب مرغ با رزماری

      مواد لازم برای تهیه کباب مرغ : •    ۸۰۰ گرم سینه مرغ •    چهار عدد هویج •    چهار عدد ذرت •    یک قاشق غذاخوری زعفران دم‌کرده •    یک پیمانه ماست •    یک قاشق چایخوری زیره، …

  • طرز تهیه رول فیله مرغ شیرین

    آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۴ نفر : مرغ  نیم کیلو (فیله) قیصی ۲۵۰ گرم + مقدار دلخواه برای سس گردو ۱۰۰ …

  • اسکالوپ مرغ طرز تهیه اسکالوپ مرغ + فیلم آموزشی

    آموزش تصویری روش پخت اسکالوپ مرغ + فیلم آموزشی  اسکالوپ مرغ غذایی ایتالیایی و بسیار راحت و خوش طعم است. اسکالوپ با گوشت بدون استخوان مرغ تهیه می شود که در پخت آن از ادویه و …

  • دو روش برای تهیه کیک مرغ

      کیک مرغ های بسیار لذیذ و خوشمزه     مواد لازم برای تهیه کیک مرغ و گردو نان تست ۱ بسته سینه مرغ ۲ عدد تخم مرغ پخته ۲ عدد سس مایونز ۱ لیوان …

  • طرز تهیه جوجه کباب مجلسی

         دستور تهیه جوجه کباب مجلسی خوشمزه و خوشرنگ مواد لازم : مرغ درشت:۱ عدد پیاز:۴ عدد فلفل دلمه:۲ عدد نمک مقداری(حداقل ۱ ق سوپخوری) زعفران پودر شده:۱ قاشق ۱ لیوان کوچک(حدودا یک پیمانه) :آب …

  • طرز تهیه کیک مرغ پنیری (اسکون مرغ)

    روش پخت کیک مرغ پنیری (اسکون مرغ) آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه مواد اولیه برای ۸ نفر : آرد ۲ پیمانه شکر ۲ قاشق غذاخوری بیکینگ پودر ۳ قاشق چایخوری نمک …

مطالب قبلی این بخش
  • خورش انار و بادمجان شام شب یلدا

       شام مخصوص شب یلدا : خورش انار و بادمجان خورش انار و بادمجان یا مسمای انار بادمجان یکی از غذاهای خوشمزه ای است که از قدیم رسم بوده در این شب پخته و خورده …

    • حتما این صبحانه ها را امتحان کنید حتما این صبحانه ها را امتحان کنید (۱)

      حتما این صبحانه ها را امتحان کنید (۱) صبحانه یکی از بهترین وعده های غذایی است. نان تازه، پنیر سفید، گردو، چای داغ و … مواردی هستند که بیشتر ما ایرانی ها برای صبحانه خود …

      • طرز تهیه خورش بادمجان مجلسی طرز تهیه خورش بادمجان مجلسی

        خورش بادمجان یکی از خوشمزه ترین خورشت های ایرونی و مورد علاقه بیشتر افراده. سن و سال هم نمیشناسه. خورش بادمجان رو میشه هم با گوشت قرمز و هم با مرغ طبخ کرد. بادمجان اون …

        • طرز تهیه بورک بادمجان کبابى

          بورک بادمجان کبابى   بورک Börek یه غذای ترکیه ای هست که با خمیر یوفکا درست میشه. خمیر بسیار نازکیه که الان دیگه آماده ش هم توی بازار هست. مواد داخلش مثل پیراشکی تنوع زیادی داره. …

          • طرز تهیه دلمه سیب زمینی

                  آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۲ نفر : فلفل به میزان لازم نمک به میزان لازم سیب زمینی ۴ …

            • طرز تهیه رولت بادمجان

                به درخواست دوستای نازنینی که آموزش دستورای ساده آشپزی رو خواستن ازاین به بعد آموزشای ساده و خوشمزه و البته تجربه شده رو پیشکشتون می کنم. مواد لازم بادمجان قلمی  ۲ عدد گردو   …

              • میگو مغولی , غذا با میگو طرز تهیه میگو مغولی با سس سویا

                دستور پخت میگو مغولی میگو مغولی غذای خوشمزه ایه که می تونین با برنج سرو کنین. مواد لازم برای تهیه میگو مغولی  یک کیلو میگوی پاک شده روغن برای سرخ کردن یک قاشق چایخوری زنجبیل له شده یک قاشق غذاخوری سیر …

                • طرز تهیه رول مرغ شکم پر غذا با مرغ : طرز تهیه رول مرغ شکم پر غذای شیک و مجلسی

                  طرز تهیه رول مرغ شکم پر  رول مرغ شکم پر یک غذای فوق خوشمزه هست که پیشنهاد میکنم حتما درستش کنید و از مزه بی نظیرش لذت ببرید. دربخش آموزش آشپزی با طرز تهیه رول مرغ شکم …

                  • طرز تهیه کتلت سیب زمینی شکم پر

                    طرز تهیه کتلت سیب زمینی شکم پر آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه۰ مواد اولیه برای ۶ نفر:  رب گوجه فرنگی ۲قاشق غذاخوری پیاز  ۲عدد زرشک ۱قاشق …

                    • طرز تهیه آش دوغ اردبیل

                      طرز تهیه آش دوغ اصل اردبیل   آماده سازی: ۱ ساعت   مواد اولیه برای ۷ نفر : نخود (پخته شده) ۱.۵ پیمانه برنج (برنج ایرانی) ۱ پیمانه ماست (پرچرب) ۲ لیتر دوغ (دوغ محلی …

                      • طرز تهیه کیک مرغ پنیری (اسکون مرغ)

                        روش پخت کیک مرغ پنیری (اسکون مرغ) آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه مواد اولیه برای ۸ نفر : آرد ۲ پیمانه شکر ۲ قاشق غذاخوری بیکینگ پودر ۳ قاشق چایخوری نمک …

                        • طرز تهیه ته چین ماهی

                              ته چین ها انواع بسیار زیادی دارند و طرفداران آنها در سفره های ایرانی کم نیستند. در این بین ته چین ماهی شاید کمتر مورد توجه قرار گرفته باشد و آن هم به …

                          • طرز تهیه ته دیگ بال مرغ (ته چین بال مرغ)

                              طرز تهیه برنج با ته دیگ بال مرغ (ته چین بال مرغ)   برنج با ته دیگ بال مرغ یا ته چین بال مرغ غذایی لذیذ و خوش طعم با ظاهری زیبا و اشتها …

                            • فیکن چیکن , طرز تهیه طرز تهیه فیکن چیکن

                              دستور پخت فیکن چیکن فیکن چیکن غذای شیک و خوشمزه ایه که می تونین به سادگی و در مدت زمان کمی اون را آماده کنین. بخاطر سرو راحت و قابلیت تزیین می تونه گزینه مناسبی برای جشن …