یکشنبه , ۸ اسفند , ۱۳۹۵


   نان، شیرینی، دسر  , طرز تهیه محلبی توت فرنگی

طرز تهیه محلبی توت فرنگی

 

محلبی توت فرنگی یک محلبی ساده و خوشمزه میوه ای و می توان گفت کم کالریترین نوع دسر می باشد. پس در روزهای گرم می توان جایگزین بستنی نموده و بخصوص برای سفره افطار مناسب است.

مواد اولیه :
توت فرنگی ۲۵۰ الی ۳۰۰ گرم
شیر شیر ۱ لیتر
آرد برنج ۶ ق.غ
شکر ۱ پیمانه

 

طرز تهیه
توت فرنگی ها را درون کاسه ای ریخته و به آن آب خنک می افزاییم.
(آب را با فشار نیفزایید تا توت فرنگی ها له نشود) و اجازه می دهیم چند دقیقه ای بماند تا گل و لایش ته نشین شود.
سپس آنها را شسته و آبکش می کنیم و اجازه می دهیم کمی خشک شود.
بعد دم سبز توت فرنگی ها را می گیریم و با چاقوی تیز به شکل دلخواه برش می زنیم.
من بسته به اندازه توت فرنگی ها آن ها را چهارقاچ کردم و ریزها را نیز دوقاچ برش زدم.
اکنون توت فرنگی ها را درون کاسه ای ریخته و نصف شکر را (نصف پیمانه) به آن می افزاییم و
اجازه می دهیم نیم ساعت بماند و توت فرنگی آب بیندازد.

 

نان، شیرینی، دسر  , طرز تهیه محلبی توت فرنگی

همچنین به علت داشتن شکر، آب توت فرنگی حالت نسبتاً ژلاتینی خواهد داشت.
همیشه حین افزودن میوه های تازه بخصوص میوه های تابستانی، میوه ها درون محلبی یا پودینگ یا
کیک آب می اندازد و بافت دسر یا کیک را به هم می زند.
با این روش میوه آب اضافی خود را پس خواهد داد و درون کیک یا دسر رطوبتی مناسب خواهد داشت.
از این روش می توان برای توت فرنگی، سیب، گیلاس، آلبالو، زردآلو، کیوی و … استفاده کرد.
اکنون آرد برنج را درون قابلمه طبخ الک کرده و با مابقی شکر (نصف پیمانه) خوب مخلوط می کنیم.
این کار سبب می شود که آرد حین افزودن شیر گلوله نشود.

 

نان، شیرینی، دسر  , طرز تهیه محلبی توت فرنگی

اکنون یک لیوان از شیر را به آرد افزوده و خوب هم میزنیم و سعی می کنیم با قاشق چوبی گلوله های
احتمالی آرد را باز کنیم.
سپس مابقی شیر را افزوده و روی حرارت ملایم قرار می دهیم.
محلبی را با قاشق چوبی خوب هم می زنیم تا به غلظت فرنی در آید.

 

نان، شیرینی، دسر  , طرز تهیه محلبی توت فرنگی

در انتها آب توت فرنگی را افزوده و خوب هم می زنیم تا مخلوط شود،سپس توت فرنگی را افزوده و هم می زنیم.
این کار را به آرامی انجام دهید تا توت فرنگی ها خیلی له نشود و چند جوش که زد حرارت را خاموش کرده و
یک دقیقه به هم زدن ادامه می دهیم.
سپس درون ظرف سرو می ریزیم.
بهتر است از روش سرو تک نفره استفاده نماییم تا دسر حالت شکیل تری داشته باشد.
سپس اجازه می دهیم در دمای اتاق سرد شود.
محلبی ها را به یخچال انتقال می دهیم.
بهتر است ۶ الی ۱۲ ساعت خوب خنک شود.
چون کار داشتم عجله کردم و زود در یخچال گذاشتم که باعث شد دسرم ترک بخورد.
خلال پسته خرد شده تزئین کنید.
نوش جان!

نان، شیرینی، دسر  , طرز تهیه محلبی توت فرنگی

 

وبلاگ الهام خانم ۱۹۸۴

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • دسر عیش السریا , دسر عیش السرایا طرز تهیه عیش السرایا دسر عربی لذیذ و ساده

    طرز تهیه عیش السرایا دسر عربی بسیار ساده و لذیذ! + عکس عیش السرایا دسری ساده و خوشمزه متعلق به کشورهای عربیه ، پخت اون کار خاصی نداره همون فرنی خودمونه با یک لایه از نان تست شیرین …

  • طرز تهیه شارلوت توت فرنگی (سلطنتی)

      طرز تهیه شارلوت توت فرنگی (سلطنتی) دسری شیک ، مجلسی و خوشمزه   آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۳ ساعت       مواد اولیه برای ۱۰ نفر : شیر ۱/۵ پیمانه کیک اسفنجی ۱ …

  • خاگینه شیر عسلی طرز تهیه خاگینه شیر عسلی

    دستور پخت خاگینه شیر عسلی خاگینه شیر عسلی دسری خوشمزه و شیک برای سفره افطار و همینطور مناسب برای صبحانه است. این دسر مقوی و خوشمزه، بسیار ساده و سریع تهیه می شود.   مواد …

  • طرز تهیه حلیم گندم (مناسب برای افطار)

    دو روش برای تهیه حلیم گندم (مناسب برای افطار)   حلیم از غذاها و در واقع از سوپ های ایرانیست که در نقاط مختلف ایران به روش های مختلف تهیه میشه و در هر روش …

  • برشتوک نخودچی زنجبیلی و شکلاتی طرز تهیه برشتوک نخودچی شکلاتی / برشتوک زنجبیلی

    برشتوک نخودچی شکلاتی و زنجبیلی برشتوک نخودچی که به اون حلوای خشک هم میگن یکی از دسرهای ساده و خوشمزه ایرانیه که بیشتر در ماه رمضان زینت بخش سفره های افطار میشه. برشتوک نخودچی مزه‌ای …

  • طرز تهیه ژله شیر عسلی

      طرز تهیه ژله شیر عسلی   مواد لازم: شیرعسلی تغلیظ شده ی صنعتی حدود ۴۰۰ گرم آب گرم یک پیمانه آب سرد یک پیمانه پودر ژلاتین دو و نیم قاشق سوپخوری اسانس وانیل مایع …

  • طرز تهیه انواع ژله + تزیین ژله مجلسی

    طرز تهیه انواع ژله + تزیین ژله مجلسی   ژله یکی از خوش مزه ترین و شیک ترین دسرهایی است که در اکثر مراسم ها و مهمانی های سرو می شود. ژله ها علاوه بر …

  • طرز تهیه نان خرمایی با خمیر فیلو

    طرز تهیه نان خرمایی با خمیر فیلو این نان خرمایی های خوشمزه برای ماه رمضان بسیار مناسب هستند. آماده سازی: ۲ ساعت مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۳ ساعت مواد اولیه برای ۶ نفر : زرده تخم مرغ ۲ عدد …

  • کرم طالبی , دسر طالبی , دسر مجلسی طرز تهیه کرم طالبی دسر تابستانی

      دستور تهیه دسر تابستانی کرم طالبی   کرم طالبی یکی از دسرهای خوشمزه بهار و تابستونه. در این مطلب دو روش تهیه برای دسر طالبی تقدیم شما عزیزان خواهد شد. امیدواریم اونو درست کنید …

  • طرز تهیه ژله آبجو (سورپرایزی)

      ژله آبجو یه ژله سوپرایزی و جالبه که میتونید برای مهموناتون درست کنید و اونا رو شگفت زده کنید ! درست کردنش خیلی خیلی راحته .. این یه ژله جالب و ساده واسه اذیت …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه چیز کیک انار دسر شب یلدا و ولنتاین

      طرز تهیه چیز کیک انار دسر ویژه شب یلدا و ولنتاین   چیز کیک انار دسری پاییزی با ظاهری زیبا و خوشرنگه که برای شب یلدا و همینطور مهمانی ولنتاین مناسبه. پایه چیز کیک …

    • طرز تهیه ژله آفتابگردان

          طرز تهیه ژله آفتابگردان   ژله آفتابگردان ژله ای شیک و مجلسی   مواد اولیه : شکلات یا نسکافه مقدار کمی پودر ژله زرد ۱بسته پودر ژله سبز ۱بسته پودر ژله آلوئه ورا …

      • برشتوک دو رنگ , دسر افطار طرز تهیه برشتوک دو رنگ

        دستور پخت برشتوک دو رنگ برشتوک نخودچی یا حلوای خشک یکی از انواع شیرینی‌های سنتی ایرانی , دسری ساده و خوشمزه است که بیشتر در ماه مبارک رمضان زینت بخش سفره‌های افطار می شود. این …