سه شنبه , ۵ اردیبهشت , ۱۳۹۶

   طرز تهیه محلبی توت فرنگی

طرز تهیه محلبی توت فرنگی

 

محلبی توت فرنگی یک محلبی ساده و خوشمزه میوه ای و می توان گفت کم کالریترین نوع دسر می باشد. پس در روزهای گرم می توان جایگزین بستنی نموده و بخصوص برای سفره افطار مناسب است.

مواد اولیه :
توت فرنگی ۲۵۰ الی ۳۰۰ گرم
شیر شیر ۱ لیتر
آرد برنج ۶ ق.غ
شکر ۱ پیمانه

 

طرز تهیه
توت فرنگی ها را درون کاسه ای ریخته و به آن آب خنک می افزاییم.
(آب را با فشار نیفزایید تا توت فرنگی ها له نشود) و اجازه می دهیم چند دقیقه ای بماند تا گل و لایش ته نشین شود.
سپس آنها را شسته و آبکش می کنیم و اجازه می دهیم کمی خشک شود.
بعد دم سبز توت فرنگی ها را می گیریم و با چاقوی تیز به شکل دلخواه برش می زنیم.
من بسته به اندازه توت فرنگی ها آن ها را چهارقاچ کردم و ریزها را نیز دوقاچ برش زدم.
اکنون توت فرنگی ها را درون کاسه ای ریخته و نصف شکر را (نصف پیمانه) به آن می افزاییم و
اجازه می دهیم نیم ساعت بماند و توت فرنگی آب بیندازد.

 

طرز تهیه محلبی توت فرنگی

همچنین به علت داشتن شکر، آب توت فرنگی حالت نسبتاً ژلاتینی خواهد داشت.
همیشه حین افزودن میوه های تازه بخصوص میوه های تابستانی، میوه ها درون محلبی یا پودینگ یا
کیک آب می اندازد و بافت دسر یا کیک را به هم می زند.
با این روش میوه آب اضافی خود را پس خواهد داد و درون کیک یا دسر رطوبتی مناسب خواهد داشت.
از این روش می توان برای توت فرنگی، سیب، گیلاس، آلبالو، زردآلو، کیوی و … استفاده کرد.
اکنون آرد برنج را درون قابلمه طبخ الک کرده و با مابقی شکر (نصف پیمانه) خوب مخلوط می کنیم.
این کار سبب می شود که آرد حین افزودن شیر گلوله نشود.

 

طرز تهیه محلبی توت فرنگی

اکنون یک لیوان از شیر را به آرد افزوده و خوب هم میزنیم و سعی می کنیم با قاشق چوبی گلوله های
احتمالی آرد را باز کنیم.
سپس مابقی شیر را افزوده و روی حرارت ملایم قرار می دهیم.
محلبی را با قاشق چوبی خوب هم می زنیم تا به غلظت فرنی در آید.

 

طرز تهیه محلبی توت فرنگی

در انتها آب توت فرنگی را افزوده و خوب هم می زنیم تا مخلوط شود،سپس توت فرنگی را افزوده و هم می زنیم.
این کار را به آرامی انجام دهید تا توت فرنگی ها خیلی له نشود و چند جوش که زد حرارت را خاموش کرده و
یک دقیقه به هم زدن ادامه می دهیم.
سپس درون ظرف سرو می ریزیم.
بهتر است از روش سرو تک نفره استفاده نماییم تا دسر حالت شکیل تری داشته باشد.
سپس اجازه می دهیم در دمای اتاق سرد شود.
محلبی ها را به یخچال انتقال می دهیم.
بهتر است ۶ الی ۱۲ ساعت خوب خنک شود.
چون کار داشتم عجله کردم و زود در یخچال گذاشتم که باعث شد دسرم ترک بخورد.
خلال پسته خرد شده تزئین کنید.
نوش جان!

طرز تهیه محلبی توت فرنگی

 

وبلاگ الهام خانم ۱۹۸۴

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:



نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه ژله خانگی

      ژله خانگی برای اون دسته از افرادی که دوست دارن همه چیزو خودشون درست کنن عالیه!ژله خیلی خیلی راحت تهیه میشه و همه از پس درست کردنش بر میان تازه اصلا هم فوت و …

  • طرز تهیه ژله حلقه ای آناناس

      طرز تهیه ژله حلقه ای آناناس مواد اولیه : کمپوت آناناس حلقه ای به تعداد دلخواه پودر ژله (با رنگ دلخواه) ۱ بسته برای هر قوطی کمپوت     طرز تهیه : این ژله …

  • طرز تهیه کیک بستنی با سس شکلات

    آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه  مواد اولیه برای ۱۰ نفر : بیسکوییت ۱۶ عدد (بیسکوییت شکلاتی کرم دار) بادام ۱ فنجان (تست شده) شکر ۳ قاشق غذاخوری …

  • طرز تهیه شیرینی توت

    طرز تهیه شیرینی توت (توت بادامی – توت پسته ای – توت نارگیلی)   شیرینی توت به دلیل بدون پخت پخت و ساده بودن، نیز طعم عالی و ظاهر زیبا طرفداران زیادی دارد. با دستور …

  • رویال آیسینگ , تزیین بیسکویت دستور تهیه رویال آیسینگ برای تزیین شیرینی

    روش تهیه رویال آیسینگ برای تزیین بیسکویت و شیرینی رویال آیسینگ (royal icing) که برای تزئین بیسکویت ، کیک ، شکلات و … استفاده میشه و بنظرم یکی از لذت بخش ترین تزئین هاست که …

  • بستنی زمستانی, سفره شب یلدا طرز تهیه بستنی زمستانی برای شب یلدا و دسر پذیرایی جشن تولد + فیلم آموزشی

    روش تهیه بستنی زمستانی خانگی + فیلم  بستنی زمستانی که در این بخش از نان ، شیرینی ، دسر ، آموزش آشپزی می بینید بسیار خوشمزه تر از بازاریه و برای عصرانه بچه ها ، …

  • طرز تهیه رولت موز طرز تهیه رولت موز / رولت مجلسی / انواع رولت

    دستور پخت رولت موز  رولت موز دسری شیک و خوشمزه و مجلسیه.   مواد لازم برای تهیه رولت موز : آرد ۱۲۰گرم تخم مرغ ۴عدد شکر ۱۰۰گرم وانیل یک چهارم قاشق چایخوری بکینگ پودر یک دوم …

  • طرز تهیه قرابیه ارده طرز تهیه قرابیه ارده شیرینی مقوی و خوشمزه برای پذیرایی عید نوروز

    طرز تهیه قرابیه ارده در بخش آشپزی امروز طرز تهیه قرابیه ارده را تقدیمتون می کنیم. این شیرینی بسیار خوشمزس و درست کردنش خیلی راحته. شیرینی قرابیه ارده در کمتر از ۷ دقیقه آماده میشه. …

  • طرز تهیه کیک مخملی قرمز ولنتاین و سالگرد ازدواج بدون نیاز به اسپری مخملی

    طرز تهیه کیک مخملی قرمز ولنتاین و سالگرد ازدواج دلتون میخواد برای سالگرد ازدواجتون یه کیک عاشقانه بپزین؟ یا برای ولنتاین دنبال یک کیک قلبی و شیک هستین؟ پس در بخش آموزش آشپزی با طرز …

  • طرز تهیه اسنک خرما قالبی طرز تهیه اسنک خرما قالبی مناسب سفره افطار و مراسم مذهبی

    طرز تهیه اسنک خرما ویژه ماه رمضان  این اسنک خرما طعمی عالی داره و برای تمام اعضای خانواده بخصوص بچه ها بسیار مقویه. دسر مناسبی برای ماه رمضان چه در وعده سحر و چه افطار …

  • طرز تهیه خمیر پای میوه ای

       طرز تهیه خمیر پای مخصوص انواع پای میوه ای   آماده سازی: ۱۲ ساعت مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱۳ ساعت   مواد اولیه : نمک ۱قاشق چایخوری آبلیمو ۲قاشق غذاخوری زرده تخم مرغ ۲عدد …

  • طرز تهیه شربت ذرت (سیروپ ذرت)

      آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۲ نفر : اسانس وانیل ۲تا۳قطره (بستگی به خلوص) نمک ۲قاشق چایخوری آب ۵لیوان سرپر شکر …

  • نان شکلاتی حلزونی طرز تهیه نان شکلاتی حلزونی

    دستور پخت نان شکلاتی حلزونی   نان شکلاتی حلزونی نانی خوشمزه و مغذی است که می توانید برای صبحانه و عصرانه سرو نمایید. این نان ظاهر زیبایی داره وو به سادگی تهیه میشه.   مواد …

  • طرز تهیه کیک فرشته لیمویی

    طرز تهیه کیک فرشته لیمویی آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۴۵ دقیقه مواد اولیه برای ۸ نفر : پوست لیمو ترش ۱ و نیم قاشق چایخوری پوست ۲ لیمو (رنده شده) …