پنج شنبه , ۵ اسفند , ۱۳۹۵


 

مرغ بریان پروانه ای شده با چاشنی رزماری

 

آماده سازی: ۱۵ دقیقه
مدت انتظار: ۱ ساعت
مجموعاً: ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه

مواد اولیه برای ۴ نفر :

مرغ۱ عدد درسته – ۱/۵ تا ۲ کیلو (شسته و خشک شده)

روغن نباتی۲ قاشق سوپخوری (یا روغن کانولا)

رزماری۱ قاشق سوپخوری تازه یا ۱ قاشق چایخوری خشک شده

نمک نصف قاشق چایخوری

فلفل سیاه طبق ذائقه (تازه آسیاب شده)

 سبزیجات بریان :

پیاز۲ عدد کوچک (پوست کنده و به چهار قسمت شده)

هویج۳ تا ۴ عدد (پوست کنده به قطعات ۲٫۵ سانتی متری خرد شده)

سیب زمینی۲ عدد متوسط (تکه های ۲٫۵ سانتی متری)

روغن نباتی۱ قاشق سوپخوری (یا روغن کانولا)

رزماری۲ قاشق چایخوری تازه یا نصف قاشق چایخوری خشک شده

نمک ۱/۴ قاشق چایخوری

فلفل سیاه طبق ذائقه (تازه آسیاب شده)

 سس لیموترش بریان :

لیمو ترش۲ عدد (نصف شده)

خردل۱ قاشق چایخوری (دیجون)

روغن زیتون به مقدار لازم

نمک به مقدار لازم

فلفل سیاه به مقدار لازم (تازه آسیاب شده)

 

طرز تهیه مرغ بریان پروانه ای شده با چاشنی رزماری

چرا عاشق این دستور آشپزی هستیم؟ ما تقریباً هر هفته مرغ بریان درست می کنیم. برای ما کار آسانی است و می توانیم از آن به شکل مرغ بریان یا سالاد مرغ، سوپ مرغ یا هر چیزی که دوست داریم استفاده کنیم. یک شگردی که اضافه کرده ایم بریان کردن دو عدد لیمو ترش همزمان با مرغ است. به این روش آنها کمی شیرین تر می شوند و برای درست کردن سسی ساده برای ریختن روی مرغ بریان عالی می شوند.

آنچه باید بدانید:

 مرغ را به شکل پروانه ای در آوردن یعنی استخوان پشت مرغ را در آوردن. با پروانه ای کردن مرغ، مرغ کمی زودتر می پزد اما مهم تر از آن نسبت به بریان کردن به شکل عادی به طور یکدست تر می پزد. علاوه بر این از آنجایی که سمت پوست دار مرغ به بالا است دوست داریم کل پوست به خوبی قهوه ای شود. اگر دوست دارید مرغ را پروانه ای نکنید و به روش معمول بریان کنید. به این شکل فقط کمی بیشتر طول می کشد. 

تجهیزات لازم: 

یک سینی فر بزرگ لبه دار. قیچی مرغ بری یا قیچی آشپزخانه تیز. چاقوی سرآشپز. پیمانه اندازه گیری. انبر. کاسه ی کوچک و همزن یا چنگال.

مراحل تهیه :

۱- فر را داغ کنید:

 فر را با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت (۲۰۵ درجه سانتی گراد) داغ کنید. کف یک سینی فر لبه دار را فویل آلومینیومی بکشید.

مرغ بریان پروانه ای شده با چاشنی رزماری

۲- مرغ را آماده کنید: 

مرغ را طوری قرار دهید که روی آن به بالا باشد و ران ها به سمت خودتان باشد. با استفاده از قیچی مرغ بری یا قیچی آشپزخانه ی تیز از یک کناره ی استخوان شکاف دهید و ببرید و جلو بروید. سپس کناره ی دیگر استخوان پشت را برش دهید و آن را کامل بیرون بیاورید. می توانید آن را کنار بگذارید و عصاره اش را بگیرید.
۳- حالا مرغ را برگردانید و آن را روی سطح کاری خود فشار دهید تا کمی تخت شود.
۴- اگر مرغ نم دارد آن را با حوله ی کاغذی خشک کنید وسپس به دو طرف مرغ روغن، رزماری، نمک و فلفل تازه آسیاب شده بمالید. مرغ را به شکلی که سینه اش رو به بالا باشد داخل سینی فر قرار دهید. سپس بال ها را زیر مرغ بزنید.

مرغ بریان پروانه ای شده با چاشنی رزماری

۵-  سبزیجات را آماده کنید: 

سبزیجات را با ۱ قاشق روغن، رزماری، نمک و فلفل سیاه هم بزنید. سبزیجات را دور مرغ در سینی فر بچینید.

۶-  سبزیجات و مرغ را بریان کنید:

 لیموهای نصف شده را به طوری که طرف برش خورده رو به بالا باشد دور سبزیجات و مرغ بچینید سپس آنقدر بریان کنید تا وقتی یک دماسنج آشپزی را ۱ ساعت وارد ضخیم ترین قسمت ران می کنید دمای ۱۶۵ درجه فارنهایت (۷۵ درجه سانتی گراد) را نشان دهد.
۷- بعد از ۳۰ دقیقه بریان کردن سینی فر را بچرخانید تا مرغ یکدست بپزد.
۸-  زمانی که بریان شد مرغ را روی تخته قرار دهید و روی آن را با فویل آلومینیومی بپوشانید و بگذارید ۱۰ دقیقه بماند.

 

مرغ بریان پروانه ای شده با چاشنی رزماری

۹- سس لیمو ترش بریان شده را درست کنید: 

با استفاده از انبر آب لیموی بریان شده را داخل یک کاسه ی کوچک بریزید. سپس هرچه مایع کف سینی فر مانده در کاسه بریزید. خردل را اضافه کنید و هم بزنید. بچشید و بعد روغن و نمک و فلفل طبق ذائقه اضافه کنید.

مرغ بریان پروانه ای شده با چاشنی رزماری

۱۰- مرغ را خرد کنید یا ۴ تکه کنید و سپس با سبزیجات بریان شده و سس لیموی بریانی سرو کنید.

مرغ بریان پروانه ای شده با چاشنی رزماری

 

 فود سوران

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه کباب برگ زعفرانی

    طرز تهیه کباب برگ زعفرانی آماده سازی: ۸ ساعت مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۹ ساعت مواد اولیه برای ۲ نفر : کره ۵۰گرم روغن زیتون ۴قاشق غذاخوری زعفران به میزان لازم پیاز  ۲عدد گوشت …

  • طرز تهیه رول مرغ با نان تورتیلا (نان لواش خانگی)

      طرز تهیه رول مرغ با نان تورتیلا (نان لواش خانگی) مواد اولیه : نان ترتیلا یا نان لواش به میزان لازم جعفری خرد شده ۱/۲ پیمانه پیازچه خرد شده ۴ تا سیر رنده شده …

  • جوجه ترش,جوجه کباب ترش,جوجه کباب طرز تهیه جوجه ترش گیلانی | جوجه کباب ترش | کباب مجلسی با مرغ

    دستور پخت جوجه ترش جوجه ترش یا جوجه کباب ترش از غذاهای خوشمزه گیلانی است که طرفداران زیادی دارد. همان‌طور که از نام این غذا پیداست، ماده اصلی آن مرغ (در صورت امکان جوجه مرغ) …

  • طرز تهیه جوجه کباب عربی

    روش پخت جوجه کباب عربی   جوجه کباب یکی از غذاهای مجلسی و خوشمزه ایه که اکثر افراد اون رو دوست دارن . در ادامه روش تهیه جوجه کباب عربی را خواهید دید.   مواد …

  • طرز تهیه چیکن کیو , مرغ سوخاری , رول مرغ طرز تهیه مرغ سوخاری چیکن کیو

    آموزش تصویری تهیه مرغ سوخاری چیکن کیو  مرغ سوخاری چیکن کیو یکی از خوشمزه ترین سوخاری هاست. این غذای خوشمزه به دلیل کره و سبزی که در داخلش قرار داده میشه طعم خیلی خوبی داره. در …

  • طرز تهیه رول مرغ و اسفناج و پنیر

        طرز تهیه رول مرغ و اسفناج و پنیر   رول مرغ و اسفناج و پنیر بسیار بسیار غذای خوشمزه ای هستش که روش تهیه اونو مادرم بهم یاد داده. امیدوارم درستش کنین و …

  • طرز تهیه شنیسل مرغ

      شنیسل مرغ با آنکه جزو غذاهای فرنگی است اما به دلیل خوشمزه و ساده بودن حسابی در بین مردم ایران جا افتاده است این غذای سریع برای خانم های شاغل و افرادی که در …

  • طرز تهیه رولت مرغ و ژامبون ساده

      آماده سازی: ۲ ساعت مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۳ ساعت مواد اولیه برای ۳ نفر : مرغ  ۶قطعه (فیله) ژامبون ۱۲ورق پنیر پیتزا ۶ورق فلفل دلمه ای ۲غدد (قرمز و زرد) نمک به …

  • طرز تهیه سینه مرغ و پنیر در فر

       طرز تهیه سینه مرغ و پنیر در فر   می تونیم با استفاده از مواد مختلف به مرغ طعم خوبی بدیم و همچنین پختن غذا در فر رو تجربه کنیم که از مضرات سرخ …

  • روش تهیه مرغ بریان به صورت تصویری

    آموزش تصویری روش تهیه مرغ بریان   نام این غذای خوشمزه و خوش طعم با ترجمه فارسی مرغ سیاه میشه اما به نظر من جالب نیست و مرغ بریان یا مرغ برشته جالب تره . …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه خورش چاغاله بادام

        آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۵ نفر : گوشت ۴۰۰گرم (خورشتی و بدون چربی) سبزی ۲۵۰تا۳۰۰گرم (شامل نعنا و جعفری(جعفری …

    • رولت تن ماهی و تخم مرغ طرز تهیه رولت تن ماهی و تخم مرغ

      روش پخت رولت تن ماهی و تخم مرغ رولت تن ماهی غذایی راحت ، مقوی و خوشمزس که سریع آماده میشه. برای تنوع هم شده این غذا را درست کنین و در کنار خانواده از خوردنش …

      • طرز تهیه کتلت کدو سبز

          آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه   مواد اولیه برای ۳ نفر : کدوسبز نیم کیلو جعفری ۲قاشق سوپخوری (خرد شده) تخم مرغ  ۴عدد سیر  ۱حبه …

        • طرز تهیه کباب بلدرچین

            مواد لازم •    بلدرچین ۸ عدد •    خامه  ۲/۱ پیمانه •    زعفران آب شده ۱ قاشق سوپخوری •    کره آب شده  ۵۰ گرم •    روغن زیتون ۴/۱ پیمانه •    آبلیمو  ۲/۱ پیمانه •    نمک …

          • طرز تهیه پتاژ قارچ با پنیر پیتزا

              طرز تهیه پتاژ قارچ با پنیر پیتزا   جهت تهیه پتاژ قارچ ابتدا شیر را با آرد مخلوط کرده و آن را از صافی رد کنید. سپس، آب و آب‌مرغ را به آن افزوده، …

            • طرز تهیه املت اسفناج برای صبحانه

                طرز تهیه املت اسفناج خوش طعم   مزه املت اسفناج عالی است. املتی با کمی پنیر چدار و اسفناج رویش، کاری می کند فراموش کنید همیشه مجبور بودید سبزیجاتی که مادرتان به غذا اضافه …

              • طرز تهیه کوکوی بادمجان و فلفل

                طرز تهیه کوکوی بادمجان و فلفل مواد اولیه : بادمجان خرد شده ۳ پیمانه فلفل دلمه ای رنگی خرد شده ۱ پیمانه پیاز خرد شده ۱ عدد جعفری خرد شده یک دوم پیمانه تخم مرغ …

                • طرز تهیه سوپ خامه

                    آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۴ ساعت مجموعاً: ۴ ساعت و ۱۵ دقیقه   مواد اولیه برای ۴ نفر : جوپوست کنده ۱استکان عدس نصف استکان پیاز (خردشده) ۱عددبزرگ سبزی (سوپی) ۲استکان هویج …

                  • طرز تهیه بقچه بادمجان

                      بقچه بادمجان پیش غذایی شیک و خوشمزه است .   آماده سازی : ۴۵ دقیقه  پخت : ۳۰ دقیقه    مواد لازم جهت تهیه بقچه بادمجان برای ۵ نفر : بادمجان ۲ عدد سفیده …

                    • کوفته فلاح با اسفناج طرز تهیه کوفته فلاح با اسفناج

                      دستور پخت کوفته فلاح با اسفناج کوفته فلاح با اسفناج خوراکی خوشمزه است که با ماست و سیر سرو می شود. مقدار موادی که در این دستور ذکر شده برای دو نفر کافی هست.   مواد لازم برای …

                      • سوپ سیب زمینی با فلفل

                        سوپ سیب زمینی با فلفل     مواد لازم: پیاز متوسط خرد شده : ۱ پیمانه و نیم سیب زمینی : ۱عدد(۳۰۰ گرم) فلفل دلمه ای قرمز : ۴ عدد بزرگ سیر : ۳ حبه …

                        • نان شکم پر با خمیر جادویی طرز تهیه نان شکم پر با خمیر جادویی

                          روش پخت نان شکم پر با خمیر جادویی نان شکم پر با استفاده از خمیر جادویی که خمیری بسیار ترد و عالیست تهیه می شود. مواد داخل آن بسته به ذائقه شما قابل تغییر می …

                          • پخت مرغ با طعم تند و شیرین طرز پخت مرغ با طعم تند و شیرین

                            دستور پخت مرغ با طعم تند و شیرین در پخت مرغ با طعم تند و شیرین از سس ووستشیر یا سس ووستشایر استفاده شده که در پست های قبلی طرز تهیه اون در منزل تقدیم شما عزیزان …

                            • طرز تهیه املت فرانسوی

                              املت فرانسوی (صبحانه فرانسوی)   املت فرانسوی یک وعده غذایی مناسبT مقوی و شیک تر و متفاوت از املت ساده است. یک روز خوب برای فرانسوی‌ها روزی است که با یک فنجان قهوه خوب و …