جمعه , ۴ فروردین , ۱۳۹۶


 

طرز تهیه مربای پوست پرتقال, طرز پخت مـربای پوست پرتقال,روش تهیه مـربای پوست پرتقال, روش پخت مـربای پوست پرتقال, دستور تهیه مـربای پوست پرتقال, دستور پخت مـربای پوست پرتقال, مـربای پوست پرتقال,طرز تهیه مربا ,پرتقال,آبلیمو, شکر

 

مواد لازم:

پرتقال: ۳ عدد
شکر: ۳۰۰ گرم
آب لیمو: یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه مربای پوست پرتقال, طرز پخت مـربای پوست پرتقال,روش تهیه مـربای پوست پرتقال, روش پخت مـربای پوست پرتقال, دستور تهیه مـربای پوست پرتقال, دستور پخت مـربای پوست پرتقال, مـربای پوست پرتقال,طرز تهیه مربا ,پرتقال,آبلیمو, شکر

طرز تهیه:

جهت تهیه مربای پوست پرتقال ابتدا طبق شکل پرتقال ها رو پوست کنید. قسمت سفید پوست هارو ازشون جدا کنید.

 

طرز تهیه مربای پوست پرتقال, طرز پخت مـربای پوست پرتقال,روش تهیه مـربای پوست پرتقال, روش پخت مـربای پوست پرتقال, دستور تهیه مـربای پوست پرتقال, دستور پخت مـربای پوست پرتقال, مـربای پوست پرتقال,طرز تهیه مربا ,پرتقال,آبلیمو, شکر

 

اونها رو در ظرفی ریخته و روشون آب سرد می ریزیم و برای یک تا دو روز میذاریم بمونند. بهتره هر از گاهی آب ظرف رو عوض کنیم تا به از بین رفتن تلخی پوستها کمک کنه.

اگر دقت کنیم می بینیم که پوستها حالت منخنی پیدا می کنند و جمع می شن. پوستها رو با آب سرد شسته و اونها رو لوله می کنیم و توسط نخها اونها رو به هم وصل می کنیم.

سپس اونها رو توی قابلمه گذاشته, روشون آب ریخته و برای ۲۰ دقیقه روی حرارت متوسط قرار می دیم.

بعد از بیست دقیقه که جوشیدن اونها رو در آبکش ریخته و با آب سرد می شوریم. (این کارو می تونید ۴ بار انجام بدبد).

 

مربای پوست پرتقال روسی
حالا توی قابلمه آب ریخته و شکر رو بهش اضافه می کنیم. بعد از اینکه آب به جوش اومد,پرتقال ها رو داخل شربتون که در حال جوشه می ریزید.

(بهتره در اینجا پرتقال هارو از نخ جدا کنیم, چونکه بعدا برای در آوردنشون دستمون نوچ میشه و اذیت می شیم).

 

مربای پوست پرتقال روسی
به شربتون زمان میدیم تا با حرارت کم خوب غلیظ بشه. بعد از اینکه مربای ما اماده شد زیرش رو خاموش کرده و بهش آب لیمو اضافه می کنیم….

 

آشپزی با هستی



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • مربای پوسته هندوانه با آهک طرز تهیه مربای پوست هندوانه با آهک

    دستور پخت مربای پوست هندوانه با آهک مربای پوست هندوانه از جمله مرباهایی است که در فصل تابستان آماده می شود و بسیار خوش طعم است. مواد لازم برای تهیه مربای پوست هندوانه پوست هندوانه …

  • مربای پوست هندوانه , مربای هندوانه طرز تهیه مربای پوست هندوانه به دو روش

      دستور پخت مربای پوست هندوانه  مربای پوست هندوانه را می تونین با آهک یا بدون آهک درست کنین. در این پست دو روش تهیه این مربا بدون آهک تقدیم شما عزیزان میشه و در پست …

  • طرز تهیه مربای گل گاوزبان

      طرز تهیه مربای گل گاوزبان   با توجه به خواص بی شمار گل گاوزبان که در ادامه به اونها اشاره شده بد نیست برای صبحونه هم از این گیاه مفید استفاده بشه. به همین …

  • طرز تهیه مربای زردآلو طرز تهیه مربای زردآلو خوش عطر و طعم

    طرز تهیه مربای زردآلو خوش عطر و خوشمزه  مربای زردآلو علاوه بر رنگ و ظاهر زیبا، عطر و طعم زردآلوی تازه را میهمان سفره های صبحانه حتی سفره های زمستانی ما می نماید. این مربا همچنین مزه …

  • طرز تهیه مربای قارچ

      آماده سازی: ۴ ساعت مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۶ ساعت   مواد اولیه : زعفران ۲قاشق غذاخوری سرپر (آب شده) قارچ  ۵۰۰گرم شکر ۷۵۰گرم پودر هل سبز ۱قاشق مرباخوری آبلیمو ۱قاشق چایخوری   …

  • طرز تهیه مربای کدو تنبل , مربای کدو حلوایی طرز تهیه مربای کدو تنبل / مربای کدو حلوایی

    دستور پخت مربای کدو تنبل / مربای کدو حلوایی مربای کدو تنبل ، از مرباهای مجلسی و لذیذ تبریز و مورد علاقه بسیاری از افراد است. تهیه آن آسان ساده ولی کمی زمانبر است. در حالت عادی …

  • Grape jam, مربای انگور طرز تهیه مربای انگور | مربای پاییزی پرخاصیت | مربای راحت و خوشمزه

    دستور پخت مربای انگور مربای انگور با طعمی به یاد ماندنی ، هم اهر خوبی داره و هم خیلی زود و راحت تهیه میشه. با توجه به اینکه الان فصل انگور هست و تو هر خونه‌ای …

  • طرز تهیه مربای پرتقال حلقه ای طرز تهیه مربای پرتقال حلقه ای مربای خانگی خوش عطر و خوشمزه زمستانی

    طرز تهیه مربای پرتقال حلقه حلقه ای مربای پرتقال یکی از مرباهای خوش عطر و طعم زمستانی است. در بخش آشپزی مجله تصویر زندگی طرز تهیه مربای پرتقال حلقه ای را ببینید.   مواد لازم برای …

  • طرز تهیه مربای نارنگی بدون پوست | روش تهیه مارمالاد نارنگی

    دستور پخت مربای نارنگی و مارمالاد نارنگی مربای نارنگی یک مرباهای خوش عطر و طعمه. اگر طعم ترش و شیرین دوست دارین شکر کمتری استفاده کنید. از نارنگی مارمالاد هم میشه تهیه کرد. در این …

  • طرز تهیه مربای آلبالو

    طرز تهیه مربای آلبالو   مرباها از اجزای جدا نشدنی سفره های صبحونه و گاها عصرونه هستن. خوبیشون هم در تنوعشونه و اینکه متناسب با میوه های هر فصل میشه مربای همون ها رو تهیه …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه سس مخصوص لازانیا

    طرز تهیه سس مخصوص لازانیا آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۴۵ دقیقه مواد اولیه برای ۱۲ نفر : آرد سفید ۴قاشق غذاخوری کره ۱۰۰گرم شیر  ۴لیوان (پرچرب) نمک به میزان لازم فلفل …

    • ترشی لیته کیوی طرز تهیه ترشی لیته کیوی

      روش درست کردن ترشی لیته کیوی   ترشی لیته کیوی به روش های مختلفی تهیه می شود. در ادامه روش تهیه ترشی لیته کیوی با خیار و هویج و سیب را خواهید دید. در پست های …

      • طرز تهیه ترشی کلم قرمز مجلسی

        طرز تهیه ترشی کلم قرمز مجلسی    ترشی کلم قرمز مجلسی ظاهری شیک و اشتها برانگیز دارد. این تزشی خوشمزه و زیبا را درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید. پس با ما همراه …

        • سس ووستشیر , سس ورچستر طرز تهیه سس ووستشیر خانگی / سس ورچستر

          طرز تهیه سس ووستشیر در خانه (سس ورچستر) سس ووستشیر  Worcestershire sauce یک سس معروف در دنیاست که معمولا به عنوان طعم دهنده در غذاهای گوشتی یا دریایی ازش استفاده میشه. سس ووستشیر رو “ووستشایر” یا …

          • طرز تهیه ترشی کلم بنفش ماساژی

            طرز تهیه ترشی کلم بنفش ماساژی   تهیه ترشی کلم بنفش  بسیار آسان هستش و علاوه بر استفاده به عنوان ترشی، می تونین توی سالاد کاهو بریزین یا برای تزیین غذاهای دیگه مخصوصا کباب ها استفاده …

            • ترشی قارچ و بامیه طرز تهیه ترشی قارچ و بامیه / ترشی بامیه

              دستور تهیه ترشی قارچ و بامیه  ترشی قارچ و بامیه خیلی خوشمزه است و با هر غذایی مزه میده. درست کردنش هم خیلی راحته. با ما همراه باشین تا روش درست کردن این ترشی تابستونی و …

              • طرز تهیه لواشک هفت میوه به صورت تصویری

                آموزش تصویری روش تهیه لواشک هفت میوه   لواشک های میوه ای از آن دسته خوراکی هایی هستند که اکثر افراد در هر سنی به آن علاقه دارند . لواشک هفت میوه که در ادامه …

                • سس کاپونتا (Caponata) سس پاستا

                  طرز تهیه سس کاپونتا (Caponata) سس پاستا و اسپاگتی   سس کاپونتا (Caponata) یک سس سبزیجاتی خوش طعم است که برای انواع پاستا، پیتزا و لازانیا ایده آل می باشد . این سس پاستا به قدری خوشمزه است که …

                  • سس گوجه خامه ای / سس پاستا و اسپاگتی

                    طرز تهیه سس گوجه خامه ای برای انواع پاستا، اسپاگتی و لازانیا   سس گوجه خامه ای سسی حوشمزه و خوش عطر برای انواع پاستا، اسپاگتی، ماکارونی و لازانیاست.  خیلی هم سریع آماده می شود. همراه …

                    • لواشک آلو قرمز طرز تهیه لواشک آلو قرمز ترش و خوشمزه

                      دستور پخت لواشک آلو قرمز لواشکی مناسب برای ذائقه های ترش اگه دلتون یه لواشک ترش و خوشرنگ و خوشمزه می خواد این مطلب که روش تهیه لواشک آلو قرمز هست را دنبال کنید. آماده سازی: ۳۰ …

                      • طرز تهیه سس بشامل

                            مواد لازم: شیر : ۲۰۵ پیمانه پیازرنده شده : ۵۰ گرم قارچ خردشده : ۵۰ گرم آرد : ۲ قاشق غذاخوری کره : ۵۰ گرم نمک و فلفل : به میزان لازم   …

                        • ترشی پوست هندوانه طرز تهیه ترشی پوست هندوانه

                          دستور تهیه ترشی پوست هندوانه ترد با آهک  در این مطلب روش تهیه ترشی پوست هندوانه را برای شما همراهان مجله تصویر زندگی شرح می دهیم.   مواد لازم برای تهیه ترشی پوست هندوانه : …

                          • مربای گل محمدی طرز تهیه مربای گل محمدی خوشرنگ و خوشمزه

                            روش پخت مربای گل محمدی به دو روش برای تهیه مربای گل محمدی از گلبرگ های گلی که رنگ صورتی دارند استفاده کنید چون گلبرگ های رز قرمز تلخ و مسهل هستند. در ادامه دو …

                            • طرز تهیه سس پستو

                               طرز تهیه سس پستو   پستو یه نوع سس ایتالیایی هست که فقط از چند ماده ی اولیه درست میشه و نیازی به پختن هم نداره؛ خیلی ساده و خیلی هم خوشمزه!   مرحله ۱ …