طرز تهیه مسقطی خامه ای
مسقطی یک نوع شیرینی است. مواد اولیه این شیرینی آرد نشاسته است. طرز تهیه آن شبیه به تهیه فرنی نشاسته است اما مدت زمان تهیه آن طولانی تر و همراه با پرداخت بسیار است. بعد از آماده شدن آن حالت کشسان به خود میگیرد. برای تزئین و زیبائی آن از خلال پسته یا بادام و گردو استفاده میشود.
مواد اولیه :
خامه ۱۰۰ گرم
عرق هل ۲ قاشق سوپخوری
آب ۱ لیتر
نشاسته ۲۰۰ گرم
شکر ۲۰۰ گرم
گلاب نصف پیمانه
پودر پسته ۴ قاشق غداخوری
طرز تهیه :
جهت تهیه مسقطی خامه ای ابتدا نشاسته را در آب حل کرده و روی حرارت ملایم هم بزنید تا شفاف شود.به آن شکر.گلاب.عرق هل و پسته را اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا خط قاشق روی آن بماند سپس از روی حرارت برداشته.خامه را به آن اضافه کرده و در قالب دلخواه بریزید.
sooran.com