شنبه , ۲ بهمن , ۱۳۹۵


ماهی سوخاری , سس لیمویی

روش پخت ماهی سوخاری با سس لیمویی 

ماهی سوخاری غذایی لذیذ و خوشمزه و مناسب وعده شام و ناهار است. این غذای شیک و مجلسی خیلی سریع آماده میشود و مورد علاقه اکثر افراد بخصوص بچه هائی است که با ماهی میانه خوبی ندارند.

امیدواریم با تهیه این ماهی سوخاری خوشمزه، لذت کافی را برده و لحظات خوشی را در کنار خانواده سپری کنید.

 

مواد لازم برای تهیه ماهی سوخاری :

فیله ماهی شسته و خشک شده:۸۰۰ گرم

تخم مرغ: ۲ عدد

آرد سوخاری: ۱۳۰ گرم

روغن مایع: به میزان لازم

نمک و فلفل: به میزان لازم

 

مواد لازم برای مایونز لیمویی:

مایونز: ۱۰۰ گرم

سیر رنده شده:۱ حبه

رنده پوست لیمو: ۳ قاشق چایخوری

آب لیموترش :۱ قاشق غذاخوری

گشنیز ساطوری شده:۱/۲ قاشق غذاخوری

 

ماهی سوخاری , سس لیمویی

روش تهیه :

طرز تهیه ماهی سوخاری :

فیله‌های ماهی را به شکل نوارهایی به ضخامت ۲ سانتیمتر و طول ۵ سانتیمتر ببرید، سپس کمی نمک و فلفل بپاشید.

تخم مرغ‌ها را در یک بشقاب گود شکسته و آنقدر با چنگال بزنید تا یکدست شود، اما دقت کنید تخم‌مرغ‌ها کف نکند.

سپس کمی نمک و فلفل بپاشید آرد سوخاری را در یک بشقاب گرد بریزید.

فیله‌های ماهی را در مایه تخم‌مرغ زده، سپس در آرد بغلتانید. این عمل را برای هر فیله، دو تا سه بار انجام دهید.

روغن را در یک قابلمه یا تابه کوچک داغ کنید. مقدار روغن باید به اندازه‌ای باشد که روی فیله‌ها را بپوشاند.

در هر نوبت حدود ۴ فیله را به مدت ۵ دقیقه در روغن روی شعله متوسط سرخ کنید تا روی آن طلایی شود.

 

روش تهیه سس:

همه مواد را با هم مخلوط کرده و کمی نمک و فلفل به آن بیفزایید.

نکات :

فیله ماهی هوک و شیر برای این کار مناسب‌تر است.

پیشنهاد می‌شود به جای آرد سوخاری از نان خشک کوبیده مخلوط شده با نمک، فلفل و زردچوبه استفاده کنید.

به مایه تخم‌مرغ یکی، دو قاشق آب اضافه کنید تا کمی رقیق‌تر شود.

این غذا را با سیب‌زمینی سرخ کرده سرو کنید.

 

نوش جان

 

منبع: کانال پخت و پز آسان



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • ماهی سالمون با سس خیار تزتیک طرز تهیه ماهی سالمون با سس خیار تزتیک سبک یونانی

    طرز تهیه ماهی سالمون با سس خیار تزتیک به سبک یونانی  ماهی سالمون با سس خیار تزتیک غذایی یونانی و بسیار لذیذ که طعم بی نظیرش تا مدتها در خاطرتون می مونه. آماده سازی: ۱۵ …

  • طرز تهیه سبزی پلو با ماهی

        آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه طرز تهیه سبزی پلو با ماهی (بدون نیاز به فر)   مواد اولیه برای ۵ نفر : آبلیمو به …

  • طرز تهیه ماهی شکم پر به سبک لنگرود طرز تهیه ماهی شکم پر به سبک لنگرود

    طرز تهیه ماهی شکم پر به سبک شرق گیلان (لنگرود همیشه سبز)   ماهی شکم پر یکی از غذاهای اصیل و محلی گیلانه که نوع سنتی اون به ماهی فویج یا ماهی فبیج یا ماهی گرگه شهرت …

  • سوفله ماهی طرز تهیه سوفله ماهی

    دستور پخت سوفله ماهی سوفله ماهی را با هر نوع فیله ماهی می توانید درست کنید. انتخاب نوع ماهی به سلیقه و ذائقه خودتان بستگی دارد. اما آنچه مهم است، فیله ها نباید خیلی ضخیم یا …

  • طرز تهیه کتلت تن ماهی

    طرز تهیه کتلت تن ماهی زمان لازم برای تهیه کتلت تن ماهی : آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه مواد اولیه برای ۴ نفر: سیب زمینی (بزرگ) ۴ عدد تن ماهی ۱ …

  • ناگت ماهی , غذا با ماهی طرز تهیه ناگت ماهی

    طرز تهیه ناگت ماهی ناگت ماهی غذایی سبک و خوشمزه هست که در مدت زمان کمی آماده سرو میشه. این غذا برای بچه هایی که به ماهی علاقه ندارن مناسبه.   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: …

  • طرز تهیه رول ماهی فیله

    روش پخت رول ماهی رول ماهی یک غذای بسیار لذیذ هست که می تونید بصورت خوراک و یا با سبزی پلو میل کنید و در هر دو حالت بسیار خوشمزه هست .برای کسانی که بخاطر …

  • طرز تهیه ماهی و سبزیجات

      طرز تهیه ماهی و سبزیجات در فر ( رژیمی، راحت و سریع)   ماهی و سبزیجات هم یه غذای رژیمیه و هم خیلی دلچسب و خوشمزس. با مقداری سالاد می تونه غذای کاملی باشه. …

  • طرز تهیه سالاد تن ماهی

      طرز تهیه سالاد تن ماهی   آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت   مواد اولیه برای ۶ نفر : فلفل و نمک به مقدار دلخواه سس لیمو ۱ نسخه روغن زیتون ۱ قاشق غذا خوری …

  • طرز تهیه ماهی سالمون گریل شده با شلیل

    طرز تهیه ماهی سالمون گریل شده با شلیل   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۳۰ دقیقه مواد اولیه برای ۲ نفر: ماهی سالمون ۲ عدد فیله ی ۱۸۰ گرمی (به قطر …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه کوکو سیب زمینی طرز تهیه کوکو سیب زمینی با پیاز و جعفری

    طرز تهیه کوکو سیب زمینی به سبکی جدید کوکوی سیب زمینی یکی از غذاهای خوشمزه و قدیمیه که پخت اون آسون و سریعه. در ادامه طرز تهیه کوکو سیب زمینی با پیاز و جعفری را …

    • طرز تهیه کلوچه گوشت طرز تهیه کلوچه گوشت خوشمره

      روش پخت کلوچه گوشت ، غذایی جدید و خوشمزه  مواد لازم: _ماست ۱ لیوان _روغن جامد نصف لیوان _تخم مرغ ۱ عدد _بیکینگ پودر ۱قاشق غذا خوردی _یک قاشق غذاخوری خمیر مایه عمل آمده در …

      • طرز تهیه سوپ قارچ خامه ای

        طرز تهیه سوپ قارچ خامه ای (معرکه ترین طعم سوپ را تجربه کنید!) آماده سازی: ۳۰ دقیقه     مواد اولیه برای ۴ نفر : عصاره مرغ یک بسته کوچک شیر  ۴ لیوان+مقداری برای حل کردن …

        • طرز تهیه حلیم گوشت

          طرز تهیه حلیم گوشت   حلیم غذای بسیار پرطرفدار و لذیذ ایرانی است و طرفداران بسیار زیادی دارد . همه ما با حلیم آشناییم و اکثرا آن را جزو غذاهای خوشمزه محسوب می کنیم.خوردن حلیم …

          • بورقی ترکی طرز تهیه بورقی ترکی

            بورقی ترکی   مواد لازم: پنیر فتا: ۲۰۰ گرم تخم‌مرغ: درشت یک عدد جعفری ساطوری شده: یک قاشق غذاخوری نعناع ساطوری‌شده: یک قاشق غذاخوری شوید ساطوری‌شده: یک قاشق غذاخوری خمیر یوفکا یا فیلو: ۸ تا …

            • طرز تهیه لازانیا اسفناج لقمه ای

                  طرز تهیه لازانیا اسفناج لقمه ای یا مینی لازانیا اسفناج   خیلی از ما لازانیا را دوست داریم اما سرو آن کمی دشوار است. وقتی شروع به بریدن آن می کنیم شاید کمی از …

              • طرز پخت سینه مرغ به روشی جدید

                    طرز پخت سینه مرغ به روشی جدید   آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت مواد اولیه برای ۴ نفر: سینه مرغ ۴ عدد ژامبون گوشت ورقه ای ۶ عدد سس خردل ۱/۲ پیمانه …

                • طرز تهیه سالاد خیار ترش و تند

                  آماده سازی: ۲ ساعت   مواد اولیه برای ۴ نفر : خیار۲ عدد – ۶۰۰ گرم (بدون تخم) نمک طبق ذائقه شکر دانه ای۲ تا ۳ قاشق چایخوری – بسته به میزان شیرینی که برای سالاد می پسندید …

                  • کره خانگی کره خانگی و سالم بسازید

                    دستور تهیه کره خانگی خوشمزه و سالم کره خانگی برای سلامتی بیشتر قسمت‌های بدن از جمله بافت‌ها، دندان‌ها، پوست و چشم‌ها بسیار مناسب است. بهترین لطفی که شما می‌توانید در حق سلامتی خود انجام دهید، کاهش استفاده …

                    • طرز تهیه ماست در منزل

                        طرز تهیه ماست خانگی   تنها امکاناتی که برای درست کردن ماست نیاز داریم، شیر و کمی ماست تازه است. این تمام سرمایه‌ای است که باید داشته باشیم تا ماست‌بند خانه خودمان شویم و …

                      • پای اسفناج پنیری طرز تهیه پای اسفناج پنیری

                        طرز تهیه پای اسفناج پنیری   در این مطلب طرز تهیه پای اسفناج پنیری را خواهید دید.  پای، یک ظرف غذا پخته شده‌است که معمولاً با لایه خمیر شیرینی پوشش داده می‌شود و یا به …

                        • طرز تهیه دلمه فلفل دلمه ای

                          طرز تهیه دلمه فلفل دلمه ای سبز   آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه    مواد اولیه برای ۲ نفر : برنج ۱/۳ فنجان آب ۲/۳ فنجان فلفل …

                          • طرز تهیه کوکوی ماکارونی

                            طرز پخت کوکوی ماکارونی   اگه دنبال یه غذای جدید هستین کوکوی ماکارونی رو امتحان کنین. فک کنم خوشتون بیاد .   آماده سازی: ۱ ساعت   مواد اولیه : ماکارونی پاستا  ۲۰۰گرم گوشت چرخ …

                            • طرز تهیه کوفته آجیلی آذربایجانی

                              طرز تهیه کوفته آجیلی آذربایجانی   مواد لازم : گوشت چرخ شده ۵۰۰ گرم برنج ۱ فنجان نعنا خشک خلال بادام و پسته هر کدام ۱ قاشق غ گردو ۱ پیمونه پیاز ۱ عدد نمک …