پنج شنبه , ۳ فروردین , ۱۳۹۶


 

مرغ بریان پروانه ای شده با چاشنی رزماری

 

آماده سازی: ۱۵ دقیقه
مدت انتظار: ۱ ساعت
مجموعاً: ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه

مواد اولیه برای ۴ نفر :

مرغ۱ عدد درسته – ۱/۵ تا ۲ کیلو (شسته و خشک شده)

روغن نباتی۲ قاشق سوپخوری (یا روغن کانولا)

رزماری۱ قاشق سوپخوری تازه یا ۱ قاشق چایخوری خشک شده

نمک نصف قاشق چایخوری

فلفل سیاه طبق ذائقه (تازه آسیاب شده)

 سبزیجات بریان :

پیاز۲ عدد کوچک (پوست کنده و به چهار قسمت شده)

هویج۳ تا ۴ عدد (پوست کنده به قطعات ۲٫۵ سانتی متری خرد شده)

سیب زمینی۲ عدد متوسط (تکه های ۲٫۵ سانتی متری)

روغن نباتی۱ قاشق سوپخوری (یا روغن کانولا)

رزماری۲ قاشق چایخوری تازه یا نصف قاشق چایخوری خشک شده

نمک ۱/۴ قاشق چایخوری

فلفل سیاه طبق ذائقه (تازه آسیاب شده)

 سس لیموترش بریان :

لیمو ترش۲ عدد (نصف شده)

خردل۱ قاشق چایخوری (دیجون)

روغن زیتون به مقدار لازم

نمک به مقدار لازم

فلفل سیاه به مقدار لازم (تازه آسیاب شده)

 

طرز تهیه مرغ بریان پروانه ای شده با چاشنی رزماری

چرا عاشق این دستور آشپزی هستیم؟ ما تقریباً هر هفته مرغ بریان درست می کنیم. برای ما کار آسانی است و می توانیم از آن به شکل مرغ بریان یا سالاد مرغ، سوپ مرغ یا هر چیزی که دوست داریم استفاده کنیم. یک شگردی که اضافه کرده ایم بریان کردن دو عدد لیمو ترش همزمان با مرغ است. به این روش آنها کمی شیرین تر می شوند و برای درست کردن سسی ساده برای ریختن روی مرغ بریان عالی می شوند.

آنچه باید بدانید:

 مرغ را به شکل پروانه ای در آوردن یعنی استخوان پشت مرغ را در آوردن. با پروانه ای کردن مرغ، مرغ کمی زودتر می پزد اما مهم تر از آن نسبت به بریان کردن به شکل عادی به طور یکدست تر می پزد. علاوه بر این از آنجایی که سمت پوست دار مرغ به بالا است دوست داریم کل پوست به خوبی قهوه ای شود. اگر دوست دارید مرغ را پروانه ای نکنید و به روش معمول بریان کنید. به این شکل فقط کمی بیشتر طول می کشد. 

تجهیزات لازم: 

یک سینی فر بزرگ لبه دار. قیچی مرغ بری یا قیچی آشپزخانه تیز. چاقوی سرآشپز. پیمانه اندازه گیری. انبر. کاسه ی کوچک و همزن یا چنگال.

مراحل تهیه :

۱- فر را داغ کنید:

 فر را با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت (۲۰۵ درجه سانتی گراد) داغ کنید. کف یک سینی فر لبه دار را فویل آلومینیومی بکشید.

مرغ بریان پروانه ای شده با چاشنی رزماری

۲- مرغ را آماده کنید: 

مرغ را طوری قرار دهید که روی آن به بالا باشد و ران ها به سمت خودتان باشد. با استفاده از قیچی مرغ بری یا قیچی آشپزخانه ی تیز از یک کناره ی استخوان شکاف دهید و ببرید و جلو بروید. سپس کناره ی دیگر استخوان پشت را برش دهید و آن را کامل بیرون بیاورید. می توانید آن را کنار بگذارید و عصاره اش را بگیرید.
۳- حالا مرغ را برگردانید و آن را روی سطح کاری خود فشار دهید تا کمی تخت شود.
۴- اگر مرغ نم دارد آن را با حوله ی کاغذی خشک کنید وسپس به دو طرف مرغ روغن، رزماری، نمک و فلفل تازه آسیاب شده بمالید. مرغ را به شکلی که سینه اش رو به بالا باشد داخل سینی فر قرار دهید. سپس بال ها را زیر مرغ بزنید.

مرغ بریان پروانه ای شده با چاشنی رزماری

۵-  سبزیجات را آماده کنید: 

سبزیجات را با ۱ قاشق روغن، رزماری، نمک و فلفل سیاه هم بزنید. سبزیجات را دور مرغ در سینی فر بچینید.

۶-  سبزیجات و مرغ را بریان کنید:

 لیموهای نصف شده را به طوری که طرف برش خورده رو به بالا باشد دور سبزیجات و مرغ بچینید سپس آنقدر بریان کنید تا وقتی یک دماسنج آشپزی را ۱ ساعت وارد ضخیم ترین قسمت ران می کنید دمای ۱۶۵ درجه فارنهایت (۷۵ درجه سانتی گراد) را نشان دهد.
۷- بعد از ۳۰ دقیقه بریان کردن سینی فر را بچرخانید تا مرغ یکدست بپزد.
۸-  زمانی که بریان شد مرغ را روی تخته قرار دهید و روی آن را با فویل آلومینیومی بپوشانید و بگذارید ۱۰ دقیقه بماند.

 

مرغ بریان پروانه ای شده با چاشنی رزماری

۹- سس لیمو ترش بریان شده را درست کنید: 

با استفاده از انبر آب لیموی بریان شده را داخل یک کاسه ی کوچک بریزید. سپس هرچه مایع کف سینی فر مانده در کاسه بریزید. خردل را اضافه کنید و هم بزنید. بچشید و بعد روغن و نمک و فلفل طبق ذائقه اضافه کنید.

مرغ بریان پروانه ای شده با چاشنی رزماری

۱۰- مرغ را خرد کنید یا ۴ تکه کنید و سپس با سبزیجات بریان شده و سس لیموی بریانی سرو کنید.

مرغ بریان پروانه ای شده با چاشنی رزماری

 

 فود سوران

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • مرغ شکم پر مجلسی, مرغ شکم پر در فر طرز تهیه مرغ شکم پر در فر

    مرغ شکم پر در فر من چند مدل مرغ شکم پر درست می کنم که این یکی رو خیلی دوست دارم . این مرغ شکم پر مجلسی و خوشمزه هم یکی از غذاهای افطاری ماه رمضان بود.   مواد …

  • طرز تهیه سان چوی بو ( غذای چینی )

    طرز تهیه سان چوی بو San Choy Bau ( غذای چینی )   آماده سازی: ۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۲۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۴ نفر : گوشت مرغ چرخ شده ۵۰۰ گرم زنجبیل تازه (رنده …

  • طرز تهیه رولت مرغ چرخ کرده بدون فر طرز تهیه رولت مرغ چرخ کرده بدون فر با تصویر مرحله به مرحله

    آموزش تصویری طرز تهیه رولت مرغ چرخ کرده دوستان عزیز لذت چشیدن طعم این رولت مرغ بسیار خوشمزه رو از دست ندهید، پیشنهاد میکنم حتما درستش کنید. در این بخش از آموزش آشپزی مجله تصویر …

  • طرز تهیه مرغ پورتوریکو

            مواد اولیه : مرغ  یک تا یک و نیم کیلو خرد شده نمک یک قاشق سوپ خوری برگ بو یک عدد روغن زیتون یک فنجان کره ۴ قاشق سوپ خوری پیاز  …

  • طرز تهیه کباب برگ

      مواد لازم •  ۱٫۵ کیلوگرم گوشت راسته پاک کرده •  دو تا سه عدد پیاز •  یک فنجان روغن زیتون •  فلفل   طرز تهیه ۱ – کباب برگ را می توانیم به هر …

  • طرز تهیه کباب ایزگارا

      طرز تهیه کباب ایزگارا   کباب ایزگارا یک غذای ترکی است که با گوشت سینه مرغ درست شده و همراه پلو بلغور و گوجه کبابی سرو می شود.   مواد لازم •    ۳۰۰ گرم …

  • طرز تهیه مرغ بریان شده در تابه با آویشن

    طرز تهیه مرغ بریان شده در تابه با آویشن   مرغ بریان شده در تابه با آویشن پوست قهوه ای طلایی برشته ای دارد که واقعاً یک مائده ی بهشتی است. یک دستور آشپزی با …

  • طرز تهیه جوجه کباب مجلسی

         دستور تهیه جوجه کباب مجلسی خوشمزه و خوشرنگ مواد لازم : مرغ درشت:۱ عدد پیاز:۴ عدد فلفل دلمه:۲ عدد نمک مقداری(حداقل ۱ ق سوپخوری) زعفران پودر شده:۱ قاشق ۱ لیوان کوچک(حدودا یک پیمانه) :آب …

  • طرز تهیه جوجه چینی, جوجه چینی با سس تارتار, طرز تهیه سس تارتار, پخت جوجه چینی با سس تارتار, درست کردن جوجه چینی با سس تارتار, مواد لازم برای جوجه چینی, مواد لازم برای سس تارتار, پخت انواع جوجه, آموزش آشپزی, سایت آشپزی طرز تهیه جوجه چینی با سس تاتار

    طرز تهیه جوجه چینی با سس تاتار   این غذا یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و همینطور شیک و مجلسی برای مهمانی های شام هست .   مواد لازم :برای ۵-۶ نفر فیله مرغ : …

  • آموزش تهیه مرغ شکم پر, پخت مرغ مجلسی آموزش تصویری تهیه مرغ شکم پر + عکس مرحله به مرحله

    طرز تهیه مرغ شکم پر (آموزش کامل و تصویری گام به گام ) مرغ شکم پر یکی از غذاهای بسیار مجلسی و شیک و خوشمزه هس. بین غذاهایی که با مرغ درست میشه یکی از پرطرفدارترین غذاها مرغ …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه کوکو سبزی رولتی

      اگر دوست دارین یک غذای ساده اما شیک درست کنین من بهتون پیشنهاد میکنم کوکو سبزی رولتی رو درست کنید که خیلی راحت و زیباست و همه از خوردن اون لذت خواهند برد.   …

    • طرز تهیه خمیر پیتزا , خمیر پیراشکی طرز تهیه خمیر پیتزا و پیراشکی عالی

      طرز تهیه خمیر پیتزا و پیراشکی عالی و ساده    این خمیر پیتزا بسیار ترد و عالی میشه و برای تهیه انواع پیتزا و پیراشکی کاربرد داره. در این مطلب سعی شده روش تهیه خمیر پیتزا به کمک تصاویر …

      • طرز تهیه دلمه سیب زمینی

              آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۲ نفر : فلفل به میزان لازم نمک به میزان لازم سیب زمینی ۴ …

        • طرز تهیه رولت ته چین مرغ

          رولت ته چین مرغ غذایی شیک و بسیار لذیذ است.   آماده سازی : ۱۲۰ دقیقه  پخت : ۱۲۰ دقیقه    مواد لازم جهت تهیه رولت ته چین مرغ برای ۵ نفر : مرغ متوسط۱ …

          • ماکارونی صدفی با گوشت چرخ کرده

            ماکارونی صدفی با گوشت چرخ کرده ماکارونی صدفی : ۴۰۰ گرم گوشت چرخ کرده : ۲۰۰ گرم  قارچ : ۱۰ عدد   پیاز: ۲ عدد   سیر : ۲ حبه گوجه فرنگی : ۲ عدد …

            • کرپ بیف استراگانف, بیف استراگانوف فرانسوی طرز تهیه کرپ بیف استراگانف / بیف استراگانف فرانسوی

              روش پخت کرپ بیف استراگانف فرانسوی کرپ بیف استراگانف نسخه فرانسوی بیف استراگانف روسی است. بر خلاف اسمش درست کردن آن ساده است. گرچه بیف استراگانف یک غذای روسی است ولی ملیت های مختلف در آن …

              • طرز تهیه خورش قرمه سبزی

                از فضایل و خوشمزگی و اصالت خورش قرمه سبزی هرچی بگیم کم گفتیم. این خورش واقعا خوشمزس. دستور پخت و همه فوت و فن های تهیه خورش قرمه سبزی ناب و اصیل در زیر عنوان …

                • ماکارونی با پنیر چدار طرز تهیه ماکارونی با پنیر چدار

                  دستور پخت ماکارونی با پنیر چدار  ماکارونی با پنیر چدار یکی از روش های پخت ماکارونی است. این ترکیب ترکیب ماکارونی را خوش طعم تر و خوش خوراک تر می کند. به شما توصیه می …

                  • طرز تهیه جوجه کباب تابه ای

                      طرز تهیه جوجه کباب تابه ای   جوجه کباب تابه ای طعم بسیار لذیذی دارد، طعمی شبیه جوجه کباب که توصیه میکنم برای یکبار هم که شده آن را امتحان کنید و از طعم …

                    • طرز تهیه جوجه کباب مجلسی

                           دستور تهیه جوجه کباب مجلسی خوشمزه و خوشرنگ مواد لازم : مرغ درشت:۱ عدد پیاز:۴ عدد فلفل دلمه:۲ عدد نمک مقداری(حداقل ۱ ق سوپخوری) زعفران پودر شده:۱ قاشق ۱ لیوان کوچک(حدودا یک پیمانه) :آب …

                      • طرز پخت بلال , کریل کردن بلال طرز پخت بلال / آموزش گریل کردن بلال

                        روش گریل کردن بلال در منزل / طرز پخت بلال طرز پخت بلال, نحوه گریل کردن ذرت, روش های خوشمزه شدن بلال, طعم دار کردن بلال کبابی, نحوه پخت ذرت, طرز تهیه ذرت گریل شده, …

                        • طرز تهیه کیک مرغ مجلسی طرز تهیه کیک مرغ مجلسی و خوشمزه + عکس تزیین کیک مرغ با سبزیجات

                          طرز تهیه کیک مرغ مجلسی و خوشمزه  کیک مرغ یکی از خوشمزه هائیه که می تونه یک پیش غذای عالی و زیبا برای یک وعده شام رسمی باشه. در ادامه طرز تهیه کیک مرغ و نمونه …

                          • طرز تهیه خورش ریواس

                            طرز تهیه خورش ریواس آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت و ۱۵ دقیقه مواد اولیه برای ۳ نفر: فلفل به میزان لازم نمک به میزان لازم نعنا ۲قاشق غذاخوری (خشک) …

                            • تزیین خیار و پنیر و گوجه برای افطار

                                روش تزیین خیار و پنیر و گوجه برای افطار   در این مطلب ایده جالبی برای تزیین خیار و پنیر و گوجه سفره افطار تقدیمتون میشه . امیدوارم از طعمش خوشتون بیاد و مهموناتون …