چهارشنبه , ۹ فروردین , ۱۳۹۶


مرغ شکم پر مجلسی

دستور پخت مرغ شکم پر مجلسی 

مرغ شکم پر یکی از غذاهای بسیار شیک و مجلسی و لذیذ است. شکم مرغ را مواد مختلفی پر می کنند مثلا برخی سبزیجات معطر می ریزند.

 

مواد لازم برای تهیه مرغ شکم پر مجلسی :

مرغ کامل با پوست یک عدد
آب به مقدار کافی
زعفران دم کرده به مقدار کافی
نمک دو قاشق غذا خوری
پیاز یک عدد
فلفل دلمه خرد شده نصف یک عدد
سیر سه حبه
هویج یک عدد

مرغ شکم پر مجلسی

مواد طعم دار کردن مرغ :

پیاز یک عدد

سس مایونز دو قاشق غذاخوری

آبلیمو یک چهارم پیمانه

نمک و زردچوبه و فلفل سیاه به مقدار کافی

مواد داخل شکم مرغ :

پیاز سرخ شده دو عدد
گردوی خرد شده یک سوم پیمانه
زرشک دو قاشق غذا خوری
کشمش دو قاشق غذاخوری
رب انار یک سوم پیمانه
برگه قیسی خرد شده یک پیمانه
آلو بخارا یک سوم پیمانه
نمک و فلفل به مقدار کافی
کره بیست و پنج گرم

مرغ شکم پر مجلسی

طرز تهیه مرغ شکم پر مجلسی :

مرغ را بدون اینکه پوست آن را جدا کنیم می شوریم و داخل شکم آن را خالی کرده و قسمت گردن را جدا کرده و اضافات قسمت گردن را خارج می کنیم.

تمام داخل شکم و سطح مرغ را از شب قبل داخل مخلوط سس مایونز و پیاز و آبلیمو و زردچوبه و نمک و فلفل سیاه میخوابانیم تا کاملا طعمدار شود.

برگه ها را از دو ساعت قبل با مقداری آب خیس می کنیم و سپس خرد می کنیم .

پیاز را نازک خلالی خرد کرده و سرخ میکنیم و وقتی کامل سرخ نشده بود یک قاشق زعفران به آن اضافه میکنیم و میگذاریم طلایی شود .

زرشک( با کمی شکر) و کشمش را هم کمی در روغن باقی مانده از پیاز تفت میدهیم.

سپس گردوی خرد شده و پیاز سرخ شده و زرشک و کشمش ونمک و فلفل و رب انار برگه های خرد شده و آلو بخارا را باهم مخلوط می کنیم.

داخل شکم مرغ را با مواد پر می کنیم و یک تکه فلفل دلمه و یک حبه سیر  هم برای معطر کردن مرغ درون شکم مرغ قرار می دهیم.

شکم مرغ را با نخ و سوزن می دوزیم و دو قسمت گردن مرغ را نیز میدوزیم که موقع پخت پوست مرغ پاره نشود و پاهای مرغ راهم با نخ بهم میبندیم.

 

مرغ شکم پر مجلسی

 

درون ظرف پیرکس یک شاخه کرفس خرد شده و یک عدد پیاز حلقه شده و یک چهارم فلفل دلمه خرد شده و دو حبه سیر و یک عدد هویج حلقه شده قرار می دهیم تا هنگام پخت مرغ خوش عطر شود.

سپس مرغ را روی سبزیجاتی که گفتیم میگذاریم و نصف لیوان آب اضافه کرده دو قاشق زعفران روی مرغ میریزیم و روی ظرف را با فویل می پوشانیم و در فر با درجه حرارت ١٨٠ به مدت  یک ساعت قرار می دهیم.

بعد از یک ساعت مرغ را از فر خارج کرده با فرچه روی پوست مرغ زعفران می زنیم و تمام سطح مرغ را کره آب شده می مالیم.

دوباره بدون فویل در فر قرار می دهیم و شعله روی فر را به مدت چند دقیقه روشن می کنیم تا پوست روی مرغ برشته شود.

سپس یک بار دیگر مرغ را از فر خارج می کنیم و با فرچه کره می زنیم تا هنگام پخت کاملاً برشته شود و دوباره در فر با درجه حرارت ١٧٠ درجه قرار می دهیم تا مرغ کاملاً مغز پخت شود.

برای اطمینان از پخت مرغ فقط لازم است نوک کارد یا سیخ چوبی را در قسمت ران مرغ فرو کنید و کمی فشار دهید اگر از ران مرغ آب زلالی بیرون زد یعنی هنوز نپخته و باید کمی دیگر زمان بدهید تا مغز پخت شود.

(دو یا سه بار عمل کره مالیدن روی سطح مرغ را در زمان پخت تکرار میکنیم )

هنگام آخرین مرحله پخت مرغ را کنترل می کنیم تا زمانی که کاملاً پخته شود سپس از فر خارج می کنیم.

زمان پخت مرحله آخر بستگی به بزرگی و کوچکی مرغ دارد.

برای مرغ متوسط پخت مرحله دوم تقریباً چهل تا پنجاه دقیقه طول می کشد که باید چک کنید.

 

 

منبع: کانال پخت و پز آسان

 

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • مینی ساندویچ مرغ, درست کردن مینی ساندویچ مرغ, نحوه تهیه مینی ساندویچ مرغ, مواد لازم برای مینی ساندویچ مرغ, طرز تهیه ساندویچ مرغ, آموزش آشپزی, سایت آشپزی, طرز تهیه پیش غذاهای سبک, طرز تهیه غذاهای جشن تولد طرز تهیه مینی ساندویچ مرغ

    طرز تهیه مینی ساندویچ مرغ آماده سازی : ۳۰ دقیقه مورد مصرف : پیش غذا    مواد لازم جهت تهیه مینی ساندویچ مرغ : نان تست : ۱ بسته کالباس : ۲۵۰ گرم گردو : …

  • پخت مرغ با طعم تند و شیرین طرز پخت مرغ با طعم تند و شیرین

    دستور پخت مرغ با طعم تند و شیرین در پخت مرغ با طعم تند و شیرین از سس ووستشیر یا سس ووستشایر استفاده شده که در پست های قبلی طرز تهیه اون در منزل تقدیم شما عزیزان …

  • کباب ران مرغ بدون استخوان, پخت کباب ران مرغ, ران مرغ بدون استخوان, طرز تهیه کباب ران مرغ بدون استخوان, مواد لازم برای پخت کباب ران مرغ, آموزش آشپزی, سایت آشپزی, طرز تهیه کباب مرغ طرز تهیه کباب ران مرغ بدون استخوان

    طرز تهیه کباب ران مرغ بدون استخوان طعم کباب ران مرغ بدون استخوا ن بی نظیر است، تاکید میکنم حتما درست کنید. کباب ران مرغ بسیار خوشمزه تر از فیله می باشد اگر رب انارتان …

  • طرز تهیه هات داگ مرغ خانگی طرز تهیه هات داگ مرغ خانگی خوشمزه و مجلسی غذای آسان

    طرز تهیه هات داگ مرغ خانگی  دوستان این هات داگ مرغ خونگی فوق العاده خوشمزس. اگه میخواین یه طعم متفاوت را تجربه کنین ، در طرز تهیه هات داگ مرغ ، این خوشمزه ی بی دردسر ما …

  • طرز تهیه سان چوی بو ( غذای چینی )

    طرز تهیه سان چوی بو San Choy Bau ( غذای چینی )   آماده سازی: ۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۲۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۴ نفر : گوشت مرغ چرخ شده ۵۰۰ گرم زنجبیل تازه (رنده …

  • طرز تهیه مرغ با سرکه بالزامیک

      طرز تهیه مرغ با سرکه بالزامیک آماده سازی: ۵ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۵ دقیقه مواد اولیه برای ۲ نفر : پیاز (خرد شده) پیاز ۱ عدد سیر (خرد …

  • طرز تهیه کباب مرغ تند

    این کباب مرغ غذای کشور مراکش است.   آماده سازی: ۴ ساعت مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۵ ساعت   مواد اولیه برای ۴ نفر : مرغ  ۴ قطعه (سینه) فلفل قرمز ۱ قاشق چایخوری …

  • طرز تهیه چیکن کیو , مرغ سوخاری , رول مرغ طرز تهیه مرغ سوخاری چیکن کیو

    آموزش تصویری تهیه مرغ سوخاری چیکن کیو  مرغ سوخاری چیکن کیو یکی از خوشمزه ترین سوخاری هاست. این غذای خوشمزه به دلیل کره و سبزی که در داخلش قرار داده میشه طعم خیلی خوبی داره. در …

  • طرز تهیه دست پیچ مرغ و سیب زمینی

    دست پیچ مرغ و سیب زمینی(پیش غذایی خوشمزه)   آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۴ نفر : مرغ  ۲۰۰گرم (سینه) اسفناج ۵۰گرم …

  • طرز تهیه کباب کوبیده مرغ

        مواد اولیه : فلفل دلمه اى ١/٢ پیاز متوسط ١ عدد سینه مرغ کامل ١ قطعه زعفران دم کشیده ٢ قاشق غذا خورى کره ١٠٠گرم (آب شده) نمک و فلفل سیاه به میزان …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه سیب زمینی بریان نمکی

    طرز تهیه سیب زمینی بریان نمکی   روشی آسان برای تهیه سیب زمینی بریان با طعمی منحصر به فرد و به یاد ماندنی تقدیم به شما عزیزان و همراهان مجله تصویر زندگی. آماده سازی: ۵ …

    • سالاد کوس کوس با مرغ طرز تهیه سالاد کوس کوس با مرغ

      طرز تهیه سالاد کوس کوس با مرغ سالاد کوس کوس یک سالاد مدیترانه ای خوشمزه و سالم است که با ترکیبی عالی درست شده و در کنار انواع غذاهای گوشتی بسیار مناسب است. در صورتی که …

      • خورش شش انداز طرز تهیه خورش شش انداز گیلانی

        طرز تهیه خورش شش انداز خورس محلی گیلان   خورش شش انداز یکی از غذاهای محلی گیلان است که به انواع مختلف طبخ می شود. مثلا شش انداز سیب ، شش انداز تخم مرغ ، شش انداز هویج …

        • دلمه کدو حلوایی , دلمه پاییزی برای شب یلدا

          دلمه کدو حلوایی , دلمه پاییزی برای شب یلدا دلمه کدو حلوایی، غذایی پاییزی و خوشمزه و مناسب برای مهمانی شب یلدا است. اگر هم کدو حلوایی علاقه دارید و هم دلمه ، با ما …

          • طرز تهیه خورش قیمه نجفی (علاچی)

              طرز تهیه خورش قیمه نجفی (علاچی)     قیمه نجفی جزو معروف‌ترین نذری‌های عاشورا و محبوب‌ترین غذاهای عراقی‌هاست. هرچند که اسم این غذا قیمه است و با برنج سرو می‌شود اما هیچ شباهتی به …

            • طرز تهیه سوپ سرد گوجه فرنگی اموزش پخت انواع سوپ طرز تهیه سوپ سرد گوجه فرنگی

              سوپ سرد گوجه فرنگی در فصل تابستان بسیار مطبوع می باشد. مواد لازم برای ۶ نفر گوجه فرنگی رسیده قرمز – ۲ کیلو گرم ژامبون – ۱۵۰ گرم خیار کوچک – ۲ تا ۳ عدد لیمو …

              • ماکارونی دمی ایرانی

                ماکارونی دمی ایرانی   ماکارونی خشک : ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده : ۲۰۰ گرم   رب گوجه فرنگی : ۲ قاشق غذاخوری پیاز : ۱ عدد   پودر سیر : ۱/۲ قاشق چایخوری  پودر …

                • طرز تهیه استیک با سس قارچ

                  طرز تهیه استیک با سس قارچ مواد لازم: برای سس قارچ: آب گوشت  :  یک پیمانه آرد سفید  :  یک قاشق سوپ خوری کره  :  ۲۵۰گرم قارچ تازه  :  ۲۵۰گرم شیر  :  یک پیمانه نمک …

                  • طرز تهیه سالاد مرغ با توت فرنگی

                    طرز تهیه سالاد مرغ با توت فرنگی   سالاد مرغ با توت فرنگی یک پیش غذای خوشمزه با ظاهری شیک و مجلسیه .   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۵ دقیقه مجموعاً: ۲۰ دقیقه   مواد اولیه …

                    • طرز تهیه جوجه کباب تابه ای

                        طرز تهیه جوجه کباب تابه ای   جوجه کباب تابه ای طعم بسیار لذیذی دارد، طعمی شبیه جوجه کباب که توصیه میکنم برای یکبار هم که شده آن را امتحان کنید و از طعم …

                      • لازانیا با ژامبون گوشت

                        لازانیا با ژامبون گوشت زمان آماده سازی : ۲۰ دقیقه زمان کل : ۲۰ دقیقه مخصوص(تعداد نفر) : ۴  مواد مورد نیاز : لازانیا تک ماکارون : ۵۰۰ گرم ژامبون گوشت دودی : ۳۰۰-۴۰۰ گرم …

                        • طرز تهیه ته چین ماهی

                              ته چین ها انواع بسیار زیادی دارند و طرفداران آنها در سفره های ایرانی کم نیستند. در این بین ته چین ماهی شاید کمتر مورد توجه قرار گرفته باشد و آن هم به …

                          • املت مکزیکی طرز تهیه املت مکزیکی

                            املت مکزیکی صبحانه خوشمزه و سالم  املت یکی از خوشمزه ترین صبحانه های ایرانی است. برای یک بار هم که شده املت مکزیکی را جایگزین املت ایرانی کنید، شاید مشتری دائم آن شوید!   مواد لازم …

                            • طرز تهیه شامی مراغه ای طرز تهیه شامی مراغه ای

                                مراغه‌ ای‌ ها در پخت کتلت و شامی مهارت خاصی دارند. اگر از طرفداران پرو پا قرص شامی هستید، حتماً این مدل مراغه‌ ای آن را می‌پسندید. غذایی خوشمزه و خوش‌ طعم که قطعاً …