پنج شنبه , ۳۰ دی , ۱۳۹۵


طرز تهیه مرغ شکم پر در فر

مرغ شکم پر در فر

من چند مدل مرغ شکم پر درست می کنم که این یکی رو خیلی دوست دارم . این مرغ شکم پر مجلسی و خوشمزه هم یکی از غذاهای افطاری ماه رمضان بود.

 

مواد لازم برای تهیه مرغ شکم پر :

مرغ درسته: ۱ دونه متوسط

پیاز: ۳ تا بزرگ

نمک و فلفل و زعفران و آبلیمو

 

مواد داخل شکم:

پیاز: ۱ دونه کوچولو

مغزگردو: یه مشت !

آلو ، آلوچه، آلبالو، اخته: جمعا دو مشت !

سبزی معطر خرد شده (من چوچاق داشتم) : ۱ قاشق

رب گوجه فرنگی : نصف قاشق غذاخوری

 

طرز پخت مرغ شکم پر :

پیازها رو خرد کردم  و با نمک و آبلیمو و فلفل و کمی جعفری خرد شده مخلوط کردم. کمی از این پیاز رو داخل شکم مرغ ریختم و خوب همه شکمش رو مالیدم.

بقیه رو هم به مرغ مالیدم و مرغ رو توی این پیاز شب تا صبح گذاشتم البته توی ظرف در دار و داخل یخچال.

صبح که شد قبل از رفتن سر کار زعفرون رو هم به این مواد اضافه کردم و همه جای مرغ رو بهش آغشته کردم و دوباره گذاشتم تو یخچال تا ظهر که برگردم!

مرغ شکم پر مجلسی, مرغ شکم پر در فر

بریم مواد داخل شکم مرغ رو آماده کنیم… 

آلو، آلوچه ، آلبالو و اخته ها رو توی ظرف جادار ریختم و خیس دادم و چندبار شستمش تا شنی ته ظرف نمونه

مرغ شکم پر مجلسی, مرغ شکم پر در فر

پیاز کوچولومون رو ریز خرد کردم و توی روغن خیلی کم، طلایی کردم و نمک و زرچوبه و نصف قاشق رب زدم…

گردوها رو کوبیدم تا کمی خرد بشه .. نه اینکه مثه مال فسنجون آسیاب بشه..می خواستم دندون گیر باشه..

به پیاز اضافه کردم و بقیه مواد رو هم ریختم و از چوچاق نازنینم یه قاشق توش ریختم و تفت دادم مواد رو..

مرغ شکم پر مجلسی, مرغ شکم پر در فر

واااااای چه عطری بلند می کنه این سبزی…

مرغ شکم پر مجلسی, مرغ شکم پر در فر

مرغ رو بیرون آوردم و پیاز ها رو خوب از داخل شکمش و روش جدا کردم..

یه تیکه پیاز هم نمونه که بعد می سوزه و ظاهر مرغ را زشت می کنه.

متاسفانه پوست مرغم یکم پارگی داشت ولی خب مهم نیست…

مرغ شکم پر مجلسی, مرغ شکم پر در فر

از مواد میانی با قاشق توی شکمش پر می کنیم تا جایی که یکی دو بند انگشت سرش خالی بمونه، یعنی کیپ تا کیپ پر نکنین ارمواد شکمش رو که بیرون نزنه در حین پخت…

فر رو روی ۲۰۰ درجه روشن کردم…یه نخ و سوزن تمیز بر میداریم و شروع می کنیم به دوختن شکم مرغ جوری که هیـــــــــــــــــــچ سوراخ سنبه ای باز نمونه!

من همون پوست پاره رو هم تمیز تونستم بدوزم … دم انتهای نخ رو یکم بلندتر بذارین تا بعد راحت بتونین باز کنین.

حالا رون ها و بال رو هم می بندیم تا وا نره ! .یه نخ بلند بر میداریم (من دو لا م یکنم نخ رو)

دو تا رون مرغ رو از محل اتصال به پای مرغ (همون قوزک غضروفیش!!) به هم یه دور نخ می پیچیم و بعد از پشت خانم مرغه رد م یکنیم و وسط رونها رو می بندیم و گره می زنیم !!

(مرسی از هستی خانومی واسه گرفتن این دو تا عکس)

مرغ شکم پر مجلسی, مرغ شکم پر در فر

بعد هم یه نخ دیگه بر میداریم و از قسمت زیر سینه رد م یکنیم و روی بالها میاریم و بازم همین وسط می بندیم و گره می زنیم تا نتونه حین پروسه پخت، پشیمون شه و فرار کنه.

اونم تو این بساط بی مرغی!! والا!

مرغ شکم پر مجلسی, مرغ شکم پر در فر

کف سینی فر رو کمی روغن می مالیم و خانم مرغه رو می ذاریم توش و می ذاریم داخل فر.

زمان نمی تونم بدم بهتون چون اندازه مرغ و درجه فرها متفاوته.

وقتی دیدیم مرغ کمی رنگش برگشت و پوستش از اون خیسی در اومد با برس کمی مخلوط زعفران آبکرده و کره  همه جاش می مالیم…

مرغ شکم پر مجلسی, مرغ شکم پر در فر

هر از گاهی این کار رو تکرار می کنیم.

کره هم مرغ رو خوشمزه می کنه هم خوشرنگ و براق …

مرغ شکم پر مجلسی, مرغ شکم پر در فر

یه سری هم درش آوردم و روس سینه ش دو تا برش با چاقو زدم تا کاملا مغزپخت بشه…

مرغ شکم پر مجلسی, مرغ شکم پر در فر

 حدود یک و نیم تا ۲ ساعت طول کشید واسه من.  با یه چاقو یا چنگال می تونین از پختش مطمئن بشین .. گرچه ظاهرش مشخص می کنه.

موقعی که از فر درآوردیم نخی که شکمش رو دوختیم راحت می کشیم و در میاد…بقیه هم می بریم و  سرو می کنیم

مرغ شکم پر مجلسی, مرغ شکم پر در فر

دیگه بهتر از این نمی شد عکس بگیرم وقتی مهمونا منتظر غذا بودن

شما هم این غذای مجلسی و لذیذ رو درست کنین و از خوردنش لذت ببرین.

نوش جااااااااااان

 

منبع:هانی شف 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه جوجه کباب تابه ای

      طرز تهیه جوجه کباب تابه ای   جوجه کباب تابه ای طعم بسیار لذیذی دارد، طعمی شبیه جوجه کباب که توصیه میکنم برای یکبار هم که شده آن را امتحان کنید و از طعم …

  • طرز تهیه فلافل مرغ

    دستور پخت فلافل مرغ  مواد لازم برای ۶ نفر : مرغ بدون استخوان —— ۲۵۰ گرم نخود ————————- ۲ پیمانه تخم مرغ ——————– ۳ عدد پیاز  ————————-  ۱ عدد شوید ———————— ۲ قاشق سوپخوری ادویه …

  • پخت مرغ با طعم تند و شیرین طرز پخت مرغ با طعم تند و شیرین

    دستور پخت مرغ با طعم تند و شیرین در پخت مرغ با طعم تند و شیرین از سس ووستشیر یا سس ووستشایر استفاده شده که در پست های قبلی طرز تهیه اون در منزل تقدیم شما عزیزان …

  • طرز تهیه جوجه کباب حلزونی

    طرز تهیه جوجه کباب حلزونی جوجه کباب حلزونی غذایی شیک و مجلسی و بسیار خوشمزه و خوش طعم است.   مواد لازم جهت تهیه جوجه کباب حلزونی: فیله مرغ : ۲۰۰ گرم فلفل دلمه ای …

  • طرز تهیه سالاد مرغ با توت فرنگی

    طرز تهیه سالاد مرغ با توت فرنگی   سالاد مرغ با توت فرنگی یک پیش غذای خوشمزه با ظاهری شیک و مجلسیه .   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۵ دقیقه مجموعاً: ۲۰ دقیقه   مواد اولیه …

  • طرز تهیه کیک مرغ پنیری (اسکون مرغ)

    روش پخت کیک مرغ پنیری (اسکون مرغ) آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه مواد اولیه برای ۸ نفر : آرد ۲ پیمانه شکر ۲ قاشق غذاخوری بیکینگ پودر ۳ قاشق چایخوری نمک …

  • طرز تهیه خوراک مرغ و سبزیجات

    مواد لازم: سینه مرغ نگینی خرد شده : نصف سینه قارچ ورقه شده : ۱۰۰ گرم هویج خلال شده : ۲عدد (بخار پز) فلفل دلمه رنگی : ۱ پیمانه کدو خلال شده : ۱ عدد …

  • طرز تهیه خوراک ران مرغ با سبزیجات

      مواد لازم: ران مرغ : ۱۲ عدد هویج :  ۲ عدد کرفس : ۲ شاخه کره :  ۶۰ گرم آب مرغ : ۱ پیمانه خامه : ۳۰۰ میلی لیتر آبلیمو : یک قاشق چایخوری …

  • زرشک پلو مرغ مجلسی زرشک پلو مرغ مجلسی را با این سه روش امتحان کنید

    سه روش پخت زرشک پلو مرغ مجلسی و حرفه‌ای زرشک پلو مرغ مجلسی یکی از اجزای جدایی ناپذیر سفره ایرانی در مهمانی های رسمی و جشن هاست. این غذا باب میل اکثر افراد است. هر خانمی …

  • طرز تهیه رول فیله مرغ شیرین

    آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۴ نفر : مرغ  نیم کیلو (فیله) قیصی ۲۵۰ گرم + مقدار دلخواه برای سس گردو ۱۰۰ …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه ماست در منزل

      طرز تهیه ماست خانگی   تنها امکاناتی که برای درست کردن ماست نیاز داریم، شیر و کمی ماست تازه است. این تمام سرمایه‌ای است که باید داشته باشیم تا ماست‌بند خانه خودمان شویم و …

    • طرز تهیه سوپ کدو سبز تند طرز تهیه سوپ کدو سبز تند یک پیش غذای خوشمزه

      دستور پخت سوپ کدو سبز تند  امروز براتون آموزش پخت سوپ کدو سبز خوشمزه و تند رو آماده کردیم. این سوپ خیلی سریع پخته میشه و یه وعده ی غذایی کامله. سوپ کدو سبز را می تونین …

      • نحوه پخت خوراک راسته, مواد لازم برای خوراک راسته, طرز پخت خوراک راسته, طرز تهیه شیشلیک در فر, مواد لازم برای شیشلیک, نحوه پخت شیشلیک, طرز تهیه انواع خوراک, آموزش آشپزی, سایت آشپزی طرز تهیه خوراک راسته

        طرز تهیه خوراک راسته این غذا یک نوع شیشلیکه که داخل فر درست می شود و خیلی لذیذ است و اگر می خواهید ظاهر خوبی داشته باشد گوشتی را انتخاب کنید که استخوانهای دنده های …

        • طرز تهیه لوبیا پلو شیرازی

          لوبیا پلو شیرازی ، تقویت کننده معده شیرازی ها علاقه خاصی به این غذا دارند . عطر شوید تازه و طعم منحصر به فرد لوبیای چشم بلبلی نرم و خوشمزه این غذای خوش خوراک را …

          • طرز تهیه کتلت تن ماهی

            طرز تهیه کتلت تن ماهی زمان لازم برای تهیه کتلت تن ماهی : آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه مواد اولیه برای ۴ نفر: سیب زمینی (بزرگ) ۴ عدد تن ماهی ۱ …

            • طرز تهیه سوپ بروکلی

                مواد لازم : آب مرغ : سه پیمانه پیاز متوسط : ‌۲ عدد کلم بروکلی : نیم کیلو آویشن : یک قاشق چای‌ خوری برگ بو : یک عدد سیر : دو حبه کره : …

              • طرز تهیه لازانیای اسفناج

                طرز تهیه لازانیای اسفناج   لازانیا غذای بسیار خوشمزه ای است که اکثر افراد آن را دوست دارند مخصوصا اگر با اسفناج تازه پخته شود بسیار لذیذتر می شود. در ادامه روش تهیه لازانیای اسفناج …

                • طرز تهیه دنده کباب

                        آماده سازی: ۱۲ ساعت مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱۳ ساعت   مواد اولیه برای ۲ نفر : دنده ۵ قطعه (گوسفندی) پیاز  ۱عدد سیر  ۲حبه ماست ۱لیوان برگ بو ۲عدد سس …

                  • سیب زمینی آکاردئونی طرز تهیه سیب زمینی آکاردئونی + تصویر

                    آموزش تصویری تهیه سیب زمینی آکاردئونی سیب زمینی آکاردئونی برای تزیین کنار غذاهای گوشتی کاربرد داره ولی بعنوان یه عصرانه همراه با سس کچاپ یه گزینه مناسبه، خصوصا برای بچه ها که علاقه خاصی به سیب …

                    • سوپ های مقوی برای افطار

                      اگر قصد دارید برای افطار، غذایی مقوی و منحصر به فرد برای میهمانانتان فراهم کنید، از این سوپ های مقوی و خوشمزه در منوی افطار قرار دهید. همانگونه که می دانید بهتر است برای افطار …

                      • اسنک لقمه ای طرز تهیه اسنک لقمه ای پیش غذای خوشمزه

                        روش پخت اسنک لقمه ای اسنک لقمه ای پیش غذایی خوش طعم و شیک که به سادگی در مدت زمان کمی طبخ میشه. این غذا را می تونین به عنوان میان وعده به فرزندانتون بدین. …

                        • اسنک بادمجان بیسکویتی طرز تهیه اسنک بادمجان بیسکویتی / غذای فوری با بادمجان

                          اسنک بادمجان بیسکویتی خوراکی جالب و خوشمزه اسنک بادمجان لذیذ برای زمان هایی که شما میلی به غذا ندارید ولی دوست دارید یک خوردنی جذاب بخورید ایده آل است. حتما یکبار هم شده طعم آن را امتحان …

                          • طرز تهیه تاکوی مرغ با بیکن

                              آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۳۰ دقیقه مواد اولیه برای ۱۰ نفر : گوشت بیکن ۳ تکه ران مرغ ۶۸۰ تا ۹۰۰ گرم (بدون پوست و استخوان – یا سینه …

                            • طرز تهیه کوکو سبزی رولتی

                                اگر دوست دارین یک غذای ساده اما شیک درست کنین من بهتون پیشنهاد میکنم کوکو سبزی رولتی رو درست کنید که خیلی راحت و زیباست و همه از خوردن اون لذت خواهند برد.   …