جمعه , ۴ فروردین , ۱۳۹۶


دستور پخت مربای پوست هندوانه با آهک

مربای پوست هندوانه از جمله مرباهایی است که در فصل تابستان آماده می شود و بسیار خوش طعم است. مواد لازم برای تهیه مربای پوست هندوانه پوست هندوانه آماده شده، شکر، آبلیمو، هل، گلاب است.

 

آماده سازی : ۱۱ دقیقه
پخت : ۳۰ دقیقه
مورد مصرف : صبحانه

مربای پوسته هندوانه با آهک

 

مواد لازم جهت تهیه مربای پوست هندوانه :

آهک   ۴-۵ قاشق غذا خوری

پوست هندوانه   ۵۰۰ گرم  آماده شده
شکر    ۸۰۰-۹۰۰   گرم

آبلیمو   ۱/۴  پیمانه

گلاب   ۱/۲  پیمانه

دانه هل   ۴-۵  عدد

 

طرز تهیه مربای پوست هندوانه :

روش آماده کردن پوست هندوانه برای مربا:
برای تهیه مربای پوست هندوانه احتیاج هست به پوست هندوانه ضخیم.

هندوانه را که قاچ کردید قسمت ضخیم پوست را انتخاب کرده و تمام قرمزی آنرا گرفته تا به سفیدی برسد.
قسمت سبز را هم بگیرید و بهر شکل که دوست دارید با قالب بزنید .
آنرا وزن کنید که برای افزودن شکر راحت باشید.

پوست آماده شده من ۵۰۰ گرم بود .
حالا در یک ظرف ۴-۵  قاشق آهک ریخته و ۳-۴  لیوان به آن آب اضافه کنید و خوب بهم بزنید و بگذارید تا کاملا شفاف شود.
حالا این آب شفاف را در یک کاسه ریخته و پوستهای خردشده را به آن اضافه کنید و بهم بزنید و در جای خنک بگذارید به مدت ۷-۸ ساعت .
بعد پوستها را در یک آبکش ریخته و کاملا آبکشی کنید.

مجدد پوستها را در کاسه ریخته و روی آن آب بریزید و برای ۳ ساعت دیگر بگذارید تا بماند.
دوباره پوست ها را در آبکش ریخته و آبکشی کنید و بگذارید تا مرحله بعد

 

مربای پوست هندوانه با آهک

 

طرز تهیه مربای پوست هندوانه:
شکر را روی پوست هندوانه بریزید و چند بار آنرا تکان داده تا شکر با پوستها کاملا مخلوط شود.

آنرا برای چند ساعت بگذارید تا کاملا آب بیندازد.

بعد ۱٫۵ تا ۲ لیوان آب به آن اضافه کرده و دانه های هل را هم اضافه کنید.

بگذارید تا جوش بیاید.

بعد از قوام آمدن گلاب و آبلیمو را هم اضافه کنید.

چند جوش دیگر که زد آماده است.

دانه های هل را هم بگذارید همراه پوست بماند، چون پوست هندوانه هیچگونه عطر و بویی ندارد

با آبلیمو و گلاب خوش طعم میشود.

 

نوش جـــــان…

 

مربای پوست هندوانه به شکل برگ

اینم مربای پوست هندوانه به شکل برگ
۱)که اول به شکل برگ در میاریم
۲)بعد ۵ساعت داخل آّب آهک قرار میدیم
۳)بعد۱ساعت داخل آب معمولی قرار میدیم
۴)بعد شربت آماده میکنیم وقتی شکر حل شد داخل شربت میریزیم وقتی پخت آماده هست.

 

مربای پوست هندوانه با آهک مربای پوست هندوانه با آهک

 

منبع: با ما کوک/انجمن خانوم گل



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • مربای انجیر زرد طرز تهیه مربای انجیر خانگی مقوی و خوشمزه

    طرز تهیه مربای انجیر با عطر گلاب مربای انجیر یکی از مرباهای مقوی و بسیار خوشمزه هست که برای صبحانه ، سحری یا افطاری سرو میشه. بعضی ها مربای انجیر را به عنوان دسر بعد …

  • مربای سیب گلاب درسته طرز تهیه مربای سیب گلاب درسته / مربای یونانی

    روش پخت مربای سیب گلاب درسته ، مربای یونانی در این مطلب دو دستور برای تهیه مربای سیب گلاب درسته تقدیمتون میشه. این مربای خوشمزه ظاهر زیبایی داره و برای صبحانه عالیه.   روش اول تهیه …

  • طرز تهیه مربای هویج

    طرز تهیه مربای هویج   از اجزای مملو از قند ساده میز صبحانه، مربا است که هر قاشق مرباخوری اون یک واحد قند محاسبه میشه. گرچه مصرف مربا و کره در وعده صبحانه چندان مناسب …

  • سه مربای خوش طعم برای ماه رمضان

      طرز تهیه سه مربای خوش طعم برای ماه رمضان   اگر دوست دارید در ماه مبارک رمضان برای سفره سحری و افطارتان چند کاسه مربای خوش طعم خانگی داشته باشید، ما دستور تهیه سه …

  • طرز تهیه مربای زردآلو طرز تهیه مربای زردآلو خوش عطر و طعم

    طرز تهیه مربای زردآلو خوش عطر و خوشمزه  مربای زردآلو علاوه بر رنگ و ظاهر زیبا، عطر و طعم زردآلوی تازه را میهمان سفره های صبحانه حتی سفره های زمستانی ما می نماید. این مربا همچنین مزه …

  • طرز تهیه مربای قارچ

      آماده سازی: ۴ ساعت مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۶ ساعت   مواد اولیه : زعفران ۲قاشق غذاخوری سرپر (آب شده) قارچ  ۵۰۰گرم شکر ۷۵۰گرم پودر هل سبز ۱قاشق مرباخوری آبلیمو ۱قاشق چایخوری   …

  • طرز تهیه مربای کامکوات

       طرز تهیه مربای کامکوات   مربای کامکوات بسیار خوشمزه، زیبا و مجلسی است که وجود آب پرتقال طعم و عطر آن را عالی کرده است. این مربا را هم به عنوان صبحانه و هم همراه …

  • طرز تهیه مربای پوست پرتقال, طرز پخت مـربای پوست پرتقال,روش تهیه مـربای پوست پرتقال, روش پخت مـربای پوست پرتقال, دستور تهیه مـربای پوست پرتقال, دستور پخت مـربای پوست پرتقال, مـربای پوست پرتقال,طرز تهیه مربا ,پرتقال,آبلیمو, شکر طرز تهیه مربای پوست پرتقال

        مواد لازم: پرتقال: ۳ عدد شکر: ۳۰۰ گرم آب لیمو: یک قاشق غذاخوری طرز تهیه: جهت تهیه مربای پوست پرتقال ابتدا طبق شکل پرتقال ها رو پوست کنید. قسمت سفید پوست هارو ازشون …

  • طرز تهیه مربای هلو

    مواد لازم جهت تهیه مربای هلو : شکر : ۱ کیلو آب : ۳ پیمانه بادکا : ¼ پیمانه هلو : ۱ کیلو خلال بادام : ¼ پیمانه وانیل شکری : ¼  قاشق چایخوری آب …

  • طرز تهیه مربای خیار طرز تهیه مربای خیار / ساخت گل رز با خیار

    دستور پخت مربای خیار + آموزش تصویری سخت گل رز با خیار مربای خیار مربایی خوشمزه و مجلسیه که بیشتر به صورت گل رزهای کوچک زیبا درست میشه. در ادامه با دو روش تهیه این مربای …

مطالب قبلی این بخش
  • سس سبزیجات با ماست

    سس سبزیجات با ماست     مواد لازم: سبزیجات خرد شده(نعنا-ترخان-ریحان) :  یک فنجان ماست : دو فنجان نمک و فلفل : بقدر کافی   طرز تهیه: ماست را با نمک و فلفل خوب هم می زنیم …

    • ترشی لوبیا سبز طرز تهیه ترشی لوبیا سبز

      دستور تهیه ترشی لوبیا سبز  کم کم پاییز میشه و فصل ترشی. بهتره از الان به فکر درست کردن ترشی های متنوع و خوشمره باشین. یکی از این ترشی های لذیذ ترشی لوبیا سبز هست که …

      • مربای انجیر زرد طرز تهیه مربای انجیر خانگی مقوی و خوشمزه

        طرز تهیه مربای انجیر با عطر گلاب مربای انجیر یکی از مرباهای مقوی و بسیار خوشمزه هست که برای صبحانه ، سحری یا افطاری سرو میشه. بعضی ها مربای انجیر را به عنوان دسر بعد …

        • طرز تهیه مربای آلبالو

          طرز تهیه مربای آلبالو   مرباها از اجزای جدا نشدنی سفره های صبحونه و گاها عصرونه هستن. خوبیشون هم در تنوعشونه و اینکه متناسب با میوه های هر فصل میشه مربای همون ها رو تهیه …

          • ترشی پوست هندوانه طرز تهیه ترشی پوست هندوانه

            دستور تهیه ترشی پوست هندوانه ترد با آهک  در این مطلب روش تهیه ترشی پوست هندوانه را برای شما همراهان مجله تصویر زندگی شرح می دهیم.   مواد لازم برای تهیه ترشی پوست هندوانه : …

            • طرز تهیه لواشک چند آلو به صورت تصویری

              آموزش تصویری روش تهیه لواشک چند آلو    لواشک یکی از سالم ترین تنقلات و مورد علاقه کوچیک و بزرگه البته اگه توی منزل اونو درست کنین. بهترین، سالم‌ترین و مقرون به صرفه‌ترین روش برای …

              • طرز تهیه سس خامه لیمویی

                طرز تهیه سس خامه لیمویی (مناسب ماهی و پاستا) آماده سازی: ۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۲۰ دقیقه مواد اولیه : پوست لیمو ۴ قاشق چای خوری (رنده شده) خامه ۱ چهارم لیوان آرد ۲ قاشق …

                • طرز تهیه مربای هویج مجلسی

                    طرز تهیه مربای هویج مجلسی به شکل رزهای زیبا   امروز براتون طرز تهیه مربای هویج مجلسی خوشگل رو آماده کردیم . این مربا برای جهیزیه عروس خانومای گل خیلی شیک و عالیه . …

                  • طرز تهیه سس کچاپ خانگی طرز تهیه سس کچاپ خانگی

                    طرز تهیه سس کچاپ خانگی    سس کچاپ را می‌توانید از همه جا تهیه کنید اما ساخت آن در خانه علاوه بر این که بهداشتی تر خواهدبود، به شما کمک خواهد کرد تا آن را …

                    • طرز تهیه ادویه مخصوص ترشی

                      طرز تهیه ادویه مخصوص ترشی مواد اولیه : پودر زیره سبز ۲قاشق چایخوری گلپر (پودر) ۱۰قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز ۵قاشق چایخوری دارچین ۱قاشق چایخوری جوز هندی ۱قاشق چایخوری فلفل سیاه ۱قاشق چایخوری فلفل قرمز …

                      • طرز تهیه شربت و مربای توت فرنگی

                         طرز تهیه شربت و مربای توت فرنگی   توت فرنگی میوه ای سرشار از ویتامین ها، مواد مغذیه و خواص و فواید درمانی زیادی داره. بنابراین تصمیم گرفتم طرز تهیه شربت و مربای توت فرنگی …

                        • طرز تهیه سس گوجه فرنگی ایتالیایی طرز تهیه سس گوجه فرنگی ایتالیایی مخصوص پاستا و پیتزا

                          طرز تهیه سس گوجه فرنگی ایتالیایی  سس گوچه فرنگی ایتالیایی یکی از انواع سس هست که بیشتر برای پیتزا و پاستا استفاده میشه. در بخش آشپزی مجله تصویر زندگی ، طرز تهیه سس گوجه فرنگی ایتالیایی …

                          • مربای انجیر طرز تهیه مربای انجیر با عطر وانیل در منزل

                            چگونه مربای انجیر درست کنیم ؟ انجیر یکی از میوه های مقوی و پر خاصیت و مربای انجیر مربایی پر کاربرد و بسیار خوشمزه است. مربای انجیر را می توان با نان و کره یا خامه …

                            • طرز تهیه خیار شور فوری

                              آماده سازی: ۲ ساعت   مواد اولیه : خیار ۲۰عدد (ریز و قلمی) آب ۲لیتر نمک ۳چهارم لیوان سبزی ۲۰۰گرم (شامل جعفری،ریحان و ترخان) سیر  ۱۵تا۲۰حبه رازیانه ۲قاشق مرباخوری فلفل سبز تند به میزان لازم …