دوشنبه , ۷ فروردین , ۱۳۹۶


طرز تهیه مافین سیب

طرز تهیه مافین سیب

مافین سیب نوعی مافین آمریکایی سریع و سالمه که برای وعده عصرانه بسیار مناسبه. این مافین ، در واقع نان سریعه که در قالب های تک نفره درست شده. نان های سریع (Quick bread) به نون هایی می گن که در اونها از خمیر مایه استفاده نمی شه و نیازی به استراحت برای ور اومدن نداره.

 

آماده سازی: ۱۵ دقیقه
مدت انتظار: ۳۰ دقیقه
مجموعاً: ۴۵ دقیقه

 

مواد اولیه مافین سیب :

شکر قهوه ای روشن یک دوم پیمانه
پودر زنجبیل یک دوم ق غ
سیب ۱ عدد بزرگ
آب لیمو ترش تازه ۲ ق چ
آرد شیرینی پزی یک و دو سوم پیمانه
بکینگ پودر ۱ ق غ
سبوس گندم یک هشتم پیمانه
شیر شیر ۱ پیمانه
نمک یک هشتم ق چ
روغن مایع یک چهارم پیمانه
دارچین ۱ ق غ
تخم مرغ تخم مرغ ۱ عدد

طرز تهیه مافین سیب

 

روش پخت مافین سیب :

برای درست کردن مافین سیب می تونید از سینی کاپ کیک استفاده کنید و دقیقا عین کاپ کیک، کاغذ (کپسول) بندازید. یا می تونید از این کاغذهای مقوایی مخصوص مافین استفاده کنید.

درصورتیکه از سینی و کاغذ کاپ کیک استفاده می کنید، یک سینی دوازده تایی رو حاضر کنید. این مقوایی ها بزرگترن و نه تا کافیه.

طرز تهیه مافین سیب
فر روی ۱۹۰ درجه ی سانتی گراد، معادل ۳۷۵ درجه ی فارنهایت یا درجه ی ۵ فر روشن کنید تا گرم شه.

مواد لازم رو آماده کنید. در صورتیکه سبوس گندم ندارید می تونید حذف کنید.

پاکت یا ظرف آرد رو هم بزنید و با قاشق پیمانه ها رو پر کنید، سرش رو صاف کنید و بعد الک کنید.

شیر و تخم مرغ هم دمای محیط باشن.

آرد رو یک بار الک کنید و بار دوم سبوس گندم رو هم همراه آرد الک کنید.

طرز تهیه مافین سیب

سبوس، جدار خارجی گندمه که دارای مواد فسفردار، انواع ویتامین‌های B ،‌آهن و منیزیمه. در آرد های سفید شده، مثل آردی که در قنادی استفاده می شه سبوسِ گندم حین آسیاب ازش جدا شده.

وقتی سبوس از غلات جدا می‌شه، ویتامین‌های B1 یا تیامین، B3 یا نیاسین و بیوتین در اونها کم می شه. دلیل اصلی اضافه کردن سبوس به دستورهای نونی که آردِ سفید شده دارن، جبران کمبود ویتامین B توی آرده.

سعی کنید سبوس رو تهیه کنید و از رسپی هایی که سبوس داره حذفش نکنید. پودر سبوس گندم رو می تونید از سوپرمارکت ها یا عطاری ها تهیه کنید.

نحوه ی درست کردن اکثر مافین ها به این صورته که در یک کاسه مواد خشک و در کاسه ی دیگه ای مواد تر با هم مخلوط می کنیم و در انتها این دو کاسه به هم اضافه می شن.

برای آماده کردن کاسه ی مواد خشک، آرد و سبوس الک شده رو توی یک کاسه تمیز بریزید، بیکینگ پودر و نمک رو به مواد اضافه کنید.

پودر دارچین و زنجبیل رو هم به کاسه ی مواد خشک اضافه کنید. اگر طعم زنجبیل رو دوست ندارید یا تهیه اش براتون سخته می تونید حذف یا با دارچین جایگزین کنید.

یک چهارم پیمانه از شکر قهوه ای رو هم به مواد خشک اضافه کنید.

مواد خشک رو حسابی با ویسک هم بزنید تا یکدست بشه و مواد یکنواخت بین هم پخش شه. کاسه ی مواد خشک رو کنار بذارید.

سیب رو پوست بکنید و بصورت نگینی برش بدید.

طرز تهیه مافین سیب

سیب ها رو توی یک کاسه بریزید و دو قاشق چایخوری آبلیمو بهش اضافه کنید. سعی کنید از لیمو ترش تازه استفاده کنید.

یک چهارم پیمانه شکر قهوه ای هم به سیب ها اضافه کنید.

طرز تهیه مافین سیب

خوب هم بزنید تا شکر و آبلیمو به خورد سیب بره و سیب طعم دار شه.

طرز تهیه مافین سیب

حالا کاسه ی مواد تر رو آماده کنید. شیر رو توی یک کاسه ی تمیز بریزید.

روغن مایع رو به شیر اضافه کنید. شما از هر روغن بی طعم و بویی می تونید استفاده کنید.

تخم مرغ رو به مواد اضافه کنید و بعد مخلوط شیر، روغن و تخم مرغ رو ویسک کنید.

سیب رو به مواد تر اضافه کنید و به آرومی با لیسک مخلوط کنید.

طرز تهیه مافین سیب

کاسه ی مواد خشک و تَر آماده است. حالا یک گودی وسط مواد خشک ایجاد کنید.

مواد تر رو بریزید وسط مواد خشک و با ویسک یا لیسک مخلوط کنید. معمولا در تهیه ی مافین از همزن برقی استفاده نمی شه ولی اگر فکر می کنید هم زدن سختتونه با کند ترین دور همزن مواد رو قاطی کنید.

فقط و فقط در حدی هم بزنید که آرد توی مواد دیده نشه. حواستون باشه زیادی هم نزنید که سیب ها لِه نشن.

طرز تهیه مافین سیب

با اسکوپ بستنی یا قاشق از مواد بردارید و توی کاغذهای مافین بریزید.

طرز تهیه مافین سیب

قالب ها رو تا دو سوم پر کنید. اگر مایلید می تونید روی مواد پودر قند الک کنید.

با پودر قند رویه مافین سیب به این شکل در میاد.

طرز تهیه مافین سیب

سینی رو به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه توی فر قرار بدید، بعد از ۲۰ دقیقه چک کنید، سر مافین ها باید از کاغذ بالا زده باشه و طلایی شده باشن و خلال دندون رو که وسط مافین فرو کنید تمیز در بیاد.

طرز تهیه مافین سیب

بعد از پخت سینی رو روی توری خنک کننده قرار بدید و وقتی کمی خنک شد مافین ها رو سرو کنید. مافین معمولا بصورت گرم سرو می شه.

این هم بافت داخل مافین سیب .

طرز تهیه مافین سیب

 

نکات :

چون طعم دارچین و زنجبیل در ترکیب با سیب را خیلی دوست دارم، مقادیرش را نسبت به ریسپی اصلی تغییر دادم که خیلی عالی شد. در ریسپی اصلی مقدار دارچین و زنجبیل ۱ ق چ است.

این ریسپی با داشتن شکر و روغن کم و سبوس میتونه عصرونه مناسبی برای کودکان عزیزمان باشه.

 

 

منبع:سوران/spbaking

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

بیشتر ببینید
در این رابطه بیشتر بخوانید
مطالب قبلی این بخش
  • تارت فلورنتینا طرز تهیه تارت فلورنتینا / شیرینی ملکه بادام

    دستور پخت تارت فلورنتینا   تارت فلورنتینا یا شیرینی ملکه بادام ، شیرینی خوشگل و خوشمزه ایه که درست کردن اون به نظر پر کار و سخت می‌آید. اما این طور نیست فقط کمی صبر و حوصله می‌خواهد. اگر …

    • نان همبرگر خانگی طرز تهیه نان همبرگر خانگی عالی و لطیف

      دستور پخت نان همبرگر خانگی خوشمزه و پفکی نان همبرگر یکی از نان های معروف و فانتزی با بافتی نرم و پفکیه که طرفدارای زیادی هم داره. با کمی حوصله می تونید نان همبرگر خانگی را تهیه …

      • طرز تهیه چیز کیک انار دسر شب یلدا و ولنتاین

          طرز تهیه چیز کیک انار دسر ویژه شب یلدا و ولنتاین   چیز کیک انار دسری پاییزی با ظاهری زیبا و خوشرنگه که برای شب یلدا و همینطور مهمانی ولنتاین مناسبه. پایه چیز کیک …

        • حلوا خرمایی طرز تهیه حلوا خرمایی ویژه ماه رمضان

          دستور پخت حلوا خرمایی برای ماه رمضان حلوا خرمایی را می توانید با دست به شکل های مختلف درآورید و بعد در ظرف مناسب بچینید.   مواد لازم برای تهیه حلوا خرمایی : آرد یک لیوان (آرد سفید …

          • طرز تهیه ترافل رنگی در منزل

            ترافل رنگی را خودتان در منزل بسازید   این سری قصد دارم طرز تهیه ترافل های رنگی (sprinkle) رو بهتون یاد بدم، بیشتر به درد کسایی میخوره که خوش ذوقن و وااااقعا حال و حوصله …

            • کیک ژله ، کیک ژله ای میوه کیک ژله / طرز تهیه کیک ژله ای

              ژلو کیک – طرز تهیه کیک ژله ای میوه ای   مواد لازم برای تهیه کیک ژله ای : کره (خردشده) ۲۲۵ گرم شکر (نرم و دانه ریز) ۴۰۰ گرم وانیل شکری ۱ قاشق چای خوری …

              • دسر پاناکوتا سورپرایز طرز تهیه دسر پاناکوتا سورپرایز

                       آموزش تصویری روش تهیه دسر پاناکوتا سورپرایز   دسر پاناکوتا سورپرایز مناسب برای ولنتاین و جشن سالگرد ازدواج است. درست کردن آن کمی دقت و وقت نیاز دارد. با هر رنگ ژله ای …

                • طرز تهیه ژله فرفره ای یا رولتی

                  طرز تهیه ژله فرفره ای یا رولتی (فوق العاده آسان و شیک)   مواد اولیه : پودر ژله ۱بسته (در رنگهای مختلف) بستنی وانیلی نصف لیوان   طرز تهیه : در ابتدای کار یک بسته …

                  • طرز تهیه بیسکویت شرت برد طرز تهیه بیسکویت شرت برد با سس کارامل و کاور شکلاتی • بیسکویت توییکس

                    طرز تهیه بیسکویت شرت برد بیسکویت توییکس یا بیسکویت شرت برد shortbread cookie یکی از انواع بیسکویت معروف دنیاست که به دلیل داشتن میزان چربی (کره) زیاد بافتی پوک و شکننده داره و اسمش هم به خاطر همین …

                    • کوکی مارمالادی طرز تهیه کوکی مارمالادی ترد و خوشمزه

                      روش پخت کوکی مارمالادی برای عید نوروز     کوکی مارمالادی خوش طعم و ترد یکی از شیرینی های مناسب برای پذیرایی از مهمانان نوروزی است. برای یک بار هم شده این شیرینی های زیبا و خوشرنگ را …

                      • طرز تهیه باقلوا پسته ای , باقلوا ترکی طرز تهیه باقلوا پسته ای بدون فر

                        طرز تهیه باقلوا پسته ای بدون فر    باقلوا پسته ای یکی از انواع شیرینی باقلوا است که در این دستور با خمیر یوفکا تهیه می شود. باقلوا گونه‌ای شیرینی است که در کشورهای ایران، …

                        • نان خرمایی طرز تهیه نان خرمایی برای ماه رمضان

                          روش پخت نان خرمایی ویژه ماه رمضان نان خرمایی را می توانید برای وعده صبحانه با برای میان وعده میل کنید. همچنین میشه در ماه رمضان به عنوان افطار سرو کرد. این نان به شکل های مختلف درست میشه …

                          • طرز تهیه دسر ماست و انار طرز تهیه دسر،دسر ماست و انار طرز تهیه دسر ماست و انار

                            طرز تهیه دسر ماست و انار انار را از پوست جدا کرده و داخل ماست بریزید و به میزان دلخواه نمک و فلفل سیاه به آن بزنید،بعد از آماده شدن به مدت ۱۰ دقیقه ظرف …

                            • طرز تهیه کازان دیبی Kazandibi دسر ترکیه ای

                              طرز تهیه دسر کازان دیبی  Kazandibi کازان دیبی ( Kazandibi ) در لغت به معنای ته دیگ بوده و از دسرهای معروف ترکیه و مشابه کرم کارامل  می باشد. این دسر برای ماه رمضان هم مناسب …