جمعه , ۶ اسفند , ۱۳۹۵


 

دستور پخت غذا  , طرز تهیه مرغ ذغالی

ناهار امروز ما مرغ ذغالی (بسیارخوشمزه)

 

مواد لازم :

ران مرغ ۳ عدد
پیاز داغ چیپس شده ۳ قاشق غذاخوری
سس مایونز ۲ق غ
زغال ۷-۸ تیکه کوچک
زعفران کمی 

فلفل سیاه کمی
آب ۱/۵_۲ لیوان

 

طرز تهیه :

جهت تهیه مرغ ذغالی ابتدا مرغ ها رو با اب نمک خالی ۱۵دقیقه مزه دار کنید.

وقتی مزه دارشد داخل روغن کامل سرخ کنید (هیچ ادویه ایی نیاز نیس اضافه شه فقط اب نمک خالی) درحدی که تکه های مرغمون کاملا طلایی شه بعد بگذارید روی دستمال تاروغن اضافه اون گرفته شه.

کف یه ماهیتابه پیازداغ ها که روغنش گرفت شده رو پخش می کنیم و مرغها رو روی پیازها می چینیم.

سپس ۲ق غ سس مایونز + ۲ لیوان آب + زعفرون + فلفل سیاه کمی مخلوط می کنیم و روی مرغها می ریزیم و درتابه رو میگذاریم و شعله رو کم می کنیم می گذاریم مرغها کامل پخته شن خود سس مایونز روغن پس میده .۲-۳ساعت بعد وقتی مرغها پخته شد و آبش کم شد. ذغالها رو رو آتیش کامل داغ می کنیم، طوری که وسطش کامل قرمزشه. بعد داخل یه بشقاب فلزی کوچک و یا لیوان فلزی کوچک میزاریم. وظرف پر ذغال رو می زاریم وسط مرغها . روی زغال چند قطره روغن میریزیم و در تابه رو سریع می بندیم. زغال دود میکنه و مرغ ما بوی دود به خودش می گیره. وقتی دود ذغال کامل از بین رفت . مرغ ما آماده خوردنه. با این روش انگار مرغ رو روی آتیش کباب کردید با این تفاوت که مرغتون اب دار و نرمه.  نوش جونتون.

 

آشپزی با هستی



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • مرغ شکم پر مجلسی طرز تهیه مرغ شکم پر مجلسی و خوشمزه

    دستور پخت مرغ شکم پر مجلسی  مرغ شکم پر یکی از غذاهای بسیار شیک و مجلسی و لذیذ است. شکم مرغ را مواد مختلفی پر می کنند مثلا برخی سبزیجات معطر می ریزند.   مواد لازم …

  • طرز تهیه رولت مرغ و سبزیجات

    دستور پخت رولت مرغ و سبزیجات   دستور پخت دو نوع رولت مرغ با سبزیجات : این روز‌ها به دلیل کمبود وقت درست کردن غذا‌هایی که خیلی سریع آماده می‌شوند، طرفداران بسیاری دارد. گاهی اوقات …

  • طرز تهیه سینی کباب ترکی

      طرز تهیه سینی کباب ترکی سینی کباب ترکی که به اون در ترکی Sini Kebabı یا Tava Kebabı می گن از غذاهای معروف انطاکیه هست و عبارت است از گوشت مخلوط شده با پیاز، …

  • طرز تهیه کباب حسینی با گوشت گوسفند و مرغ

    دستور تهیه کباب حسینی غذایی شیک و مجلسی   برای تهیه کباب حسینی به سیخ‌های کوچک چوبی که معمولاً از درخت انار تهیه شده و در فروشگاه ها هم به فروش میرسن احتیاج داریم و …

  • طرز تهیه رولت مرغ و ژامبون ساده

      آماده سازی: ۲ ساعت مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۳ ساعت مواد اولیه برای ۳ نفر : مرغ  ۶قطعه (فیله) ژامبون ۱۲ورق پنیر پیتزا ۶ورق فلفل دلمه ای ۲غدد (قرمز و زرد) نمک به …

  • طرز تهیه رولت مرغ حلقه ای

    طرز تهیه رولت مرغ حلقه ای   رولت مرغ حلقه ای غذایی بسیار خوش طعم و لذیذ با طبخ آسان است که نسبتا سریع پخته می شود و در طبخ آن از مواد مغذی فراوانی …

  • روش تهیه مرغ بریان به صورت تصویری

    آموزش تصویری روش تهیه مرغ بریان   نام این غذای خوشمزه و خوش طعم با ترجمه فارسی مرغ سیاه میشه اما به نظر من جالب نیست و مرغ بریان یا مرغ برشته جالب تره . …

  • طرز تهیه رولت مرغ و گوشت دودی

        آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۴۵ دقیقه  مواد اولیه برای ۴ نفر : سینه مرغ ۴ عدد گوجه فرنگی  نصف فنجان (خشک شده در روغن) زیتون ۲/۳ فنجان (هست …

  • طرز تهیه دست پیچ مرغ و سیب زمینی

    دست پیچ مرغ و سیب زمینی(پیش غذایی خوشمزه)   آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۴ نفر : مرغ  ۲۰۰گرم (سینه) اسفناج ۵۰گرم …

  • طرز تهیه تاکوی مرغ با بیکن

      آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۳۰ دقیقه مواد اولیه برای ۱۰ نفر : گوشت بیکن ۳ تکه ران مرغ ۶۸۰ تا ۹۰۰ گرم (بدون پوست و استخوان – یا سینه …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه سمبوسه با سیب زمینی

    دستور پخت سمبوسه با سیب زمینی    مواد اولیه برای تهیه سمبوسه با سیب زمینی : سس سفید به میزان لازم تره دو قاشق غذاخوری روغن زیتون به میزان لازم ادویه به میزان لازم پیاز …

    • طرز تهیه بادمجان شکم پر

      آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت   مواد اولیه برای ۳ نفر : رب گوجه ۱ قاشق غذا خوری نمک به میزان لازم روغن۴ قاشق غذا خوری پنیر پیتزا ۲۵۰ گرم پیاز ۱ عدد (بزرگ) قارچ …

      • طرز تهیه کوکو سیب زمینی طرز تهیه کوکو سیب زمینی با پیاز و جعفری

        طرز تهیه کوکو سیب زمینی به سبکی جدید کوکوی سیب زمینی یکی از غذاهای خوشمزه و قدیمیه که پخت اون آسون و سریعه. در ادامه طرز تهیه کوکو سیب زمینی با پیاز و جعفری را …

        • طرز تهیه کوفته تبریزی

          طرز تهیه کوفته تبریزی     مواد لازم: گوشت بی استخوان : نیم کیلو دنبه : ۱۰۰گرم تره و مرزه :  ۱۰۰گرم برنج : ۲۰۰گرم آرد نخودچی،۵ :  تا ۱۰۰ گرم لپه : ۱۰۰گرم تخم …

          • طرز تهیه چیپس گوجه فرنگی

              طرز تهیه چیپس گوجه فرنگی   مواد اولیه : روغن زیتون بی بو به میزان لازم گوجه فرنگی سفت و گوشتی ۱ کیلو و نیم سبزیجات معطر ((آویشن، ریحان، رزماری، …)) به میزان لازم …

            • کوفته گردو با لپه طرز تهیه کوفته گردو با لپه

              دستور پخت کوفته گردو با لپه  کوفته گردو به روش های مختلفی طبخ میشه. در بعضی دستورها از آرد نخود یا آرد سوخاری استفاده شده و بعضی لپه. عده ای فقط رب گوجه فرنگی استفاده …

              • طرز تهیه پیراشکی مرغ

                  طرز تهیه پیراشکی مرغ   آماده سازی: ۱ ساعت   مواد اولیه برای تهیه خمیر پیراشکی : آردحدود ۳ پیمانه و مقدار لازم تا زمانی که خمیر به دست نچسبد روغن نصف پیمانه برای خمیر …

                • طرز تهیه خوراک اسفناج پنیری

                    طرز تهیه خوراک اسفناج پنیری (ساده و خوش مزه)     آماده سازی: ۱۵ دقیقه   مواد اولیه برای ۴ نفر: زعفران (آبکرده و غلیظ) ۳ قاشق غذاخوری کره ۲ قاشق سوپخوری پنیر پیتزا به میزان لازم …

                  • لازانیا با ماهی و میگو , غذای دریایی طرز تهیه لازانیا با ماهی و میگو | دستور غذای رژیمی | غذای دریایی

                    دستور پخت لازانیا با ماهی و میگو لازانیا با ماهی و میگو برای طرفداران غذاهای دریایی و افرادی که از خوردن گوشت قرمز منع شده اند غذایی مناسب و لذیذ است.   مواد اولیه برای ۳ …

                    • خوراک ماهیچه مجلسی طرز تهیه خوراک ماهیچه مجلسی حرفه ای

                        طرز تهیه خوراک ماهیچه مجلسی حرفه ای خوراک ماهیچه مجلسی را با یک دستور حرفه ای درست کنید   خوراک ماهیچه یکی از غذاهای مجلسی است که درست کردن آن شاید کمی به نظرتان …

                      • طرز تهیه کوفته بادمجان میت بال طرز تهیه کوفته بادمجان غذایی خوشمزه و لذیذ • میت بال Meatballs

                        طرز تهیه کوفته بادمجان ( میت بال ) کوفته بادمجان یا میت بال را میتونید با برنج با پاستا سرو کنید و یا حتی باهاش ساندویچ درست کنید و با نون نوش جان کنید. طرز تهیه …

                        • لقمه انگشتی های دلچسب

                            لقمه انگشتی های اشتها آور و مقوی  در این مطلب ۹ لقمه انگشتی خوشمزه و مغذی به شما عزیزان معرفی میشه که ظاهری بسیار اشتها آور و زیبا دارن. مخلوط مواد داخلی : پنیر …

                          • طرز تهیه والک و سیرک پلو

                            » مواد لازم برنج ۴ پیمانه نمک به مقدار لازم گوشت ماهیچه ۱۵۰۰ گرم هویج (خردشده) ۱عدد (۱۰۰ گرم) کرفس (خردشده) ۱ ساقه زعفران ۱ قاشق سوپ خوری والک و سیرک (پاک و خردشده) ۴۰۰ …

                            • طرز تهیه شور ماهی پلو بوشهری

                              آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت مواد اولیه : برای ۴ نفر ماهی ۱عدد (شور) کشمش ۱تا۲پیمانه گرد لیمو ۱قاشق سوپخوری زردچوبه ۱قاشق چایخوری پیاز پیاز ۱قاشق سوپخوری (سرخ شده) …