دوشنبه , ۴ اردیبهشت , ۱۳۹۶

طرز تهیه مافین سیب

طرز تهیه مافین سیب

مافین سیب نوعی مافین آمریکایی سریع و سالمه که برای وعده عصرانه بسیار مناسبه. این مافین ، در واقع نان سریعه که در قالب های تک نفره درست شده. نان های سریع (Quick bread) به نون هایی می گن که در اونها از خمیر مایه استفاده نمی شه و نیازی به استراحت برای ور اومدن نداره.

 

آماده سازی: ۱۵ دقیقه
مدت انتظار: ۳۰ دقیقه
مجموعاً: ۴۵ دقیقه

 

مواد اولیه مافین سیب :

شکر قهوه ای روشن یک دوم پیمانه
پودر زنجبیل یک دوم ق غ
سیب ۱ عدد بزرگ
آب لیمو ترش تازه ۲ ق چ
آرد شیرینی پزی یک و دو سوم پیمانه
بکینگ پودر ۱ ق غ
سبوس گندم یک هشتم پیمانه
شیر شیر ۱ پیمانه
نمک یک هشتم ق چ
روغن مایع یک چهارم پیمانه
دارچین ۱ ق غ
تخم مرغ تخم مرغ ۱ عدد

طرز تهیه مافین سیب

 

روش پخت مافین سیب :

برای درست کردن مافین سیب می تونید از سینی کاپ کیک استفاده کنید و دقیقا عین کاپ کیک، کاغذ (کپسول) بندازید. یا می تونید از این کاغذهای مقوایی مخصوص مافین استفاده کنید.

درصورتیکه از سینی و کاغذ کاپ کیک استفاده می کنید، یک سینی دوازده تایی رو حاضر کنید. این مقوایی ها بزرگترن و نه تا کافیه.

طرز تهیه مافین سیب
فر روی ۱۹۰ درجه ی سانتی گراد، معادل ۳۷۵ درجه ی فارنهایت یا درجه ی ۵ فر روشن کنید تا گرم شه.

مواد لازم رو آماده کنید. در صورتیکه سبوس گندم ندارید می تونید حذف کنید.

پاکت یا ظرف آرد رو هم بزنید و با قاشق پیمانه ها رو پر کنید، سرش رو صاف کنید و بعد الک کنید.

شیر و تخم مرغ هم دمای محیط باشن.

آرد رو یک بار الک کنید و بار دوم سبوس گندم رو هم همراه آرد الک کنید.

طرز تهیه مافین سیب

سبوس، جدار خارجی گندمه که دارای مواد فسفردار، انواع ویتامین‌های B ،‌آهن و منیزیمه. در آرد های سفید شده، مثل آردی که در قنادی استفاده می شه سبوسِ گندم حین آسیاب ازش جدا شده.

وقتی سبوس از غلات جدا می‌شه، ویتامین‌های B1 یا تیامین، B3 یا نیاسین و بیوتین در اونها کم می شه. دلیل اصلی اضافه کردن سبوس به دستورهای نونی که آردِ سفید شده دارن، جبران کمبود ویتامین B توی آرده.

سعی کنید سبوس رو تهیه کنید و از رسپی هایی که سبوس داره حذفش نکنید. پودر سبوس گندم رو می تونید از سوپرمارکت ها یا عطاری ها تهیه کنید.

نحوه ی درست کردن اکثر مافین ها به این صورته که در یک کاسه مواد خشک و در کاسه ی دیگه ای مواد تر با هم مخلوط می کنیم و در انتها این دو کاسه به هم اضافه می شن.

برای آماده کردن کاسه ی مواد خشک، آرد و سبوس الک شده رو توی یک کاسه تمیز بریزید، بیکینگ پودر و نمک رو به مواد اضافه کنید.

پودر دارچین و زنجبیل رو هم به کاسه ی مواد خشک اضافه کنید. اگر طعم زنجبیل رو دوست ندارید یا تهیه اش براتون سخته می تونید حذف یا با دارچین جایگزین کنید.

یک چهارم پیمانه از شکر قهوه ای رو هم به مواد خشک اضافه کنید.

مواد خشک رو حسابی با ویسک هم بزنید تا یکدست بشه و مواد یکنواخت بین هم پخش شه. کاسه ی مواد خشک رو کنار بذارید.

سیب رو پوست بکنید و بصورت نگینی برش بدید.

طرز تهیه مافین سیب

سیب ها رو توی یک کاسه بریزید و دو قاشق چایخوری آبلیمو بهش اضافه کنید. سعی کنید از لیمو ترش تازه استفاده کنید.

یک چهارم پیمانه شکر قهوه ای هم به سیب ها اضافه کنید.

طرز تهیه مافین سیب

خوب هم بزنید تا شکر و آبلیمو به خورد سیب بره و سیب طعم دار شه.

طرز تهیه مافین سیب

حالا کاسه ی مواد تر رو آماده کنید. شیر رو توی یک کاسه ی تمیز بریزید.

روغن مایع رو به شیر اضافه کنید. شما از هر روغن بی طعم و بویی می تونید استفاده کنید.

تخم مرغ رو به مواد اضافه کنید و بعد مخلوط شیر، روغن و تخم مرغ رو ویسک کنید.

سیب رو به مواد تر اضافه کنید و به آرومی با لیسک مخلوط کنید.

طرز تهیه مافین سیب

کاسه ی مواد خشک و تَر آماده است. حالا یک گودی وسط مواد خشک ایجاد کنید.

مواد تر رو بریزید وسط مواد خشک و با ویسک یا لیسک مخلوط کنید. معمولا در تهیه ی مافین از همزن برقی استفاده نمی شه ولی اگر فکر می کنید هم زدن سختتونه با کند ترین دور همزن مواد رو قاطی کنید.

فقط و فقط در حدی هم بزنید که آرد توی مواد دیده نشه. حواستون باشه زیادی هم نزنید که سیب ها لِه نشن.

طرز تهیه مافین سیب

با اسکوپ بستنی یا قاشق از مواد بردارید و توی کاغذهای مافین بریزید.

طرز تهیه مافین سیب

قالب ها رو تا دو سوم پر کنید. اگر مایلید می تونید روی مواد پودر قند الک کنید.

با پودر قند رویه مافین سیب به این شکل در میاد.

طرز تهیه مافین سیب

سینی رو به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه توی فر قرار بدید، بعد از ۲۰ دقیقه چک کنید، سر مافین ها باید از کاغذ بالا زده باشه و طلایی شده باشن و خلال دندون رو که وسط مافین فرو کنید تمیز در بیاد.

طرز تهیه مافین سیب

بعد از پخت سینی رو روی توری خنک کننده قرار بدید و وقتی کمی خنک شد مافین ها رو سرو کنید. مافین معمولا بصورت گرم سرو می شه.

این هم بافت داخل مافین سیب .

طرز تهیه مافین سیب

 

نکات :

چون طعم دارچین و زنجبیل در ترکیب با سیب را خیلی دوست دارم، مقادیرش را نسبت به ریسپی اصلی تغییر دادم که خیلی عالی شد. در ریسپی اصلی مقدار دارچین و زنجبیل ۱ ق چ است.

این ریسپی با داشتن شکر و روغن کم و سبوس میتونه عصرونه مناسبی برای کودکان عزیزمان باشه.

 

 

منبع:سوران/spbaking

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:



نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

بیشتر ببینید
در این رابطه بیشتر بخوانید
مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه یک دسر ساده

    در این مطلب روش تهیه یک دسر ساده و خوش طعم به شما عزیزان آموزش داده می شود. مواد لازم: پودر ژلاتین : ۱ و نیم قاشق سوپخوری آب :  نصف پیمانه شکر  : ۱ …

  • بیسکویت نسکافه طرز تهیه بیسکویت نسکافه برای عصرانه

    دستور پخت بیسکویت نسکافه برای عصرانه بیسکویت نسکافه عصرانه ای خوشمزه برای شما و مهمانانتان است. این کوکی ها را درست کنید و در کنار خانواده از خوردن آن ها لذت ببرید.   مواد لازم …

  • طرز تهیه سمنو خانگی طرز تهیه سمنو خانگی برای سفره هفت سین نوروز

    طرز تهیه سمنو در منزل برای نوروز ۹۶ سمنو که یکی از اجزای جدایی ناپذیر سفره هفت سین ایرانیان است را با آرد جوانه گندم درست می کنند. در بخش آموزش آشپزی ، طرز تهیه سمنو را …

  • طرز تهیه کیک بستنی با چیپس شکلاتی

    طرز تهیه کیک بستنی با چیپس شکلاتی   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه مواد اولیه برای ۸ نفر: چیپس شکلاتی ۱/۲ فنجان پودر شکر ۲ قاشق …

  • طرز تهیه شیرینی اتابکی طرز تهیه شیرینی اتابکی یا ولیعهدی شیرینی مخصوص عید نوروز

    طرز تهیه شیرینی اتابکی برای پذیرایی عید نوروز شیرینی اتابکی مدت ماندگاری طولانی دارد. میتوانید شیرینی را در ظرف دردار چیده و مدت یک ماه در جای خنک یا ۳ ماه در فریزر نگهداری کنید. …

  • طرز تهیه ترحلوای شیرازی طرز تهیه ترحلوای شیرازی برای افطار

    دستور پخت ترحلوای شیرازی   ترحلوای شیرازی ، حلوای سنتی شیرازه که از قدیم خیلی مرسوم بوده تو  جشن ها و مهمانی ها عزاداری یا ایام رمضان زیاد استفاده میشده. فرق این حلوا با بقیه حلواهائی که نشاسته …

  • کیک هل و زعفران, طرز پخت کیک طرز تهیه کیک هل و زعفران / پخت کیک مجلسی

    دستور پخت کیک هل و زعفران کیک هل و زعفران را از دوران دبیرستان می پختم.  طعمش بی نظیره و بافت فوق العاده لطیفی داره. آخ که وقتی بوی هل و زعفران می پیچه تو خونه خاطره …

  • طرز تهیه فروماژ گل سرخ

    طرز تهیه فروماژ گل سرخ   مواد اولیه : تخم مرغ ۳ عدد شکر ۱۵۰ گرم خامه (فرم گرفته) ۱۵۰ گرم آب ۶۰ میلی لیتر پودر ژلاتین ۱ قاشق سوپخوری پودر گل سرخ ۲ قاشق …

  • طرز تهیه نان ستاره ای نوتلا طرز تهیه نان شکلاتی ستاره ای خوشمزه و مجلسی + فیلم طرز تهیه نان نوتلا ستاره ای

    طرز تهیه نان شکلاتی ستاره ای مجلسی و خوشمزه در این مطلب که طرز تهیه نان شکلاتی ستاره ای است یاد می گیرید چگونه نانی زیبا یه شکل ستاره درست کرده و همه را شگفت …

  • طرز تهیه رولت خامه ای

    طرز تهیه رولت خامه ای   در این مطلب روش تهیه رولت خامه ای خانگی تقدیم شما عزیزان علاقمند به هنر شیرینی سازی میشه .   آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: …

  • طرز تهیه نان صبحانه پلنگی طرز تهیه نان صبحانه پلنگی

    روش پخت نان صبحانه پلنگی نان صبحانه پلنگی نانی سالم و خوشمره است با ظاهری اشتها برانگیز و زیبا که میز صبحانه شما را جذاب تر از قبل خواهد کرد. برای یادگرفتن روش پخت نان صبحانه …

  • شیرینی کره ای پیچ,شیرینی با خمیر جادویی طرز تهیه شیرینی کره ای پیچ با خمیر جادویی

    دستور پخت شیرینی کره ای پیچ با استفاده از خمیر جادویی شیرینی کره ای پیچ یک شیرینی خوشمزس که با خمیر جادویی درست میشه. این شیرینی را می تونین به عنوان میان وعدهف عصرانه و حتی …

  • شیرینی شکلاتی کره بادام زمینی طرز تهیه شیرینی شکلاتی کره بادام زمینی

    شیرینی شکلاتی کره بادام زمینی   شیرینی شکلاتی کره بادام زمینی یکی دیگر از انواع کوکی هایی است که می توانید برای پذیرایی مهمانان نوروزی خودتان در منزل درست کنید.  اگر به کره بادام زمینی حساسیتی …

  • کاچی چهار مغز ,دسر ماه رمضان طرز تهیه کاچی چهار مغز برای افطار

    دستور پخت کاچی چهار مغز کاچی چهار مغز از دسرهای مقوی و خوشمزه ایرانی و یکی از سنتهای دیرینه مردم دیار کریمان با قدمت چند صد ساله است که نقش مهمی در سلامتی و تقویت …