چهارشنبه , ۹ فروردین , ۱۳۹۶


طرز تهیه چیکن کیو , مرغ سوخاری , رول مرغ

آموزش تصویری تهیه مرغ سوخاری چیکن کیو 

مرغ سوخاری چیکن کیو یکی از خوشمزه ترین سوخاری هاست. این غذای خوشمزه به دلیل کره و سبزی که در داخلش قرار داده میشه طعم خیلی خوبی داره. در این مطلب طرز تهیه مرغ سوخاری چیکن کیو و چگونگی رول کردنش که نکته اصلی این غذاست رو توضیح می دیم. از اونجا که مواد اولیه اش هم همیشه در دسترس هست توصیه میکنم حتما برای یک بار هم که شده امتحان کنید.

 

آماده سازی
زمان پخت
مجموعاً
طرز تهیه چیکن کیو , مرغ سوخاری , رول مرغ
مواد لازم برای تهیه مرغ سوخاری چیکن کیو :
تخم مرغ ۱ عدد
شیر نصف پیمانه
آرد ۱ پیمانه
پودر سوخاری ۱ پیمانه
سینه مرغ ۱ عدد
کره ۵۰ گرم
جعفری ساتوری ۱ قاشق غذاخوری (+‌شوید و تلخون و آویشن در صورت تمایل)
نمک و فلفل به مقدار کافی
مواد لازم برای تهیه چیکن کیو
طرز تهیه چیکن کیو , مرغ سوخاری , رول مرغ
روش تهیه مرغ سوخاری چیکن کیو :
ابتدا سینه مرغ رو مثل عکس زیر برش بدید تا باز شه.

طرز تهیه چیکن کیو , مرغ سوخاری , رول مرغ

برش دادن سینه مرغ

به ازای هر سینه یک نکه کوچک هم جدا کنید که بعدا لازم داریم.

طرز تهیه چیکن کیو , مرغ سوخاری , رول مرغ

بعد از برش دادن تکه های کوچکی رو هم برای هر سینه در نظر بگیرید.
با بیفتک کوب سینه مرغی که پهن کردید رو بکوبید تا نازک و کوبیده باشه.

طرز تهیه چیکن کیو , مرغ سوخاری , رول مرغ

تکه ها رو با بیفتک کوب بکوبید

طرز تهیه چیکن کیو , مرغ سوخاری , رول مرغ
نکته مهم چیکن کیو اینه که وقتی کارتون تموم شد در هنگام سرخ شدن کره از وسط مرغ بیرون نریزه و داخلش بمونه. برای اینکه این کار رو درست انجام بدید به شکل زیر عمل کنید.

کره و سبزیجات رو با هم مخلوط کنید و به شکل استوانه در بیارید(میتونید این کار رو از قبل انجام بدید و در یخچال قرار بدید تا سفت شه) و وسط سینه قرار بدید.

طرز تهیه چیکن کیو , مرغ سوخاری , رول مرغ

ترکیب کره رو وسط سینه قرار بدید

اون تیکه ای که اضافه نگه داشته بودید روی کره قرار بدید و بعد اطراف سینه رو روی اون جمع کنید.

طرز تهیه چیکن کیو , مرغ سوخاری , رول مرغ

تکه کوچکی رو روش قرار بدید
حالا سینه رو کاملا جمع کنید

طرز تهیه چیکن کیو , مرغ سوخاری , رول مرغ
شکل نهایی

طرز تهیه چیکن کیو , مرغ سوخاری , رول مرغ

شیر و تخم مرغ و مقداری نمک و فلفل رو با هم خوب مخلوط کنید. ابتدا مرغ آماده شده رو در آرد و سپس در شیر و تخم مرغ بغلتونید. بعد هم در آرد سوخاری. مجددا در تخم مرغ و باز در آرد سوخاری بغلتونید تا ضخامت سوخاریش بیشتر بشه.

مرغ ها رو ابتدا در آرد و بعد در تخم مرغ و بعد در آرد سوخاری بغلتونید

طرز تهیه چیکن کیو , مرغ سوخاری , رول مرغ
غلتاندن مرغ در مواد

طرز تهیه چیکن کیو , مرغ سوخاری , رول مرغ
مرغ های آماده برای سرخ کردن

در آخر هم در ظرف گودی به ارتفاغ ۴-۵ ساتنی متر روغن بریزید و منتظر بمونید تا کاملا داغ بشه. برای مطمئن شدن از داغی روغن یک قاشق رو داخلش قرار بدید. هر وقت دور قاشق حباب دیدید و جلز و ولز کرد یعنی روغنتون داغ شده. حالا میتویند دو طرف مرغ رو در روغن سرخ کنید.

طرز تهیه چیکن کیو , مرغ سوخاری , رول مرغ

سرخ کردن مرغ ها در روغن زیاد

طرز تهیه چیکن کیو , مرغ سوخاری , رول مرغ
در آخر هم روی دستمال قرار بدید تا روغن اضافیش رو بگیره.

 

منبع : دونفره



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه پیراشکی مرغ

      طرز تهیه پیراشکی مرغ   آماده سازی: ۱ ساعت   مواد اولیه برای تهیه خمیر پیراشکی : آردحدود ۳ پیمانه و مقدار لازم تا زمانی که خمیر به دست نچسبد روغن نصف پیمانه برای خمیر …

  • طرز تهیه مرغ بریان پروانه ای

        آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه مواد اولیه برای ۴ نفر : مرغ۱ عدد درسته – ۱/۵ تا ۲ کیلو (شسته و خشک شده) روغن نباتی۲ قاشق سوپخوری (یا روغن …

  • طرز تهیه مقلوبه مرغ

      طرز تهیه مقلوبه مرغ مواد اولیه برای ۴ نفر : مرغ ۱ کیلو گرم بادمجان ۳ عدد حلقه شده سیب زمینی ۳ عدد حلقه شده گل کلم ۲۵۰ گرم تکه شده آب مرغ ۴ پیمانه پیاز۲  …

  • طرز پخت سینه مرغ به روشی جدید

        طرز پخت سینه مرغ به روشی جدید   آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت مواد اولیه برای ۴ نفر: سینه مرغ ۴ عدد ژامبون گوشت ورقه ای ۶ عدد سس خردل ۱/۲ پیمانه …

  • طرز تهیه سوپر رولت مرغ و رول کدو بادمجان

    طرز تهیه سوپر رولت مرغ با سس مخصوص و رول کدو بادمجان   آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت     سوپر رولت مرغ با سس مخصوص و رول کدو …

  • طرز تهیه مرغ پورتوریکو

            مواد اولیه : مرغ  یک تا یک و نیم کیلو خرد شده نمک یک قاشق سوپ خوری برگ بو یک عدد روغن زیتون یک فنجان کره ۴ قاشق سوپ خوری پیاز  …

  • طرز تهیه شنیسل مرغ

      شنیسل مرغ با آنکه جزو غذاهای فرنگی است اما به دلیل خوشمزه و ساده بودن حسابی در بین مردم ایران جا افتاده است این غذای سریع برای خانم های شاغل و افرادی که در …

  • طرز تهیه فلافل مرغ

    دستور پخت فلافل مرغ  مواد لازم برای ۶ نفر : مرغ بدون استخوان —— ۲۵۰ گرم نخود ————————- ۲ پیمانه تخم مرغ ——————– ۳ عدد پیاز  ————————-  ۱ عدد شوید ———————— ۲ قاشق سوپخوری ادویه …

  • طرز تهیه جوجه کباب حلزونی

    طرز تهیه جوجه کباب حلزونی جوجه کباب حلزونی غذایی شیک و مجلسی و بسیار خوشمزه و خوش طعم است.   مواد لازم جهت تهیه جوجه کباب حلزونی: فیله مرغ : ۲۰۰ گرم فلفل دلمه ای …

  • طرز تهیه مرغ ترش تنوری

    طرز تهیه مرغ ترش تنوری   مواد اولیه برای ۴ نفر : مرغ (متوسط)۱عدد باتر میلک (یا دوغ ترش غلیظ)۲پیمانه پیاز۱عدد سیر (له شده یا رنده شده)۲قاشق غذاخوری نمک۱قاشق غذاخوری فلفل سیاه (تازه)۱ قاشق غذاخوری مواد سس …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه جوجه کباب حلزونی

    طرز تهیه جوجه کباب حلزونی جوجه کباب حلزونی غذایی شیک و مجلسی و بسیار خوشمزه و خوش طعم است.   مواد لازم جهت تهیه جوجه کباب حلزونی: فیله مرغ : ۲۰۰ گرم فلفل دلمه ای …

    • طرز تهیه رولت مرغ و گوشت دودی

          آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۴۵ دقیقه  مواد اولیه برای ۴ نفر : سینه مرغ ۴ عدد گوجه فرنگی  نصف فنجان (خشک شده در روغن) زیتون ۲/۳ فنجان (هست …

      • طرز تهیه دیزی , آبگوشت طرز تهیه دیزی (آبگوشت) خوشمزه به صورت تصویری و قدم به قدم

          طرز تهیه آبگوشت (دیزی) به صورت تصویری  و همراه با جزئیات   من به شخصه  دیزی رو از هر نوع کبابی بیشتر دوست دارم و خیلی وقت بود که میخواستم  طرز تهیه آبگوشت ( …

        • سوفله ماهی طرز تهیه سوفله ماهی

          دستور پخت سوفله ماهی سوفله ماهی را با هر نوع فیله ماهی می توانید درست کنید. انتخاب نوع ماهی به سلیقه و ذائقه خودتان بستگی دارد. اما آنچه مهم است، فیله ها نباید خیلی ضخیم یا …

          • طرز تهیه خوراک کدو

            طرز تهیه خوراک کدو سبز   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۴ نفر : نمک و فلفل به مقدار لازم شنبلیله خشک به مقدار لازم کدو ۳ عدد پیاز ۱ …

            • طرز تهیه کلم پلو ی شیرازی

              طرز تهیه کلم پلو ی شیرازی     مواد لازم : سبزی( شوید،تره،ریحان،جعفری) :  نیم کیلو زردچوبه :۱ قاشق چایخوری نمک و فلفل و روغن :  به میزان لازم برنج : نیم کیلو کلم خرد …

              • پاستا با خامه و سوسیس

                پاستا با خامه و سوسیس   پاستا از غذاهای خوش طعمه که اکثرا اونو دوس دارن خصوصا بچه ها. در ادامه دستور تهیه پاستا با خامه و سوسیس تقدیم شما عزیزان میشه .   زمان …

                • طرز تهیه رولت ته چین مرغ

                  رولت ته چین مرغ غذایی شیک و بسیار لذیذ است.   آماده سازی : ۱۲۰ دقیقه  پخت : ۱۲۰ دقیقه    مواد لازم جهت تهیه رولت ته چین مرغ برای ۵ نفر : مرغ متوسط۱ …

                  • طرز تهیه کوکو سیب زمینی طرز تهیه کوکو سیب زمینی با پیاز و جعفری

                    طرز تهیه کوکو سیب زمینی به سبکی جدید کوکوی سیب زمینی یکی از غذاهای خوشمزه و قدیمیه که پخت اون آسون و سریعه. در ادامه طرز تهیه کوکو سیب زمینی با پیاز و جعفری را …

                    • بوکاتینی آل آماتریچاتا , غذای ایتالیایی بوکاتینی آل آماتریچاتا غذایی ایتالیایی

                      طرز تهیه بوکاتینی آل آماتریچانا ( غذای ایتالیایی) بوکاتینی یه نوع اسپاگتی کلفته که تیوپیه یعنی سوراخداره. بوکاتینی رو میتونید توی سوپرمارکتها پیدا کنید. اگه پیدا نشد می تونین از اسپاگتی استفاده کنید.   آماده سازی: …

                      • طرز تهیه لازانیا نخود سبز

                        طرز تهیه لازانیا نخود سبز جدید و لذیذ مواد لازم برای ۶ نفر : لازانیا ۴۰۰ گرم گوشت چرخ کرده بی چربی   ۴۰۰ گرم نخود سبز از پوست درآورده   ۲۰۰ گرم (۱ لیوان) هویج  …

                        • لازانیا با ژامبون گوشت

                          لازانیا با ژامبون گوشت زمان آماده سازی : ۲۰ دقیقه زمان کل : ۲۰ دقیقه مخصوص(تعداد نفر) : ۴  مواد مورد نیاز : لازانیا تک ماکارون : ۵۰۰ گرم ژامبون گوشت دودی : ۳۰۰-۴۰۰ گرم …

                          • طرز تهیه کشک و بادمجان

                              آموزش تصویری روش پخت کشک و بادمجان   این بار طرز تهیه یکی از غذاهای کشک‌دار پرطرفدار و خوش‌طعم ایرانی رو براتون انتخاب کردیم: کشک و بادمجان که ظاهرا اوایل بیشتر توی کرمان و …

                            • تزیین صبحانه – تخم مرغ شکم پر

                                ایده ای برای تزیین صبحانه طرز تهیه تخم مرغ شکم پر به شکل جوجه   آماده سازی: ۱۵ دقیقه   مواد اولیه برای ۶ نفر : هویج ۵ حلقه زیتون ۲ عدد (خرد شده) …