یکشنبه , ۳ بهمن , ۱۳۹۵


مرغ شکم پر مجلسی

دستور پخت مرغ شکم پر مجلسی 

مرغ شکم پر یکی از غذاهای بسیار شیک و مجلسی و لذیذ است. شکم مرغ را مواد مختلفی پر می کنند مثلا برخی سبزیجات معطر می ریزند.

 

مواد لازم برای تهیه مرغ شکم پر مجلسی :

مرغ کامل با پوست یک عدد
آب به مقدار کافی
زعفران دم کرده به مقدار کافی
نمک دو قاشق غذا خوری
پیاز یک عدد
فلفل دلمه خرد شده نصف یک عدد
سیر سه حبه
هویج یک عدد

مرغ شکم پر مجلسی

مواد طعم دار کردن مرغ :

پیاز یک عدد

سس مایونز دو قاشق غذاخوری

آبلیمو یک چهارم پیمانه

نمک و زردچوبه و فلفل سیاه به مقدار کافی

مواد داخل شکم مرغ :

پیاز سرخ شده دو عدد
گردوی خرد شده یک سوم پیمانه
زرشک دو قاشق غذا خوری
کشمش دو قاشق غذاخوری
رب انار یک سوم پیمانه
برگه قیسی خرد شده یک پیمانه
آلو بخارا یک سوم پیمانه
نمک و فلفل به مقدار کافی
کره بیست و پنج گرم

مرغ شکم پر مجلسی

طرز تهیه مرغ شکم پر مجلسی :

مرغ را بدون اینکه پوست آن را جدا کنیم می شوریم و داخل شکم آن را خالی کرده و قسمت گردن را جدا کرده و اضافات قسمت گردن را خارج می کنیم.

تمام داخل شکم و سطح مرغ را از شب قبل داخل مخلوط سس مایونز و پیاز و آبلیمو و زردچوبه و نمک و فلفل سیاه میخوابانیم تا کاملا طعمدار شود.

برگه ها را از دو ساعت قبل با مقداری آب خیس می کنیم و سپس خرد می کنیم .

پیاز را نازک خلالی خرد کرده و سرخ میکنیم و وقتی کامل سرخ نشده بود یک قاشق زعفران به آن اضافه میکنیم و میگذاریم طلایی شود .

زرشک( با کمی شکر) و کشمش را هم کمی در روغن باقی مانده از پیاز تفت میدهیم.

سپس گردوی خرد شده و پیاز سرخ شده و زرشک و کشمش ونمک و فلفل و رب انار برگه های خرد شده و آلو بخارا را باهم مخلوط می کنیم.

داخل شکم مرغ را با مواد پر می کنیم و یک تکه فلفل دلمه و یک حبه سیر  هم برای معطر کردن مرغ درون شکم مرغ قرار می دهیم.

شکم مرغ را با نخ و سوزن می دوزیم و دو قسمت گردن مرغ را نیز میدوزیم که موقع پخت پوست مرغ پاره نشود و پاهای مرغ راهم با نخ بهم میبندیم.

 

مرغ شکم پر مجلسی

 

درون ظرف پیرکس یک شاخه کرفس خرد شده و یک عدد پیاز حلقه شده و یک چهارم فلفل دلمه خرد شده و دو حبه سیر و یک عدد هویج حلقه شده قرار می دهیم تا هنگام پخت مرغ خوش عطر شود.

سپس مرغ را روی سبزیجاتی که گفتیم میگذاریم و نصف لیوان آب اضافه کرده دو قاشق زعفران روی مرغ میریزیم و روی ظرف را با فویل می پوشانیم و در فر با درجه حرارت ١٨٠ به مدت  یک ساعت قرار می دهیم.

بعد از یک ساعت مرغ را از فر خارج کرده با فرچه روی پوست مرغ زعفران می زنیم و تمام سطح مرغ را کره آب شده می مالیم.

دوباره بدون فویل در فر قرار می دهیم و شعله روی فر را به مدت چند دقیقه روشن می کنیم تا پوست روی مرغ برشته شود.

سپس یک بار دیگر مرغ را از فر خارج می کنیم و با فرچه کره می زنیم تا هنگام پخت کاملاً برشته شود و دوباره در فر با درجه حرارت ١٧٠ درجه قرار می دهیم تا مرغ کاملاً مغز پخت شود.

برای اطمینان از پخت مرغ فقط لازم است نوک کارد یا سیخ چوبی را در قسمت ران مرغ فرو کنید و کمی فشار دهید اگر از ران مرغ آب زلالی بیرون زد یعنی هنوز نپخته و باید کمی دیگر زمان بدهید تا مغز پخت شود.

(دو یا سه بار عمل کره مالیدن روی سطح مرغ را در زمان پخت تکرار میکنیم )

هنگام آخرین مرحله پخت مرغ را کنترل می کنیم تا زمانی که کاملاً پخته شود سپس از فر خارج می کنیم.

زمان پخت مرحله آخر بستگی به بزرگی و کوچکی مرغ دارد.

برای مرغ متوسط پخت مرحله دوم تقریباً چهل تا پنجاه دقیقه طول می کشد که باید چک کنید.

 

 

منبع: کانال پخت و پز آسان

 

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه سوفله مرغ و قارچ

      دستور پخت سوفله مرغ و قارچ   لازم نیست سرآشپز درجه یک فرانسوی باشید تا بتوانید سوفله حرفه ای درست کنید. درست کردن آن سخت نیست.در آموزش امروز روش پخت سوفله مرغ و قارچ …

  • طرز تهیه تاس کباب مرغ

      مواد لازم •  ۲ عدد سینه مرغ بزرگ و پوست‌گرفته و دو نیم شده •  ۴ عدد ران مرغ پوست‌گرفته •  ۲ قاشق سوپ‌خوری روغن‌زیتون: •  ۲۰۰ گرم موسیر پوست‌گرفته •  ۲ بوته سیرخرد …

  • طرز تهیه رولت مرغ حلقه ای

    طرز تهیه رولت مرغ حلقه ای   رولت مرغ حلقه ای غذایی بسیار خوش طعم و لذیذ با طبخ آسان است که نسبتا سریع پخته می شود و در طبخ آن از مواد مغذی فراوانی …

  • آموزش تصویری فیله کردن سینه مرغ

    ۱) برای فیله کردن اول مرغ را شسته و قسمت سینه آن را جدا کنید و و اجازه دهید کاملا خشک شود. اگر مرغ شما یخ زده بود باید صبر کنید تا کاملا یخ آن …

  • طرز تهیه چیکن کیو , مرغ سوخاری , رول مرغ طرز تهیه مرغ سوخاری چیکن کیو

    آموزش تصویری تهیه مرغ سوخاری چیکن کیو  مرغ سوخاری چیکن کیو یکی از خوشمزه ترین سوخاری هاست. این غذای خوشمزه به دلیل کره و سبزی که در داخلش قرار داده میشه طعم خیلی خوبی داره. در …

  • پخت مرغ با طعم تند و شیرین طرز پخت مرغ با طعم تند و شیرین

    دستور پخت مرغ با طعم تند و شیرین در پخت مرغ با طعم تند و شیرین از سس ووستشیر یا سس ووستشایر استفاده شده که در پست های قبلی طرز تهیه اون در منزل تقدیم شما عزیزان …

  • طرز تهیه تاکوی مرغ با بیکن

      آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۳۰ دقیقه مواد اولیه برای ۱۰ نفر : گوشت بیکن ۳ تکه ران مرغ ۶۸۰ تا ۹۰۰ گرم (بدون پوست و استخوان – یا سینه …

  • ترفندهای پخت جوجه کباب حرفه ای

      ترفندهای پخت جوجه کباب به سبک حرفه ای  ها پخت جوجه کباب شاید ساده به نظر برسه، پیاز و آبلیمو و نمک و زعفران رو به تکه های جوجه اضافه کرده و روی آتش کباب …

  • طرز تهیه مرغ ذغالی

      ناهار امروز ما مرغ ذغالی (بسیارخوشمزه)   مواد لازم : ران مرغ ۳ عدد پیاز داغ چیپس شده ۳ قاشق غذاخوری سس مایونز ۲ق غ زغال ۷-۸ تیکه کوچک زعفران کمی  فلفل سیاه کمی …

  • طرز تهیه رول مرغ و اسفناج و پنیر

        طرز تهیه رول مرغ و اسفناج و پنیر   رول مرغ و اسفناج و پنیر بسیار بسیار غذای خوشمزه ای هستش که روش تهیه اونو مادرم بهم یاد داده. امیدوارم درستش کنین و …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه آبگوشت تره شورباسی طرز تهیه تره شورباسی یا سوزی شورباسی • آبگوشت آذری

    دستور تهیه تره شورباسی آبگوشت آذری (تبریز و حومه) تره شورباسی یا سوزی شورباسی یا شوربای تره یکی از غذاهای سنتی آذریه که در بخش آشپزی مجله تصویر زندگی روش تهیه این غذای خوشمزه را …

    • رولت تن ماهی و تخم مرغ طرز تهیه رولت تن ماهی و تخم مرغ

      روش پخت رولت تن ماهی و تخم مرغ رولت تن ماهی غذایی راحت ، مقوی و خوشمزس که سریع آماده میشه. برای تنوع هم شده این غذا را درست کنین و در کنار خانواده از خوردنش …

      • طرز تهیه کتلت سالمون یونانی

        کتلت سالمون یونانی   کتلت یکی از غذاهای نانی است که تقریبا  همه آن را دوست دارند و اتفاقا جزو محبوب ترین ها هم به شمار می رود. بیشتر ما کتلت گوشت که با پیاز …

        • طرز تهیه کوفته بادمجان میت بال طرز تهیه کوفته بادمجان غذایی خوشمزه و لذیذ • میت بال Meatballs

          طرز تهیه کوفته بادمجان ( میت بال ) کوفته بادمجان یا میت بال را میتونید با برنج با پاستا سرو کنید و یا حتی باهاش ساندویچ درست کنید و با نون نوش جان کنید. طرز تهیه …

          • گراتن بادمجان دلمه ای طرز تهیه گراتن بادمجان دلمه ای

            گراتن بادمجان دلمه ای پیش غذایی رسمی برای افطاری گراتن بادمجان دلمه ای یکی از خوراک های خوشمزه ایه که میشه با بادمجان درست کرد. گراتن بادمجان پیش غذای مناسبی برای مهمانی های رسمیه. درست …

            • طرز تهیه چیپس گوجه فرنگی

                طرز تهیه چیپس گوجه فرنگی   مواد اولیه : روغن زیتون بی بو به میزان لازم گوجه فرنگی سفت و گوشتی ۱ کیلو و نیم سبزیجات معطر ((آویشن، ریحان، رزماری، …)) به میزان لازم …

              • طرز تهیه کوکو سبزیجات (پنکیک)

                  روش پخت کوکو سبزیجات (پنکیک)  کوکو سبزیجات آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت   مواد اولیه برای ۵ نفر: نمک به میزان لازم فلفل دلمه ای ۱ عدد سیر ۱ حبه بیکینگ پودر ۱ …

                • طرز تهیه سوپ قارچ خامه ای

                  طرز تهیه سوپ قارچ خامه ای (معرکه ترین طعم سوپ را تجربه کنید!) آماده سازی: ۳۰ دقیقه     مواد اولیه برای ۴ نفر : عصاره مرغ یک بسته کوچک شیر  ۴ لیوان+مقداری برای حل کردن …

                  • طرز تهیه سوپ جو

                    سوپ جو یکی از خوشمزه ترین و سنتی ترین سوپهای ایرانی است.این سوپ یکی از متداولترین و ساده ترین نوع سوپ جو است.   آماده سازی: ۲ ساعت مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۴ ساعت   مواد اولیه …

                    • طرز تهیه چیز برگر درون پنیری

                      چیز برگر درون پنیری واقعا غذای خوشمزه ای است و به خاطره پنیری که در وسط گوشت است خیلی طعم بی نظیری دارد . آماده سازی : ۲۰ دقیقه  پخت : ۳۰ دقیقه  مواد لازم …

                      • طرز تهیه دلمه سیب زمینی

                              آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۲ نفر : فلفل به میزان لازم نمک به میزان لازم سیب زمینی ۴ …

                        • طرز تهیه عرایس نان گوشتی

                          طرز تهیه عرایس نان گوشتی     مواد لازم: گوشت چرخ کرده : ۴۰۰ گرم پیاز رنده شده : نصف پیمانه ارده ۱ قاشق : غذاخوری نمک، فلفل و زردچوبه  :۱ قاشق چایخوری جعفری خرد …

                          • طرز تهیه قرمزه نخودچی (کوفته قیمه ریزه)

                              طرز تهیه قرمزه نخودچی یا کوفته قیمه ریزه اصفهان   برای تهیه قرمزه نخودچی گوشت چرخ شده بایستی بدون چربی باشد تا از وا رفتن قرمزه‌ها جلوگیری شود. در صورتی که نمی‌توانید گوشت قرمز …

                            • بادمجان سوخاری طرز تهیه بادمجان سوخاری به روشی دیگر

                              دستور پخت بادمجان سوخاری با پنیر پارمزان  بادمجان سوخاری یک پیش غذای گیاهی (اردور) خوشمزس که به عنوان میان وعده هم سرو میسه. مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسبه. بادمجون در این خوراکی خوشمزه …