یکشنبه , ۶ فروردین , ۱۳۹۶


طرز تهیه مافین باقلوایی

طرز تهیه مافین باقلوایی

 

مواد اولیه برای تهیه مافین باقلوایی:
آردسلف ریزینگ ۲ پیمانه
دارچین ۱ قاشق چایخوری
گردوی خرد شده ۱/۲ پیمانه + ۱ قاشق غذاخوری اضافه تر
پسته خرد شده ۱/۲ پیمانه + ۱ قاشق غذاخوری اضافه تر
شکر قهوه ای ۱/۳ پیمانه ( و یا شکر سفید نرم شیرینی پزی )
پوست لیموترش رنده شده۱ قاشق چایخوری
شیر کم چرب ۳/۴ فنجان
کره ذوب شده ۹۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
عسل ۲ قاشق غذاخوری
گلاب ۱ قاشق چایخوری
زعفران دم کرده ۱ قاشق چایخوری
 
مواد لازم برای شربت رویه:
آب ۱/۳ پیمانه
عسل ۱/۴ پیمانه
آب لیمو ۲ قاشق غذاخوری
شکر ۲ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده ۱ قاشق چایخوری

 

طرز تهیه:
جهت تهیه مافین باقلوایی ابتدا آرد و دارچین را با هم در کاسه ی بزرگی الک کنید. گردو و پسته ی خرد شده را افزوده و مخلوط کنید. شکر و پوست لیمو را هم بیفزایید. مواد را هم بزنید. این کاسه مواد خشک شما را شامل می شود چنانچه در تصویر زیر مشاهده می کنید.

مافین باقلوایی

 

۲- در کاسه ی کوچکتر دیگری، شیر، کره ذوب شده، تخم مرغ، عسل، گلاب و زعفران را با چنگال یا ویسک هم بزنید . این کاسه مواد تر را در بر دارد، مطابق آنچه در تصویر آمده است.

مافین باقلوایی 

اکنون مواد تر حاصل از مرحله ی ۲ را به مخلوط مواد خشک (شامل آرد) اضافه کنید. مواد را هم بزنید تا فقط مخلوط شوند. بیش از حد مواد را هم نزنید. در حدی که مواد خشکی باقی نماند و همه ی مواد مخلوط شوند
(فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید. قالب های ۱۲ تایی مافین را با کاغذ مخصوص روغنی بپوشانید.)
با استفاده از قاشق، از مایه ی آماده شده داخل کاغذهای مخصوص ریخته تا ۲/۳ حجم آن ها پر شود (زیرا مافین ها هنگام پخت پف می کنند). سپس با مخلوطی از اضافه ی خشکبار روی مافین ها را بپوشانید. مطابق تصویر زیر. (چنانچه از مواد اضافه آمد، در یخچال قرار دهید و پس از آماده شدن مافین های مرحله ی اول، مجددا” در قالب ریخته و در فر بگذارید).

مافین باقلوایی 

قالب مافین را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر قرار دهید یا تا زمانی که با چنگال یا خلال دندان در وسط مافین ها فرو کرده و امتحان کردید و پخته بود. دقت کنید تا قبل از گذشت ۳/۴ از زمان پخت، در فر را باز نکنید زیرا پف مافین ها می خوابد. در این فرصت شربت رویه را آماده کنید…..
برای تهیه شربت رویه:
تمام مواد شربت را در شیرجوش یا قابلمه ی کوچکی مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرر دهید. مواد را هم بزنید تا شکر حل شود. سپس حرارت را بالا برده تا مواد بجوشد. وقتی مخلوط شروع به جوشیدن کرد، حرارت را کم کرده و به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه مرتب هم بزنید. شربت شما باید کمی غلیظ شود. البته دقت کنید که پس از سرد شدن نیز غلیظ تر می شود. شربت را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید به آرامی خنک شود.
مافین های پخته شده را از فر خارج کنید. شربت را روی مافین های داغ بریزید. اجازه دهید مافین ها در قالب به مدت ۵ دقیقه خنک شوند. سپس روی پنجره توری قرار دهید تا خنک شوند. در ظرف مورد نظر قرار داده و در کنار افراد خانواده و دوستان میل نمایید. پیشنهاد می کنم این مافین ها رو گرم میل نمایید. بسیار خوش عطر و طعم می باشند.

مافین باقلوایی

 

طرز تهیه مافین باقلوایی

 
 

www.sooran.com

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه کاپ میگو با خمیر فیلو

    طرز تهیه فیلو کاپ میگو   فیلو کاپ میگو میتونه به عنوان یک پیش غذای شیک توی مهمونیهاتون مورد استفاده قرار بگیره .   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۵ دقیقه مجموعاً: ۲۰ دقیقه   مواد اولیه …

  • تزیین کاپ کیک به شکل گل آفتابگردان

      تزیین کاپ کیک به شکل گل آفتابگردان     در این مطلب آموزش تصویری تزیین کاپ کیک به شکل گل آفتابگردان های کوچک و زیبا تقدیم شما عزیزان میشه .        اسمارتیزهای قرمز …

  • طرز تهیه کاپ کیک رژیمی طرز تهیه کاپ کیک رژیمی مخصوص بیماران دیابتی با شکر قهوه ای رژیمی

    طرز تهیه کاپ کیک رژیمی با شکر قهوه ای رژیمی  کاپ کیک رژیمی تفاوتی با کاپ کیک معمولی ندارد و برای افرادی که رژیم لاغری هم دارد مناسب است. البته نباید در خوردن این شیرینی زیاده …

  • طرز تهیه کاپ کیک هندوانه برای شب یلدا

      کاپ کیک هندوانه دسری مناسب و خوشمزه برای سرو در مهمانی‌های شب یلدا است . در شب یلدا که یکی از مهمانی‌های ایران باستان است همه‌ی افراد خانواده و گاهی فامیل دور هم جمع …

  • طرز تهیه کاپ کیک سیب و هویج طرز تهیه کاپ کیک سیب و هویج

    طرز تهیه کاپ کیک سیب و هویج در این مطلب با نحوه پخت کاپ کیک سیب و هویج با رویه خامه که دسری مقوی و خوش طعم است آشنا می شوید.   مواد لازم برای کاپ …

  • نمونه هایی از تزیین کاپ کیک

    مجموعه تصاویری از جالب ترین نمونه های تزیین کاپ کیک  تصاویری از تزئین کاپ کیک ساده – کاپ کیک های مجلسی     تصاویری از تزئین کاپ کیک ساده – کاپ کیک های مجلسی     تصاویری …

  • طرز تهیه مافین موز و توت فرنگی

    طرز تهیه مافین موز و توت فرنگی   مافین ها جزو کیکهای ساده هستند که برای سرو یکنفره پخته میشن. تقریبا شبیه به کاپ کیک ها هستند ولی شیرینی مافین کمتر از کاپ کیک هست …

  • طرز تهیه کاپ کیک خرمالو طرز تهیه کاپ کیک خرمالو دسری پاییزی و خوشمزه مناسب شب یلدا

    طرز تهیه کاپ کیک خرمالو تو این هوای سرد انواع کاپ کیک با یک لیوان چای داغ واقعا می چسبه. این بار در بخش آموزش آشپزی طرز تهیه کاپ کیک خرمالو را براتون انتخاب کردیم. …

  • طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی موزی

      طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی موزی   مواد اولیه : بکینگ پودر ۳/۴ ق چ آرد ۱ پیمانه پودر کاکائو ۱/۳ پیمانه شکر۱ پیمانه نمک ۱/۴ قاشق چای خوری تخم مرغ (بزرگ) ۱ عدد …

  • طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی

    طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی   مواد لازم: آرد : ۱ و ۱/۳ پیمانه بکینگ پودر : ۲ قاشق چایخوری پودر کاکائو : ۴ قاشق چایخوری+۱/۴ پیمانه شکر : ۱ پیمانه نمک : ۱/۲ قاشق …

مطالب قبلی این بخش
  • نان خرمایی طرز تهیه نان خرمایی برای ماه رمضان

    روش پخت نان خرمایی ویژه ماه رمضان نان خرمایی را می توانید برای وعده صبحانه با برای میان وعده میل کنید. همچنین میشه در ماه رمضان به عنوان افطار سرو کرد. این نان به شکل های مختلف درست میشه …

    • مسقطی هندوانه ای ویژه شب یلدا

      طرز تهیه مسقطی هندوانه ای برای شب یلدا   قبلا روش تهیه باسلوق هندوانه ای از نوع رولی رو براتون آموزش دادیم و امروز دستور تهیه مسقطی هندوانه ای تقدیمتون میشه .   شب یلدا …

      • طرز تهیه نان بربری خانگی طرز تهیه نان بربری در منزل | نان بربری خانگی

        دستور پخت نان بربری خانگی  نان بربری یکی از نان های خوشمزه و گوشتی است که طرفداران زیادی دارد. خصوصا برای صبحانه همراه با پنیر تبریزی یا خامه عسل طعم بسیار عالی است. در این مطلب طرز تهیه …

        • طرز تهیه بیسکویت کره ای با چیپس شکلاتی طرز تهیه بیسکویت کره ای با چیپس شکلاتی شیرینی عید ساده و خوشمزه

          طرز تهیه بیسکویت کره ای ترد با چیپس شکلاتی  شما می توانید این بیسکویت کره ای را با طعم دلخواه خود درست کنید مثلا بیسکویت کره ای زنجبیلی ، نارگیلی یا کاکائویی. در اینجا طرز …

          • خاگینه شیر عسلی طرز تهیه خاگینه شیر عسلی

            دستور پخت خاگینه شیر عسلی خاگینه شیر عسلی دسری خوشمزه و شیک برای سفره افطار و همینطور مناسب برای صبحانه است. این دسر مقوی و خوشمزه، بسیار ساده و سریع تهیه می شود.   مواد …

            • دسر, پودینگ شکلاتی, دسر مجلسی طرز تهیه دسر پودینگ شکلاتی | تهیه دسر مجلسی شیک | دسر پودینگ

              دستور تهیه دسر مجلسی پودینگ شکلاتی پودینگ شکلاتی دسری آسان و خوشمزه است که هم بزرگترها و هم بچه ها از خوردن آن لذت می برند. این دسر مجلسی و شیک را برای پذیرایی از مهمانان …

              • کیک آلو سیاه, کیک میوه ای طرز تهیه کیک آلو سیاه / کیک تابستانی و خوشمزه

                دستور پخت کیک آلو سیاه  کیک آلو سیاه یا تارت ترش و شیرین آلو سیاه با آلوهای تابستانی آماده می‌شود. این کیک خوشمزه سریع و ساده و کم‌خرج است و درست کردنش زمان زیادی نمی‌برد. نوش …

                • طرز تهیه کاسه شیرینی با خمیر

                    طرز تهیه کاسه شیرینی   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مواد اولیه : میوه هاى تابستانى (برای تزیین داخل ظرف شیرینی) دلخواه کره ١٢۵ گرم آرد ۲۵۰ گرم پودر قند ۸۵گرم تخم مرغ ۱ عدد …

                  • طرز تهیه خمیر فوندانت ساده

                    خمیر فوندانت ساده مخصوص تزیین کیک و شیرینی آماده سازی: ۱۲ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱۲ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه : مارشمالو ۱۵۰گرم (طرز تهیه موجود است) آب ۲قاشق غذاخوری …

                    • مسقطی زعفرانی,دسر ماه رمضان ,دسر مجلسی طرز تهیه مسقطی زعفرانی برای افطار

                      دستور پخت مسقطی زعفرانی مجلسی  مسقطی زعفرانی یکی از دسرهای خوشمزه ویژه ماه رمضانه. مسقطی یه نوع شیرینی بر پایه نشاسته است. معمولا بعد از پخت میگذارند سرد بشه و بعد برش میزنند ( لقمه …

                      • طرز تهیه فروماژ گل سرخ

                        طرز تهیه فروماژ گل سرخ   مواد اولیه : تخم مرغ ۳ عدد شکر ۱۵۰ گرم خامه (فرم گرفته) ۱۵۰ گرم آب ۶۰ میلی لیتر پودر ژلاتین ۱ قاشق سوپخوری پودر گل سرخ ۲ قاشق …

                        • طرز تهیه رولت هندوانه ای ویژه شب یلدا

                          با این رولت هندوانه ای از عزیزان تان در شب یلدا پذیرایی کنید.   درست کردن این رولت هندوانه ای برای شب یلدا شاید در نگاه اول کمی سخت به نظر برسد، ولی با دستور …

                          • طرز تهیه دسر بستنی آناناس و نارگیل

                              مواد لازم: آناناس کوچک و کاملا رسیده : ۲ عدد پودر نارگیل : ۳ قاشق غذاخوری نارگیل تازه ورقه شده : مقداری پودر شکر : ۴ قاشق غذاخوری وتنیل : نوک قاشق چایخوری خامه …

                            • ژله مجلسی, تزیین ژله, ژله جدید ژله مجلسی شیک / تزیین ژله مجلسی

                              آموزش تصویری تهیه ژله مجلسی شیک و زیبا  ژله مجلسی با طرح گل های رز و برگ، زیبایی سفره شما رو دو چندان می کنه. این ژله زیبا به عنوان ایده ای جالب برای تهیه …