سه شنبه , ۲۸ دی , ۱۳۹۵


 

مرغ بریان پروانه ای شده با چاشنی رزماری

 

آماده سازی: ۱۵ دقیقه
مدت انتظار: ۱ ساعت
مجموعاً: ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه

مواد اولیه برای ۴ نفر :

مرغ۱ عدد درسته – ۱/۵ تا ۲ کیلو (شسته و خشک شده)

روغن نباتی۲ قاشق سوپخوری (یا روغن کانولا)

رزماری۱ قاشق سوپخوری تازه یا ۱ قاشق چایخوری خشک شده

نمک نصف قاشق چایخوری

فلفل سیاه طبق ذائقه (تازه آسیاب شده)

 سبزیجات بریان :

پیاز۲ عدد کوچک (پوست کنده و به چهار قسمت شده)

هویج۳ تا ۴ عدد (پوست کنده به قطعات ۲٫۵ سانتی متری خرد شده)

سیب زمینی۲ عدد متوسط (تکه های ۲٫۵ سانتی متری)

روغن نباتی۱ قاشق سوپخوری (یا روغن کانولا)

رزماری۲ قاشق چایخوری تازه یا نصف قاشق چایخوری خشک شده

نمک ۱/۴ قاشق چایخوری

فلفل سیاه طبق ذائقه (تازه آسیاب شده)

 سس لیموترش بریان :

لیمو ترش۲ عدد (نصف شده)

خردل۱ قاشق چایخوری (دیجون)

روغن زیتون به مقدار لازم

نمک به مقدار لازم

فلفل سیاه به مقدار لازم (تازه آسیاب شده)

 

طرز تهیه مرغ بریان پروانه ای شده با چاشنی رزماری

چرا عاشق این دستور آشپزی هستیم؟ ما تقریباً هر هفته مرغ بریان درست می کنیم. برای ما کار آسانی است و می توانیم از آن به شکل مرغ بریان یا سالاد مرغ، سوپ مرغ یا هر چیزی که دوست داریم استفاده کنیم. یک شگردی که اضافه کرده ایم بریان کردن دو عدد لیمو ترش همزمان با مرغ است. به این روش آنها کمی شیرین تر می شوند و برای درست کردن سسی ساده برای ریختن روی مرغ بریان عالی می شوند.

آنچه باید بدانید:

 مرغ را به شکل پروانه ای در آوردن یعنی استخوان پشت مرغ را در آوردن. با پروانه ای کردن مرغ، مرغ کمی زودتر می پزد اما مهم تر از آن نسبت به بریان کردن به شکل عادی به طور یکدست تر می پزد. علاوه بر این از آنجایی که سمت پوست دار مرغ به بالا است دوست داریم کل پوست به خوبی قهوه ای شود. اگر دوست دارید مرغ را پروانه ای نکنید و به روش معمول بریان کنید. به این شکل فقط کمی بیشتر طول می کشد. 

تجهیزات لازم: 

یک سینی فر بزرگ لبه دار. قیچی مرغ بری یا قیچی آشپزخانه تیز. چاقوی سرآشپز. پیمانه اندازه گیری. انبر. کاسه ی کوچک و همزن یا چنگال.

مراحل تهیه :

۱- فر را داغ کنید:

 فر را با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت (۲۰۵ درجه سانتی گراد) داغ کنید. کف یک سینی فر لبه دار را فویل آلومینیومی بکشید.

مرغ بریان پروانه ای شده با چاشنی رزماری

۲- مرغ را آماده کنید: 

مرغ را طوری قرار دهید که روی آن به بالا باشد و ران ها به سمت خودتان باشد. با استفاده از قیچی مرغ بری یا قیچی آشپزخانه ی تیز از یک کناره ی استخوان شکاف دهید و ببرید و جلو بروید. سپس کناره ی دیگر استخوان پشت را برش دهید و آن را کامل بیرون بیاورید. می توانید آن را کنار بگذارید و عصاره اش را بگیرید.
۳- حالا مرغ را برگردانید و آن را روی سطح کاری خود فشار دهید تا کمی تخت شود.
۴- اگر مرغ نم دارد آن را با حوله ی کاغذی خشک کنید وسپس به دو طرف مرغ روغن، رزماری، نمک و فلفل تازه آسیاب شده بمالید. مرغ را به شکلی که سینه اش رو به بالا باشد داخل سینی فر قرار دهید. سپس بال ها را زیر مرغ بزنید.

مرغ بریان پروانه ای شده با چاشنی رزماری

۵-  سبزیجات را آماده کنید: 

سبزیجات را با ۱ قاشق روغن، رزماری، نمک و فلفل سیاه هم بزنید. سبزیجات را دور مرغ در سینی فر بچینید.

۶-  سبزیجات و مرغ را بریان کنید:

 لیموهای نصف شده را به طوری که طرف برش خورده رو به بالا باشد دور سبزیجات و مرغ بچینید سپس آنقدر بریان کنید تا وقتی یک دماسنج آشپزی را ۱ ساعت وارد ضخیم ترین قسمت ران می کنید دمای ۱۶۵ درجه فارنهایت (۷۵ درجه سانتی گراد) را نشان دهد.
۷- بعد از ۳۰ دقیقه بریان کردن سینی فر را بچرخانید تا مرغ یکدست بپزد.
۸-  زمانی که بریان شد مرغ را روی تخته قرار دهید و روی آن را با فویل آلومینیومی بپوشانید و بگذارید ۱۰ دقیقه بماند.

 

مرغ بریان پروانه ای شده با چاشنی رزماری

۹- سس لیمو ترش بریان شده را درست کنید: 

با استفاده از انبر آب لیموی بریان شده را داخل یک کاسه ی کوچک بریزید. سپس هرچه مایع کف سینی فر مانده در کاسه بریزید. خردل را اضافه کنید و هم بزنید. بچشید و بعد روغن و نمک و فلفل طبق ذائقه اضافه کنید.

مرغ بریان پروانه ای شده با چاشنی رزماری

۱۰- مرغ را خرد کنید یا ۴ تکه کنید و سپس با سبزیجات بریان شده و سس لیموی بریانی سرو کنید.

مرغ بریان پروانه ای شده با چاشنی رزماری

 

 فود سوران

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه تاس کباب مرغ

      مواد لازم •  ۲ عدد سینه مرغ بزرگ و پوست‌گرفته و دو نیم شده •  ۴ عدد ران مرغ پوست‌گرفته •  ۲ قاشق سوپ‌خوری روغن‌زیتون: •  ۲۰۰ گرم موسیر پوست‌گرفته •  ۲ بوته سیرخرد …

  • طرز تهیه سوپر رولت مرغ و رول کدو بادمجان

    طرز تهیه سوپر رولت مرغ با سس مخصوص و رول کدو بادمجان   آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت     سوپر رولت مرغ با سس مخصوص و رول کدو …

  • طرز تهیه سالاد مرغ و قارچ

    طرز تهیه سالاد مرغ و قارچ   مواد لازم : مرغ پخته:  ۳۰۰ گرم خیار شور  : ۲ عدد رنده شده ذرت : ۱ پیمانه قارچ خرد شده :  ۲ پیمانه ماست موسیر :  ۳ …

  • طرز تهیه مقلوبه مرغ

      طرز تهیه مقلوبه مرغ مواد اولیه برای ۴ نفر : مرغ ۱ کیلو گرم بادمجان ۳ عدد حلقه شده سیب زمینی ۳ عدد حلقه شده گل کلم ۲۵۰ گرم تکه شده آب مرغ ۴ پیمانه پیاز۲  …

  • طرز تهیه سان چوی بو ( غذای چینی )

    طرز تهیه سان چوی بو San Choy Bau ( غذای چینی )   آماده سازی: ۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۲۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۴ نفر : گوشت مرغ چرخ شده ۵۰۰ گرم زنجبیل تازه (رنده …

  • مرغ سرخ شده با لیمو عمانی, پخت مرغ سرخ شده با لیمو عمانی, مواد لازم برای مرغ سرخ شده با لیمو عمانی, نحوه پخت مرغ سرخ شده با لیمو عمانی, نحوه پخت انواع مرغ, آموزش آشپزی, سایت آشپزی, طرز تهیه شنسیل مرغ, خواص لیمو عمانی, نحوه درست کردن لیمو عمانی طرز تهیه مرغ سرخ شده با لیمو عمانی

    طرز تهیه مرغ سرخ شده با لیمو عمانی   لیمو (لیموترش یا لیموعمانی) میوه‌ای درختچه‌ای است که از قدیم از آب (آبلیمو) یا خشک شده آن استفاده می‌شده است. در غذاهای سنتی ایران اصولا از لیموعمانی …

  • طرز تهیه فلافل مرغ

    دستور پخت فلافل مرغ  مواد لازم برای ۶ نفر : مرغ بدون استخوان —— ۲۵۰ گرم نخود ————————- ۲ پیمانه تخم مرغ ——————– ۳ عدد پیاز  ————————-  ۱ عدد شوید ———————— ۲ قاشق سوپخوری ادویه …

  • طرز تهیه جوجه کباب با فیله

    طرز تهیه جوجه کباب با فیله آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۳۰ دقیقه  مواد اولیه برای ۴ نفر: سس ۱/۳ فنجان (+ مقدار بیشتر برای سرو) سس فلفل ۱ قاشق غذاخوری …

  • طرز تهیه کباب بلدرچین

      مواد لازم •    بلدرچین ۸ عدد •    خامه  ۲/۱ پیمانه •    زعفران آب شده ۱ قاشق سوپخوری •    کره آب شده  ۵۰ گرم •    روغن زیتون ۴/۱ پیمانه •    آبلیمو  ۲/۱ پیمانه •    نمک …

  • طرز تهیه کباب میگو

      مواد لازم •    یک کیلوگرم میگوی بدون سر •    نصف استکان روغن مایع •    ۴ قاشق غذاخوری آب پیاز •    ۲ قاشق غذاخوری زعفران آب شده •    یک قاشق چای خوری فلفل •    نمک …

مطالب قبلی این بخش
  • فلفل دلمه شکم پر طرز تهیه فلفل دلمه شکم پر یک غذای خوشمزه

    طرز تهیه فلفل دلمه شکم پر یک غذای خوشمزه   این بار فلفل دلمه ای شکم پرتان را در فر درست کنید   مواد لازم برای فلفل دلمه شکم پر:  برنج سفید نپخته ۱ فنجان …

    • زرشک پلو مرغ مجلسی زرشک پلو مرغ مجلسی را با این سه روش امتحان کنید

      سه روش پخت زرشک پلو مرغ مجلسی و حرفه‌ای زرشک پلو مرغ مجلسی یکی از اجزای جدایی ناپذیر سفره ایرانی در مهمانی های رسمی و جشن هاست. این غذا باب میل اکثر افراد است. هر خانمی …

      • طرز تهیه تاس کباب مرغ

          مواد لازم •  ۲ عدد سینه مرغ بزرگ و پوست‌گرفته و دو نیم شده •  ۴ عدد ران مرغ پوست‌گرفته •  ۲ قاشق سوپ‌خوری روغن‌زیتون: •  ۲۰۰ گرم موسیر پوست‌گرفته •  ۲ بوته سیرخرد …

        • طرز تهیه رولت مرغ حلقه ای

          طرز تهیه رولت مرغ حلقه ای   رولت مرغ حلقه ای غذایی بسیار خوش طعم و لذیذ با طبخ آسان است که نسبتا سریع پخته می شود و در طبخ آن از مواد مغذی فراوانی …

          • طرز تهیه بورک پیچ با گوشت و سبزیجات

            طرز تهیه بورک پیچ با گوشت و سبزیجات   بورک (به ترکی Börek) یک میان وعده فوق العاده پرطرفدار در کشور ترکیه است. این پیش غذا متشکل است از یک خمیر نان یا شیرینی (معروف …

            • طرز تهیه کوکوی قارچ برای گیاهخواران

              طرز تهیه کوکوی قارچ برای گیاهخواران   کوکوی قارچ ، بسیار خوش طعم و برای کسانی که گیاه خواری می کنند وعده غذایی بسیار لذیذ و مقوی است. قارچها از گیاهانى هستند که به طور …

              • طرز تهیه والک و سیرک پلو

                » مواد لازم برنج ۴ پیمانه نمک به مقدار لازم گوشت ماهیچه ۱۵۰۰ گرم هویج (خردشده) ۱عدد (۱۰۰ گرم) کرفس (خردشده) ۱ ساقه زعفران ۱ قاشق سوپ خوری والک و سیرک (پاک و خردشده) ۴۰۰ …

                • طرز تهیه کوفته آلوی شیرازی

                        مواد لازم برای تهیه کوفته: ماست پر چرب کم نمک: ۵۰۰ گرم کره نرم: ۵۰ گرم تخم مرغ: ۲ عدد آرد: ۲۰۰ گرم گندم آسیاب شده: ۸۰ گرم آلو: ۲۴ عدد قند: …

                  • طرز تهیه کیک سیب زمینی

                      چند روش تهیه کیک سیب زمینی  کیک سیب زمینی غذایی بسیار خوشمزه و ساده است که می تونید اون رو براحتی تزیین و سرو کنید . مواد بین کیک بسته به ذائقتون می تونید انواع …

                    • طرز تهیه کتلت ذرت فوری

                        آماده سازی: ۵ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۳۵ دقیقه مواد اولیه برای ۲ نفر: ذرت ۱  قوطی کنسرو عدد تخم مرغ  ۲ عدد (درشت) سیر  ۲ حبه نمک به میزان لازم فلفل …

                      • طرز تهیه لوبیا پلو شیرازی

                        لوبیا پلو شیرازی ، تقویت کننده معده شیرازی ها علاقه خاصی به این غذا دارند . عطر شوید تازه و طعم منحصر به فرد لوبیای چشم بلبلی نرم و خوشمزه این غذای خوش خوراک را …

                        • طرز تهیه کباب ترکی

                              مواد لازم جهت تهیه کباب ترکی: گوشت چرخ کرده : ۲۵۰ گرم فیله مرغ : ۲۵۰ گرم فلفل دلمه ای : ۱ عدد بزرگ پیاز : ۱ عدد بزرگ قارچ : یک بسته …

                          • سالاد کوس کوس با مرغ طرز تهیه سالاد کوس کوس با مرغ

                            طرز تهیه سالاد کوس کوس با مرغ سالاد کوس کوس یک سالاد مدیترانه ای خوشمزه و سالم است که با ترکیبی عالی درست شده و در کنار انواع غذاهای گوشتی بسیار مناسب است. در صورتی که …

                            • طرز تهیه عدسی

                              مواد اولیه برای ۵ نفر : رب گوجه فرنگی ۳قاشق غذاخوری پیاز  ۱عدد (متوسط و ریزشده) سیر  به میزان لازم (ریزشده) عدس ربع کیلو (پخته) آرد ۲قاشق غذاخوری (تفت داده شده) فلفل تند ۱عدد (ریزشده) …