دوشنبه , ۴ اردیبهشت , ۱۳۹۶

طرز تهیه مرغ شکم پر در فر

مرغ شکم پر در فر

من چند مدل مرغ شکم پر درست می کنم که این یکی رو خیلی دوست دارم . این مرغ شکم پر مجلسی و خوشمزه هم یکی از غذاهای افطاری ماه رمضان بود.

 

مواد لازم برای تهیه مرغ شکم پر :

مرغ درسته: ۱ دونه متوسط

پیاز: ۳ تا بزرگ

نمک و فلفل و زعفران و آبلیمو

 

مواد داخل شکم:

پیاز: ۱ دونه کوچولو

مغزگردو: یه مشت !

آلو ، آلوچه، آلبالو، اخته: جمعا دو مشت !

سبزی معطر خرد شده (من چوچاق داشتم) : ۱ قاشق

رب گوجه فرنگی : نصف قاشق غذاخوری

 

طرز پخت مرغ شکم پر :

پیازها رو خرد کردم  و با نمک و آبلیمو و فلفل و کمی جعفری خرد شده مخلوط کردم. کمی از این پیاز رو داخل شکم مرغ ریختم و خوب همه شکمش رو مالیدم.

بقیه رو هم به مرغ مالیدم و مرغ رو توی این پیاز شب تا صبح گذاشتم البته توی ظرف در دار و داخل یخچال.

صبح که شد قبل از رفتن سر کار زعفرون رو هم به این مواد اضافه کردم و همه جای مرغ رو بهش آغشته کردم و دوباره گذاشتم تو یخچال تا ظهر که برگردم!

مرغ شکم پر مجلسی, مرغ شکم پر در فر

بریم مواد داخل شکم مرغ رو آماده کنیم… 

آلو، آلوچه ، آلبالو و اخته ها رو توی ظرف جادار ریختم و خیس دادم و چندبار شستمش تا شنی ته ظرف نمونه

مرغ شکم پر مجلسی, مرغ شکم پر در فر

پیاز کوچولومون رو ریز خرد کردم و توی روغن خیلی کم، طلایی کردم و نمک و زرچوبه و نصف قاشق رب زدم…

گردوها رو کوبیدم تا کمی خرد بشه .. نه اینکه مثه مال فسنجون آسیاب بشه..می خواستم دندون گیر باشه..

به پیاز اضافه کردم و بقیه مواد رو هم ریختم و از چوچاق نازنینم یه قاشق توش ریختم و تفت دادم مواد رو..

مرغ شکم پر مجلسی, مرغ شکم پر در فر

واااااای چه عطری بلند می کنه این سبزی…

مرغ شکم پر مجلسی, مرغ شکم پر در فر

مرغ رو بیرون آوردم و پیاز ها رو خوب از داخل شکمش و روش جدا کردم..

یه تیکه پیاز هم نمونه که بعد می سوزه و ظاهر مرغ را زشت می کنه.

متاسفانه پوست مرغم یکم پارگی داشت ولی خب مهم نیست…

مرغ شکم پر مجلسی, مرغ شکم پر در فر

از مواد میانی با قاشق توی شکمش پر می کنیم تا جایی که یکی دو بند انگشت سرش خالی بمونه، یعنی کیپ تا کیپ پر نکنین ارمواد شکمش رو که بیرون نزنه در حین پخت…

فر رو روی ۲۰۰ درجه روشن کردم…یه نخ و سوزن تمیز بر میداریم و شروع می کنیم به دوختن شکم مرغ جوری که هیـــــــــــــــــــچ سوراخ سنبه ای باز نمونه!

من همون پوست پاره رو هم تمیز تونستم بدوزم … دم انتهای نخ رو یکم بلندتر بذارین تا بعد راحت بتونین باز کنین.

حالا رون ها و بال رو هم می بندیم تا وا نره ! .یه نخ بلند بر میداریم (من دو لا م یکنم نخ رو)

دو تا رون مرغ رو از محل اتصال به پای مرغ (همون قوزک غضروفیش!!) به هم یه دور نخ می پیچیم و بعد از پشت خانم مرغه رد م یکنیم و وسط رونها رو می بندیم و گره می زنیم !!

(مرسی از هستی خانومی واسه گرفتن این دو تا عکس)

مرغ شکم پر مجلسی, مرغ شکم پر در فر

بعد هم یه نخ دیگه بر میداریم و از قسمت زیر سینه رد م یکنیم و روی بالها میاریم و بازم همین وسط می بندیم و گره می زنیم تا نتونه حین پروسه پخت، پشیمون شه و فرار کنه.

اونم تو این بساط بی مرغی!! والا!

مرغ شکم پر مجلسی, مرغ شکم پر در فر

کف سینی فر رو کمی روغن می مالیم و خانم مرغه رو می ذاریم توش و می ذاریم داخل فر.

زمان نمی تونم بدم بهتون چون اندازه مرغ و درجه فرها متفاوته.

وقتی دیدیم مرغ کمی رنگش برگشت و پوستش از اون خیسی در اومد با برس کمی مخلوط زعفران آبکرده و کره  همه جاش می مالیم…

مرغ شکم پر مجلسی, مرغ شکم پر در فر

هر از گاهی این کار رو تکرار می کنیم.

کره هم مرغ رو خوشمزه می کنه هم خوشرنگ و براق …

مرغ شکم پر مجلسی, مرغ شکم پر در فر

یه سری هم درش آوردم و روس سینه ش دو تا برش با چاقو زدم تا کاملا مغزپخت بشه…

مرغ شکم پر مجلسی, مرغ شکم پر در فر

 حدود یک و نیم تا ۲ ساعت طول کشید واسه من.  با یه چاقو یا چنگال می تونین از پختش مطمئن بشین .. گرچه ظاهرش مشخص می کنه.

موقعی که از فر درآوردیم نخی که شکمش رو دوختیم راحت می کشیم و در میاد…بقیه هم می بریم و  سرو می کنیم

مرغ شکم پر مجلسی, مرغ شکم پر در فر

دیگه بهتر از این نمی شد عکس بگیرم وقتی مهمونا منتظر غذا بودن

شما هم این غذای مجلسی و لذیذ رو درست کنین و از خوردنش لذت ببرین.

نوش جااااااااااان

 

منبع:هانی شف 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:



نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
مطالب قبلی این بخش
  • شامی رودباری, نحوه پخت شامی رودباری, درست کردن شامی رودباری, مواد لازم برای شامی رودباری, طرز تهیه انواع شامی, طرز پخت شامی, آموزش آشپزی, سایت آشپزی, طرز پخت شامی رودباری طرز تهیه شامی رودباری

    طرز تهیه شامی رودباری   این شامی غذایی بسیار خوشمزه و سبک است که به راحتی نیز آماده می شود.   آماده سازی : ۳۰ دقیقه  پخت : ۳۰ دقیقه    مواد لازم جهت تهیه …

  • طرز تهیه کوکوی بادمجان و فلفل

    طرز تهیه کوکوی بادمجان و فلفل مواد اولیه : بادمجان خرد شده ۳ پیمانه فلفل دلمه ای رنگی خرد شده ۱ پیمانه پیاز خرد شده ۱ عدد جعفری خرد شده یک دوم پیمانه تخم مرغ …

  • طرز تهیه چیپس بادمجان

        مواد لازم جهت پخت چیپس بادمجان: بادمجان قلمی : ۱ عدد خرده نان : ۱/۲ پیمانه پنیر رومانو رنده شده : ۱/۸ پیمانه سیر رنده شده : ۱ حبه جعفری تازه خرد شده …

  • سالاد مرغ کبابی با سس آووکادو طرز تهیه سالاد مرغ کبابی با سس آووکادو / غذای رژیمی

    سالاد مرغ کبابی با سس آووکادو سالاد مرغ کبابی با سس آووکادو را می تونین به عنوان یه وعده غذایی سالم و دلپذیر میل کنین. آووکادو کلسترول بد خون را کاهش میده بنابراین این سالاد به …

  • نحوه پخت خوراک راسته, مواد لازم برای خوراک راسته, طرز پخت خوراک راسته, طرز تهیه شیشلیک در فر, مواد لازم برای شیشلیک, نحوه پخت شیشلیک, طرز تهیه انواع خوراک, آموزش آشپزی, سایت آشپزی طرز تهیه خوراک راسته

    طرز تهیه خوراک راسته این غذا یک نوع شیشلیکه که داخل فر درست می شود و خیلی لذیذ است و اگر می خواهید ظاهر خوبی داشته باشد گوشتی را انتخاب کنید که استخوانهای دنده های …

  • طرز تهیه کیک گل کلم

      بالاخره با یه ترفندی باید خانواده مفید کلم رو وارد چرخه تغذیه کرد! نظرتون در مورد کیک گل کلم چیه؟!حواستون باشه که این نه گراتنه و نه سوفله! گفته باشم! گل کلم رو با …

  • طرز تهیه مرغ با سرکه بالزامیک

      طرز تهیه مرغ با سرکه بالزامیک آماده سازی: ۵ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۵ دقیقه مواد اولیه برای ۲ نفر : پیاز (خرد شده) پیاز ۱ عدد سیر (خرد …

  • ژله آبرنگی, طرز تهیه ژله آبرنگی, مواد لازم برای ژله آبرنگی, طرز تهیه انواع ژله, درست کردن ژله آبرنگی, طرز درست کردن ژله آبرنگی, درست کردن انواع ژله, آموزش آشپزی, سایت آشپزی طرز تهیه ژله آبرنگی (زیبا و مجلسی)

    طرز تهیه ژله آبرنگی (زیبا و مجلسی) دستور ژله آبرنگی : ابتدا چند رنگ ژله ( بستگی به انتخاب خودتان دارد فقط ژله های رنگی باشد ) را با همان مقدار آب روی بسته یعنی …

  • زرشک پلو مرغ مجلسی زرشک پلو مرغ مجلسی را با این سه روش امتحان کنید

    سه روش پخت زرشک پلو مرغ مجلسی و حرفه‌ای زرشک پلو مرغ مجلسی یکی از اجزای جدایی ناپذیر سفره ایرانی در مهمانی های رسمی و جشن هاست. این غذا باب میل اکثر افراد است. هر خانمی …

  • طرز تهیه مرغ بریان پروانه ای

        آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه مواد اولیه برای ۴ نفر : مرغ۱ عدد درسته – ۱/۵ تا ۲ کیلو (شسته و خشک شده) روغن نباتی۲ قاشق سوپخوری (یا روغن …

  • طرز تهیه بادمجان شکم پر

    آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت   مواد اولیه برای ۳ نفر : رب گوجه ۱ قاشق غذا خوری نمک به میزان لازم روغن۴ قاشق غذا خوری پنیر پیتزا ۲۵۰ گرم پیاز ۱ عدد (بزرگ) قارچ …

  • طرز تهیه کتلت ماهی و سبزیجات

    طرز تهیه کتلت ماهی و سبزیجات   اگه از ناهار ظهرتون ماهی اضافه اومده و هیچ ایده ای هم برای تهیه شام ندارین این دستور تهیه کتلت ماهی و سبزیجات رو بخونین تا بتونین با …

  • کوفته گردو با لپه طرز تهیه کوفته گردو با لپه

    دستور پخت کوفته گردو با لپه  کوفته گردو به روش های مختلفی طبخ میشه. در بعضی دستورها از آرد نخود یا آرد سوخاری استفاده شده و بعضی لپه. عده ای فقط رب گوجه فرنگی استفاده …

  • طرز تهیه موس زعفرانی با مغز ژله

         طرز تهیه دسر خوشمزه موس زعفرانی با مغز ژله   موس زعفرانی با مغز ژله ، علاوه بر اینکه دسری خوش طعم و خوشمزه است، ظاهری شیک و مجلسی هم دارد. می توانید …