یکشنبه , ۳ اردیبهشت , ۱۳۹۶

طرز تهیه لاه ماجون - پیتزا ترکیه ای

طرز تهیه لاه ماجون (پیتزا ترکیه ای)

 

مواد اولیه :

 
مواد لازم برای خمیر لاه ماجون :
آرد ۵ فنجان
شیر (یا آب) یک و نیم فنجان
روغن نباتی یک چهارم فنجان
نمک ۳ قاشق چایخوری
شکر ۱ قاشق چایخوری
مایه خمیر ۱۰ گرم
 
 مواد لازم برای مخلوط گوشت  :
گوشت چرخ کرده نیم کیلو
فلفل قرمز ۱عدد
فلفل سبز نصف فلفل
گوجه فرنگی ۲ عدد
پیاز بزرگ ۱ عدد
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق چایخوری
پودر پاپریکا ۲ قاشق چایخوری
زیره آسیاب شده یک و نیم قاشق چایخوری
فلفل سیاه یک و نیم قاشق چایخوری
نمک۲ قاشق چایخوری
جعفری کمی
روغن زیتون یک و نیم فنجان

 

طرز تهیه لاه ماجون - پیتزا ترکیه ای دستور تهیه خمیر:
همه مواد خمیر را در کاسه یا میکسر مخلوط کنید. حدود ۵ دقیقه با دست ورز دهید و بگذارید دو ساعت بماند. خمیر لاه ماجون مانند خمیر پیتزا نیست که بتوان گفت بخش اصلی غذا را تشکیل می دهد. نکته مهم در تهیه لاه ماجون مخلوط گوشتی آن است، نه خمیر. در حالیکه خمیر را گذاشته اید تا ور بیاید، مخلوط گوشت را آماده کنید.

 

دستور تهیه :
۱. فلفل، گوجه فرنگی، جعفری و پیاز را در مخلوط کن بریزید و بزنید تا همه چیز خوب خرد شود.
۲. جعفری را هم اضافه کنید و مخلوط کنید.
۳. این مخلوط باید غلظتی بین غلظت رب و سس داشته باشد.
۴. حالا رب، روغن زیتون و ادویه را به گوشت اضافه کنید و با دستتان مخلوط کنید تا یکنواخت شود.
۵. بدین ترتیب همه مواد را مخلوط کنید و آماده کنید.
۶. وقتی خمیر ور آمد، آن را به گلوله های مساوی تقسیم کنید. اندازه این گلوله ها به اندازه دلخواه لاه ماجون شما بستگی دارد. می توانید اندازه آنها را کمی بزرگتر از توپ پینگ پنگ بگیرید. روی گلوله ها را بپوشانید تا خشک نشوند.
۷. روی سطح صافی آرد بپاشید و با وردنه گلوله ها را باز کنید. خمیر لاه ماجون باید خیلی نازک و در حد ۲ میلیمتر باشد. مواد روی آن نیز نباید زیاد باشد. پس یک قاشق از مخلوط یا کمی بیشتر، برای هر گلوله خمیر کافی است. با قاشق مواد را روی خمیر پهن کنید.
۸. در حالت ایده آل لاه ماجون باید در تنور پخته شود. اگر امکان پخت در تنور ندارید، داخل پیتزاپز یا فر بپزید. فر را روی دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت تنظیم کنید و لاه ماجون ها را حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه بپزید. در پیتزاپر حدود ۳ دقیقه بپزید.
۹. برای سرو کردن آنها، رویشان آب لیموی تازه بچکانید و روی آن سالاد سبزیجات ریخته و لوله کنید و میل کنید.
لاه ماجون(پیتزا ترکیه ای)لاه ماجون(پیتزا ترکیه ای)طرز تهیه لاه ماجون - پیتزا ترکیه ای لاه ماجون(پیتزا ترکیه ای)طرز تهیه لاه ماجون - پیتزا ترکیه ای  

sooran.com

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:



نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه همبرگر گوشت و قارچ

      آماده سازی: ۲ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۶ نفر : قارچ  ۲۰۰گرم گوشت ۴۰۰گرم (چرخ کرده) تخم مرغ  ۱عدد رب گوجه فرنگی ۱قاشق …

  • طرز تهیه پیتزا لقمه ای گوشت دودی

    طرز تهیه پیتزا لقمه ای گوشت دودی و کلم بروکلی   آماده سازی: ۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۲۰ دقیقه مواد اولیه برای ۴ نفر : پنیر چدار نصف فنجان (رنده شده، ۲ درصد چربی) …

  • طرز تهیه قارچ سوخاری در فر

    طرز تهیه قارچ سوخاری در فر   مواد اولیه برای ۲ نفر : قارچ تازه۱۰ عدد آرد سفید۱پیمانه آرد ذرت۱/۲ پیمانه پکینگ پودر۳/۴ قاشق چایخوری نمک۱/۴ قاشق چایخوری آب۱ پیمانه پودر سوخاری۲ پیمانه    ** نکته **  قابل …

  • طرز تهیه کیک ساندویچ خوشمزه

    طرز تهیه کیک ساندویچ خوشمزه   کیک ساندویچ غذایی خوشمزه است که از درست کردن آن پشیمان نخواهید شد.   مواد اولیه : ژامبون یا رست بیف ۴ ورق یک سانتی نان تست برش نخورده …

  • طرز تهیه دلمه قارچ

      مواد لازم •    گوشت چرخ شده ۳۵۰ گرم •    قارچ درشت ۱۴ الی ۱۶ عدد •    جعفری خرد و سرخ شده ۳ قاشق غذا خوری •    پیاز سرخ شده ۲ قاشق غذا خوری •   …

  • طرز تهیه کالباس خانگی یا ژامبون

    طرز تهیه کالباس خانگی سالم و خوشمزه     آماده سازی: ۴ ساعت مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۵ ساعت   مواد اولیه برای تهیه کالباس خانگی : گوشت ۳۷۵گرم (مخلوط گوسفند و گوساله(برای کالباس گوشت) …

  • طرز تهیه گراتینه مجلسی

      طرز تهیه گراتینه مجلسی   این گراتینه نوعی فست فوده و خیلی خوشمزش که هم افراد بزرگسال و هم بچه ها از خوردنش لذت میبرن اما بگم که رژیمی نیست و اونایی که رژیمن …

  • طرز تهیه همبرگر مخصوص

    آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۴ نفر : گوشت ۴۰۰گرم (چرخکرده) دنبه ۱۰۰گرم (چرخکرده) آرد سوخاری به میزان لازم تخم مرغ  ۱عدد …

  • طرز تهیه خمیر پیتزا پوک

        آماده سازی: ۲ ساعت   مواد اولیه : آب ۲لیوان (کاملا ولرم) زرده تخم مرغ ۳عدد پودر خمیر مایه ۳قاشق چایخوری آرد ۵لیوان شکر ۲قاشق چایخوری بیکینگ پودر نصف قاشق چایخوری روغن مایع …

  • طرز تهیه پیتزا بافته شده

      طرز تهیه پیتزا بافته شده (پیتزا گیس باف)   چون من همیشه دوست دارم ظاهر همیشگی و متداول غذا ها رو تغییر بدم، ایده ی درست کردن پیتزا به شکل بافته شده به ذهنم …

  • طرز تهیه سیب زمینی پنیری سرخ شده

        آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۴۵ دقیقه مواد اولیه برای ۲۰ نفر : سیب زمینی  ۱۹۰ گرم (له شده) کره ۲ قاشق غذاخوری شیر  ۱/۲ فنجان گوشت قرمز ۳ برش …

  • تهیه قارچ شکم پر به سه روش

    سه روش برای تهیه قارچ شکم پر قارچ شکم پر یکی از پیش غذاهای ساده، شیک و خوشمزه است که به راحتی آماده و سرو می شود. برای تهیه این غذا به تعدادی قارچ بزرگ نیاز داریم. …

  • طرز تهیه همبرگر گوشت و سویا

    آماده سازی: ۲ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۴ نفر : گوشت ۲۵۰گرم (چرخ شده) سویا نصف لیوان سیب زمینی  ۱عدد سیر  ۲حبه پودر سیر …

  • طرز تهیه پیتزا گل آفتابگردان

    آموزش تصویری نحوه پخت پیتزا گل آفتابگردان این دستور در واقع قابل تعمیم به تمام انواع مزه های پیتزا هست و فقط روش پیچیدن یا چیدن پیتزا رو توضیح میده بنا به درخواست دوستان آموزش …