طرز تهیه مربای هویج
مواد اولیه :
هویج نیم کیلو
شکر نیم کیلو
آب ۱لیوان
گلاب ۳قاشق سوپخوری
آبلیمو ۱قاشق غذاخوری
هل ۷عدد
طرز تهیه:
برای تهیه مربای هویج ابتدا هویج را شسته و پوست آن را کاملا جدا کنید و بعد با رنده متوسط رنده کنید.هویج رنده شده را داخل قابلمه ریخته و با حرارت ملایم اجازه دهید کمی بماند و بعد آن را مخلوط کنید تا کمی آب بیندازد و رنگ آن تغییر کند.
شکر ، آبلیمو ، آب ، گلاب و دانه های هل را جداگانه مخلوط کنید تا شکر کمی حل شود،سپس آنها رابه هویج اضافه کنید و مخلوط کنید، سپس به مدت ۲ ساعت اجازه دهید با حرارت بسیار ملایم مربا بپزد و جا بیفتد.
نکات:
۱)حتما قبل از اضافه کردن گلاب آن را بچشید تا تلخ نباشد.
۲)در صورت تمایل از گلاب و هل بیشتری استفاده کنید.
۳)میتوانید مقداری خلال پسته هم به مربا اضافه کنید.
اگر مربا شکرک زد در شربت یا مربا کمی آب جوش و مقداری آبلیمو اضافه کنید و بگذارید چند جوش بزند تا شکرک آن از بین برود.
نوش جان
سوران