دوشنبه , ۴ بهمن , ۱۳۹۵


 

مربا توت فرنگی

 

آماده سازی: ۱۲ ساعت
مدت انتظار: ۳۰ دقیقه
مجموعاً: ۱۲ ساعت و ۳۰ دقیقه

 

مواد اولیه :

توت فرنگی ۱کیلو
شکر ۱کیلو
آبلیمو ۲قاشق غذاخوری
هل ۳عدد
گلاب ۲قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه:

جهت تهیه مربا توت فرنگی ابتدا توت فرنگی ها را از مواد اضافی و برگ و کلاهک پاک کنید و بعد آنها را خوب با آب سرد بشویید و بعد نصف کرده و داخل ظرف در داری یک لایه بپچینید و رویش شکر بریزید و تا تمام شدن توت فرنگی این کار را ادامه دهید سپس آن را ۲۴ساعت داخل یخچال قرار دهید به طوری که درپوش داشته باشد .بعد از آنکه زمان ذکر شده طی شد و توت فرنگی آب انداخت آن را داخل قابلمه ریخته و گلاب و هل را اضافه کرده و حرارت را زیاد کنید تا به جوش بیاید.هنگام جوشیدن کفی روی سطح مربا ایجاد میشود که بهتر است آن را یکی دو بار بگیرید ،در پایان کار آبلیمو را برای جلوگیری از شکرک زدن اضافه کنید .وقتی که شربت مربا قوام آمد قابلمه را از روی اجاق گاز بردارید.

 

نکات:

۱)برخی دستورهای غذایی مربا توت فرنگی را به روش زیر طبخ میکنند:
پس از شستشوی توت فرنگی‌ها مقداری شکر را در یک لیوان آب بریزید و روی شعله اجاق بگذارید تا بجوشد.در مدت زمان جوشیدن آب و شکر ، کف روی آب را بگیرید و پس از آنکه شربت کمی غلیظ شد توت فرنگی‌های شسته شده،گلاب و هل را به آرامی داخل شربت بریزید و بگذارید روی شعله اجاق گاز چند دقیقه بجوشند تا پخته شوند.
۲)برای آماده شدن مربای توت‌فرنگی به حدود نیم‌ساعت زمان نیاز است و هر چه این مدت طولانی‌تر باشد مربا تیره تر میشود.
۳)اضافه کردن آبلیمو را حتما در انتهای پخت انجام دهید تا مربا تیره نشود .
۴) درب قابلمه را در زمان پخت باز بگذارید تا مربای توت فرنگی سیاه و تیره نشود.
 
نوش جان

 

فود سوران

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • مربای انجیر زرد طرز تهیه مربای انجیر خانگی مقوی و خوشمزه

    طرز تهیه مربای انجیر با عطر گلاب مربای انجیر یکی از مرباهای مقوی و بسیار خوشمزه هست که برای صبحانه ، سحری یا افطاری سرو میشه. بعضی ها مربای انجیر را به عنوان دسر بعد …

  • طرز تهیه مربای نارنگی بدون پوست | روش تهیه مارمالاد نارنگی

    دستور پخت مربای نارنگی و مارمالاد نارنگی مربای نارنگی یک مرباهای خوش عطر و طعمه. اگر طعم ترش و شیرین دوست دارین شکر کمتری استفاده کنید. از نارنگی مارمالاد هم میشه تهیه کرد. در این …

  • مربای بادمجان طرز تهیه مربای بادمجان

    دستور پخت مربای بادمجان   مربای بادمجان ترد و شیشه ای است و از پیر و جوان دل می برد. برای فرم گرفتن و له نشدن بادمجان ها از آهک استفاده می شود. با این مربای جدید …

  • طرز تهیه مربای هلو

    مواد لازم جهت تهیه مربای هلو : شکر : ۱ کیلو آب : ۳ پیمانه بادکا : ¼ پیمانه هلو : ۱ کیلو خلال بادام : ¼ پیمانه وانیل شکری : ¼  قاشق چایخوری آب …

  • طرز تهیه مربای آناناس

        روش پخت مربای آناناس   در این مقاله با روشی ساده برای تهیه یک مربای آناناس خوشمزه و ترش و شیرین آشنا می‌شوید. بنابراین آناناس خود را آماده کنید.   مواد لازم برای …

  • طرز تهیه مربای قارچ

      آماده سازی: ۴ ساعت مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۶ ساعت   مواد اولیه : زعفران ۲قاشق غذاخوری سرپر (آب شده) قارچ  ۵۰۰گرم شکر ۷۵۰گرم پودر هل سبز ۱قاشق مرباخوری آبلیمو ۱قاشق چایخوری   …

  • مربای سیب گلاب درسته طرز تهیه مربای سیب گلاب درسته / مربای یونانی

    روش پخت مربای سیب گلاب درسته ، مربای یونانی در این مطلب دو دستور برای تهیه مربای سیب گلاب درسته تقدیمتون میشه. این مربای خوشمزه ظاهر زیبایی داره و برای صبحانه عالیه.   روش اول تهیه …

  • طرز تهیه مربای کامکوات

       طرز تهیه مربای کامکوات   مربای کامکوات بسیار خوشمزه، زیبا و مجلسی است که وجود آب پرتقال طعم و عطر آن را عالی کرده است. این مربا را هم به عنوان صبحانه و هم همراه …

  • نکاتی در مورد تهیه مرباهای خانگی

       فوت و فن های تهیه مرباهای خانگی   وقتی می خواهید مرباهای خانگی تهیه کنید، تجربیات و نکاتی هست که می تواند دست پخت شما را از مبتدی به حرفه ای برساند. کافی است …

  • طرز تهیه مربای پوست پرتقال, طرز پخت مـربای پوست پرتقال,روش تهیه مـربای پوست پرتقال, روش پخت مـربای پوست پرتقال, دستور تهیه مـربای پوست پرتقال, دستور پخت مـربای پوست پرتقال, مـربای پوست پرتقال,طرز تهیه مربا ,پرتقال,آبلیمو, شکر طرز تهیه مربای پوست پرتقال

        مواد لازم: پرتقال: ۳ عدد شکر: ۳۰۰ گرم آب لیمو: یک قاشق غذاخوری طرز تهیه: جهت تهیه مربای پوست پرتقال ابتدا طبق شکل پرتقال ها رو پوست کنید. قسمت سفید پوست هارو ازشون …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه مربای کامکوات

       طرز تهیه مربای کامکوات   مربای کامکوات بسیار خوشمزه، زیبا و مجلسی است که وجود آب پرتقال طعم و عطر آن را عالی کرده است. این مربا را هم به عنوان صبحانه و هم همراه …

    • مربای سیب گلاب درسته طرز تهیه مربای سیب گلاب درسته / مربای یونانی

      روش پخت مربای سیب گلاب درسته ، مربای یونانی در این مطلب دو دستور برای تهیه مربای سیب گلاب درسته تقدیمتون میشه. این مربای خوشمزه ظاهر زیبایی داره و برای صبحانه عالیه.   روش اول تهیه …

      • طرز تهیه خامه ترش در منزل

          برای تهیه بسیاری از کیک ها و شیرینی ها به خامه ترش نیاز دارید در صورتیکه ممکن است دسترسی به خامه ترش آماده نداشته باشید و از تهیه کیک یا شیرینی مورد علاقه خود …

        • طرز تهیه خیار شور یک روزه (خیار شوری فوری)

          طرز تهیه خیار شور یک روزه (خیار شوری فوری)   خیار شور یک روزه فوری شبیه همان خیارشور های شرکتی و با همان طعم و مزه می شود و مهم تر از همه اینکه بدون …

          • طرز تهیه ترشی فلفل دلمه ای

            طرز تهیه ترشی فلفل دلمه ای   مواد اولیه : ادویه ترشی ۳قاشق مرباخوری برگ بو ۳عدد فلفل سبز تند ۱۰عدد سرکه به میزان لازم(حدودا ۲تا۲ونیم پیمانه) سیر ۵حبه خیار ۲عدد گل کلم (کوچک) ۱عدد …

            • طرز تهیه سس چیلی تند طرز تهیه سس چیلی در منزل / سس تند خانگی

              دستور درست کردن سس چیلی تند سس چیلی تند که به آن سس تند هم می گویند، بیش از هزاران سال است که مورد استفاده قرار می‌گیرد و از ۶۰۰۰ سال پیش در منطقه مکزیک، آمریکای …

              • دو روش تهیه ترشی بندری

                دو دستور تهیه ترشی بندری   در این مطلب دو روش ساخت ترشی بندری که یکی از ترشیجات بسیار خوش عطر و خوش طعم است تقدیم شما عزیزان میشود :   روش اول :   …

                • مربای بادمجان طرز تهیه مربای بادمجان

                  دستور پخت مربای بادمجان   مربای بادمجان ترد و شیشه ای است و از پیر و جوان دل می برد. برای فرم گرفتن و له نشدن بادمجان ها از آهک استفاده می شود. با این مربای جدید …

                  • طرز تهیه مربای هلو

                    مواد لازم جهت تهیه مربای هلو : شکر : ۱ کیلو آب : ۳ پیمانه بادکا : ¼ پیمانه هلو : ۱ کیلو خلال بادام : ¼ پیمانه وانیل شکری : ¼  قاشق چایخوری آب …

                    • طرز تهیه سس مخصوص لازانیا

                      طرز تهیه سس مخصوص لازانیا آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۴۵ دقیقه مواد اولیه برای ۱۲ نفر : آرد سفید ۴قاشق غذاخوری کره ۱۰۰گرم شیر  ۴لیوان (پرچرب) نمک به میزان لازم فلفل …

                      • طرز تهیه ترشی به

                          طرز تهیه ترشی به بسیار ساده است و سریع می رسد. ترشی به به دلیل داشتن میوه به بسیار خوش عطر و بو است. ترشی به را کنار انواع غذا ها می توان استفاده …

                        • دو روش برای تهیه ترشی پیاز

                          طرز تهیه ترشی پیاز روش اول   آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه   مواد اولیه برای ۸ نفر : پیاز قرمز (نصف شده و باریک حلقه شده) …

                          • طرز تهیه ترشی پیاز بنفش

                              طرز تهیه ترشی پیاز بنفش   ترشی پیاز بنفش هم برای انواع سالاد مناسبه و هم طعم خوبی به ساندویچها میده و به خاطره رنگش یه جورایی اشتها را تحریک میکنه . پیاز زرد …

                            • سس گوجه خامه ای / سس پاستا و اسپاگتی

                              طرز تهیه سس گوجه خامه ای برای انواع پاستا، اسپاگتی و لازانیا   سس گوجه خامه ای سسی حوشمزه و خوش عطر برای انواع پاستا، اسپاگتی، ماکارونی و لازانیاست.  خیلی هم سریع آماده می شود. همراه …